• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از hessam.dev :
خیلی ممنون که جواب منو دادید ... :(
اوهههههههههه یه سال دیگه میخوای سیستم بگیری میگی الان پاور چی بگیرم واسا شاید تا اون n تا چیز جدید بیاد .

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
اوهههههههههه یه سال دیگه میخوای سیستم بگیری میگی الان پاور چی بگیرم واسا شاید تا اون n تا چیز جدید بیاد .

یه سال چیه بابا ... 2 ماه دیگه میاد ( Core 2 Duo ) ... ای بابا ... :wacko:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از hessam.dev :
یه سال چیه بابا ... 2 ماه دیگه میاد ( Core 2 Duo ) ... ای بابا ... :wacko:
نه بابا 2 ماه دیگه تو بازار ما عمرا .
تازه سری 8 اومده باید یکمی فروش بره بعد تازه سری 9 وارد بازار میشه بعد ا اینکه سری 9 هم فروشش تمومم شد اونوقت Core 2 میاد تازه من فکر کنم حداقل حداقل 5-6 ماهه دیگه مگه اینکه بخوان سری 9 رو با Core 2 رو با هم بیارن که خیلی بعیده .

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
تازه سری 8 اومده باید یکمی فروش بره بعد تازه سری 9 وارد بازار میشه بعد ا اینکه سری 9 هم فروشش تمومم شد اونوقت Core 2 میاد تازه من فکر کنم حداقل حداقل 5-6 ماهه دیگه مگه اینکه بخوان سری 9 رو با Core 2 رو با هم بیارن که خیلی بعیده .

حالا انقدر نفوس بد نزن ... یه وقت دیدی معجزه شد و اومد ... :lol:

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من یک پاور 20 pin مدل sh دارم که 300w و اذیت میکنه بخصوص سر وصداش که واقعا زیاده
پاور 20 pin که 400 یا 450 وات باشه چی بگیرم که بی سر وصدا باشه
بی سر وصدا بودنش برام خیلی مهمه چون سیستم اکثر اوقات روشنه

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از smrr57 :
دوستان من یک پاور 20 pin مدل sh دارم که 300w و اذیت میکنه بخصوص سر وصداش که واقعا زیاده
پاور 20 pin که 400 یا 450 وات باشه چی بگیرم که بی سر وصدا باشه
بی سر وصدا بودنش برام خیلی مهمه چون سیستم اکثر اوقات روشنه

اگه بچه مایه داری،ACBel بگیر،اگر هم خیلی برات مهم نیست که پاور چی باشه و فقط می خوای صداش بخوابه،
Green ya Farassoo بگیر که پاورهای خوبی در رده قیمت های پایین دارن:)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من يه پاور 450 واته ocz گرفتم بدون سرو صدا خوشگل . چراغ آبی . فن از زیر ؛ اما دوستان می گن با برق ایران مشکل داره ... من ترانس دارم سر راهش اما خب خیلی اعصابم خورد شد وقتی اینو شنیدم . اما بینظیره

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از CP-YOU :
من يه پاور 450 واته ocz گرفتم بدون سرو صدا خوشگل . چراغ آبی . فن از زیر ؛ اما دوستان می گن با برق ایران مشکل داره ... من ترانس دارم سر راهش اما خب خیلی اعصابم خورد شد وقتی اینو شنیدم . اما بینظیره

منم خیلی شنیدم ... ولی فکر نکنم صحت داشته باشه ... :eek:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از hessam.dev :
منم خیلی شنیدم ... ولی فکر نکنم صحت داشته باشه ... :eek:

دهنتو طلا بگیرن مادر !! اتفاقا دیشب به یکی از دوستان پدرم که دکترای الکترونیک هستند و برای شرکت زیمنس کار می کنند این موضوع رو گفتم . اومد پک پاور رو دید و مشخصات روی پاور رو خوند یه چرخی هم تو نت زد و بعد گفت
اگر این پاور از پس نوسانات بر نیاد بقیه پاور ها هم بر نمیآن . حالا چقدر راست گفتند چقدر خواستند به من روحیه بدن نمی دونم اما در کل من با ترانس قبلش که فاراتله خیالم راحت شده . ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تمام محصولات ocz گارانتی مادالعمر باشه . رم و کول دیسکی که از ocz گرفتم که اینجورین .
انقدر بی سرو صداس . انقدر خوشگله انقدر خانومه که حد نداره :wub: :wub: :wub:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از CP-YOU :
دهنتو طلا بگیرن مادر !! اتفاقا دیشب به یکی از دوستان پدرم که دکترای الکترونیک هستند و برای شرکت زیمنس کار می کنند این موضوع رو گفتم . اومد پک پاور رو دید و مشخصات روی پاور رو خوند یه چرخی هم تو نت زد و بعد گفت
اگر این پاور از پس نوسانات بر نیاد بقیه پاور ها هم بر نمیآن . حالا چقدر راست گفتند چقدر خواستند به من روحیه بدن نمی دونم اما در کل من با ترانس قبلش که فاراتله خیالم راحت شده . ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تمام محصولات ocz گارانتی مادالعمر باشه . رم و کول دیسکی که از ocz گرفتم که اینجورین .
CP-YOU هنوز ناراحت پاوری. نترس با ترانس هیچیش نمیشه.;)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از gba :
CP-YOU هنوز ناراحت پاوری. نترس با ترانس هیچیش نمیشه.;)

شما هم ایشالا دست به خاک می زنی طلا بشه ... از طرف همه ی ویزیتور های ocz از شما تشکر می کنم :D
خیلی نامردی . من از ocz پول می گیرم ؟ :D :D

راستی فن کیس باید هوای داخل رو بده بیرون یا هموای بیرون رو بده اخل ؟ تبعا باید اولی باشه و برای من هم حالت اول هست . اما وقتی دستمو میذارم پشتت کیس فنه یه حالتی مثل فوت کردن داره و دستم رو خنک می کنه احساس می کنم اگر این فوت داخل کیس بشه بهتره تا بیرون ( یعنی هوای خارج رو بگیره و بزنه داخل کیس

نظر شما چیه ؟

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از CP-YOU :

چه جلب !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Extreme1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فن کیس که که در جلو بسته می شه به طرف داخل کیس باد می زنه . فن کیس که در عقب کیس بسته می شه به طرف بیرون هوا را میده و فن کیس که روی در کیس نصب میشه بعضی وقتها داخل و بعضی وقتها خارج باد می زنه .

البته همه اینها در کیس های معمولی است . ممکن است هزار جور دیگه هم بشه این فن ها را بست :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Extreme1 :
فن کیس که که در جلو بسته می شه به طرف داخل کیس باد می زنه . فن کیس که در عقب کیس بسته می شه به طرف بیرون هوا را میده و فن کیس که روی در کیس نصب میشه بعضی وقتها داخل و بعضی وقتها خارج باد می زنه .

البته همه اینها در کیس های معمولی است . ممکن است هزار جور دیگه هم بشه این فن ها را بست :)

من کیسم یه فن داره که پشتشه . پاور خوشگلمم فنش زیرشه .
پس درست نصب شده
مرسی

spookykid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از CP-YOU :
این پاوری که شما خریدی کارت گارانتی یا برچسب گارانتی داره؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از spookykid :

والا یادمه فروشنده گفت که یه شرکتی محصولات ocz رو گارانتی می کنه ولی اسمش یادم نیست . الان نمی تونم روی خود پاور رو درست ببینم که بگم برچسب گارانتی داره یا نه چون داخل کیسه و فقط میشه یکطرفش رو دید و بقیه اش با سیم های نسبتا قطور این پاور پوشیده شده و ... اما روی خود جعبه به انگلیسی نوشته شده 36 ماه گارانتی - حالا از چه تاریخی ؟ اونم نمی دونم - اگر وقت شد زنگ می زنم به فروشنده و می پرسم و نتیجه رو بهتون می گم .
گارانتی رمها و کول دیسکشم روی خود جعبه اش نوشته شده که مادام العمره . حالا پیگیری می کنم ...

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از saeid_2001 :
نه , الان یکی دو هفنس سری 9 هم اومده 930 با گارانتی HST حدود 215 تومن

Extreme1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :

من این 930 رو دیدم .... 4 مگ کش داره :blink: :blink:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از M654 :
اره 930 منم دیدم البته گارانتیش فکر کنم MST بوده که تعطیل شده ولی تا چند وقت دیگه احتمالا سری 9 هم میاد .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از spookykid :

دوست من من با فروشنده تماس گرفتم گفتند که بله پاور گارانتی شرکت انفورماتیک گستر هست .
من محض اطمینان با شرکت انفورماتیک گستر هم تماس گرفتم دیدم
بله رم . پاور و کول دیسک من که هر 3 ocz هستند گارانتی این شرکت هستند . و مسول گارانتی به من گفتند که باید جعبه های اینا رو نگه دارم چون گارنتی که روی جعبه ها ذکر شده ملاک گارانتی بودن هست . رم و کول دیسک مادامالعمر و پاور 36 ماه ...

بالا