• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ به اتهامات وارده

textahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر کپی رو اسپم بدونیم خیلی ها

اینا هم همشون کپی هستند اما با کمی زیرکی و کلمات 18+ میان بالا
منم مطالب سایتمو از سایتای دیگه کپی میکمک. ولی خب اونا هم از جایی دیگه میزارن. در کل کپی رایت تو ایران زیاد معنی نداره ولی دیگه ادم زورش میاد زحمت بکشه مطلب بزاره بعد الکی الکی یه وبلاگ بیاد بالاش

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
این mexic.ir فیلتر شده الا ریدایرکت کرده به این downloadder.ir

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
خطاب به اونایی که توجیهشون اینه که میگن همه کپی می کنن و این وبلاگ هم نتایج رو از گوگل کپی کنه، پس اشکالی نداره!

1- هرگونه کپی مستقیم بدون کسب اجازه غیراخلاقی و ناپسند است.

2- میگن اگه میخوای دزدی کنی حداقل دزدی شرافت مندانه کن!
سایت های کپی کار، هر چقدر هم کپی کنن در برابر ربات تعداد بسیار بسیار کمتری میتونن پست بدن ولی یک سایت که مجهز به ربات باشه در کمتر از یک ماه میتونه بیش از یک میلیون پست بده! که درنتیجه باعث کاهش ترافیک بسیار زیاد سایر سایتها خواهد شد و ضررش قابل مقایسه با سایتهای کپی کار نیست. (البته این موضوع نباید توجیهی برای کپی کارها قلمداد بشه!)

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
دوستان با اینکه میدونم احتمالا مورد حمله دوگروه طرف صحبت قرار بگیرم ، .... کل تاپیک رو خوندم و یه سری نکته ب ذهنم رسید

۱- این سایت های ربات دوره ای دارن و مطمئنا بعد از مدتی راه حل مناسبی برای حذفشون پیدا میشه ، ۹۰ درصد موارد ارزش فکر کردن هم ندارن ، شاید دوره کوتاهی بازدید رو پایین بیارن ، ولی جای های و هوی یه گروهی تشکیل بدین که وبمسترا قدرتمند کنار هم همفکری کنن و حداقل تو تعداد بالا گزارش چنین سایت هایی رو رد کنن

۲- مشکل دیگه نوع محتواست ، باور کنید وقتی تو گوگل سرچ برنامه اندروید میکنم و تو اولین نتایج وارد اون سایت معروف ایرانی میشم ، خندم میگیره میبینم نوشته کلیه مطالب اختصاصی زده شده و کپی برداری حرام است!!!
برنامه پولی ملت ، که کلی روش زحمت کشیده شده کپیش حلال بوده ، اما چندخط مزخرفاتی که این شخص تو وبسایتش زده درمورد برنامه حرام!

۳- ببینید اینکه من ایرانی برنامه کپی نصب میکنم دلیل میشه سایت دانلود ایرانی مطالب رو اختصاصی خودش بدونه؟ این یه جور توهمه که بخاطر هزینه پرداختیش در ازای پست های سایتش بهش الهام شده ، بنیاد و اصل کارش از ریشه داغونه

۴- اگر مطالب ارسالی سایت شاکی از کپی برداری ، خودش شامل بند دو و سه حرفهای من بشه ، سایت اسکریپت کپی پیست ، مصداق دزدی از دزده که تو ضرب المثل پارسی بهش میگن شاه دزد!

۵- برای اینکه نخوام جانماز آب بکشم بگم خودم مدتها سایت کپی پیست نیمه اختصاصی داشتم!!! همون کپی خودمون که جمله بندیها عوض بشه ، البته در حال حاضر فقط یه سایت با بازدید بسیار پایین تو حوزه رشته دانشگاهی خودم دارم و صرف عشق و علاقه است و یه قرون درامد نداره
ولی من که کپی میزدم (بدون اسکریپت) هیچ وقت دلم نمیومد مطالب سایت نارنجی یا امثال اون که واقعا مطلب حاصل دسترنج بودن رو کپی بزنم ، اما هزار تا سایت دیگه بود که به جمله کپی حرام استشون میخندیدم ... واقعیت هم خنده داره ... فقط یه ذره منطقی به قضیه نگاه کنید شما هم میپذیرید که خنده داره
در هر حال بیش از یکساله نتیجه گرفتم کپی و کپی کاری نتیجه طولانی مدتی برای وبمستر نداره و حرف هایی که زدم صرفا برای این بود که با نگاه منطقی به قضیه نگاه بشه

چه دزد ، چه دزد از دزد ، هیچکدوم بهونه قابل قبولی برای دزدیشون نمیتونن داشته باشن ، حتی اگه سمک عیار یا رابین هود باشن

کاش جای این همه اعصاب خودمون رو خرد کردن و تلاش بی نتیجه تو چنین تاپیک هایی ، به کیفیت مطالب اهمیت بدیم و متحد با هم باشیم

اگر به شخص خاصی غیرمستقیم توهین شده پوزش میخوام

##ارسال شده با Tapatalk##

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@pharma:
قسمت عمده ای از صحبت هاتون تایید میشه؛ دزدی، دزدیه... فرقی نمی کنه... اما دلیل موضع گیری وبمسترها در برابر چنین اسکریپت هایی اینه: (پست قبلی ام رو تکرار می کنم)

"- میگن اگه میخوای دزدی کنی حداقل دزدی شرافت مندانه کن!
سایت های کپی کار، هر چقدر هم کپی کنن در برابر ربات تعداد بسیار بسیار کمتری میتونن پست بدن ولی یک سایت که مجهز به ربات باشه در کمتر از یک ماه میتونه بیش از یک میلیون پست بده! که درنتیجه باعث کاهش ترافیک بسیار زیاد سایر سایتها خواهد شد و ضررش قابل مقایسه با سایتهای کپی کار نیست. (البته این موضوع نباید توجیهی برای کپی کارها قلمداد بشه!) "

البته تا چند وقت دیگه این وبلاگ هم حذف میشه و جاش رو یکی دیگه میگیره!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگر مطالبی که دارید اختصاصی هست و هیچ یک از قوانین کپی رایت بین المللی رو نقض نمیکنه میتونه وقتی که به گوگل ریپورت میدید حتما با ای پی امریکا باشید و بند هایی از قانون Digital Millennium Copyright Act رو استفاده کنید . بعد یه ابیوز به سرویس دهنده این نوع وبلاگ ها ارسال کنید . به خود بلاگ اسکای نه دوستان بلکه به سرویس دهنده سرور این وبلاگ .

از 2 بند این قانون میتونید استفاده کنید :

Title I: WIPO Copyright and Performances and Phonograms Treaties Implementation Act
و
Title II: Online Copyright Infringement Liability Limitation Act

توی ارسال ایمیل Abuse DMCA به سرویس دهنده Blogsky که به ای پی ادرس : 98.124.98.1 و بر حسب شانس شما در آمریکا هست . ایمیل برای ارسال ابیوز عبارت است از : [email protected]

هم به گوگل ریپورت بدید و هم به دیتا سنتر که ایمیلش رو دادم اگر بلاگ اسکای رسیدگی نمیکنه به این نوع وبلاگ ها با این کار مجبور میشه که این کار رو انجام بده . کلا این روشی که به شما گفتم جواب میده و همیشه هم جواب خواهد داد ولی اگر وبسایت شما شامل حتی یه پست اختصاصی درباره دانلود یه نرم افزار هست که لینک کرک و اینا داره کلا قید این کار رو باید بزنید چون خود شما نقض کننده اون قانونی هستید که عرض کردم .

حالا اگر شما هم سایتی باشید که قوانین رو نقض میکنید مشکلی نیست راه دیگه ای هم داره
. همه اون راه اولیه رو میرید ولی توضیح میدید که وبلاگ مربوطه داره قوانین کپی رایت رو نقض میکنه . حتی اگر خودش این مطالب رو به صورت ارشیو منتشر نمیکنه باز هم نقض قوانین هست . کلا عوض اینکه اعصاب خودتون رو با این گونه موارد خرد کنید راه به این سادگی وجود داره . حتی اگر دقت کنید سرویس دهنده ایشون در ایران میبود که کشور خودمون در زمینه کپی رایت خدا رو بنده نیست و اصلا به ابیوز های کپی رایت رسیدگی نمیشه گوگل براتون رسیدگی میکنه . مهم نحوه ارسال ریپورت هست بدونید از چی و از چه ای پی استفاده کنید . حتی اگر ایمیل اسپم زیادی دریافت میکنید راه ریپورت اون ایمیل ها بلد باشید عوض اینکه توی اسپم باکستون 1000 تا بیشتر ایمیل باشه حتی 1 مورد هم نخواهد بود .

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
روزانه شونصدتا از اینا کپی میکنن. تا حالا خبر خوان ها اینا هم اضاف شدن.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
@pharma:
قسمت عمده ای از صحبت هاتون تایید میشه؛ دزدی، دزدیه... فرقی نمی کنه... اما دلیل موضع گیری وبمسترها در برابر چنین اسکریپت هایی اینه: (پست قبلی ام رو تکرار می کنم)

"- میگن اگه میخوای دزدی کنی حداقل دزدی شرافت مندانه کن!
سایت های کپی کار، هر چقدر هم کپی کنن در برابر ربات تعداد بسیار بسیار کمتری میتونن پست بدن ولی یک سایت که مجهز به ربات باشه در کمتر از یک ماه میتونه بیش از یک میلیون پست بده! که درنتیجه باعث کاهش ترافیک بسیار زیاد سایر سایتها خواهد شد و ضررش قابل مقایسه با سایتهای کپی کار نیست. (البته این موضوع نباید توجیهی برای کپی کارها قلمداد بشه!) "

البته تا چند وقت دیگه این وبلاگ هم حذف میشه و جاش رو یکی دیگه میگیره!
بدترین و غیر منطقی ترین دلیلی که میشه آورد همینه

دزدی دزدیه چه کوچیک چه بزرگ

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
اگر مطالبی که دارید اختصاصی هست و هیچ یک از قوانین کپی رایت بین المللی رو نقض نمیکنه میتونه وقتی که به گوگل ریپورت میدید حتما با ای پی امریکا باشید و بند هایی از قانون Digital Millennium Copyright Act رو استفاده کنید . بعد یه ابیوز به سرویس دهنده این نوع وبلاگ ها ارسال کنید . به خود بلاگ اسکای نه دوستان بلکه به سرویس دهنده سرور این وبلاگ .

از 2 بند این قانون میتونید استفاده کنید :

Title I: WIPO Copyright and Performances and Phonograms Treaties Implementation Act
و
Title II: Online Copyright Infringement Liability Limitation Act

توی ارسال ایمیل Abuse DMCA به سرویس دهنده Blogsky که به ای پی ادرس : 98.124.98.1 و بر حسب شانس شما در آمریکا هست . ایمیل برای ارسال ابیوز عبارت است از : [email protected]

هم به گوگل ریپورت بدید و هم به دیتا سنتر که ایمیلش رو دادم اگر بلاگ اسکای رسیدگی نمیکنه به این نوع وبلاگ ها با این کار مجبور میشه که این کار رو انجام بده . کلا این روشی که به شما گفتم جواب میده و همیشه هم جواب خواهد داد ولی اگر وبسایت شما شامل حتی یه پست اختصاصی درباره دانلود یه نرم افزار هست که لینک کرک و اینا داره کلا قید این کار رو باید بزنید چون خود شما نقض کننده اون قانونی هستید که عرض کردم .

حالا اگر شما هم سایتی باشید که قوانین رو نقض میکنید مشکلی نیست راه دیگه ای هم داره
. همه اون راه اولیه رو میرید ولی توضیح میدید که وبلاگ مربوطه داره قوانین کپی رایت رو نقض میکنه . حتی اگر خودش این مطالب رو به صورت ارشیو منتشر نمیکنه باز هم نقض قوانین هست . کلا عوض اینکه اعصاب خودتون رو با این گونه موارد خرد کنید راه به این سادگی وجود داره . حتی اگر دقت کنید سرویس دهنده ایشون در ایران میبود که کشور خودمون در زمینه کپی رایت خدا رو بنده نیست و اصلا به ابیوز های کپی رایت رسیدگی نمیشه گوگل براتون رسیدگی میکنه . مهم نحوه ارسال ریپورت هست بدونید از چی و از چه ای پی استفاده کنید . حتی اگر ایمیل اسپم زیادی دریافت میکنید راه ریپورت اون ایمیل ها بلد باشید عوض اینکه توی اسپم باکستون 1000 تا بیشتر ایمیل باشه حتی 1 مورد هم نخواهد بود .
تشکر بابت توضیحات

در مورد سایت فیلم هم صدق میکنه ؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
آقا ولش کنید
خواب زده خودشو دیگه میتونی کاری کنی؟ بیدارش کنید

baham1000

Registered User
لایک‌ها
9
مدیران پی تی هم باید تایپک سایت های اسپمر رو بیارند بالا تا کاربرا گزارش بدند تا اسپم بشه یه تاپیک بود که قفلش کردن الان هم که خرید وفروش میشه این سایتا مدیرا جلوشو نمیگیرن نمونش در تایپیک زیر:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-وبلاگ-با-4000-ورودی-روزانه-از-گوگل.676030/

کسی خواست میتونه به رزبلاگ گزارش بده حداقل زودتر از گوگل رزبلاگ حذفش کنه
http://feedkhoon.rozblog.com/

رزبلاگ مثل بلاگ اسکای نیس چند کاربر گزارش بدن درجا مسدود میکنه مثل این وبلاگ که مسدود کرده:http://www.aaval.rozblog.com/

aliwebgard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مدیران پی تی هم باید تایپک سایت های اسپمر رو بیارند بالا تا کاربرا گزارش بدند تا اسپم بشه یه تاپیک بود که قفلش کردن الان هم که خرید وفروش میشه این سایتا مدیرا جلوشو نمیگیرن نمونش در تایپیک زیر:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-وبلاگ-با-4000-ورودی-روزانه-از-گوگل.676030/

کسی خواست میتونه به رزبلاگ گزارش بده حداقل زودتر از گوگل رزبلاگ حذفش کنه
http://feedkhoon.rozblog.com/

رزبلاگ مثل بلاگ اسکای نیس چند کاربر گزارش بدن درجا مسدود میکنه مثل این وبلاگ که مسدود کرده:http://www.aaval.rozblog.com/
اسکریپت این عسپمر وبلاگ ها رو داری قیمت برام بفرست ارزون باشه میخوام

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
حاجی بکن کارت خیلی هم خوبه از سایت منم کپی می کنی نوش جونت:)

بالا