saeid_2001
کاربر تازه وارد
اوهههههههههه یه سال دیگه میخوای سیستم بگیری میگی الان پاور چی بگیرم واسا شاید تا اون n تا چیز جدید بیاد .به نقل از hessam.dev :خیلی ممنون که جواب منو دادید ...![]()
اوهههههههههه یه سال دیگه میخوای سیستم بگیری میگی الان پاور چی بگیرم واسا شاید تا اون n تا چیز جدید بیاد .به نقل از hessam.dev :خیلی ممنون که جواب منو دادید ...![]()
به نقل از saeid_2001 :اوهههههههههه یه سال دیگه میخوای سیستم بگیری میگی الان پاور چی بگیرم واسا شاید تا اون n تا چیز جدید بیاد .
نه بابا 2 ماه دیگه تو بازار ما عمرا .به نقل از hessam.dev :یه سال چیه بابا ... 2 ماه دیگه میاد ( Core 2 Duo ) ... ای بابا ... :wacko:
به نقل از saeid_2001 :نه بابا 2 ماه دیگه تو بازار ما عمرا .
تازه سری 8 اومده باید یکمی فروش بره بعد تازه سری 9 وارد بازار میشه بعد ا اینکه سری 9 هم فروشش تمومم شد اونوقت Core 2 میاد تازه من فکر کنم حداقل حداقل 5-6 ماهه دیگه مگه اینکه بخوان سری 9 رو با Core 2 رو با هم بیارن که خیلی بعیده .
به نقل از smrr57 :دوستان من یک پاور 20 pin مدل sh دارم که 300w و اذیت میکنه بخصوص سر وصداش که واقعا زیاده
پاور 20 pin که 400 یا 450 وات باشه چی بگیرم که بی سر وصدا باشه
بی سر وصدا بودنش برام خیلی مهمه چون سیستم اکثر اوقات روشنه
به نقل از CP-YOU :من يه پاور 450 واته ocz گرفتم بدون سرو صدا خوشگل . چراغ آبی . فن از زیر ؛ اما دوستان می گن با برق ایران مشکل داره ... من ترانس دارم سر راهش اما خب خیلی اعصابم خورد شد وقتی اینو شنیدم . اما بینظیره
به نقل از hessam.dev :منم خیلی شنیدم ... ولی فکر نکنم صحت داشته باشه ...![]()
CP-YOU هنوز ناراحت پاوری. نترس با ترانس هیچیش نمیشه.به نقل از CP-YOU :دهنتو طلا بگیرن مادر !! اتفاقا دیشب به یکی از دوستان پدرم که دکترای الکترونیک هستند و برای شرکت زیمنس کار می کنند این موضوع رو گفتم . اومد پک پاور رو دید و مشخصات روی پاور رو خوند یه چرخی هم تو نت زد و بعد گفت
اگر این پاور از پس نوسانات بر نیاد بقیه پاور ها هم بر نمیآن . حالا چقدر راست گفتند چقدر خواستند به من روحیه بدن نمی دونم اما در کل من با ترانس قبلش که فاراتله خیالم راحت شده . ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تمام محصولات ocz گارانتی مادالعمر باشه . رم و کول دیسکی که از ocz گرفتم که اینجورین .
انقدر بی سرو صداس . انقدر خوشگله انقدر خانومه که حد نداره :wub: :wub: :wub:
به نقل از gba :CP-YOU هنوز ناراحت پاوری. نترس با ترانس هیچیش نمیشه.![]()
به نقل از CP-YOU :دهنتو طلا بگیرن مادر !! اتفاقا دیشب به یکی از دوستان پدرم که دکترای الکترونیک هستند و برای شرکت زیمنس کار می کنند این موضوع رو گفتم . اومد پک پاور رو دید و مشخصات روی پاور رو خوند یه چرخی هم تو نت زد و بعد گفت
اگر این پاور از پس نوسانات بر نیاد بقیه پاور ها هم بر نمیآن . حالا چقدر راست گفتند چقدر خواستند به من روحیه بدن نمی دونم اما در کل من با ترانس قبلش که فاراتله خیالم راحت شده . ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تمام محصولات ocz گارانتی مادالعمر باشه . رم و کول دیسکی که از ocz گرفتم که اینجورین .
به نقل از Extreme1 :فن کیس که که در جلو بسته می شه به طرف داخل کیس باد می زنه . فن کیس که در عقب کیس بسته می شه به طرف بیرون هوا را میده و فن کیس که روی در کیس نصب میشه بعضی وقتها داخل و بعضی وقتها خارج باد می زنه .
البته همه اینها در کیس های معمولی است . ممکن است هزار جور دیگه هم بشه این فن ها را بست![]()
این پاوری که شما خریدی کارت گارانتی یا برچسب گارانتی داره؟به نقل از CP-YOU :دهنتو طلا بگیرن مادر !! اتفاقا دیشب به یکی از دوستان پدرم که دکترای الکترونیک هستند و برای شرکت زیمنس کار می کنند این موضوع رو گفتم . اومد پک پاور رو دید و مشخصات روی پاور رو خوند یه چرخی هم تو نت زد و بعد گفت
به نقل از spookykid :این پاوری که شما خریدی کارت گارانتی یا برچسب گارانتی داره؟
نه , الان یکی دو هفنس سری 9 هم اومده 930 با گارانتی HST حدود 215 تومنبه نقل از saeid_2001 :نه بابا 2 ماه دیگه تو بازار ما عمرا .
تازه سری 8 اومده باید یکمی فروش بره بعد تازه سری 9 وارد بازار میشه بعد ا اینکه سری 9 هم فروشش تمومم شد اونوقت Core 2 میاد تازه من فکر کنم حداقل حداقل 5-6 ماهه دیگه مگه اینکه بخوان سری 9 رو با Core 2 رو با هم بیارن که خیلی بعیده .
به نقل از M654 :نه , الان یکی دو هفنس سری 9 هم اومده 930 با گارانتی HST حدود 215 تومن
اره 930 منم دیدم البته گارانتیش فکر کنم MST بوده که تعطیل شده ولی تا چند وقت دیگه احتمالا سری 9 هم میاد .به نقل از M654 :نه , الان یکی دو هفنس سری 9 هم اومده 930 با گارانتی HST حدود 215 تومن
به نقل از spookykid :این پاوری که شما خریدی کارت گارانتی یا برچسب گارانتی داره؟