• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای مدرک لیسانس متولدین چه سالی به پایین معاف میشوند؟
خیلی وقت پیش لیسانسه های متولدین 1354 معاف میشدن

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
معافیت واسه چشم چطوری هست؟میشه یکی مراحل رو توضیح بده؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

شماره چشم و آخرین مدرک تحصیبلی چیست

justbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان...راهنمایی کنید
من بابام 45 ماه جبهه داره و من معاف میشم
اما یه مشکلی هست
من در تاریخ 24 مهر ماه سال 87 فارغ التحصیل شدم و فرجه 6 ماهه من هم تموم شده و تازه دارم واسه معافیت اقدام می کنم

سوال یک: آیا من در غیبت به سر می برم؟

سوال دو : اگر من غیبت داشته باشم تکلیف معافیت من به چه صورت خواهد بود؟!

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان من 3 تا سوال داشتم.

1-بعد از دریافت برگ سبز میشه واسه معافیت پزشکی اقدام کرد؟اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و معاف از رزم بشم غیبت میخورم؟

2-اگر کسی در حین کارهای معافیت پزشکی دانشگاه قبول بشه چجوری باید دانشگاه ثبت نام کنه (چون دیگه برگ سبزی وجود نداره که بخواد ارائه بده)؟

3-این روزا اگه کسی بخواد سربازیشو به تعویق بندازه میشه؟

ممنون

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دوستان...راهنمایی کنید
من بابام 45 ماه جبهه داره و من معاف میشم
اما یه مشکلی هست
من در تاریخ 24 مهر ماه سال 87 فارغ التحصیل شدم و فرجه 6 ماهه من هم تموم شده و تازه دارم واسه معافیت اقدام می کنم

سوال یک: آیا من در غیبت به سر می برم؟

سوال دو : اگر من غیبت داشته باشم تکلیف معافیت من به چه صورت خواهد بود؟!

آرا غایبی ولی بازم معاف میشی فقط یکم اذیت میکنن.

سلام دوستان من 3 تا سوال داشتم.

1-بعد از دریافت برگ سبز میشه واسه معافیت پزشکی اقدام کرد؟اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و معاف از رزم بشم غیبت میخورم؟

2-اگر کسی در حین کارهای معافیت پزشکی دانشگاه قبول بشه چجوری باید دانشگاه ثبت نام کنه (چون دیگه برگ سبزی وجود نداره که بخواد ارائه بده)؟

3-این روزا اگه کسی بخواد سربازیشو به تعویق بندازه میشه؟

1- اگه وقت اعزامت باشه باید بری سربازی و حین خدمت اقدام کنی واسه معافی. اگه وقت اعزام باشه و اقدام کنی و پروندت رد بشه و از اعزامت بگذره غیبت رو خوردی که البته در 80% مواقع بعدا پاک میشه.

2- نمیدونم، شاید دانشگاه به صورت مشروط وردت داره. و اگه نتونستی جور کنی اخراجت کنه. مونده کودوم دانشگاه باشی. مرخصی هم هست.

3- اگه دلیل قانع کننده مثل بیماری خودت یا والیدنت داشته باشی آره میشه. پارتی هم داشته باشی بازم میشه.

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
آرا غایبی ولی بازم معاف میشی فقط یکم اذیت میکنن.

1- اگه وقت اعزامت باشه باید بری سربازی و حین خدمت اقدام کنی واسه معافی. اگه وقت اعزام باشه و اقدام کنی و پروندت رد بشه و از اعزامت بگذره غیبت رو خوردی که البته در 80% مواقع بعدا پاک میشه.

2- نمیدونم، شاید دانشگاه به صورت مشروط وردت داره. و اگه نتونستی جور کنی اخراجت کنه. مونده کودوم دانشگاه باشی. مرخصی هم هست.

3- اگه دلیل قانع کننده مثل بیماری خودت یا والیدنت داشته باشی آره میشه. پارتی هم داشته باشی بازم میشه.

هنوز دو ماه مونده.اگه اقدام کنم و معاف از رزم بشم غیبت میخورم؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام دوستان
بعد از اين كه مدارك واسه معافيت پزشكي رد كرديم چقدر زمان ميبره كه كميسيون تشكيل بدن واسمون
و بعد از كميسيون پزشكي چقدر طول ميكشه كارت بياد ؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.اگه پدر من 59 سالش تمام بشه و داداشم اونوقع 16 سال باشه من اگه غیبت نداشته باشم معاف میشم؟؟؟
تو سایت **** وظیفه نوشته که برادر زیر 18 سال مانعی برای معافیت کفالت نیست.کسی اطلاعاتی داره؟؟؟

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بعد از اين كه مدارك واسه معافيت پزشكي رد كرديم چقدر زمان ميبره كه كميسيون تشكيل بدن واسمون
و بعد از كميسيون پزشكي چقدر طول ميكشه كارت بياد ؟

من آخرای دی 88 مدارکمو واسه معافی پزشکی دادم پلیس+10
20روز بعد برگه معینه اومد در خونه که من بلافاصله رفتم معاینه.حدود 15 روز بعد هم نوبت کمیسیونم اومد که 5اسفند بود.که خدا رو شکر معاف شدم.تا اینجاش خیلی سریع بود اما فقط کارتم خیلی دیر اومد.آخر فروردین کارت اومد در خونه.من اصفهانم شاید شهرای دیگه دیر تر یا زودتر باشه

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
پدر من 10% جانبازی داره
9 ماه هم جبهه داره
23 سالمه و برای دفترچه هم اقدام نکردم
متاهل هم هستم

چقدر کسری خدمت میخورم ؟
با توجه به غیبتم امکان کسری خدمت هست ؟
قراره چند روز دیگه دفترچه رو پست کنم
چقد امکانشه توی شهر خومدم بیوفتم ( شیراز ) ؟

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
اقا مثلا یکی دانشگاست به سرش زده بره سربازی میشه مرخصی بگیره بره سربازی و بعد بیاد دوباره تحصیلشا ادامه بده

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
اقا مثلا یکی دانشگاست به سرش زده بره سربازی میشه مرخصی بگیره بره سربازی و بعد بیاد دوباره تحصیلشا ادامه بده

نه نمیشه.وقتی شما دانشجو هستید دانشگاه براتون درخواست معافیت تحصیلی داده.وقتی هم که مرخصی هستید معافیت تحصیلیتون در حال اجراست و مرخصی رو دانشگاه تایید کرده و ربطی به **** وظیفه نداره.بعد از فارغ التحصیلی و یا انصراف و یا اخراج دانشگاه نامه میفرسته به **** وظیفه که ایشون درسش تموم شده و معافیت تحصیلیشو باطل کنید و ببریدش سربازی:D

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.اگه پدر من 59 سالش تمام بشه و داداشم اونوقع 16 سال باشه من اگه غیبت نداشته باشم معاف میشم؟؟؟
تو سایت **** وظیفه نوشته که برادر زیر 18 سال مانعی برای معافیت کفالت نیست.کسی اطلاعاتی داره؟؟؟

سلام.مشکلی نداره.همونطور که خودتون هم گفتین برادر زیر 18 سال یا بالای 18 سالی که ناتوانیش به تایید میرسه مانعی برای کفالت نیست وشما میتونین اقدام کنین.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

شماره چشم و آخرین مدرک تحصیبلی چیست

سلام.چند مرتبه مراحل معافیت پزشکی وبالاخص چشم کامل توضیح داده شده که میتونین صفحات قدیمی که بچه ها تجربیات خودشون رو قرار دادن مطالعه کنین.اما با این حال به طور خلاصه برای دیپلم وپایین تر جمع شماره دو چشم باید 8 به بالا باشه وبرای فوق دیپلم وبالاتر جمع شماره دو چشم باید 10 به بالا باشه.اگه شرایط شما نزدیک به این موارده باید بعد از گرفتن دفترچه ومطالعه کامل دفترچه رو ببرین پیش پزشک که بهتره پزشک متخصص چشم باشه اما اگه عمومی هم بشه منعی نیست برگه معاینه عمومی رو پر میکنه ومهر میزنه شما همراه مدارک لازم میبری پلیس +10 ثبت میکنه وبین 10 تا 20 روز بعد نامه معرفی بیمارستان میاد بعد از معاینه بیمارستان جواب بیمارستان میره **** وظیفه به شما وقت شورا میدن.تو شورا مدارک رو چک میکنه یه تست کوچیک میگیره مثلا یه متنی رو بخون بعد یا معاف از رزم میده یا معافیت دائم یا اعزام در صورت معافیت دائم یه سری مدارک وفیشه که واریز میکنی وبعد از تایید رییس قسمت معافیت پزشکی **** وظیفه کار تموم میشه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
پدر من 10% جانبازی داره
9 ماه هم جبهه داره
23 سالمه و برای دفترچه هم اقدام نکردم
متاهل هم هستم

چقدر کسری خدمت میخورم ؟
با توجه به غیبتم امکان کسری خدمت هست ؟
قراره چند روز دیگه دفترچه رو پست کنم
چقد امکانشه توی شهر خومدم بیوفتم ( شیراز ) ؟

مدیر کل مشمولین نیروهای مسلح در خصوص رفع مشکلات کسر خدمت مشمولین وظیفه اعلام کرد: در اجرای مقررات خدمت یکی از فرزندان جانبازان به ازای یک درصد 21 روز، رزمندگان به ازای هر ماه جبهه 18 روز و آزادگان هر ماه اسارت 15 روز کسر می گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار موسی کمالی مدیر مشمولین نیروهای مسلح در خصوص شرایط جدید کسر خدمت کارکنان وظیفه همچنین اظهار داشت: خدمت بسیجیان فعال به ازای هر سال خدمت در بسیج 45 روز تا 3 ماه جزء خدمت دوره ضرورت آنان محاسبه و حداکثر تا 9 ماه از خدمت آنان کسر می گردد.

وی ادامه داد : از آنجایی که ارائه اسناد و مدارک و بررسی مارد فوق در حین خدمت دوره ضرورت مشکلاتی را برای مردم و نیروهای مسلح ایجاد می کند تصمیم گرفته شد، مدارک کلیه افراد واجد شرایط قبل از اعزام رسیدگی و به میزان کسر خدمت آنان در برگ اعزام درج گردد.

سردار کمالی در ادامه خاطر نشان کرد: به همین منظور کلیه افراد واجد شرایط قبل از اخذ برگ اعزام به خدمت بایستی به مبادی ذیربط مراجعه و مدارک قانونی کسر خدمت خود را اخذ و به همراه سایر مدارک لازم جهت اخذ برگ اعزام به خدمت به مراکز پلیس +10 تحویل نمایند. مدارک فوق از سوی سازمان وظیفه عمومی بررسی و مدت کسر خدمت ارائه شده در برگ اعزام به خدمت آنان درج می گردد.

ضمنا وی یادآوری کرد کسانی که به خدمت اعزام شده اند یا قبلا برگ اعزام دریافت کرده اند کماکان کسر خدمت آنان در حین خدمت رسیدگی خواهد شد و از مراجعه به پلیس +10 یا مراکز وظیفه عمومی ناجا خودداری نمایند.

وی افراد در شمول این مقررات را بالغ بر یکصد و پنجاه هزار نفر اعلام نمود.

سردار کمالی در پایان تاکید کرد کلیه افراد وظیفه عمومی که جهت انجام خدمت دوره ضرورت فراخوانی می شوند بایستی به موقع خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفی نمایند و جهت احترام به مشمولینی که به موقع خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفی می کنند هیچ برنامه ای جهت بخشش اضافه خدمت مشمولین غایب وجود ندارد.

با این حساب کسر خدمت شما حدود 12 ماه و نیم میشه اما اگه غیبت هم حساب کنیم حداقل 3 ماه اضافه خدمت میخورین که کسر خدمت شما 9 ماه میشه.

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

اگه در طول رسیدگی پروندت، زمان اعزامت بگذره حالا چه پرونده رد بشه چه تائید غیبت رو خوردی. خوب زودتر اقدام کن. ولی 2 ماه هم کم نیست و شاید کافی باشه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

اگر در کمیسیون پزشکی سرباز شناخته بشید چناچه از موعد اعزام گذشته باشه با غیبت اعزام میشین ولی اگه معاف از رزم بشین اولین اعزام بعد از اعلام نظر شورای پزشکی وبدون غیبت به خدمت اعزام میشین.معمولا توصیه میکنن حداقل 3 ماه مونده به پایان فرجه اقدام کنین گرچه معمولا بیشتر از 2 ماه طول نمیکشه ولی موارد استثنا هم هست.در هر صورت جواب شما اینه که اگه معاف از رزم بشین غیبت نمیخورین.در صورتی هم که شما معافیت دائم پزشکیتون تایید بشه غیبت تاثیری در گرفتن معافیت پزشکی نداره.فقط برای معافیت کفالت غیبت مشکل ایجاد میکنه.

Last edited:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام .
یکی از دوستام از دانشگاه انصراف داده , و دفترچه خودش رو 4 - 5 روز دیرتر از زمان ارسال (مهلت 4 ماهه برای دانشجویان انصرافی) فرستاده , آیا به این دوستمون اضافه خدمت میخوره یا نه ؟ بعد مساله دیگه اینکه اضافه خدمت رو تو برگه سبز میزنه ؟

Speed UP

Registered User
لایک‌ها
7
من دوباره رفتم دفترچه اعزام به خدمت قسمت معافيت کفالت ( مادر جدا شده از همسر ) خوندم..
به طور واضح نوشته شده اگر برادر بالای 18 سال داريد بايد يا مريض باشه يا صلاحيت مراقبت از مادر رو نداشته باشه..

حالا چرا اينا گير دادن میگن بردار شما احتياج به مراقبت نداره؟؟ آخه اين که اصلاً همخونی نداره با مفاد دفترچه !!!

من میخوام سرپرستی مادرم رو به عهده بگيرم ن داداشمو..داداشمم که مشکل روحی روانی داره و کارت قرمز داره و نمیتونه از مادرم مراقبت کنه...
اونوقت شورای پزشکی گفته برادرت احتياج به سرپرست نداره !!!!

آخه اين چه ربطی داره؟

من از کجا میتونم مشکلم رو پيگيری کنم؟ آخه اين که نشد جواب !!

بالا