• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ به اتهامات وارده

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
:|
منی که با یه عبارت پر سرچ پیج 1 لینک 2 ، 3 هستم گناهم چیه ؟
مگه کسی تضمینی داده که شما باید ورودی بگیری؟؟؟مگه قرارداد نوشتی؟ورودی رو نمیدن باید بگیریش

Dggr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مگه کسی تضمینی داده که شما باید ورودی بگیری؟؟؟مگه قرارداد نوشتی؟ورودی رو نمیدن باید بگیریش
:)
به نظر میرسه شما یا استارتر تاپیک رو میشناسی یا یه چیزی هست !
چون اگه واسه یه سایت زحمت بکشی مفهمی من چی میگم !

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
:)
به نظر میرسه شما یا استارتر تاپیک رو میشناسی یا یه چیزی هست !
چون اگه واسه یه سایت زحمت بکشی مفهمی من چی میگم !
من خودم سایت دارم میدونم بازدید گرفتن از گوگل چقدر سخته .به زور تونستم برسونمش روی روزی سه هزارتا.ولی این دلیل نمیشه که چون من وقت گذاشتم و زحمت کشیدم هیشکی حق نداشته باشه با یه شیوه جدید از من بیشتر بازدید بگیره...هر کسی زرنگی کنه بیشتر بازدید میگیره منم از بازدید بالا بدم نمیاد خیلیم دوست دارم یه شبه 100 هزارتا بازدید بگیرم ولی نتونستم.حالا هر کی اینکارو میتونه بکنه مبارکش باشه.

Dggr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من خودم سایت دارم میدونم بازدید گرفتن از گوگل چقدر سخته .به زور تونستم برسونمش روی روزی سه هزارتا.ولی این دلیل نمیشه که چون من وقت گذاشتم و زحمت کشیدم هیشکی حق نداشته باشه با یه شیوه جدید از من بیشتر بازدید بگیره...هر کسی زرنگی کنه بیشتر بازدید میگیره منم از بازدید بالا بدم نمیاد خیلیم دوست دارم یه شبه 100 هزارتا بازدید بگیرم ولی نتونستم.حالا هر کی اینکارو میتونه بکنه مبارکش باشه.
:|
اون موضوعی که پست بالاتر گفتم رو دیدید ؟
مطمئنی شما استارتر نیستی ؟
واقعا چی شده شما این قدر از ایشون حمایت میکنی ؟
یکی سایت داشته باشه پستی 900 ت بده به نویسنده بعد یه نفر هم تو 2 دقیقه بیاد کل سایت رو ... بکنه چیکار میکنی ؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
نه من استارتر نیستم.من فرق زیادی بین سایت خودم که عکس بازیگرا رو میذارم با تغییر متن و سایت ایشون نمیبنم هر دو کپی هست سایت من کپی از بیتوته وبلاگ ایشون کپی از گوگل .حالا دوستان که گزارش دادن به بلاگ اسکای و گوگل اگه صلاح بدونن خودشون بلاک میکنن.منتهی من نمیدونم این بحث حلال و حروم این وسط چیه.آقا مگه مدل مانتو و عکس بازیگر حق انحصاری دارند که مثلا سایت من تنها بتونه بذاره؟

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
نه من استارتر نیستم.من فرق زیادی بین سایت خودم که عکس بازیگرا رو میذارم با تغییر متن و سایت ایشون نمیبنم هر دو کپی هست سایت من کپی از بیتوته وبلاگ ایشون کپی از گوگل .حالا دوستان که گزارش دادن به بلاگ اسکای و گوگل اگه صلاح بدونن خودشون بلاک میکنن.منتهی من نمیدونم این بحث حلال و حروم این وسط چیه.آقا مگه مدل مانتو و عکس بازیگر حق انحصاری دارند که مثلا سایت من تنها بتونه بذاره؟
باو تو اون تاپیکم گفتم.چون تو ازین وبلاگا داری‌پس خوبه.
کلتو‌کردی زیر برف ؟ خودتو‌میبینی فقط؟
اسپمری؟سرتو بنداز پایین کارتو‌کن .مثلا فک کن یه دزد بیاد بگه من از پولدارا میدزدم تا برابر فقیرا بشن پس کارم درسته این وسط هم‌مابه تفاوتش میمونه واسه من.

Dggr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باو تو اون تاپیکم گفتم.چون تو ازین وبلاگا داری‌پس خوبه.
کلتو‌کردی زیر برف ؟ خودتو‌میبینی فقط؟
اسپمری؟سرتو بنداز پایین کارتو‌کن .مثلا فک کن یه دزد بیاد بگه من از پولدارا میدزدم تا برابر فقیرا بشن پس کارم درسته این وسط هم‌مابه تفاوتش میمونه واسه من.
o_O
ایشون خودش استارتره ؟
یا نرم افزارش رو داره ؟:general112:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
o_O
ایشون خودش استارتره ؟
یا نرم افزارش رو داره ؟:general112:
یکی از کساییه که با دیدن این تاپیکا رفت‌دنبالش تا ربات رو خرید حالا شده مامور مدافع حقوق اسپم.

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
یکی از کساییه که با دیدن این تاپیکا رفت‌دنبالش تا ربات رو خرید حالا شده مامور مدافع حقوق اسپم.
بله.من هم سایت تفریحی دارم هم نرم افزارش رو دارم.همونطور که شما چون بازدیدتون از دست دادید میاید اینجا اتهام میزنید منم دارم دفاع میکنم از کارم.چطور شما حق دارید بحث کنید ولی من حق ندارم جواب بدم؟
آره داداش تا دیروز مث شما از بیتوته و سایتای مشابه کپی می کردیم حالا همچین تفریحی یه وبلاگ اینطوری هم زدیم از گوگل کپی می کنیم.مشکلی هست؟

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
بله.من هم سایت تفریحی دارم هم نرم افزارش رو دارم.همونطور که شما چون بازدیدتون از دست دادید میاید اینجا اتهام میزنید منم دارم دفاع میکنم از کارم.چطور شما حق دارید بحث کنید ولی من حق ندارم جواب بدم؟
آره داداش تا دیروز مث شما از بیتوته و سایتای مشابه کپی می کردیم حالا همچین تفریحی یه وبلاگ اینطوری هم زدیم از گوگل کپی می کنیم.مشکلی هست؟
من خو از همون اول میگفتم تو خوبی عزیزم :*

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
من خو از همون اول میگفتم تو خوبی عزیزم :*
مگه کسی به خوب بودن شما شک کرده بود؟
الان میخوام جدیدترین عکس های الناز شاکردوست رو بذارم داخل سایتم.احتمالا حق نشر عکس های ایشون که در اختیار شما نیست؟

sibmoz

Registered User
لایک‌ها
43
بازم از این اسپمرا :|

آقا جون مادرتون بخدا اشکم دیگه در اومده دارم نابود میشم سایتم رتبش 37 تا تو الکسا بالا اومده خدا شاهده برای 1 رتبه هم شب و روز زحمت کشیدیم :(

هیچ کس به اندازه یه مدیر با چند تا نویسنده نمیفهمه چه سوزشی داره وقتی ما این همه زمان میزاریم و هزینه میکنیم اونوقت یک سری از خدا بیخبر میان زحمت و هزینه مارو به باد میدن....

sibmoz

Registered User
لایک‌ها
43
کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک

c9gwnddv6kxyf8ff8ygh.jpg

http://forum.persiantools.com/threa...-blogsky-com-بدبختم-کرد-اساتید-کم-کنن.674604/

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک

c9gwnddv6kxyf8ff8ygh.jpg

http://forum.persiantools.com/threa...-blogsky-com-بدبختم-کرد-اساتید-کم-کنن.674604/
تاپیکتون پاک شده.

متاسفانه فعلاً کاری از دست شما ساخته نیست. مثل غده سرطانی فضای وب رو آلوده کردن و باز هم متاسفانه گوگل فارسی خودش رو به بیخیالی زده. یه نفر باید پیدا بشه یه متن خوب برای مت کاتز بنویسه، شاید مثل سال 2010 اسپم های فارسی رو پاکسازی کنه.

پیام مت کاتز در مورد پاکسازی اسپم ها در 5 زبان از جمله فارسی در سال 2010 که اوج فعالیت اسپمرها بود:
https://www.mattcutts.com/blog/spam-reports-in-five-languages/

alireza.nh

Registered User
لایک‌ها
17
واقعا از این اسپمرها متنفرم گند زدن به نت ایران

textahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لطفا یک سایت اسپم بهم معرفی کنید که چند ماه فعالیت کرده باشه؟ داریم اصن؟
سایت ایشونم مثه mexic.ir چند وقت دیگه کارش تموم میشه. شک نکنید.

مدیرای این سایتا بنظرم تا کارتون گرفته کسب درامد کنید چون تا چند وقت دیگه همه این سایتا بسته میشن

alireza.nh

Registered User
لایک‌ها
17
لطفا یک سایت اسپم بهم معرفی کنید که چند ماه فعالیت کرده باشه؟ داریم اصن؟
سایت ایشونم مثه mexic.ir چند وقت دیگه کارش تموم میشه. شک نکنید.

مدیرای این سایتا بنظرم تا کارتون گرفته کسب درامد کنید چون تا چند وقت دیگه همه این سایتا بسته میشن
اگر کپی رو اسپم بدونیم خیلی ها

اینا هم همشون کپی هستند اما با کمی زیرکی و کلمات 18+ میان بالا

بالا