درود
دوستان میخواستم 1 مشورت کنم با شما .
من در حال حاظر دانشجو هستم.
پدرم متولد شهریور 1330 هست ، شهریور امسال 59 سالش تمام میشه ( درسته دیگه ؟! 59 سالش تموم میشه ؟! )
من هم تک پسر هستم و میخوام معافیت کفالت پدر بالای 59 سال بگیرم .
شنیدم که از سال 90 قرار هست قانون ها 1 مقدار عوض شه، میترسم معافی ام بپره !
برای همین میخوام شهریور اقدام کنم .
آیا میتونم تحصیلم در دانشگاه رو ادامه بدهم و معافی بگیرم ؟!
یا باید ترم آینده ( مهر ماه ) مرخصی بگیرم دانشگاه رو !؟
مرسی دوستان
سلام دوستان
یه برگه معاینه اولیه هست که باید پرش کنیم اینو میشه ببریم پیش یه پزشک عمومی معمولی پر کنه و مهرش کنه یا حتما باید بریم یه جایی که وابسته باشه به **** وظیفه ؟
خیلی مرسی شدیدا" ...سلام.همونطور که بارها اشاره شده تنها معافیت پزشکی هست که نمیتوان هنگام تحصیل اقدام کرد.سایر معافیت ها مثل معافیت کفالت هیچ مشکلی برای دانشجو ایجاد نمیکنه.پدر شما همونطور که خودتون اشاره کردین شهریور ماه 59 سالشون تموم میشه وشما از فردای روز تولد پدرتون میتونین برای معافیت کفالت اقدام کنین.من مرخصی رو متوجه نشدم.برای چی مرخصی بگیرین؟؟؟؟؟؟شما اگه مرخصی هم بگیرین دانشجو هستین.در مورد تغییر قانون هم درسته یه چیزایی تغییر میکنه اما در مورد معافیت کفالت هنوز تغییری صورت نگرفته یه سری تغییرات برای معافیت های پزشکی هست که اون هم هنوز کامل وشفاف مشخص نشده.سایت پلیس قسمت **** وظیفه هم اگه تغییراتی صورت بگیره یا خبر جدیدی باشه اعلام میکنه.www.police.ir
سلام.اگه برای اعزام میخوای اقدام کنی فرقی نمیکنه شما پیش هر پزشکی ببری مهر وامضا میکنن.ضمن اینکه مراکز بهداشتی که باید واکسنات رو اونجا بزنی هم پزشک عمومی دارن که همونجا هم معاینه میشی هم واکسنات رو میزنی.
شما مشکلی نداری خیالت راحت باشه ترمی که بهت مرخصی دادن حساب نیست و تا آخر بهمن وقت داری برو صفا کنسلام دوستان.
من براي دوره تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد در سال 86 پذيرفته شدم و بهمن ماه همون سال (بهمن 86) ترمم شروع شد. منتها ترم اول رو به همه وروديها (هر سال همين كار رو ميكنند) مرخصي دادند. البته بدون احتساب در سنوات تحصيلي و همينطور بدون پرداخت شهريه.
حالا با توجه به اينكه حداكثر مدت معافيت از سربازي در دوره كارشناسي ارشد 6 ترم يا 3 سال هست، ميخوام ببينم من اون 6 ترمم از ترم بهمن ماه كه رفتم سر كلاس محاسبه ميشه يا اينكه از مهرماه حساب ميكنند؟
اينم بگم كه من تا اول دي ماه 86 در محدوده 6 ماه فراغت از تحصيل بودم و غيبت و ... اينا ندارم. نامه موافقت از **** وظيفه كه با ادامه تحصيلم موافقت كردند رو هم دارم.
اگه 6 ترم با احتساب ترم مهر ماه حساب بشه، من حداكثر بايد تا آخر شهريور دفاع كنم. اگر از بهمن ماه حساب بشه تا آخر بهمن ماه وقت دارم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
دوست عزیز اول شما باید اعزام بشید به خدمت و بعدش دوره اموزشی رو تموم کنید و بعد از اون یک نامه اشتغال به خدمت بگیرید با مدارک مورد نیاز به اون پادگانی که پدرت خدمت کرده برده یک نامه گرفته البته نیروی انتظامی و ارتش و **** مدارکی که لازم داره فرق میکنه همچنین بعد از اینکه اون نامه رو گرفتی اگر ارتش خدمت میکنی بعد از گرفتن نامه باید ببری مینی سیتی تاییدش کنی اما اگر پدرت **** خدمت کرده باشه و شماهم **** خدمت کنی فقط اون نامه رو میگیری میبری پادگان تمام . ! ارتش هم اگر هر 2 نیرو زمینی باشه همینطوره اما اگر یکی نیرو دریایی باشه و شما نیرو زمینی باز هم باید بری مینی سیتی . !سلام
چطور می شه کسر خدمت گرفت؟ با استفاده از این که پدر در جبهه حضور داشته
لطفا کامل توضیح بدید
باتشکر
مرسی.