• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ به اتهامات وارده

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
اینا سوزش نیست اینا آه هتسش اینا خنده از روی نا امیدی از وب فارسی هستش که خدا رو شکر بنده جایگاهی توش ندارم و نخواهم داشت

ولی وقتی می بینیم از دوستان بنده با یک دختر دیالیزی میاد زندگیش رو با وب می چرخونه ، وقتی می بینیم زحمات 4 سالش به خاطر حرص طلبی و کیف کردن شما از خنده ما که شما اون رو سوزش حساب می کنید و ما مرحمی بر دردامون باید به این حال وب فارسی گریست

شما خودتون هم از اسپمر های عزیزید دیگه برای همین چشمهاتون رو روی واقعیات بستید ، روی چیزی که بهش میگن وجدان کاری !! یه خورده به خودتون بیایید ببینید نون چند نفر رو دارید اجر می کنید ، همین دوست بنده هفته پیش داشت گریه میکرد دوست من وبش توی 6 روز بدون یک کلمه کپی پیس نمیه حذف شده از گوگل بررسی که کردیم دیدیم تمامی جایگزین هاش شدن همین امثال وبلاگ بلاگ اسکای ، dlfinder لعنتی و mexic !!

پس منتظر روی سیاه گوگل هم باشید ، چون دقیقا دو سال پیش همین وضع توی سایت های آلمانی بود که حیطه کاری بنده هستش گوگل تو یک اطلاعیه درخواست همکاری کرد و الان و الانم که شده وب اسپم یافت نشد و نمیشه !!!

پس فعلا شما بتازید !!
اولا بنده کی گفتم اسپمر هستم ! شما آدرس سایت این دوستتون که میگید یک کلمه کپی پیست نیست برای من بفرستید !! اگر تولید محتوا میکنن حق با شماست که بعید میدونم ! چون تولید محتوا هزینه و وقت و انرژی خیلی زیادی میخواد ! ولی اگر ازین سایت های اس ام اس خفن عکس خفن عکس فلان بازیگر یا سایت دوزاری تفریحی زرد کپی پیست با وردپرس باشه که اونم خودش اسپم هست عزیزم :D الان ازین کاربران گرامی بالا که نظر دادن 90% شون سایتهاشون ازین سایت های کپی پیستی زرد یا به قولی کپی اختصاصی چرت و پرت! مطمئن باش اگر وب اسپم بخواد حذف بشه کلیه سایتهای شما و این دوستان هم باید حذف بشه از نتایج و کوچکترین مطلب کپی فارسی هم دیگه بازدید نمیگیره عزیزم.. پس الکی جو ندید لطفا .
ما همیشه میتازیم

Last edited:

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
اولا بنده کی گفتم اسپمر هستم ! شما آدرس سایت این دوستتون که میگید یک کلمه کپی پیست نیست برای من بفرستید !! اگر تولید محتوا میکنن حق با شماست که بعید میدونم ! چون تولید محتوا هزینه و وقت و انرژی خیلی زیادی میخواد ! ولی اگر ازین سایت های اس ام اس خفن عکس خفن عکس فلان بازیگر یا سایت دوزاری تفریحی زرد کپی پیست با وردپرس باشه که اونم خودش اسپم هست عزیزم :D الان ازین کاربران گرامی بالا که نظر دادن 90% شون سایتهاشون ازین سایت های کپی پیستی زرد یا به قولی کپی اختصاصی چرت و پرت! مطمئن باش اگر وب اسپم بخواد حذف بشه کلیه سایتهای شما و این دوستان هم باید حذف بشه از نتایج و کوچکترین مطلب کپی فارسی هم دیگه بازدید نمیگیره عزیزم.. پس الکی جو ندید لطفا .
ما همیشه میتازیم

جناب شما مامور آمار هستید که میگید 90% ؟
شمردن بلد نیستید به نظر بنده چون بدون اطلاع هم میشه گفت 90% نیست .
منطق شما رو قبلا دوستان توی تاپیک دیگه ای دیدن جناب .
منطق شما خودش زیر سوال هست .
فکر نمی کنم در جایگاهی باشید که بتونید کار 90% دوستان رو زیر سوال ببرید .

یک اصلی هست که میگه افرادی که در زمینه های مختلف با ناتوانی روبرو هستند عملا دیگران رو کوته فکر و ... میبینن و به جای تلاش برای بهتر شدن دیگران رو زیر سوال می برن تا بتونن خودشون رو تا حدی حتی کم مطرح کنن تا این ناتوانی در زندیگشون جبران بشه .
فکر کنم شما جزو چنین دسته افرادی هستید جناب .

توصیه بنده روانشناس هست که میتونه بهتون کمک بسیاری بکنه .
و همچنین سازمان های استعداد یابی که میتونه شما رو تو زمینه ای که توانایی پیروزی دارید شکوفا کنه .
( کاملا جدی و قصد کمک به شما بود )

در مورد سایت های اسپم هم همیشه بوده و همیشه هم توسط گوگل و ... از دور خارج شدند .
حالا این وسط همیشه یک زمانی برده که باعث شده تعدادی هم ضرر کنن ولی در نهایت حل میشه .
برای بنده هنوز اتفاق نیافتاه در نتیجه نمیتونم کاملا شرابط این دوستان رو درک کنم ولی واقعا امیدوارم اینبار سریعتر از همیشه حل بشه تا دوستان بیشتری ضربه نخورن .

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
جناب شما مامور آمار هستید که میگید 90% ؟
شمردن بلد نیستید به نظر بنده چون بدون اطلاع هم میشه گفت 90% نیست .
منطق شما رو قبلا دوستان توی تاپیک دیگه ای دیدن جناب .
منطق شما خودش زیر سوال هست .
فکر نمی کنم در جایگاهی باشید که بتونید کار 90% دوستان رو زیر سوال ببرید .

یک اصلی هست که میگه افرادی که در زمینه های مختلف با ناتوانی روبرو هستند عملا دیگران رو کوته فکر و ... میبینن و به جای تلاش برای بهتر شدن دیگران رو زیر سوال می برن تا بتونن خودشون رو تا حدی حتی کم مطرح کنن تا این ناتوانی در زندیگشون جبران بشه .
فکر کنم شما جزو چنین دسته افرادی هستید جناب .

توصیه بنده روانشناس هست که میتونه بهتون کمک بسیاری بکنه .
و همچنین سازمان های استعداد یابی که میتونه شما رو تو زمینه ای که توانایی پیروزی دارید شکوفا کنه .
( کاملا جدی و قصد کمک به شما بود )

در مورد سایت های اسپم هم همیشه بوده و همیشه هم توسط گوگل و ... از دور خارج شدند .
حالا این وسط همیشه یک زمانی برده که باعث شده تعدادی هم ضرر کنن ولی در نهایت حل میشه .
برای بنده هنوز اتفاق نیافتاه در نتیجه نمیتونم کاملا شرابط این دوستان رو درک کنم ولی واقعا امیدوارم اینبار سریعتر از همیشه حل بشه تا دوستان بیشتری ضربه نخورن .
:eek: باز مدرسه ها تعطیل شده شما اومدی تاپیک؟:Dهر وقت گفتن ..... شما بیا نظر بده !بله بنده آمار دارم چرا ناراحت میشی؟!
90% اینایی که اینجا نظر دادن من گفتم اگر درست از روی پست بخونی متوجه میشی. شایدم بیشتر عزیزم سایت کپی پیست موزیک و فیلم هم اسپم حساب میشه قرار باشه حذف بشه سایت شما هم حذف میشه پس بیشتر تلاش کن به جای زیر آب زنی دیگران ;):D
این تاپیک هم بسته بشه بهتره دیگه منحرف شد از بحث اصلی بنده خدا هم بن شد :D
ببندید تاپیک را مدیران محترم داره به بحث روانشناسی میرسه :general304:
دیگه این تاپیک نمیام

Last edited:

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
:eek: باز مدرسه ها تعطیل شده شما اومدی تاپیک؟:Dهر وقت گفتن ..... شما بیا نظر بده !بله بنده آمار دارم چرا ناراحت میشی؟!
90% اینایی که اینجا نظر دادن من گفتم اگر درست از روی پست بخونی متوجه میشی. شایدم بیشتر عزیزم سایت کپی پیست موزیک و فیلم هم اسپم حساب میشه قرار باشه حذف بشه سایت شما هم حذف میشه پس بیشتر تلاش کن به جای زیر آب زنی دیگران ;):D
این تاپیک هم بسته بشه بهتره دیگه منحرف شد از بحث اصلی بنده خدا هم بن شد :D
ببندید تاپیک را مدیران محترم داره به بحث روانشناسی میرسه :general304:
دیگه این تاپیک نمیام

شما اگه آمار داشتید که حداقل میدونستید طرفتون بچه مدرسه ای هست ، دانشچو هست ، کارمند هست ، سن باباتونو داره یا ...
همین که اشتباه کردید نشون میده آمارتون هم همچین قابل اعتماد نیست .
مرد آمار از روی حدس حرف نمیزنه .

در نهایت هم بعید میدونم شما بدونید بنده چه سایتی دارم و بعید هم میدونم بتونید حدس درست بزنید .

بحث هم روانشناسی نبود . توصیه ای بود از جانب بنده به شما . حالا شما می خوای ازش استفاده بکن می خوای نکن .
کمک و راهنمایی دیگران کار پسندیده ای هست دوست عزیز .
امیدوارم شما هم در آینده ای نزدیک و اگر یکی از دو راه بنده رو دنبال کردید برای بهبودتون ، این مورد رو یاد میگیرید و از انجامش لذت می برید .

بنده از رفتن شما تشکر می کنم .
به هر حال دوستان اعصابشون رو از سر راه نیاوردن که به خاطر شما خرابش کنن .
به امید این که شمام توانایی در خودتون پیدا کنید و با کمک اون به نتیجه و در نهایت زندگی موفقی برسید
موفق باشید

newads

Registered User
لایک‌ها
109
ما همیشه میتازیم

بشین تا بتازی !:general112: با یه اسکریپت 100 تومنی:confused:
فعلا که توی هر تاپیکی دیدم سایت پربازدید هست میای پست میدی که آقا نمیفروشی:general304: دوست داری سایت پربازدید داشته باشی:general307: ؟ آره ؟
شما و رفیقات برسید به سایت های اسپمت که یه شبه مثل باقی اسپمر ها به فنا بره و شکست عشقی بخوری باز بیای دنبال خرید سایت های ما :general304:، من و هم فکرامون هم کم کم سایت هامون میاد بالا شما غصه نخور

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
به این شکل کار کردن کار سختی نیست به راحتی میشه اینا رو برا افزونه تعریف کرد.
ولی من حدس میزنم بخشی از کار افزونه رو دستی انجام میدن.
شاید هم نسخه بهتر و ارتقا یافته 7irani.ir باشه.(این سایت یه زمانی فعال بود)
حدسم درست بود با یکم بررسی میشه مطمئن شد.
هر دو دامین mexic.ir و 7irani.ir به نام mohammad akram irandegani ثبت شده.

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102

بدون چون چرا ...:general210:

میریم گزارش میدم به بلاگ اسکایی :general405:

کار بدیه اسایش ندارم به قران از این نوع سیستم » http://nhua.ir/

این چه بلایی بود .... :general208:

همه مطالبم رفته توی این ربات اون وقت هم اتو میاد نظر هم میدن .... :general208::general208::general208::general208:

Last edited:

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
بدون چون چرا ...:general210:

میریم گزارش میدم به بلاگ اسکایی :general405:

کار بدیه اسایش ندارم به قران از این نوع سیستم » http://nhua.ir/

این چه بلایی بود .... :general208:

همه مطالبم رفته توی این رباط اون وقت هم اتو میاد نظر هم میدن .... :general208::general208::general208::general208:
بازتاب میفرسته نظر نمیدن که:د
دهن ما هم مبارک شده روزی یه 40-50 تایی بازتاب میاد:|

baham1000

Registered User
لایک‌ها
9
همه سیستم های وبلاگدهی از این اسپم ها پشتیبانی میکنن رزبلاگ هم زیاد دیدم بهشون چندبار پیام دادم چرا جلوی اینارو نمیگیرید که بازدید وب های کم میشه و توگوگل جای مارو میگیرن ولی برای رتبه خودشون هم شده کاریشون ندارند نمونس:
از صفحه http://tinyfun.ir/pages/76
تا صفحه
http://tinyfun.ir/pages/750
که همش اسپمه اول و اخرشو مطلب گذاشتن که دیده نشه

fireonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چقد جالب. من ازین وبلاگ چیزهای زیادی یاد گرفتم. فردا میرم همچین سایتی میزنم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
البته اگه مثل زمان "اسکریپت میهن ربات" هر وبمستر یه دونه از این اسکریپت ها نصب کنه، شاید گوگل فارسی به خودش بیاد و دم عیدی یه خونه تکونی انجام بده.

هی من میگم این هوش مثلاً مصنوعی گوگل هنوز هیچی نیست؛ هی بعضی ها ازش تعریف بیش از حد می کنن.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
حالا خوب شد اصبانیش کردید دیگه بدونه لینک میزاره که بک لینک هم نگریدید

best101

Registered User
لایک‌ها
46

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225

Dggr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
موافقم.بعضی ها هم مثل من دوست دارند لینکشون رو بذار اول که کلی ورودی بگیرن.
یعنی شما حاضرید ورودی از گوگل رو با ورودی از یه وبلاگ عوض کنید :|

بالا