وقتی با همون عبارت تو صفحه سوم گوگل باشم و هیچ بازدیدی نداشته باشم چرا که نه.یعنی شما حاضرید ورودی از گوگل رو با ورودی از یه وبلاگ عوض کنید :|
وقتی با همون عبارت تو صفحه سوم گوگل باشم و هیچ بازدیدی نداشته باشم چرا که نه.یعنی شما حاضرید ورودی از گوگل رو با ورودی از یه وبلاگ عوض کنید :|
:|وقتی با همون عبارت تو صفحه سوم گوگل باشم و هیچ بازدیدی نداشته باشم چرا که نه.
مگه کسی تضمینی داده که شما باید ورودی بگیری؟؟؟مگه قرارداد نوشتی؟ورودی رو نمیدن باید بگیریش:|
منی که با یه عبارت پر سرچ پیج 1 لینک 2 ، 3 هستم گناهم چیه ؟
مگه کسی تضمینی داده که شما باید ورودی بگیری؟؟؟مگه قرارداد نوشتی؟ورودی رو نمیدن باید بگیریش
من خودم سایت دارم میدونم بازدید گرفتن از گوگل چقدر سخته .به زور تونستم برسونمش روی روزی سه هزارتا.ولی این دلیل نمیشه که چون من وقت گذاشتم و زحمت کشیدم هیشکی حق نداشته باشه با یه شیوه جدید از من بیشتر بازدید بگیره...هر کسی زرنگی کنه بیشتر بازدید میگیره منم از بازدید بالا بدم نمیاد خیلیم دوست دارم یه شبه 100 هزارتا بازدید بگیرم ولی نتونستم.حالا هر کی اینکارو میتونه بکنه مبارکش باشه.
به نظر میرسه شما یا استارتر تاپیک رو میشناسی یا یه چیزی هست !
چون اگه واسه یه سایت زحمت بکشی مفهمی من چی میگم !
:|من خودم سایت دارم میدونم بازدید گرفتن از گوگل چقدر سخته .به زور تونستم برسونمش روی روزی سه هزارتا.ولی این دلیل نمیشه که چون من وقت گذاشتم و زحمت کشیدم هیشکی حق نداشته باشه با یه شیوه جدید از من بیشتر بازدید بگیره...هر کسی زرنگی کنه بیشتر بازدید میگیره منم از بازدید بالا بدم نمیاد خیلیم دوست دارم یه شبه 100 هزارتا بازدید بگیرم ولی نتونستم.حالا هر کی اینکارو میتونه بکنه مبارکش باشه.
باو تو اون تاپیکم گفتم.چون تو ازین وبلاگا داریپس خوبه.نه من استارتر نیستم.من فرق زیادی بین سایت خودم که عکس بازیگرا رو میذارم با تغییر متن و سایت ایشون نمیبنم هر دو کپی هست سایت من کپی از بیتوته وبلاگ ایشون کپی از گوگل .حالا دوستان که گزارش دادن به بلاگ اسکای و گوگل اگه صلاح بدونن خودشون بلاک میکنن.منتهی من نمیدونم این بحث حلال و حروم این وسط چیه.آقا مگه مدل مانتو و عکس بازیگر حق انحصاری دارند که مثلا سایت من تنها بتونه بذاره؟
باو تو اون تاپیکم گفتم.چون تو ازین وبلاگا داریپس خوبه.
کلتوکردی زیر برف ؟ خودتومیبینی فقط؟
اسپمری؟سرتو بنداز پایین کارتوکن .مثلا فک کن یه دزد بیاد بگه من از پولدارا میدزدم تا برابر فقیرا بشن پس کارم درسته این وسط هممابه تفاوتش میمونه واسه من.
یکی از کساییه که با دیدن این تاپیکا رفتدنبالش تا ربات رو خرید حالا شده مامور مدافع حقوق اسپم.
ایشون خودش استارتره ؟
یا نرم افزارش رو داره ؟:general112:
بله.من هم سایت تفریحی دارم هم نرم افزارش رو دارم.همونطور که شما چون بازدیدتون از دست دادید میاید اینجا اتهام میزنید منم دارم دفاع میکنم از کارم.چطور شما حق دارید بحث کنید ولی من حق ندارم جواب بدم؟یکی از کساییه که با دیدن این تاپیکا رفتدنبالش تا ربات رو خرید حالا شده مامور مدافع حقوق اسپم.
من خو از همون اول میگفتم تو خوبی عزیزم :*بله.من هم سایت تفریحی دارم هم نرم افزارش رو دارم.همونطور که شما چون بازدیدتون از دست دادید میاید اینجا اتهام میزنید منم دارم دفاع میکنم از کارم.چطور شما حق دارید بحث کنید ولی من حق ندارم جواب بدم؟
آره داداش تا دیروز مث شما از بیتوته و سایتای مشابه کپی می کردیم حالا همچین تفریحی یه وبلاگ اینطوری هم زدیم از گوگل کپی می کنیم.مشکلی هست؟
مگه کسی به خوب بودن شما شک کرده بود؟من خو از همون اول میگفتم تو خوبی عزیزم :*
تاپیکتون پاک شده.کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
http://forum.persiantools.com/threa...-blogsky-com-بدبختم-کرد-اساتید-کم-کنن.674604/
اگر کپی رو اسپم بدونیم خیلی هالطفا یک سایت اسپم بهم معرفی کنید که چند ماه فعالیت کرده باشه؟ داریم اصن؟
سایت ایشونم مثه mexic.ir چند وقت دیگه کارش تموم میشه. شک نکنید.
مدیرای این سایتا بنظرم تا کارتون گرفته کسب درامد کنید چون تا چند وقت دیگه همه این سایتا بسته میشن