• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
430 وات real green كافي هست .ولي اگر بتوني 480 وات real بگيري كه خيالت كاملا راحت ميشه . كيس هم silent storm خوبه شك نكن

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب.
چند سوال دیگه.
ببینم.من که تو تهرانت نیستم.من تو اردکان واقع در یزد هستم که نمایندگی نیست!!
در ضمن.من هرچی عکس از این کیس سایلنت استورم دیدم یه جورایی مادربردم خیال میکنم جاش نمیشه توش !!!
میترسم بخرم و دوباره مشکلات خودشو برام ایجاد کنه.

در ضمن.من خودم هم نظرم با این پاور بود.قیمت هر دو مدلش چنده امید جان؟منظورم 430 و 480 هست...؟

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خوب.
چند سوال دیگه.
ببینم.من که تو تهرانت نیستم.من تو اردکان واقع در یزد هستم که نمایندگی نیست!!
در ضمن.من هرچی عکس از این کیس سایلنت استورم دیدم یه جورایی مادربردم خیال میکنم جاش نمیشه توش !!!

در ضمن.من خودم هم نظرم با این پاور بود.قیمت هر دو مدلش چنده امید جان؟منظورم 430 و 480 هست...؟
اندازه کیس ها و مادربردها و جای پیچ اونها استاندارد دوست عزیز اینطوری نیست که هرکسی هر اندازه خواست مادربرد بزنه بره خودش .

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو اردکان واقع در یزد هستم که نمایندگی نیست!!

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

آدرس نمایندگی یزد؛( اگر این مدل را موجود نداشتند، می توانید سفارش دهید و یا به طور مستقیم از نمایندگی تهران تهیه فرمایید)

ضمن تایید فرمایشات جناب kamellia64 ، این هم عکسی از فضای داخلی کیس Silent Storm جهت رفع نگرانی شما (مگر اینکه سایز مادربرد شما "13*12 باشد!)؛

پاور GP430A با قیمتی در حدود 36 هزار تومان

پاور GP480A با قیمتی در حدود 45 هزار تومان

باتقدیم احترام

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نام خدا

صادقانه عرض می کنم که طراحی کیسها به طور کامل در چین ، تایوان و کره صورت می پذیرد. ( بسته به کمپانی مرجع هر مدل کیس ) و ما فقط پیشنهادات و خواسته های کلی خود را به ایشان اعلام می نماییم.

با تقدیم احترام
یه سوالی چند وقته تو ذهنم هست که میخواستم از شما بپرسم . میخواستم بدونم مراحل طراحی و ساخت یه کیس اونقدر پیچیده است که نمیشه در داخل کشور این اتفاق بیفته یا حداقل شروع بشه اون هم در مورد شرکتی مثل گرین که بدون شک پر سابقه ترین شرکت در این زمینست . همیشه برای من سوال بوده که که چرا گرین با وجود فروش بسیار خوبی که در بازار داخلی داره ولی از نظر تولید و طراحی سال هاست که در مراحل ابتدایی مونده و هنوزم فکر میکنم حداقل 90٪ محصولاتش برای کمپانی های دیگه باشه ایا شما برای اینده برنامه ای برای حداقل بیشتر کردن درصد محصولات داخلی ندارید چون در هر صورت اگر زمانی بنا بر تولید داخلی در این زمینه باشه اول از همه این انتظار از شرکتی مثل گرین میره که این کار رو بکنه. ممنون میشم جواب منو بدید .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كيس silent storm كيسي استاندارد هست كه قابليت نصب مادربردهاي atx , micro atx رو داراست كه اندازه بردها تفاوتي با هم ندارند

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوالی چند وقته تو ذهنم هست که میخواستم از شما بپرسم . میخواستم بدونم مراحل طراحی و ساخت یه کیس اونقدر پیچیده است که نمیشه در داخل کشور این اتفاق بیفته یا حداقل شروع بشه اون هم در مورد شرکتی مثل گرین که بدون شک پر سابقه ترین شرکت در این زمینست . همیشه برای من سوال بوده که که چرا گرین با وجود فروش بسیار خوبی که در بازار داخلی داره ولی از نظر تولید و طراحی سال هاست که در مراحل ابتدایی مونده و هنوزم فکر میکنم حداقل 90٪ محصولاتش برای کمپانی های دیگه باشه ایا شما برای اینده برنامه ای برای حداقل بیشتر کردن درصد محصولات داخلی ندارید چون در هر صورت اگر زمانی بنا بر تولید داخلی در این زمینه باشه اول از همه این انتظار از شرکتی مثل گرین میره که این کار رو بکنه. ممنون میشم جواب منو بدید .

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در مورد کیس باید عرض کنم که 90 درصد حجم فروش کیسهای GREEN به طور 90 درصد، در داخل ساخته می شوند. 10 درصد مابقی حجم فروش ما نیز به طور کامل وارداتی می باشند. به عنان مثال کیسهایی مانند Silent Storm,Tuniq,.... به طور کامل وارداتی می باشند ولی حجم اصلی محصولات GREEN (به جز طراحی و تولید پنل و طراحی اسکلت ) به طور کامل و توسط تجهیزات خودکار در داخل کشور و در منطقه اقتصادی سیرجان ساخته می شوند. دلیل انجام طراحی و تولید پنل در چین ، وجود امکانات پیشرفته تری است که در اختیار آنها می باشد و اگر ما همین کاررا بخواهیم انجام دهیم ، قیمت تمام شده پنل کیس ، غیر قابل رقابت می شود.
دلیل طراحی اسکلت نیز کاملا مشخص می باشد. هرگونه تغییر فرم و نوآوری در این زمینه، بسیار سریعتر از آنچه که در ذهن ما باشد، در آنجا اجرا می شود و ما اگر بخواهیم خودمان را در سطح اول نگاه داریم ، مجبور به استفاده از طرحهای ایشان می باشیم. وگر نه به راحتی تبدیل به تولیدکننده درجه 2 و 3 خواهیم شد. مثال واضح این موضوع هم تغییر شکل سریع کاور بغل کیسهای 2002 و2005 و ... بود که قابلیت نصب Air Guide و فن 12 سانتی را پیدا کردند و یا فن اکثر کیسهای ما 12 سانتی شدند و یا در جدیدترین اقدام در محصولات سه ماه آینده این گروه ، شاهد نصب CPU Air Guide با قطر 12 سانتی خواهید بود. ولی بسیاری از کیسهایی که در داخل توسط همکاران محترم ما طراحی و تولید می شوند ، به دلیل بعضی مشکلات و محدودیت های اجرایی که شاید برای شما قابل قبول نباشند، هنوز بالاجبار از اسکلتهای قدیمی و طرحهای از دورخارج شده استفاده می نمایند.

من هم مثل شما امیدوارم روزی برسد که اینگونه کاستی ها ، سخت گیری های بیهوده ، سنگ اندازی ها و قیمتهای نجومی در عرصه تولید از بین بروند . در آن صورت شاهد ابتکارات و نوآوری های زیادی توسط جوانان خلاق ایرانی خواهیم بود.

باتقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من شركت گرين بهترين راه رو در پيش گرفته .قدم به قدم و بصورت حساب شده رو به پيشرفت هست .

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در مورد کیس باید عرض کنم که 90 درصد حجم فروش کیسهای GREEN به طور 90 درصد، در داخل ساخته می شوند. 10 درصد مابقی حجم فروش ما نیز به طور کامل وارداتی می باشند. به عنان مثال کیسهایی مانند Silent Storm,Tuniq,.... به طور کامل وارداتی می باشند ولی حجم اصلی محصولات GREEN (به جز طراحی و تولید پنل و طراحی اسکلت ) به طور کامل و توسط تجهیزات خودکار در داخل کشور و در منطقه اقتصادی سیرجان ساخته می شوند. دلیل انجام طراحی و تولید پنل در چین ، وجود امکانات پیشرفته تری است که در اختیار آنها می باشد و اگر ما همین کاررا بخواهیم انجام دهیم ، قیمت تمام شده پنل کیس ، غیر قابل رقابت می شود.
دلیل طراحی اسکلت نیز کاملا مشخص می باشد. هرگونه تغییر فرم و نوآوری در این زمینه، بسیار سریعتر از آنچه که در ذهن ما باشد، در آنجا اجرا می شود و ما اگر بخواهیم خودمان را در سطح اول نگاه داریم ، مجبور به استفاده از طرحهای ایشان می باشیم. وگر نه به راحتی تبدیل به تولیدکننده درجه 2 و 3 خواهیم شد. مثال واضح این موضوع هم تغییر شکل سریع کاور بغل کیسهای 2002 و2005 و ... بود که قابلیت نصب Air Guide و فن 12 سانتی را پیدا کردند و یا فن اکثر کیسهای ما 12 سانتی شدند و یا در جدیدترین اقدام در محصولات سه ماه آینده این گروه ، شاهد نصب CPU Air Guide با قطر 12 سانتی خواهید بود. ولی بسیاری از کیسهایی که در داخل توسط همکاران محترم ما طراحی و تولید می شوند ، به دلیل بعضی مشکلات و محدودیت های اجرایی که شاید برای شما قابل قبول نباشند، هنوز بالاجبار از اسکلتهای قدیمی و طرحهای از دورخارج شده استفاده می نمایند.

من هم مثل شما امیدوارم روزی برسد که اینگونه کاستی ها ، سخت گیری های بیهوده ، سنگ اندازی ها و قیمتهای نجومی در عرصه تولید از بین بروند . در آن صورت شاهد ابتکارات و نوآوری های زیادی توسط جوانان خلاق ایرانی خواهیم بود.

باتقدیم احترام
ممنونم از شما البته من کامل توجیح نشدم ولی با این حال حتما شرایط لازم فراهم نبوده .

به نظر من شركت گرين بهترين راه رو در پيش گرفته .قدم به قدم و بصورت حساب شده رو به پيشرفت هست .
برای تولید و طراحی داخلی فکر نمیکنم قدمی های زیادی برداشته باشه البته حتما به گفته جناب عمرانی مشکلات و شرایطی بوده که نشده ولی برای واردات و استفاده از تکنولوژی و طراحی خارجی و مونتاژ چرا قدم های زیادی برداشته . البته این مسئله ای که در اکثر شرکت های تولیدی داخلی به همین صورته و گرین هم جدای از این شرکت ها نیست و از این جهت نمیشه ایرادی بهش وارد کرد چون با این وضعیت هم پیشرفت بسیار خوبی داشته . در هر صورت من برای جناب عمرانی و همکارانشون در شرکت گرین ارزوی موفقیت و پیشرفت میکنم و امیدوارم یروزی بتونیم در کنار محصولات مونتاژی از محصولات تولیدی داخل هم با کیفیتی در حد محصولات خارجی استفاده کنیم .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
از لطفتون ممنونم که قیمت ها رو گذاشتید.

من پاور 580B رو انتخاب کردم با کیس TUNIQ3 .

فقط تا 2 هفته دیگه که من میخواهم سیستمم رو اسمبل کنم این کیس تو بازار اومده ؟ اگه نه چقدر باید صبر کنم .

در ضمن من ساکن شیراز هستم . و احتمالا یه مدت طول میکشه تا کیس به نمایندگی شیراز برسه !!!!

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پاور 580B رو انتخاب کردم با کیس TUNIQ3 .

فقط تا 2 هفته دیگه که من میخواهم سیستمم رو اسمبل کنم این کیس تو بازار اومده ؟ اگه نه چقدر باید صبر کنم .

در ضمن من ساکن شیراز هستم . و احتمالا یه مدت طول میکشه تا کیس به نمایندگی شیراز برسه !!!!

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

کیس Tuniq3 انشاا.. در دوهفته اول تیرماه امسال توزیع خواهد شد. اولین دوستی هم که این کیس را خواهد داشت ، vbigdeli عزیز خواهد بود. البته نماینده شیراز GREEN ، نماینده فعالی می باشد و به احتمال خیلی زیاد در اولین سفارش خود، این کیس را درخواست خواهد نمود.

با تقدیم احترام

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.بنده رفتم فروشگاه دوستم.دیدم یه پاور گرین داره که 780w هست و real300 هست.قیمتشم 30 تومن هست.نظرتون چیه در موردش؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

کیس Tuniq3 انشاا.. در دوهفته اول تیرماه امسال توزیع خواهد شد. اولین دوستی هم که این کیس را خواهد داشت ، vbigdeli عزیز خواهد بود. البته نماینده شیراز GREEN ، نماینده فعالی می باشد و به احتمال خیلی زیاد در اولین سفارش خود، این کیس را درخواست خواهد نمود.

با تقدیم احترام

جناب آقای عمرانی عزیز شما لطف داری :happy: من همیشه خودم از محصولاتی با برند ایرانی حمایت کردم و این حمایت شامل فراسو هم میشه و هنوز هم با توجه به قطعات حرفه ای که دارم،موس و کیبوردم فراسو هستش!

راستی جریان واردات tuniq tower 120 به کجا ختم شد؟ مشتری زیاد داره
chase.gif

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام.بنده رفتم فروشگاه دوستم.دیدم یه پاور گرین داره که 780w هست و real300 هست.قیمتشم 30 تومن هست.نظرتون چیه در موردش؟

روي تمام جعبه هاي پاور شركت گرين عكس 780W رو چاپ كردن. عرض كنم ليبل روي خود پاور رو نگاه كنيد

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی جریان واردات tuniq tower 120 به کجا ختم شد؟ مشتری زیاد داره
chase.gif

به نام خدا

وحید جان ؛
سلام،

این موضوع به سفر اواخر تابستان موکول گردید. در آن صورت قیمت عرضه ، شکسته خواهد شد.(قیمت عرضه در ایران Tuniq Tower 120 رقمی در حدود 35 تا 40 هزار تومان)

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمایندگی های شهرستان را گسترش نمی دهید ؟
در اصفهان تنها دو نمایندگی هست که هر دو پرت بوده کلاس کاریشان نا مطلوب است .

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمایندگی های شهرستان را گسترش نمی دهید ؟
در اصفهان تنها دو نمایندگی هست که هر دو پرت بوده کلاس کاریشان نا مطلوب است .

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

نمایندگی های گرین در اصفهان ، بسیار سرشناس و معتبر می باشند. اسامی زیر را ملاحظه فرمایید؛

البته ممکن است ایشان در سطح فروش بازار مصرف کننده ضعیف باشد، ولی در سطح عمده ، از نمایندگان فعال به شمار می آیند. در مورد بازار مصرف کنندگان نیز اقداماتی صورت گرفته است که ممکن است زمان بر باشد ولی انشاا.. نتایج مثبتی خواهد داشت.

با تقدیم احترام

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نام خدا

وحید جان ؛
سلام،

این موضوع به سفر اواخر تابستان موکول گردید. در آن صورت قیمت عرضه ، شکسته خواهد شد.(قیمت عرضه در ایران Tuniq Tower 120 رقمی در حدود 35 تا 40 هزار تومان)

با تقدیم احترام
لااقل 10 تا بیارید ببینیم این tuniq tower 120 که میگن چیه :wacko: ;)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام خدمت مهندس سبز:p
می خواستم بپرسم این 530AB برای اور کردن مناسبه یا نه (به طور خاص می خواهم E4300 رو تا 266 اور کنم)
با تشکر

بالا