Max.Pain
Registered User
تسمه تایم برای پژو 405 چه مارکی خوبه؟ حدود قیمتش و اجرت تعویض رو هم اگه میدونید بگید.
ممنون
ممنون
تسمه تایم ایساکو خوبه ولی از اون بهتر مارکای آلمانیش هست که قیمتش 2 برابره قیمت ندارم الان حدود 80 ایساکویی و 180-170 آلمانیش بودتسمه تایم برای پژو 405 چه مارکی خوبه؟ حدود قیمتش و اجرت تعویض رو هم اگه میدونید بگید.
ممنون
ساختن ریموت رو پارسال حدود 200 بود الان دقیقشو ندارم احتمالا گرونتر شدهدوستان ، من یه 206 خریدم ، فقط سوییچ عادی بدون ریموت رو داده بهم ،
بهش که می گم سوییچ ریموت دار نیست ، میگه برو اون کارت رو بده نمایندگی
برات ریموت دار بزنن
میخوام ببینم اولا هزینه حدود چند میشه ، دوما از خود قیمت ماشین کم کنم یا اشکالی نداره ؟
ساختن ریموت رو پارسال حدود 200 بود الان دقیقشو ندارم احتمالا گرونتر شده
50 بیرون میگیرن کد سوئیچ رو دربیارن و هزینه ساخت سوئیچ هم جداست.
این انجمن تو کار الترونیک 206 و... هستش
http://ir206.com/ucp.php?mode=resend_act
آره حتما از قیمتش کم کنید و 1 نکته دیگه کسی که سوئیچ و ریموت فابریک ماشینو رو نداره یعنی اهمیتی به ماشین نمیداده و شلخته است و ماشینش هم نباید تعریفی داشته باشه
موفق باشید
خیلی ممنون
هزینه های سند و این جور چیزا رو هم اطلاع دارید توی محضر ؟
کلا چه هزینه هایی هست و به عهده کدوم طرف ها ؟
سلام
لاستیک بارز تاریخ تولیدش رو چه جای پرتی گذاشته کلی کشتم پیداش کردم! (حالا خودشه دیگه درسته؟ هفته هشتم سال 2002)
اون KGP6 چیه نوشته ؟!
![]()
تاریخ هر دو طرف هست ، کلا هر اطلاعاتی اینورش باشه اونورشم هست دیگه لاستیک چپ راست جلو عقب هم فرقی نمیکنه ( تو یسری ماشینا لاستیک عقب پهن تر هست اونم بازم فقط سایزش فرق میکنه )فکر کنم این تاریخ نیست، درسته؟!
جک زدم زیر ماشین و طرف داخل لاستیک رو نگاه کردم تاریخ داخل یه فرورفتگی تاریخ 3514 داشت!
تاریخ نباید طرف بیرون لاستیک باشه؟! اگه گل های عاج، مرکب باشه جهت لاستیک فرق نمیکنه؟!
تاریخ هر دو طرف هست ، کلا هر اطلاعاتی اینورش باشه اونورشم هست دیگه لاستیک چپ راست جلو عقب هم فرقی نمیکنه ( تو یسری ماشینا لاستیک عقب پهن تر هست اونم بازم فقط سایزش فرق میکنه )
این عکسی هم که گذاشتی شبیه تاریخ هست ولی لاستیک از 2002 تا حالا کجا بوده ؟! تاریخ خریدتون میخوره به این تاریخ ؟ حدود 2 تا 6 ماه بعدش شما باید خریده باشی لاستیکو !
12 تا 13 بسته به تمیزی ماشین و خرج مخارجشدوستان کسی میدونه پژو 405 مدل 83 حدود 150 تا کارکرد بیمه 9 ماه کاپوت و گلگیر جلو رنگ چند باشه خوبه ؟
من این شمع رو نمیشناسم ولی احتمالا برا انژکتوره.دوستان یه دست شمع خریدم از ملت ،اومدم شمال ببندم رو ماشین میبینم احمق اشتباه داده!
حالا سوال اینه ، من اینو برای پژو 405 کاربراتی گرفتم که سایزش نیست، پس این مال چه ماشینیه ؟
z1
دوستان یه دست شمع خریدم از ملت ،اومدم شمال ببندم رو ماشین میبینم احمق اشتباه داده!
حالا سوال اینه ، من اینو برای پژو 405 کاربراتی گرفتم که سایزش نیست، پس این مال چه ماشینیه ؟
z1
تا جایی که من از عکس فهمیدم این شمع سایز پیکان و اردی کاربرات و ماشینای قدیمی هست مثل bmw های قدیمی و ....من این شمع رو نمیشناسم ولی احتمالا برا انژکتوره.
خوب دیگه نمی شه کاریش کرد؟فک نکنم دیگه پلاک ملی بشه. همون موقع باید اقدام میکردید برای پلاک ملی.