این اکتان بوستر خوبیه STP ساخت امریکا هم هست آخرین بار گرفتم ۸۵ یا ۹۰ بودهر قوطی اکتان بوستر اورجینال الان حول حوش 200 قیمت داره
Amazon.ae
www.amazon.ae
این اکتان بوستر خوبیه STP ساخت امریکا هم هست آخرین بار گرفتم ۸۵ یا ۹۰ بودهر قوطی اکتان بوستر اورجینال الان حول حوش 200 قیمت داره
میگن که اکتان و از این چیزا تو باک نریزید مشکل ساز میشهاین اکتان بوستر خوبیه STP ساخت امریکا هم هست آخرین بار گرفتم ۸۵ یا ۹۰ بود
برگه بهت ندادن؟تو اون نوشتههیچی ننوشته فقط درج کرده آلایندگی
درستش کن و ردش کن بره سلطان روهیچی ننوشته فقط درج کرده آلایندگی
فکر نکنم مشکلی داشته باشه. اتفاقا موتور و سیستم سوخت رسانی رو سالمتر نگر میداره.میگن که اکتان و از این چیزا تو باک نریزید مشکل ساز میشه
اگه غیراستاندارد یا بی کیفیت باشه حتما نریختنش بهتره، این STP رو حدودا دوازده ساله مرتب استفاده میکنم و عالی جواب داده، ضمنا برای بعضی مدل خودرو ها که با بنزین ایران سازگاری ندارن لازمه - کسی قیمت این کاتالیزور مورد بحث رو داره؟میگن که اکتان و از این چیزا تو باک نریزید مشکل ساز میشه
جایی داری تو ایران بفروشنش؟ منظورم خرید آنلاین هست ؟اگه غیراستاندارد یا بی کیفیت باشه حتما نریختنش بهتره، این STP رو حدودا دوازده ساله مرتب استفاده میکنم و عالی جواب داده، ضمنا برای بعضی مدل خودرو ها که با بنزین ایران سازگاری ندارن لازمه
اونجا هم همین داستانه حالا شاید با شدت کمتر، بستگی به وضعیت ماشین داره دیگهفکر نکنم مشکلی داشته باشه. اتفاقا موتور و سیستم سوخت رسانی رو سالمتر نگر میداره.
اگر راهت به شهرستانها می افته اونجا رفتنی برو معاینه فنی بگیر. به این چیزا گیر نمیدن.
حول حوشه 3 تومنکسی قیمت این کاتالیزور مورد بحث رو داره؟
آنلاین نه راستش نمیشناسم ولی اینجا زیاد میارن از امارات، اگه مسافر داشتین بگین از بازار هرمز بخرن براتون بیارن، باک ۴۰ لیتر و ۶۰ لیتر یکی میریزم، روش نوشته تا ۲۱ گالن یا تقریبا ۸۰ لیتر اکی هست!جایی داری تو ایران بفروشنش؟ منظورم خرید آنلاین هست ؟
و اینکه برای یک باک استفاده می کنی منظورت باک چند لیتری هست ؟
محاله ممکنه بدون دستگاه تست آلایندگی،سیستم یکپارچه وآنلاینه تو کل کشور حتی دورافتاده ترین شهرستان ها،حالا ممکن سختگیری ها فرق بکنه ولی در بودنش شکی نیستآنلاین نه راستش نمیشناسم ولی اینجا زیاد میارن از امارات، اگه مسافر داشتین بگین از بازار هرمز بخرن براتون بیارن، باک ۴۰ لیتر و ۶۰ لیتر یکی میریزم، روش نوشته تا ۲۱ گالن یا تقریبا ۸۰ لیتر اکی هست!
احتمالا شهرستان هایی باشن درسته، اینجا هیچوقت دستگاه تست آلاینده نداشتن و فقط ویژوال چک و تست کمک فنر انجام میشه! خیلی ابتدایی و کمتر از ۱۰ دقیقه معاینه رو صادر میکنن!
عزیز من هر سال میگیرم، توی برگه معاینه اسم تست های آلایندگی هست ولی خود تست انجام نمیشه دستگاهشم ندارن، با کاتالیزور خالی هم معاینه گرفتیممحاله ممکنه بدون دستگاه تست آلایندگی،سیستم یکپارچه وآنلاینه تو کل کشور حتی دورافتاده ترین شهرستان ها،حالا ممکن سختگیری ها فرق بکنه ولی در بودنش شکی نیست
مگه میشه انجام نشه بزرگوار!! دستگاهش چیزه عجیب و غریب و بزرگی نیست،توی دورافتاده ترین معاینه فنی توی روستا هم تست آلایندگی انجام میشه در مورد معاینه با کاتالیزور خالی هم گفتم چه طوریه چند پست قبلعزیز من هر سال میگیرم، توی برگه معاینه اسم تست های آلایندگی هست ولی خود تست انجام نمیشه دستگاهشم ندارن، با کاتالیزور خالی هم معاینه گرفتیم
تا جایی که شنیدم اینجا زیاد خالی میکنن، قیمتش جوری نیست که به چشم قطعه مصرفی نگاه کنن، مثلا این مدل قیمت کاتالیزور راست و چپ ۱۱۰۰ دلار:
BT4Z-5E212-C - Catalytic Converter 2011-2015 Ford | Ford Parts Center
Save Money On Your OEM Catalytic Converter - bt4z5e212c - For Your 2011-2015 Ford Vehicle When You Shop With Us Online!www.oemford.parts
اگه منظورت قسمت وردوی هوای کاربرات هست که آره با همون اسپری انژکتورشور میتونی تمیز کنی،ولی بهترین کار اینه که باز شه و یه سرویس کامل همراه با تعویض سوزن ها انجام شهدوستان برای تمیز کردن موقت کاربرات فنی وجود داره که لازم به باز کردن کاربرات نباشه؟ مثل همین محلولایی که میگید.
یه موضوع دیگه هم اینه که ماشین من هر یک هفته یه بار خفه میکنه، یعنی بنزین زیادی میره تو کاربرات و بعد استارت دود سیاه بلند میشه از ماشین. گاهی اوقات خیلی سخت روشن میشه پدر باتری درمیاره. الان پیچ دور آرام و گاز کاربرات رو تا ته بستم خیلی بهتر شده و خفه نمیکنه دیگه ولی ماشین رو دور موتور پایین خاموش میکنه و باید حتما ساسات بکشی یا گاز رو یه نمور نگه داری. از بس تو خاک و خول رفتم کاربراتم بریده دیگه.
دمت گرم، آره اسپری شاید افاقه کنه موقت. ماشین پاترول هست، ولی همونطور که گفتی باید باز شه، شاید یه شستوشو وضع رو بهتر کنه. منم هیچی از کاربرات سر در نمیارم. بدبختی تمعیرکار کاربلد هم اینجا نداریم. من در حال حاضر شهر نیستم و تا یکی دوماه دیگه میرم شهر.اگه منظورت قسمت وردوی هوای کاربرات هست که آره با همون اسپری انژکتورشور میتونی تمیز کنی،ولی بهترین کار اینه که باز شه و یه سرویس کامل همراه با تعویض سوزن ها انجام شه
اگه خفه میکنه هم احتمال داره از شناور بنزین یا شیر یکطرفه بنزین باشه،بستگی به نوع کاربرات داره باید باز و بررسی شه
با کاربرات پیکان زیاد ور رفتم اگه پیکان بود دقیق راهنماییت میکردم.
دقیقا یکی از دوستان هم همینو بهم گفتفکر نکنم مشکلی داشته باشه. اتفاقا موتور و سیستم سوخت رسانی رو سالمتر نگر میداره.
اگر راهت به شهرستانها می افته اونجا رفتنی برو معاینه فنی بگیر. به این چیزا گیر نمیدن.
موقع اش که خیلی وقتهدرستش کن و ردش کن بره سلطان رو
موقع اشه فک کنم
من تو دیجی کالا دیدم خالیشو این قیمت گذاشتناونجا هم همین داستانه حالا شاید با شدت کمتر، بستگی به وضعیت ماشین داره دیگه
حول حوشه 3 تومن
درست ولی خوب این شوینده هستن و هر چی جرم هستو با خودشون میارن سر سوزن انژکتور که بدترهفکر نکنم مشکلی داشته باشه. اتفاقا موتور و سیستم سوخت رسانی رو سالمتر نگر میداره.