اولا بنده کی گفتم اسپمر هستم ! شما آدرس سایت این دوستتون که میگید یک کلمه کپی پیست نیست برای من بفرستید !! اگر تولید محتوا میکنن حق با شماست که بعید میدونم ! چون تولید محتوا هزینه و وقت و انرژی خیلی زیادی میخواد ! ولی اگر ازین سایت های اس ام اس خفن عکس خفن عکس فلان بازیگر یا سایت دوزاری تفریحی زرد کپی پیست با وردپرس باشه که اونم خودش اسپم هست عزیزم الان ازین کاربران گرامی بالا که نظر دادن 90% شون سایتهاشون ازین سایت های کپی پیستی زرد یا به قولی کپی اختصاصی چرت و پرت! مطمئن باش اگر وب اسپم بخواد حذف بشه کلیه سایتهای شما و این دوستان هم باید حذف بشه از نتایج و کوچکترین مطلب کپی فارسی هم دیگه بازدید نمیگیره عزیزم.. پس الکی جو ندید لطفا .اینا سوزش نیست اینا آه هتسش اینا خنده از روی نا امیدی از وب فارسی هستش که خدا رو شکر بنده جایگاهی توش ندارم و نخواهم داشت
ولی وقتی می بینیم از دوستان بنده با یک دختر دیالیزی میاد زندگیش رو با وب می چرخونه ، وقتی می بینیم زحمات 4 سالش به خاطر حرص طلبی و کیف کردن شما از خنده ما که شما اون رو سوزش حساب می کنید و ما مرحمی بر دردامون باید به این حال وب فارسی گریست
شما خودتون هم از اسپمر های عزیزید دیگه برای همین چشمهاتون رو روی واقعیات بستید ، روی چیزی که بهش میگن وجدان کاری !! یه خورده به خودتون بیایید ببینید نون چند نفر رو دارید اجر می کنید ، همین دوست بنده هفته پیش داشت گریه میکرد دوست من وبش توی 6 روز بدون یک کلمه کپی پیس نمیه حذف شده از گوگل بررسی که کردیم دیدیم تمامی جایگزین هاش شدن همین امثال وبلاگ بلاگ اسکای ، dlfinder لعنتی و mexic !!
پس منتظر روی سیاه گوگل هم باشید ، چون دقیقا دو سال پیش همین وضع توی سایت های آلمانی بود که حیطه کاری بنده هستش گوگل تو یک اطلاعیه درخواست همکاری کرد و الان و الانم که شده وب اسپم یافت نشد و نمیشه !!!
پس فعلا شما بتازید !!
ما همیشه میتازیم
Last edited: