• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یکی به دادم برسه.....................پدرم متولد فروردین 1331 ...........تک پسرم سال 83 وارد دانشگاه شدم به هر زوری بوده تا حالا طولش دادم تابستون امسال با 2 واحد معرفی به استاد فارغ التحصیل میشم من میتونم معاف بشم؟ کی باید اقدام کنم ...تا حالا غیبت خوردم یا نه ؟ چون قبلا میگفتن تا 6 سال طوری نیست حالا میگن 5.5 سال .........من ترم 12 +تابستون
وای جای من بودید چی کار میکردید:(

سلام.فکر نمیکنم شما غیبت بخورین.سقفش 6 ساله واگه از دانشگاه به شما چیزی نگفتن یا اسمتون رو برد نبوده که مراجعه کنین به بخش **** وظیفه پس شما تا آخر تابستون مهلت دارین.از تاریخ فارغ التحصیلی 6 ماه برای ثبت مدارکتون فرصت دارین.معمولا ترم دومیها رو اول مرداد فارع التحصیلیشون رو میزنن.اما شما چون معرفی به استاد تابستون دارین حداکثر بتونین تا یک هفته مونده به آغاز ثبت نام ترم پاییز طولش بدین.تاریخ فارغ التحصیلیتون نهایتا آخر شهریور بخوره.اگه اول مهر هم بخوره فرصتتون میشه تا اول فروردین.اگه غیبت هم بخورین دیگه نمیتونین برای کفالت اقدام کنین.

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

من بیماری آسم دارم

می خواستم ببینم برای معافیت چجوری می تونم اقدام کنم؟

بند18-آسم به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نظامي يا دانشگاهي.
الف) در موارد متوسط و شديد معاف دائم.
ب) در موارد خفيف خدمات غيررزمي.

کسی هست تجربه ای داشته باشه؟

ممنون

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
آیا با بیماریهای روده،مثل التهاب روده میشه معاف از رزم شد؟ راحت تر از معاف دائم شدنه؟

Inquisitive min

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من الان توی 21 سالگیم هستم و به علت بیماری و تنبلی نتونستم دیپلمم رو بگیرم و سه ساله که سال سوم رو دارم میخونم!
حدودا دو الی سه واحد بیشتر برام نمونده و خنگ هم نیستم،فقط تنبلی کردم.
این ترم آخرین ترمه که میتونم امتحان بدم،بدشانسی من امسال خیلی خیلی دروس سال سوم رو سخت گفتن! و مطمئنم که یکی رو میوفتم اون یکی هم که هنوز امتحانشو ندادم
مسئول دفتری گفته اگه این بار هم بیوفتی به **** وظیفه معرفیت میکنیم!
سوال من اینجاست که آیا میتونم معافیت موقت بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟آیا ناراحتی های روانپریشی معافیت موقت داره یا نه؟

خیلی حالم خرابه،به معنای واقعی کلمه از سربازی میترسم!از این بیشتر ناراحتم که 2 سال زندگیم هدر رفته و الان قراره دو سال دیگه هم روش اضافه بشه!من شاگرد تنبلی نبودم،فقط سال سوم اینطوری شدم و فقط چند واحد مثل عربی و زبان فارسی دارم
آیا اصلا شانسی هست که من بتونم قبل از رفتن به سربازی به دانشگاه برم؟

lpfan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کارت پایان خدمتی که برای معاف از رزمی ها صادر میشه با بقیه فرق میکنه؟یا روی کارت پایان خدمت مینویسن که معاف از رزم بوده؟

دوستانی که میخوان برای معافیت پزشکی اقدام کنن،به نظر من این کارو نکنید چون بعدا استخدامتون نمیکنن و باید یه روز اینور یه روز اونور باشید.من خودم میخواستم معافی بگیرم چند روز دیگه هم روز کمیسیونمه ولی حاضرم هر کاری کنم که معاف نشم.
آقا یک سالو نیم که بیشتر نیست، میریمو میایم.ارزششو نداره به خاطر 18 ماه، بعدا اون همه سختی بکشیم مگر اینکه بخواید از کشور خارج بشید و اونجا زندگیتونو بسازید.:thumbsup:

دوستان اگه کسی نظری داره بگه شاید به درد بخوره!

Last edited:

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.قبلا معافیت تحصیلی برای کارشناسی 6 سال بود که مجلس در مصوبه جدید سال 88 به 5 سال کاهش داده که حداکثر 2 ترم میشه طبق شرایط وضوابطی مجوز گرفت که برای ورودیهای جدید در نهایت میشه 6 سال.اما در مورد ورودیهای 82 چون چند تا از دوستای منم درگیر این مورد بودن فقط تا پایان تابستان امسال مهلت دارن.در صورتیکه خودشونو معرفی نکنن غیبت میخورن.یعنی علاوه بر 6 سال مهلت معمول 1 سال اضافه مهلت دادن.طبق قانون تمام کسانی که فارغ التحصیل میشن 6 ماه برای معرفی خودشون زمان دارن.تابستون ترم محسوب نمیشه.اما شما در صورتیکه بخوای ترم 15 هم بگیری یعنی ترم پاییز امسال 100 درصد غیبت میخوری واگه غیبت بخوری میدونی که دیگه نمیتونی برای معافیت کفالت اقدام کنی.شما ارشد میتونی شرکت کنی.مشکلی برای شرکت تو آزمون ارشد نداری.شرایطش اینه که تحصیل مشمول در مقطع کارشناسی بیشتر از 7 سال طول نکشیده باشه که مال شما میشه 7 سال.دوم اینه که مشمول غیبت نداشته باشه.شما تا 6 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلت وقت داری مدارک رو در پلیس +10 ثبت کنی.اگه مدارکت رو به موقع ثبت کنی مشکلی نداره.اگه مدارکت برای اعزام باشه وبعد مثلا ارشد قبول بشی وشامل معافیت کفالت بشی میتونی تغییر بدی.مسئله ای نیست.در مورد پروژه ات هم اگه ثبت واحد کردی تا یه زمانی مهلت داری نمره رد بشه تا پایان شهریور مثلا.در اونصورت مشکلی پیش نمیاد.شما که نمیخوای پروژه رو تابستون بگیری.خودت میگی گرفتی میخوای طول بدی مشکلی پیش نمیاد.فقط باید تاریخ فارغ التحصیلیت تا آخر شهریور باشه.اگه تا پایان امسال شما شامل معافیت کفالت میشی وسن پدرتون 59 سال تمام میشه که هیچی مشکلی نداری میتونی مدارک رو حتی روز آخر فرجه 6 ماهه ثبت کنی.اما اگه اینطور نیست تنها راهش اینه که مدارک رو برای اعزام ثبت کنی وتلاش کنی ایشالا ارشد قبول بشی چه آزاد یا سراسری که در اونصورت میتونی چون غیبت نخودی برای معافیت کفالت اقدام کنی.ایشالا موفق باشی.

سلام،آقای shahyad2000 میشه جواب منو بدی.توی این پست نوشتی که چند تا از دوستات همین مشکل من رو دارن،اما همونطور که گفتم من یک نامه از دانشگاه برای **** وظیفه بردم که میگفت تا 31/6/89 به من اجازه تحصیل میدن(6 سال بعلاوه دو نیمسال از دید دانشگاه).اما **** وظیفه توی نامه تاییدی که برای دانشگاه میفرسته مینویسه تا 31/4/89 معافیت تحصیلیم تمدید میشه(6 سال بعلاوه دو نیمسال از دید **** وظیفه).اما من به این دو ماه تابستان احتیاج دارم.بیشتر به خاطر رسیدن به حد معافیت کفالت.
اگر من نمره آخرم 31/6 رد بشه غیبت محسوب میشه؟
فرصت 6 ماهه بعد از اتمام تحصیل برام از 31/4 حساب میشه یا 31/6 ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،آقای shahyad2000 میشه جواب منو بدی.توی این پست نوشتی که چند تا از دوستات همین مشکل من رو دارن،اما همونطور که گفتم من یک نامه از دانشگاه برای **** وظیفه بردم که میگفت تا 31/6/89 به من اجازه تحصیل میدن(6 سال بعلاوه دو نیمسال از دید دانشگاه).اما **** وظیفه توی نامه تاییدی که برای دانشگاه میفرسته مینویسه تا 31/4/89 معافیت تحصیلیم تمدید میشه(6 سال بعلاوه دو نیمسال از دید **** وظیفه).اما من به این دو ماه تابستان احتیاج دارم.بیشتر به خاطر رسیدن به حد معافیت کفالت.
اگر من نمره آخرم 31/6 رد بشه غیبت محسوب میشه؟
فرصت 6 ماهه بعد از اتمام تحصیل برام از 31/4 حساب میشه یا 31/6 ؟

سلام.اون چیزی که من میدونم اینه که تابستون اصلا ترم حساب نمیشه.وقتی میگن مثلا سال تحصیلی 89-88یعنی تا آخر شهریور 89که شامل دو نیمسال تحصیلی رسمی میشه..اما موضوع شما به دانشگاه مربوط نیست.اگه شما مشکل سربازی نداشتی و درست بیشتر از 6 سال طول میکشید اون کار کمیسیون های دانشگاهه که تایید میکنن.اما وقتی مشکل سربازی پیش میاد و مهلت تحصیلی شما تموم میشه این **** وظیفه ست که تصمیم میگیره.حالا میخواد توی نامه دانشگاه هر تاریخی رو برای اتمام درس شما قید کرده باشه.اگه اینطوره که شما دیدی توی نامه **** وظیفه شما قید شده تا تاریخ 31/4 که تا همون تاریخ مهلت داری و6 ماه هم که وقت داری مدارک رو ثبت کنی.ولی اگه تاریخ ننوشته یا نوشته دو نیمسال یا اینکه نوشته تا پایان سال تحصیلی 89-88 شما تا آخر تابستون مهلت داری.چون همونطور که گفتم ترم تابستونی به عنوان یک نیمسال رسمی تحصیلی محسوب نمیشه.باز میگم اگه نامه رو دیدی که تاریخ زده که دیگه بحثی نیست.چون مبنای محاسبه **** وظیفه تاریخیه که تو نامه درج میشه.در ضمن دوستان من هم گفتن که تو **** وظیفه دو ترم به اونها مهلت دادن دیگه نگفتن تا چه تاریخی.اگه خیلی هم شک داری میتونی از مراکز مشاوره بپرسی.یا یه سر به **** وظیفه دوباره بزنی.

djmd2

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

میخواستم بدونم

اگر از سقف مجاز نحصیل در دانشگاه بگذره دیگه اجازه تحصیل نمیدهند؟ یا در **** وظیفه غیبت میخورم؟

برای معافیت پزشکی میشه مابین ترم تحصیلی اقدام کرد؟

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
اگه کسی پدرش فوت کرده باشه و يه برادر بزرگتر داشته باشه که ازدواج کرده ميتونه معافيت کفالت مادر بگيره؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

میخواستم بدونم

اگر از سقف مجاز نحصیل در دانشگاه بگذره دیگه اجازه تحصیل نمیدهند؟ یا در **** وظیفه غیبت میخورم؟

برای معافیت پزشکی میشه مابین ترم تحصیلی اقدام کرد؟

سلام.در صورتی که سقف مجاز تحصیل شما تموم شده باشه دانشگاه شما رو به **** وظیفه معرفی میکنه وتا موقعی که مشکل **** وظیفه برطرف نشه مجوز ثبت نام صادر نمیکنن.تا موقعی که شما دانشجو هستین واز معافیت تحصیلی استفاده میکنین به هیچ وجه نمیتونین برای معافیت پزشکی درخواست بدین.فرقی نمی کنه شما مابین ترم یا موقعی که ترمی رو مرخصی میگیرین باز درحال استفاده از معافیت تحصیلی هستین ودانشجو.البته تا موقعی که قانون جدید **** وظیفه ابلاغ بشه همینطوره.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اگه کسی پدرش فوت کرده باشه و يه برادر بزرگتر داشته باشه که ازدواج کرده ميتونه معافيت کفالت مادر بگيره؟

نه.تنها در صورتیکه برادر زیر 18 سال باشه یا برادر بالای 18 ساله ای که ناتوانیش به تشخیص شورای پزشکی تایید بشه میشه معافیت گرفت.تجرد یا تاهل برادر تاثیری در گرفتن کفالت نداره.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
نه.تنها در صورتیکه برادر زیر 18 سال باشه یا برادر بالای 18 ساله ای که ناتوانیش به تشخیص شورای پزشکی تایید بشه میشه معافیت گرفت.تجرد یا تاهل برادر تاثیری در گرفتن کفالت نداره.

ممنون دوست من

کسی در مورد معافيت عرق کف دست اطلاع داره؟ که به چه شکلی باشه معافيت ميدن؟

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
اگر تا چند سالگی سربازی نروند میتوانند معافی بگیرند؟ :f34r:

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.در صورتی که سقف مجاز تحصیل شما تموم شده باشه دانشگاه شما رو به **** وظیفه معرفی میکنه وتا موقعی که مشکل **** وظیفه برطرف نشه مجوز ثبت نام صادر نمیکنن.تا موقعی که شما دانشجو هستین واز معافیت تحصیلی استفاده میکنین به هیچ وجه نمیتونین برای معافیت پزشکی درخواست بدین.فرقی نمی کنه شما مابین ترم یا موقعی که ترمی رو مرخصی میگیرین باز درحال استفاده از معافیت تحصیلی هستین ودانشجو.البته تا موقعی که قانون جدید **** وظیفه ابلاغ بشه همینطوره.

هیچ گونه شرایط خاصی برای معافیت پزشکی برای کسایی که دانشجو هستند پیشبینی نشده ؟

taha-taha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم شورای پزشکی . کف پای صاف و بیماری کهیر پوستی درخواست داده بودم . گفتن امروز پزشک پوست نیامده برید هفته دیگه بیاید و یعنی حتی اورتوپد هم معاینه نکرد. گفتن هر دو شو هفته دیگه با هم بیا. میخواستم راهنمایی کنید در مورد مدارکی که برای بیماری پوستی ببرم . مورد من بیشتر تشخیص مشاهده ای هست تا آزمایش و از این چیزها. به نظر شما چند درصد احتمال معافی وجود داره . هر 2 بیماری هم اسمشون تو آیین نامه هست . در ضمن میشه تو این یه هفته پزشک مربوط رو پیدا کرد و باهاش مشورت کرد .اینم بگم تو بیمارستان هر دو دکتر بیماری رو تایید کردن و تو برگه گزارش خودشونو نوشتن. ممنون.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
هیچ گونه شرایط خاصی برای معافیت پزشکی برای کسایی که دانشجو هستند پیشبینی نشده ؟

در حال حاضر ودر قانونی که فعلا اجرا میشه نه.ولی احتمال اینکه تغییراتی در مورد معافیت های پزشکی به صورت کلی بدن وبعضی معافیت های پزشکی رو حذف کنن هست.ممکنه تغییراتی هم در گرفتن معافیت پزشکی همزمان با تحصیل بدن.چون تنها معافیتی که تغییرات مدرک تحصیلی روش اثر میذاره معافیت چشم هست که دیپلم وفوق دیپلم به بالا متفاوت هستن.سایر بیماریها فرقی نمیکنه.از نظر قانونی فعلا نمیشه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اگر تا چند سالگی سربازی نروند میتوانند معافی بگیرند؟ :f34r:

اگه منظورتون معافیت عفو ***** هست فعلا به این صورته

1- مشمولان داراي مدرك دكتري پزشكي قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1344

2- مشمولان داراي مدرك دكتري غير پزشكي قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1350

3- مشمولان داراي مدرك فوق ليسانس قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1352

4- مشمولان داراي مدرك ليسانس قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1354
5- مشمولان داراي مدرك فوق ديپلم و پايين تر متولدين 1338 تا پايان 1354
ولی در کل جاهاییکه کارت پایان خدمت یا معافیت میخوان مینویسن تا قبل از 50 سالگی بعد از 50 دیگه مهم نیست.اما شما با شرایط بالا حساب کنی 35 ساله دارای مدرک کارشناسی به پایین هم معاف میشه.

Last edited:

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
اگه منظورتون معافیت عفو ***** هست فعلا به این صورته

1- مشمولان داراي مدرك دكتري پزشكي قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1344

2- مشمولان داراي مدرك دكتري غير پزشكي قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1350

3- مشمولان داراي مدرك فوق ليسانس قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1352

4- مشمولان داراي مدرك ليسانس قبل از سن 50 سالگي تا پايان متولدين 1354
5- مشمولان داراي مدرك فوق ديپلم و پايين تر متولدين 1338 تا پايان 1354
ولی در کل جاهاییکه کارت پایان خدمت یا معافیت میخوان مینویسن تا قبل از 50 سالگی بعد از 50 دیگه مهم نیست.اما شما با شرایط بالا حساب کنی 35 ساله دارای مدرک کارشناسی هم معاف میشه.

با این قانون اونایی که کارشناسی ندارند تا 40 سالگی احتمالا مشمولا؟
بعد **** این 40 ساله هارو میخواد چیکار؟

taha-taha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم پزشک تو شورای پزشکی رو کسی میدونه(پوست و اورتوپد) - در ضمن وقتی تو بیمارستان بیماری تایید بشه ممکنه تو شورا نظرشون خلاف نظر متخصص باشه و معاف نکنن . روز شورا چه مدارک پزشکی باید نشونشون بدیم ؟
با تشکر.

taknamecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا پدر من 21 ماه جبهه داره ! کارت ایثار گری هم داره
منم الان دانشجو کاردانی هستم و میتونم تابستان درسم را تمام کنم ! برای کنکور کارشناسی دولتی که 7 مرداد هست هم به کوب دارم میخونم !
-اول میخواستم ببینم من چند ماه معافیت دارم ؟؟
-بعد این قانون تا آخر امسال اعتبار داره درسته ؟؟
-میخواستم ببینم اگه مرخصی تحصیلی بگیرم و برم به سربازی بهتره یا بزارم تموم کنم ؟
-اگه مرخصی تحصیلی بگیرم چند ماه بعد میتونم اعزام بشم ؟
که گولله تموم کنم سربازی و برای کارشناسی برسم !!!
-اگه مرخصی بگیرم میتونم واسه مهر ماه برم سربازی !

میخوام جوری برنامه ریزی کنم که قبل از{ بهمن ماه } تموم کرده باشم.
مرسی از لطفتون !

بالا