• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ به اتهامات وارده

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
والا ادبیات شما نوبره!
میگید چون که فلانی کار بد رو انجام داده و کارش عیب داشته پس منم همون کارو انجام میدم و هیچ کسی نباید بهم گیر بده!
اصلا متوجه نمیشم!
کار شما یکی از شیوه های نوین لا......ه
به هر حال بنده به کل مخالف سایت های روبات هستم و همین الان هم به بلاگ اسکای گزارش میدم

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
ولی فکر کنم دستیه چون یه 10 بار چک کردم دیدم اصلا پستاش نه زمان مشخص داره نه تاریخ مشخص نه روش ارسال مشخص !
مثلا یکیش عکس داره
یکیش نداره
یکیش واترمارک داره یکیش نه !
به این شکل کار کردن کار سختی نیست به راحتی میشه اینا رو برا افزونه تعریف کرد.
ولی من حدس میزنم بخشی از کار افزونه رو دستی انجام میدن.
شاید هم نسخه بهتر و ارتقا یافته 7irani.ir باشه.(این سایت یه زمانی فعال بود)

E.Dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به این شکل کار کردن کار سختی نیست به راحتی میشه اینا رو برا افزونه تعریف کرد.
ولی من حدس میزنم بخشی از کار افزونه رو دستی انجام میدن.
شاید هم نسخه بهتر و ارتقا یافته 7irani.ir باشه.(این سایت یه زمانی فعال بود)
شاید !
دارم روش کار میکنم ولی امیدی بهش نیست چون بعضا دیدم که بین پست های سایت مطالب درست هم مینویسن :|

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
شاید !
دارم روش کار میکنم ولی امیدی بهش نیست چون بعضا دیدم که بین پست های سایت مطالب درست هم مینویسن :|
کار کردن نداره که.همچین اسکریپتی رو میشه تو یه هفته نوشت ولی مهم کنار اومدن با پول(درآمد) این سایت هست.:confused:

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
حالا ی نفر نخواد به قول شما عناوین مطالب سایتش تو وبلاگ ارزشمند شما باشه باید کی رو ببینه ؟؟

اخر حروم خوری هست پدرم در میومد پست اختصاصی میزدم هزینه نویسنده میدادم همین وبلاگ ایشون مطالب و عناوین سایت رو کش میرفت ایندکس هم زود تر از من می شد.به خاطر همین اسپمر ها سایت رو فروختم تا این اسپمر ها هست کسی به جایی نمیرسه

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
تعرفه های تبلیغات در دانلودسافتها به شرح زیر میباشد:»
پاپ آپ ماهانه: 2,900,000 تومان
تبلیغ متنی ماهانه: 990,000 تومان
تبلیغ بنری ماهانه در سمت راست سایت: 2,000,000 تومان
تبلیغ به صورت پست ثابت در تمام صفحات: 2,990,000 تومان
:general410:

newads

Registered User
لایک‌ها
109
تعرفه های تبلیغات در دانلودسافتها به شرح زیر میباشد:»
پاپ آپ ماهانه: 2,900,000 تومان
تبلیغ متنی ماهانه: 990,000 تومان
تبلیغ بنری ماهانه در سمت راست سایت: 2,000,000 تومان
تبلیغ به صورت پست ثابت در تمام صفحات: 2,990,000 تومان
:general410:
تبلیغ متنی ماهیانه 990 ؟!!! از خود گوگل میشه با این هزینه بکلینک مادام العمر خرید بابا:confused:احتمالا 99 بوده که بازم خیلی زیاده

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
حالا کاری که ایشون انجام میده ، با توجه به اینکه به سایت منبع ارجاع د اده میشه ، اشکال چندانی نداره . البته نمونه این کارا رو خیلی ها انجام دادن و نتیجه هم دارن میگرن .
گاها شاید کار ایشون به نفع سایت های ضعیف تر هم باشه . شاید من خودم هیچ وقت سراغ چنین سیستمهایی نرم . به نظر من مدیر چنین سیستمهایی بودن افتخار چندان زیادی هم محسوب نمیشه چون تخصص چندانی هم نیاز نداره . همیشه فکرهای منفی راجع به چنین سایت هایی بوده و خواهد بود .

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
حالا کاری که ایشون انجام میده ، با توجه به اینکه به سایت منبع ارجاع د اده میشه ، اشکال چندانی نداره . البته نمونه این کارا رو خیلی ها انجام دادن و نتیجه هم دارن میگرن .
گاها شاید کار ایشون به نفع سایت های ضعیف تر هم باشه . شاید من خودم هیچ وقت سراغ چنین سیستمهایی نرم . به نظر من مدیر چنین سیستمهایی بودن افتخار چندان زیادی هم محسوب نمیشه چون تخصص چندانی هم نیاز نداره . همیشه فکرهای منفی راجع به چنین سایت هایی بوده و خواهد بود .

اشکال نداره ؟ :mad:

اشکال نداره ؟!!!!!!!!!!!!!! :general208: دوست عزیز همین کار ایشون باعث ایجاد لینک های اسپم از نظر گوگل برای سایت های مقصد میشه که درصد امکان درگیر شدن با جریمه پنگوئن رو بشدت افزایش میده توجه کنید 1 وبلاگ ایشون می تونه صدها سایت رو آلوده کنه چی چی رو اشکال نداره :general107:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
:D
جبار سینگ وارد میشود

من به ادمین وبلاگ تبریک میگم
گرچه سایت خودمم هم طعمه خبرخوان ها شد
البته خبرخوانی که کل مطلب منو کپ میزد با واترمارک جدید هم روش :D
ایشون وبلاگشون چیز خوبیه و فکر میکنم که بازدید هم به سایت های دیگه بفرسته

در کل الان باید گرگ باشی

من الله کانفیق

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اصلاً قصد بحث کردم ندارم؛ چون اکثر انسانها برای راضی کردن وجدانشون، توجیه می کنن!
قصد جسارت ندارم -فقط برای مثال عرض می کنم- الآن شما بری از یه فرد خلافکار دلیل کارش رو بپرسی، جوری براتون توجیه می کنه که حتی ممکنه شما قانع بشید!

دو مورد از توجیه هاتتون رو از وبلاگتون کپی می کنم. شما در وبلاگتون نوشتید:
1-
با توجه به اینکه تمام موتورهای جستجوگر دنیا در حال حاضر دقیقا همچین کاری رو انجام میدن یعنی تنها لینک مطالب دیگران رو برای کاربران بیننده در اختیارشون میذارن لذا فعالیت این وبلاگ نیز دقیقا همانگونه میباشد و به هیچ وجه به قوانین مربوطه به کپی رایت تعرضی نکرده است و نمیکند.
آیا شما موتور جستجو هستید؟ آیا می دانید راه اندازی موتور جستجو چقدر هزینه داره و با راه اندازی یه اسکریپت 15هزار تومانی ارسال مطالب به بلاگ اسکای، زمین تا آسمان متفاوته و...
اصلاً قبول! فرضاً شما هم مثل موتور جستجو هستید. یه زحمت بکشید یه ریپورت بدید به گوگل و بگید که دامنه شما رو از لیست نتایج خارج کنن. موتور جستجو که نباید در سایر موتورهای جستجوگر اندیکس بشه. مثلاً آیا نتایج یاهو و بینگ در موتور جستجوی گوگل اندیکس می شن؟ پاسخ مسلماً خیر است.
اگه هم نمیتونید به گوگل ریپورت بدید، خودتون یه ایمیل بزنید به سرویس دهنده وبلاگتون و بگید که براتون یه فایل robots.txt بسازن که به موتورهای جستجوگر اعلام کنه که وبلاگ شما رو اندیکس نکنن.

آیا شما حاضر به چنین کاری میشید؟
- اگه پاسخ مثبته که من حرفی ندارم و صحبت شما کاملاً درست است.
- اگه پاسخ منفیه. پس هدف شما اسپم است. چون یکی از مصادیق اسپم بنابر تعریفی که در ویکی پدیا درج شده: "افزایش نامنصفانه رتبه در موتورهای جستجو" است.
منبع: http://fa.wikipedia.org/wiki/اسپم : فسمت "موتورهای جستجوی با اهداف اسپم" (البته در صفحه ویکی پدیا در مورد شیوه دیگری از اسپم بحث شده اما به نظر من این تعریف برای اسپم نوع شما هم مناسبه)

2-
برخی از منابع که آمار الکسای آنها بسیار پایین هست توسط این به اشتراک گذاری مطالب توسط وبلاگ ما به بازدیدکنندگان فراوانی دست پیدا میکنند که قبل از این کار تعداد بازدیدهای آنها خیلی کم بوده است. حرف اخر اینکه با توجه به اینکه ما لینک های سایتها رو در وبلاگمون قرار میدیم این کار به تنهایی باعث افزایش تعداد بک لینک های منابع خواهد شد که به مرور زمان به رتبه ی الکسای منابع نیز کمک شایانی خواهد کرد.
اگه سایتی نخواد از لطف شما بهره مند بشه باید دقیقاً چیکار کنه!؟ آیا میدونید اگه سایتی از نظر گوگل اسپم شناخته بشه، لینک های موجود در اون سایت اسپم هم ممکنه جریمه بشن؟ اصلاً این هم به کنار. فرضاً من -در دنیای واقعی- تازه یه کاری رو را اندازی کردم و میخوام در سطح شهر تبلغ کنم. آیا به نظرتون من حاضرم به رایگان روی ماشین جمع آوری زباله تبلیغ کنم!؟ وبمسترها هم دوست ندارن سایتهایی که از نظرشون اسپم است براشون تبلیغ کنن. (حالا شاید به نظر خودتون اسپم نباشه ولی به نظر سایر وبمسترها و سایر بازدیدکننده ها اسپم است)

گوگل هم جایی ننوشته کپی برداری از محتواش جرم هست اگرم جرم باشه خودش برخورد میکنه.
گوگل در مورد وب فارسی خودش رو به بی خیالی زده! وگرنه هر کسی نمی تونست با یه اسکریپت 15هزار تومانی باعث آشفتگی در نتایج گوگل (با اون همه عظمت) بشه. ضمناً شما کافی بود به بخش ریپورت اسپم در سایت گوگل مراجعه کنید:
https://support.google.com/webmasters/answer/93713?hl=en
از سمت راست دومین لینک (که در واقع میشه اولین شیوه اسپمینگ) به صورت واضح نوشته "Automatically generated content" جزء اسپم است که حداقل یکی از شیوه های به کار گرفته شده در وبلاگ شماست. اگه وارد جزئیات بشید شاید چهار تا پنج گزینه دیگه هم به وبلاگ شما بخوره.

Last edited:

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
به نظرم با توجه به ریپورت های دوستان به گوگل ، آقای چنگیزی ( مدیر بلاگ اسکای ) منتظر اخطار از طرف گوگل هست ( احتمالش کمه که گوگل بخواد یه سایت با این سابقه رو بدون اخطار از نتایج حذف کنه ) به همین دلیل تصمیم گرفته تا قبل از اخطار گوگل با یه تیر دو نشون بزنه :
1 . یه پولی از صاحب این وبلاگ بگیره
2 . رتبه الکساش رو یه سر و سامونی بده

پ ن : با شنیدین مصاحبه آقای چنگیزی ( مصاحبه صوتی با مسعود چنگیزی، مدیر سرویس بلاگ اسکای ) فکر می کردم ایشون از وبمسترهای کار درست و سطح بالای وب ایران باشن ...

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
به نظرم با توجه به ریپورت های دوستان به گوگل ، آقای چنگیزی ( مدیر بلاگ اسکای ) منتظر اخطار از طرف گوگل هست ( احتمالش کمه که گوگل بخواد یه سایت با این سابقه رو بدون اخطار از نتایج حذف کنه ) به همین دلیل تصمیم گرفته تا قبل از اخطار گوگل با یه تیر دو نشون بزنه :
1 . یه پولی از صاحب این وبلاگ بگیره
2 . رتبه الکساش رو یه سر و سامونی بده

پ ن : با شنیدین مصاحبه آقای چنگیزی ( مصاحبه صوتی با مسعود چنگیزی، مدیر سرویس بلاگ اسکای ) فکر می کردم ایشون از وبمسترهای کار درست و سطح بالای وب ایران باشن ...

به قول یکی از دوستان هی بگیم شیرازی ادم بدیه

هدف بلاگ اسکای هر چی باشه ولی خدایی کار کثیفی میکنه و این مصاحبه میگه من دوست ندارم پیوندها بلاگ اسکای رو بین سایت های مرجع قرار بده خوب الان ما هم دوست نداریم این وبلاگ دهی که ایشون ارایه میدن یکی از وبلاگ هاش عناوین و تگ های سایت های ما رو تو بلاگش بزاره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آدم دق میکنه وقتی میبینه ۲ سال شبو روز جز مطالب اختصاصی چیزی تو سایت نذاشته ولی هنوز زیر ۵هزار ایرانم نیومد
اونوقت سایتای اسپمو که میبینه تو دلش خالی میشه که اینا چرا ۱ شبه میان زیر ۱۰۰۰
خودمم یه زمانی وهم برم داشته بود برم سمت خبر خوان :D

آقا کمتر بزنین :general106:

a162

Registered User
لایک‌ها
291
کار ایشون اشتباه
ولی راه مقابله نق زدن و بد و بیرا گفتن نیست
باید به روش فنی جلوش رو گرفت و سعی کرد کسی که در این سایتها سود می برن رو متضرر کرد
یک راه گفتن که برعلیه خود بلاگ اسکای هم باید عمل کرد تا صدمه ببینه
باید به یک پتیشن دسته جمعی از طرف وبمسترهای ایرانی جمع کرد که برعلیه اینها گوگل -سازمان فیلترینگ و همه وبمسترها دست به کار بشن
نظر دوستان چیه که چطوری میشه به این اقایان ضربه زد؟

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
بابا این کیه !! والا چی بگم بخدا !!

مگر داشتیم یک وبلاگ تو بلاگ اسکای توی 2 ماه داره نزدیک میشه به زیر 100 !!! بدون هیچ تبلیغاتی موتور یوز که شب و روز توی سایت های خبری داره تبلیغ میشه کل صدا و سیما ایران و حتی جهن منظروم بی بی سی هستش در موردش صحبت کردن به زور بعد از یک ماه اومده 250 ایران

توی تاپیک گزارش سایت های اسپم هم عرض کردم هر سایتی که توی نتایج جستجوی گوگل بدون هیچ دلیل واضحی بیاد جای لینک های بقیه رو بگیره ! اونم با کپی نتایچ سایت بینگ و گوگل و زحمات چندین روزه ، ماهه و حتی چندین ساله وبمستران رو بر باد فنا بده بهش میگن اسپمر !! بهش میگن حروم خور !

والا من قصد پاسخ به تاپیک رو نداشتم خیلی از گنده های اسپمر کله پا شدن اونم تنها با دست در دست هم دادن وبمسترها !! توی این قضیه که سه سایت به روشی عجیب دارن بازدید سایر سایتها رو می خورن و بنده توی تاپیک گزارش سایت های اسپم به گوگل بنده اسم هاشون رو نه یکبار بلکه 3 بار اوردم نمیدونم دوستان چرا همکاری نمی کنن که کله پاشون کنیم

تا کسی مثل ایشون نیاد به خودش بنازه که الکی به بلاگ اسکای نگیم چون بنش نمی کنه !!! دوستان همین الان لطفا با یه ریپورت به گوگل این فخر رو ازش بگیرید !!!

تا قبل از این ازت بدم میومد چون نون خیلی ها رو شب عیدی آجر کردی و انشالله خدا خودش ازت نگذره !!! ولی با دیدن این تاپیک از شخصیتتم متنفر شدم !!

و چقدر بخندم روزی که با زدن اسم وبلاگت توی گوگل اثری ازش نبینم !!!

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
این تاپیک ها هیچ فایده ای نداره و فقط باعث بیشتر شدن سایت های اسپم میشه. اون تاپیک گزارش هم بسته شده !
از ما گفتن بود ! خود دانید

Last edited:

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
بابا این کیه !! والا چی بگم بخدا !!

و چقدر بخندم روزی که با زدن اسم وبلاگت توی گوگل اثری ازش نبینم !!!
شما یعنی تا این حد سوزش گرفتی ؟:D :D
اینا که سایت تفریحی مطالب کپی پیست اس ام اس کپی چرت و پرت و زرد دارن هم وب مستر نیستن اسپمر هستن همون بهتر حذف بشن از نتایج :D
این جمله آخر شما حاکی از شدت بالای سوزش هست امیدوارم به زودی از درد و رنج رها بشید :D

Last edited:

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
شما یعنی تا این حد سوزش گرفتی ؟:D :D
اینا که سایت تفریحی مطالب کپی پیست اس ام اس کپی چرت و پرت و زرد دارن هم وب مستر نیستن اسپمر هستن همون بهتر حذف بشن از نتایج :D
این جمله آخر شما حاکی از شدت بالای سوزش هست امیدوارم به زودی از درد و رنج رها بشید :D

اینا سوزش نیست اینا آه هتسش اینا خنده از روی نا امیدی از وب فارسی هستش که خدا رو شکر بنده جایگاهی توش ندارم و نخواهم داشت

ولی وقتی می بینیم از دوستان بنده با یک دختر دیالیزی میاد زندگیش رو با وب می چرخونه ، وقتی می بینیم زحمات 4 سالش به خاطر حرص طلبی و کیف کردن شما از خنده ما که شما اون رو سوزش حساب می کنید و ما مرحمی بر دردامون باید به این حال وب فارسی گریست

شما خودتون هم از اسپمر های عزیزید دیگه برای همین چشمهاتون رو روی واقعیات بستید ، روی چیزی که بهش میگن وجدان کاری !! یه خورده به خودتون بیایید ببینید نون چند نفر رو دارید اجر می کنید ، همین دوست بنده هفته پیش داشت گریه میکرد دوست من وبش توی 6 روز بدون یک کلمه کپی پیس نمیه حذف شده از گوگل بررسی که کردیم دیدیم تمامی جایگزین هاش شدن همین امثال وبلاگ بلاگ اسکای ، dlfinder لعنتی و mexic !!

پس منتظر روی سیاه گوگل هم باشید ، چون دقیقا دو سال پیش همین وضع توی سایت های آلمانی بود که حیطه کاری بنده هستش گوگل تو یک اطلاعیه درخواست همکاری کرد و الان و الانم که شده وب اسپم یافت نشد و نمیشه !!!

پس فعلا شما بتازید !!

بالا