اصلاً قصد بحث کردم ندارم؛ چون اکثر انسانها برای راضی کردن وجدانشون، توجیه می کنن!
قصد جسارت ندارم -فقط برای مثال عرض می کنم- الآن شما بری از یه فرد خلافکار دلیل کارش رو بپرسی، جوری براتون توجیه می کنه که حتی ممکنه شما قانع بشید!
دو مورد از توجیه هاتتون رو از وبلاگتون کپی می کنم. شما در وبلاگتون نوشتید:
1-
با توجه به اینکه تمام موتورهای جستجوگر دنیا در حال حاضر دقیقا همچین کاری رو انجام میدن یعنی تنها لینک مطالب دیگران رو برای کاربران بیننده در اختیارشون میذارن لذا فعالیت این وبلاگ نیز دقیقا همانگونه میباشد و به هیچ وجه به قوانین مربوطه به کپی رایت تعرضی نکرده است و نمیکند.
آیا شما موتور جستجو هستید؟ آیا می دانید راه اندازی موتور جستجو چقدر هزینه داره و با راه اندازی یه اسکریپت 15هزار تومانی ارسال مطالب به بلاگ اسکای، زمین تا آسمان متفاوته و...
اصلاً قبول! فرضاً شما هم مثل موتور جستجو هستید. یه زحمت بکشید یه ریپورت بدید به گوگل و بگید که دامنه شما رو از لیست نتایج خارج کنن. موتور جستجو که نباید در سایر موتورهای جستجوگر اندیکس بشه. مثلاً آیا نتایج یاهو و بینگ در موتور جستجوی گوگل اندیکس می شن؟ پاسخ مسلماً خیر است.
اگه هم نمیتونید به گوگل ریپورت بدید، خودتون یه ایمیل بزنید به سرویس دهنده وبلاگتون و بگید که براتون یه فایل robots.txt بسازن که به موتورهای جستجوگر اعلام کنه که وبلاگ شما رو اندیکس نکنن.
آیا شما حاضر به چنین کاری میشید؟
- اگه پاسخ مثبته که من حرفی ندارم و صحبت شما کاملاً درست است.
- اگه پاسخ منفیه. پس هدف شما اسپم است. چون یکی از مصادیق اسپم بنابر تعریفی که در ویکی پدیا درج شده: "افزایش نامنصفانه رتبه در موتورهای جستجو" است.
منبع:
http://fa.wikipedia.org/wiki/اسپم : فسمت "موتورهای جستجوی با اهداف اسپم" (البته در صفحه ویکی پدیا در مورد شیوه دیگری از اسپم بحث شده اما به نظر من این تعریف برای اسپم نوع شما هم مناسبه)
2-
برخی از منابع که آمار الکسای آنها بسیار پایین هست توسط این به اشتراک گذاری مطالب توسط وبلاگ ما به بازدیدکنندگان فراوانی دست پیدا میکنند که قبل از این کار تعداد بازدیدهای آنها خیلی کم بوده است. حرف اخر اینکه با توجه به اینکه ما لینک های سایتها رو در وبلاگمون قرار میدیم این کار به تنهایی باعث افزایش تعداد بک لینک های منابع خواهد شد که به مرور زمان به رتبه ی الکسای منابع نیز کمک شایانی خواهد کرد.
اگه سایتی نخواد از لطف شما بهره مند بشه باید دقیقاً چیکار کنه!؟ آیا میدونید اگه سایتی از نظر گوگل اسپم شناخته بشه، لینک های موجود در اون سایت اسپم هم ممکنه جریمه بشن؟ اصلاً این هم به کنار. فرضاً من -در دنیای واقعی- تازه یه کاری رو را اندازی کردم و میخوام در سطح شهر تبلغ کنم. آیا به نظرتون من حاضرم به رایگان روی ماشین جمع آوری زباله تبلیغ کنم!؟ وبمسترها هم دوست ندارن سایتهایی که از نظرشون اسپم است براشون تبلیغ کنن. (حالا شاید به نظر خودتون اسپم نباشه ولی به نظر سایر وبمسترها و سایر بازدیدکننده ها اسپم است)
گوگل هم جایی ننوشته کپی برداری از محتواش جرم هست اگرم جرم باشه خودش برخورد میکنه.
گوگل در مورد وب فارسی خودش رو به بی خیالی زده! وگرنه هر کسی نمی تونست با یه اسکریپت 15هزار تومانی باعث آشفتگی در نتایج گوگل (با اون همه عظمت) بشه. ضمناً شما کافی بود به بخش ریپورت اسپم در سایت گوگل مراجعه کنید:
https://support.google.com/webmasters/answer/93713?hl=en
از سمت راست دومین لینک (که در واقع میشه اولین شیوه اسپمینگ) به صورت واضح نوشته "Automatically generated content" جزء اسپم است که حداقل یکی از شیوه های به کار گرفته شده در وبلاگ شماست. اگه وارد جزئیات بشید شاید چهار تا پنج گزینه دیگه هم به وبلاگ شما بخوره.