• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،دوستان.یه سوال.به پرونده هر کس(زمان اعزام،داشتن یا نداشتن غیبت و...) توی **** وظیفه شهر خودش رسیدگی میشه؟و اگه آره،توسط کدام بخش؟

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،آقای shahyad2000 میشه بازم جواب منو بدی.اگه یادت باشه گفتم که من ترم چهاردهم.توی نامه **** وظیفه ام مشخص نشد که تا چه تاریخی فرصت دارم،فقط گفته دو ترم.بنابراین رفتم و از مشاور **** وظیفه شهرمان،که آشنا هم هست،سوال کردم که این یعنی تا کی.بهم گفت "اگه آخرین نمرت 31/6 رد بشه به نظر من غیبت میخوری،ولی بستگی داره که اون کسی که به پروندت رسیدگی میکنه چقدر گیج باشه.تو 31/6 بفرست من ازت دفاع میکنم".اول اینکه از اون دوستات که گفتی شرایط من رو دارن خبر نداری که چه کار کردن؟بعد اینکه نظرت راجع به این مشاوره ای که من گرفتم چیه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،آقای shahyad2000 میشه بازم جواب منو بدی.اگه یادت باشه گفتم که من ترم چهاردهم.توی نامه **** وظیفه ام مشخص نشد که تا چه تاریخی فرصت دارم،فقط گفته دو ترم.بنابراین رفتم و از مشاور **** وظیفه شهرمان،که آشنا هم هست،سوال کردم که این یعنی تا کی.بهم گفت "اگه آخرین نمرت 31/6 رد بشه به نظر من غیبت میخوری،ولی بستگی داره که اون کسی که به پروندت رسیدگی میکنه چقدر گیج باشه.تو 31/6 بفرست من ازت دفاع میکنم".اول اینکه از اون دوستات که گفتی شرایط من رو دارن خبر نداری که چه کار کردن؟بعد اینکه نظرت راجع به این مشاوره ای که من گرفتم چیه؟

سلام.اول که دوستانم همه با امتحانات این ترم درسشون تموم میشه ودیگه به تابستون نیازی پیدا نمیکنن.دنبال کارای فارغ التحصیلیشون هستن.همونطور که اون بارهم گفتم مهم اون چیزی هست که داخل نامه **** وظیفتون نوشته شده.چون همونطور که گفتم تابستون جزء ترم های رسمی حساب نمیشه و وقتی میگن دو ترم به شما مهلت داده میشه یعنی دو نیمسال تحصیلی رسمی .در مورد آشناتون 100% درست گفتن.منم نگفتم نمرت 31/6 رد بشه .تاریخ فارغ التحصیلیت تا اون تاریخ باشه.شما حداقل نمرت باید دو هفته زوذتر از تاریخی که میخوای رد بشه.شما نمرت اگه 31/6 رد بشه حتما غیبت میخوری.به صورت واضح تو نامه حتما نوشتن تا چه تاریخی مهلت داری.شما هم میتونی از خود **** وظیفه بپرسی هم از دانشگاه صریح به شما جواب میدن.چیزی نیست که بحثی توش باشه.یا تاریخ فارغ التحصیلی شما باید تا اول مرداد باشه مثل همه کسانی که ترم های زوج فارغ التحصیل میشن یا تا 31/6 مثل همه کسانی که تا آخر تابستون فارغ التحصیل میشن.باز تاکید میکنم نمره شما باید حداقل 2 هفته زود تر از تاریخی که میخوای رد بشه.برای اینکه من هم راهنمایی اشتباه نکرده باشم چون برای شما حیاتیه بهتره حتما از خود **** وظیفه بپرسی.گرچه من نظرم رو همون هفت ساله.بعنی حداکثر مدتی که یک دانشجوی کارشناسی مهلت داره هفت ساله.هفت سال هم برای شما میشه آخر تابستون امسال.هفت سال هم دقیقا تو سایت **** وظیفه ذکر شده.

taknamecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا درسته میگن هر کسی که معافیت چند ماهه ایثارگری ( واسه من 13 ماه ) داشته باشه زودتر از بقیه اعزام میشه ؟؟ یعنی من برج 6 بفرستم کی اعزام میشوم ؟ فوق دیپلم دارم

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اول که دوستانم همه با امتحانات این ترم درسشون تموم میشه ودیگه به تابستون نیازی پیدا نمیکنن.دنبال کارای فارغ التحصیلیشون هستن.همونطور که اون بارهم گفتم مهم اون چیزی هست که داخل نامه **** وظیفتون نوشته شده.چون همونطور که گفتم تابستون جزء ترم های رسمی حساب نمیشه و وقتی میگن دو ترم به شما مهلت داده میشه یعنی دو نیمسال تحصیلی رسمی .در مورد آشناتون 100% درست گفتن.منم نگفتم نمرت 31/6 رد بشه .تاریخ فارغ التحصیلیت تا اون تاریخ باشه.شما حداقل نمرت باید دو هفته زوذتر از تاریخی که میخوای رد بشه.شما نمرت اگه 31/6 رد بشه حتما غیبت میخوری.به صورت واضح تو نامه حتما نوشتن تا چه تاریخی مهلت داری.شما هم میتونی از خود **** وظیفه بپرسی هم از دانشگاه صریح به شما جواب میدن.چیزی نیست که بحثی توش باشه.یا تاریخ فارغ التحصیلی شما باید تا اول مرداد باشه مثل همه کسانی که ترم های زوج فارغ التحصیل میشن یا تا 31/6 مثل همه کسانی که تا آخر تابستون فارغ التحصیل میشن.باز تاکید میکنم نمره شما باید حداقل 2 هفته زود تر از تاریخی که میخوای رد بشه.برای اینکه من هم راهنمایی اشتباه نکرده باشم چون برای شما حیاتیه بهتره حتما از خود **** وظیفه بپرسی.گرچه من نظرم رو همون هفت ساله.بعنی حداکثر مدتی که یک دانشجوی کارشناسی مهلت داره هفت ساله.هفت سال هم برای شما میشه آخر تابستون امسال.هفت سال هم دقیقا تو سایت **** وظیفه ذکر شده.

بازم سلام و بازم ممنون ازاینکه جواب دادی.و ببخشید که زیاد سوال میپرسم.
مگر نه اینکه تاریخی که آخرین نمره رد میشه ملاک محاسبه **** وظیفست؟اصلا تاریخ فارغ التحصیلی همونه.جریان این دو هفته که میگی چیه؟

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من بایستی درسم رو 2 یا 3 سالی کش می دادم تا سن پدرم 59 تمام بشه و بتونم کفالت بگیرم که متاسفانه کوتاهی کردم
و این ممکن نشد. اما پدر من الان به علت بیماری هایی که داره (اوره و کلسترل بالا) دائما پادرد داره و جدیدا هم آرتروز زانو گرفته و
خلاصه بنده خدا خیلی از کار افتاده شده اما با این حال هنوز لنگون لنگون به کارش ادامه میده. اینم بگم که کارش آزاد و کشاورزی
میکنه می خواستم ببینم با این شرایطی که پدر من داره آیا گرفتن معافیت کفالت از کار افتادگی برام ممکنه؟ آیا از کار افتادگی
تا این حد رو قبول می کنن؟ (حالا یکمم خودش پیاز داغشو زیاد کنه) آیا کسی می دونه سختگیریشون در این زمینه چقدره؟

لطفا راهنماییم کنید چون تا فرجه غیبت خوردنم 2 یا 3 ماه بیشتر نمونده. :(

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی اگه پدرت 60 سال باشه معاف میشی؟

اون که آره. اگر 59 تمام بشه و غیبت نخورده باشی و... اون 100% اما من این شرط رو ندارم. تا اون موقع غیبت می خورم. کسی معافیت از کار افتادگی گرفته لطفا راهنمایی کنه

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
بازم سلام و بازم ممنون ازاینکه جواب دادی.و ببخشید که زیاد سوال میپرسم.
مگر نه اینکه تاریخی که آخرین نمره رد میشه ملاک محاسبه **** وظیفست؟اصلا تاریخ فارغ التحصیلی همونه.جریان این دو هفته که میگی چیه؟

سلام.خواهش میکنم.تو آیین نامه دانشگاهها معمولا مینویسن تاریخ فارغ التحصیلی حداکثر 15 روز بعد از آخرین امتحان دانشجو هست.بعد میدونین که به صورت عادی تاریخ معرفی به **** وظیفه یا همون فارغ التحصیلی دانشجوها مشخصه.مثلا کسانی که ترم های زوج فارغ التحصیل میشن تاریخ معرفیشون اول مرداده پس تا 6 ماه بعد اول بهمن برای ثبت مدارک فرصت دارن.این دوهفته رو برای کسانی قرار دادن که خارج از چارچوب ترم های عادی همراه سایر دانشجویان فارغ التحصیل نمیشن.مثلا معرفی به استاد دارن یا پروژه دارن.باز میگم گفتن حداکثر 15 روز بعد از آخرین امتحان .یعنی اول گفتن حداکثر یعنی کمتر هم طول میکشه بعد گفتن آخرین امتحان نه موقعی که نمره رد میشه .بعدش هم ملاک **** وظیفه فقط نامه ای که دانشگاه برای معرفی شما به **** وظیفه صادر میکنه.تاریخ فارغ التحصیلی که تو اون نامه ذکر شده ملاک محاسبه است. .بهتره از اداره فارغ التحصیلان دانشگاهتون سوال کنین.ازاداره **** وظیفه دانشکدتون هم میتونین بپرسین.موفق باشین.

Last edited:

faridtabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خاهش می کنم کمک کنین
من متولد دوم خرداد 71 هستم. تا سال دوم دبیرستان رو در رشته انسانی خوندم و بعد به کامپیوتر(کاردانش) تغییر رشته دادم و سال سوم رو داوطلب ازاد خوندم. و خرداد 89 هم دیپلمم رو گرفتم. امروز متوجه شدم که از اول سال مشمول حساب می شدم. ایا من غیبت خوردم؟ من برای ثبت نام در کنکور سراسری یا ازاد و ثبت نام دانشگاه نمی تونم اقدام کنم؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
من فارغ التحصیل 30 بهمنم و تا 30 مرداد وقت دارم دفترچه را پست کنم.میخوام بدونم تاریخ اعزامم کی میشه؟ اگه من بعد از اینکه دفترچه را پست کردم اقدام کنم برا معافیت پزشکی و معاف از رزم بشم یا سرباز شناخته بشم آیا غیبت برام منظور میشه؟

عزیز منم مثل شما بودم.حدود 20 مرداد دفترچه فرستادم و 1 دی اعزام بودم.البته به این بستگی داره که سرباز نیاز داشته باشن یا نه.اگه نیاز داشته باشن زودتر اعزام میشی.اگه بخوای درخواست معافیت پزشکی بدی همون اولای 6 ماه فرجه درخواست بده.چون اگه کاراش طول کشید و 6 ماه بگذره و بعد معاف هم نشی غیبت میخوری.یه راهه دیگه هم هست اینکه حین خدمت درخواست معافیت پزشکی بدی.

dalton007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هفته دیگه نوبت کمیسیون دارم ( پدر کمتر از 59 و نیازمند مراقبت ) حالا میخواستم ببینم پدرم برای روز کمیسیون باید از جایی برگه معاینه داشته باشه یا اینکه اونجا خودشون معاینه میکنن ( پدرم از ناحیه پای چپ معلول است ) :wacko:

ghhkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من 27 سال سن دارم یک برادر دارم که 24 سال داره یک خواهر 30 ساله مجرد ومادری که پیوند کلیه کرده و بین بیمارستان و خونه در رفت و امد هست و گاها لازم که بستری بشه. من تنها کسی هستم در خونه که در حال کار کردن و تامین مخارج خانواده و بیمارستانه درسته که ماردم یک حقوق ناچیزی از بازنشستگی پدر فوت شدم میگیره ولی کفاف نمیده................خلاصه اصلا سربازی نمیتونم برم لازم بگم که من برادرم هر دو انشجوی کارشناسی ارشد هستیم
و شغلم برای تامین مخارج ازاده
بعضی ها میگن معاف میشم و بعضی ها میگن نمیشی؟؟؟

خواستم از دوستان عزیز برای پاسخ به این سوال کمک بگیرم؟
ممنونم

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
من 27 سال سن دارم یک برادر دارم که 24 سال داره یک خواهر 30 ساله مجرد ومادری که پیوند کلیه کرده و بین بیمارستان و خونه در رفت و امد هست و گاها لازم که بستری بشه. من تنها کسی هستم در خونه که در حال کار کردن و تامین مخارج خانواده و بیمارستانه درسته که ماردم یک حقوق ناچیزی از بازنشستگی پدر فوت شدم میگیره ولی کفاف نمیده................خلاصه اصلا سربازی نمیتونم برم لازم بگم که من برادرم هر دو انشجوی کارشناسی ارشد هستیم
و شغلم برای تامین مخارج ازاده
بعضی ها میگن معاف میشم و بعضی ها میگن نمیشی؟؟؟

خواستم از دوستان عزیز برای پاسخ به این سوال کمک بگیرم؟
ممنونم

سلام.از نظر قانونی با توجه به قانون فعلی کفالت متاسفانه نمیتونین معافیت بگیرین.شرایط مادر برای کفالت تفاوتی نمیکنه بیماری یا سلامتی که ایشالا همیشه سلامت باشن تنها شرط مادر فاقد شوهر بودنه.ولی شرطش اینه که مشمول تنها مراقب باشه.یعنی تنها فرزند یا نوه ذکور بالای 18 سال باشه.ولی چون شما برادر بالای 18 سال دارین نمیتونین از معافیت کفالت استفاده کنین.

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام دوستان

من تاریخ تولدم 28 مرداد 1370 هست.پارسال کنکور ندادم امسال دادم یه چیزیم قبول میشم..

بعضیا میگن اگه من امسال مرداد دفترچه پر نکنم نفرستم غیبت میخورم و مهر نمیتونم برم دانشگاه!

چیکار کنم؟ باید پر کنم؟

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام دوستان

من تاریخ تولدم 28 مرداد 1370 هست.پارسال کنکور ندادم امسال دادم یه چیزیم قبول میشم..

بعضیا میگن اگه من امسال مرداد دفترچه پر نکنم نفرستم غیبت میخورم و مهر نمیتونم برم دانشگاه!

چیکار کنم؟ باید پر کنم؟

لطفا یکی جواب بده

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

برادر مشمول خدمت هستش ولی خدمت به هیچ وجه نمیره

راهی داره گزارش بدیم یا در غیاب خودش دفترچه شو کامل کنیم و بفرستیم و بعد از دریافت جواب به خدمت سربازی بره؟

لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم و بزور ببرنش خدمت

با تشکر

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.

دوستان اگر یکی متولد نیمه دوم 70 باشه ، ولی تا الآن (89) موفق به أخذ مدرک دیپلم نشده باشه ، چند سال و تا چه سنی فرصت داره دیپلم بگیره ؟

اگر دیپلم گرفت بعد میتونه کنکور شرکت کنه ؟ میتونه برای ادامه تحصیل (دانشگاه) از معافیت تحصیلی استفاده کنه ؟

پیشاپیش ممنونم ...

بالا