• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ به اتهامات وارده

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام و احترام.بنده مدیر وبلاگ downloadsoftha.blogsky.com هستم از اونجایی که بارها در این انجمن، وبلاگ بنده به عنوان اسپمر شناخته شده هست و بارها اتهامات و تهمت های بی اساسی به اینجانب زده شده لازم دیدم در این مطلب از حق خودم دفاع کنم:
1-بنده به هیچ عنوان وارد سایتهای شما نشده و از مطالب شما استفاده نکردم و در حقیقت فقط از عناوین مطالب استقاده شده که آنها هم از خبرگزاریهای معتبر بوده که هیچ مشکلی با کپی مطالبشان ندارند.
2-با وجودیکه امکان غیر فعال کردن لینک ها در وبلاگ برای ما موجود بوده هست و بر اساس اصول اخلاقی و تنها در جهت حمایت از بازدید کننده (نه مدیران سایتهای کپی پیستی) برای هر مطلب 100 لینک مرتبط را در اختیار بازدید کننده گذاشته ایم که این امر با استقبال شدید بازدیدکنندگان مواجه شده است.
3-برخی از دوستان گزارش های تخلف فراوانی را به سیستم وبلاگدهی بلاگ اسکای ارسال کرده اند اما این سیستم به هیچ عنوان قصد بستن وبلاگ بنده رو نداشتن و نخواهند داشت چرا که فعالیت وبلاگ ما باعث افزایش بازدید و اعتبار این سیستم شده است و اگر در آلکسا هم چک کنید بعد از گذشت سه ماه وبلاگ های بنده همگی جزو برترین وبلاگ های سیستم بلاگ اسکای هستند.
4-آیا کسی درآمد به این شیوه حرام است؟لطفا چند شیوه حلال کسب درآمد از اینترنت را ذکر بفرمایید.آیا شما که تا بحال سایتتان را با بک لینک بالا آورده بودید یا با پاپ اپ و جنسهای بنجل همکاری در فروشها کسب درآمد می کردید چطور؟آنها حلال بودند یا حرام؟؟؟
5-لطفا محتوای وبسایت های خود را چک بفرمایید!آیا مطالب سایتتان اختصاصی هست؟آیا عکس های فلان بازیگر یا دانلود نرم افزار یا آهنگ با رضایت صاحبان اثر در سایتتتان قرار گرفته؟آیا حق انحصاری مطالب برای شماست؟
و سخن آخر اینجانب هیچ کاری با محتوای سایتهایی کپی پیستی نداشته و ندارم و اگر سایتتان ورودی از وبلاگ بنده دارد به این دلیل است که مطلبی که در وبلاگ و یا وبسایت شما درج شده است پیشتر در خبرگزاریها و سایتهای مرجع درج شده است.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
4-آیا کسی درآمد به این شیوه حرام است؟لطفا چند شیوه حلال کسب درآمد از اینترنت را ذکر بفرمایید.آیا شما که تا بحال سایتتان را با بک لینک بالا آورده بودید یا با پاپ اپ و جنسهای بنجل همکاری در فروشها کسب درآمد می کردید چطور؟آنها حلال بودند یا حرام؟؟؟
با سلام
کسب حلال کم پیدا میشه ولی
کیفیت محصولات بر عهده سیستم های همکاری در فروش است
همینجا هم کلی تاپیک داریم دنبال سیستم همکاری با اجناس مرغوب میگردن نه سود بیشتر
در ضمن اینکه بقیه چکار میکنن مجوزی برای شما نخواهد بود هر کس مسئول اعمال خودشه
5-لطفا محتوای وبسایت های خود را چک بفرمایید!آیا مطالب سایتتان اختصاصی هست؟آیا عکس های فلان بازیگر یا دانلود نرم افزار یا آهنگ با رضایت صاحبان اثر در سایتتتان قرار گرفته؟آیا حق انحصاری مطالب برای شماست؟
بله اختصاصی هست و پستی هزار تومن بابتش به نویسنده داده میشه
نیازی به زدن تاپیک نیست چون کسانی که خبرخوان دارند خودشون میدونن دارن چکار میکنن
عزیز هزار تا سایت اسپم مطالب رو کش رفتن
شما هم روش

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام
کسب حلال کم پیدا میشه ولی
کیفیت محصولات بر عهده سیستم های همکاری در فروش است
همینجا هم کلی تاپیک داریم دنبال سیستم همکاری با اجناس مرغوب میگردن نه سود بیشتر
در ضمن اینکه بقیه چکار میکنن مجوزی برای شما نخواهد بود هر کس مسئول اعمال خودشه

بله اختصاصی هست و پستی هزار تومن بابتش به نویسنده داده میشه
نیازی به زدن تاپیک نیست چون کسانی که خبرخوان دارند خودشون میدونن دارن چکار میکنن
عزیز هزار تا سایت اسپم مطالب رو کش رفتن
شما هم روش

بنده به هیچ وجه با مطالب سایت ها کاری ندارم مطلب هم توی سایتم نمیذارم بلکه فقط عناوین خبرگزاریها رو بر میدارم سرچ میکنم تو متورهای جستجو لینک های مرتبط رو میذارم داخل وبلاگم حالا اینکه لینک شما هم داخل سایت من اومده معنیش این نیست که من اومدم سایتتون رو باز کردم کپی پیست کردم نه من نتایج رو از گوگل گرفتم گذاشتم داخل وبلاگم.کارم به هیچ وجه کپی نیست که اگه کپی بود به این زودی این همه بازدید نمی گرفتم.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
استارتر شما با این کارت خودت رو در معرض قضاوت قرار دادی!!! بدترین کار . حالا باید منتظر شنیدن همه حرفی باشی....

بابا ملت چیکار دارن تو چیکار میکنی ...

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
الان حالش نیست بگردم. پست زدم. سایت خودم صفحه اولم نیستم :D
ولی این نمونش خدمتت که مطلبم ایندکس میکنین
upload_2015-2-26_23-37-4.png

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
وبلاگت از 100 کیلومتری داد میزنه خبرخوان هست.... یعنی محتوای دیگران رو کپی میکنه... این توجیح ها رو به بچه های 16 ساله بگو شاید قبول کنن.
مخصوصا که داری از این کپی کاری و گذاشتن پاپ آپ پول کسب میکنی.

Last edited:

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
وبلاگت از 100 کیلومتری داد میزنه خبرخوان هست.... یعنی محتوای دیگران رو کپی میکنه... این توجیح ها رو به بچه های 16 ساله بگو شاید قبول کنن.
مخصوصا که داری از این کپی کاری و گذاشتن پاپ آپ پول کسب میکنی.
به شیوه جدید داره کسب درآمد میکنیم.به سایت شما هم کاری نداریم نتایج رو از گوگل میگیریم،گوگل هم جایی ننوشته کپی برداری از محتواش جرم هست اگرم جرم باشه خودش برخورد میکنه.

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
الان حالش نیست بگردم. پست زدم. سایت خودم صفحه اولم نیستم :D
ولی این نمونش خدمتت که مطلبم ایندکس میکنین
مشاهده پیوست 766814
دوست عزیز همونطور که گفتم ما نتایج گوگل رو کپی میکنیم.یه عبارت می نویسیم نتایج گوگل رو میگیریم که ممکن سایت شما هم داخل اون باشه.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوست عزیز همونطور که گفتم ما نتایج گوگل رو کپی میکنیم.یه عبارت می نویسیم نتایج گوگل رو میگیریم که ممکن سایت شما هم داخل اون باشه.
پس به کارتون ادامه بدین خیلی کار خوبیه :D با آرزوی موفقیت

newads

Registered User
لایک‌ها
109
همه جا هم که اومدی پست دادی:general107: خودتم مثل وبلاگت اسپمری ! تو تاپیک ریپورت اسپمر ها جوابت رو دادن دوستان ولش کن دیگه همش نزن والا بیشتر ضایع میشی:general112:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دقیقا حدف استارتر از زدن این تاپیک چی بوده؟ :general711:
الان به هدفش رسیده؟

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همه جا هم که اومدی پست دادی:general107: خودتم مثل وبلاگت اسپمری ! تو تاپیک ریپورت اسپمر ها جوابت رو دادن دوستان ولش کن دیگه همش نزن والا بیشتر ضایع میشی:general112:
ضایع شدن رو موقعی که بلاگ اسکای هیچ ارزشی واسه گزارشاتتون قائل نشد دیدم.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
ضایع شدن رو موقعی که بلاگ اسکای هیچ ارزشی واسه گزارشاتتون قائل نشد دیدم.
اینکه بلاگ اسکای نمیبنده چون برای رتبه خودش منفعت داره
ولی اینکه سایر دوستان اعتراض میکنن و تیگه میندازن بحث دیگه ایه!
به نظر من 90% وبمسترها اگه این امکان رو داشتن قطعا همچین وبلاگی میزدن خیلی راحت کسب در آمد میکردن!
تونستی زدی حالا هرچقد لجمون بگیره!
مثلا رتبه سایت من با تموم تلاشی که کردم 900 ایرانه بدون خرید بازدید و بک لینک و این چیزا ولی در عوض کشتم خودم رو!
حالا یکی انقد راحت حالا با هر روشی داره رشد میکنه اونم فقط با استفاده از عنوان ها و لینک به صفحه قربانی :د
در مجموع از نظر من عیبی تو کار نیست
ولی چند روزه 4-5 چند تا سایت دارن کپی میکنن یهو میبینی 10-15تا بازتاب اومده یعنی از بالا تا پایین رو گرفتن یه لینک هم توشون نیست! اینا اسپمرن

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نظر من 90% وبمسترها اگه این امکان رو داشتن قطعا همچین وبلاگی میزدن خیلی راحت کسب در آمد میکردن!
مثلا رتبه سایت من با تموم تلاشی که کردم 900 ایرانه بدون خرید بازدید و بک لینک و این چیزا ولی در عوض کشتم خودم رو!
حالا یکی انقد راحت حالا با هر روشی داره رشد میکنه اونم فقط با استفاده از عنوان ها و لینک به صفحه قربانی :د
ولی چند روزه 4-5 چند تا سایت دارن کپی میکنن یهو میبینی 10-15تا بازتاب اومده یعنی از بالا تا پایین رو گرفتن یه لینک هم توشون نیست! اینا اسپمرن

خوشم از افکارت اومد امیدوارم سایتت بیاد زیر 100.

downloadsoftha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا این تاپیکا چیه میزنی؟یا فخر فروشیه یا حماقت محض!
برو زندگی کن برو!
پ.ن:چی گفتم؟:D
تاپیک زدم 4 نفر بیان امضا بگیرن هیشکی نیومد:D:D:D:D:D
نه بابا فخر فروشی کجا بود...خخخخ

newads

Registered User
لایک‌ها
109
جمع نبندید ! اونایی که میشناسن منو میدونن که چند تا سایت زیر 500 ایران دارم، جند تا چت روم دارم که انلانش برای ایشون رویاس، اقا بخیل ایشون که نیستیم اگه از راهش وارد میشد کمکی هم بود میکردیم بهش
این اسپم بازی ها رو هم خیلی وقته کهنه کردیم و دیدیم تهش هیچی نیس و زحماتت یه شبه به باد میره ، این افزونه مکزیک رو هم خیلی وقت پیش بهم پیشنهاد شد 2 تومن نخریدم چون تهش میدونم چیزی نیس

E.Dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
جمع نبندید ! اونایی که میشناسن منو میدونن که چند تا سایت زیر 500 ایران دارم، جند تا چت روم دارم که انلانش برای ایشون رویاس، اقا بخیل ایشون که نیستیم اگه از راهش وارد میشد کمکی هم بود میکردیم بهش
این اسپم بازی ها رو هم خیلی وقته کهنه کردیم و دیدیم تهش هیچی نیس و زحماتت یه شبه به باد میره ، این افزونه مکزیک رو هم خیلی وقت پیش بهم پیشنهاد شد 2 تومن نخریدم چون تهش میدونم چیزی نیس
مکزیک افزونه نیست ! دستیه :general705:

E.Dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
افزونس عزیز من که روی وردپرس سوار میشه وب مستر خدا بیامرز هم داشت
ولی فکر کنم دستیه چون یه 10 بار چک کردم دیدم اصلا پستاش نه زمان مشخص داره نه تاریخ مشخص نه روش ارسال مشخص !
مثلا یکیش عکس داره
یکیش نداره
یکیش واترمارک داره یکیش نه !

بالا