سلام،آقای shahyad2000 میشه بازم جواب منو بدی.اگه یادت باشه گفتم که من ترم چهاردهم.توی نامه **** وظیفه ام مشخص نشد که تا چه تاریخی فرصت دارم،فقط گفته دو ترم.بنابراین رفتم و از مشاور **** وظیفه شهرمان،که آشنا هم هست،سوال کردم که این یعنی تا کی.بهم گفت "اگه آخرین نمرت 31/6 رد بشه به نظر من غیبت میخوری،ولی بستگی داره که اون کسی که به پروندت رسیدگی میکنه چقدر گیج باشه.تو 31/6 بفرست من ازت دفاع میکنم".اول اینکه از اون دوستات که گفتی شرایط من رو دارن خبر نداری که چه کار کردن؟بعد اینکه نظرت راجع به این مشاوره ای که من گرفتم چیه؟
سلام.اول که دوستانم همه با امتحانات این ترم درسشون تموم میشه ودیگه به تابستون نیازی پیدا نمیکنن.دنبال کارای فارغ التحصیلیشون هستن.همونطور که اون بارهم گفتم مهم اون چیزی هست که داخل نامه **** وظیفتون نوشته شده.چون همونطور که گفتم تابستون جزء ترم های رسمی حساب نمیشه و وقتی میگن دو ترم به شما مهلت داده میشه یعنی دو نیمسال تحصیلی رسمی .در مورد آشناتون 100% درست گفتن.منم نگفتم نمرت 31/6 رد بشه .تاریخ فارغ التحصیلیت تا اون تاریخ باشه.شما حداقل نمرت باید دو هفته زوذتر از تاریخی که میخوای رد بشه.شما نمرت اگه 31/6 رد بشه حتما غیبت میخوری.به صورت واضح تو نامه حتما نوشتن تا چه تاریخی مهلت داری.شما هم میتونی از خود **** وظیفه بپرسی هم از دانشگاه صریح به شما جواب میدن.چیزی نیست که بحثی توش باشه.یا تاریخ فارغ التحصیلی شما باید تا اول مرداد باشه مثل همه کسانی که ترم های زوج فارغ التحصیل میشن یا تا 31/6 مثل همه کسانی که تا آخر تابستون فارغ التحصیل میشن.باز تاکید میکنم نمره شما باید حداقل 2 هفته زود تر از تاریخی که میخوای رد بشه.برای اینکه من هم راهنمایی اشتباه نکرده باشم چون برای شما حیاتیه بهتره حتما از خود **** وظیفه بپرسی.گرچه من نظرم رو همون هفت ساله.بعنی حداکثر مدتی که یک دانشجوی کارشناسی مهلت داره هفت ساله.هفت سال هم برای شما میشه آخر تابستون امسال.هفت سال هم دقیقا تو سایت **** وظیفه ذکر شده.
یعنی اگه پدرت 60 سال باشه معاف میشی؟
بازم سلام و بازم ممنون ازاینکه جواب دادی.و ببخشید که زیاد سوال میپرسم.
مگر نه اینکه تاریخی که آخرین نمره رد میشه ملاک محاسبه **** وظیفست؟اصلا تاریخ فارغ التحصیلی همونه.جریان این دو هفته که میگی چیه؟
من فارغ التحصیل 30 بهمنم و تا 30 مرداد وقت دارم دفترچه را پست کنم.میخوام بدونم تاریخ اعزامم کی میشه؟ اگه من بعد از اینکه دفترچه را پست کردم اقدام کنم برا معافیت پزشکی و معاف از رزم بشم یا سرباز شناخته بشم آیا غیبت برام منظور میشه؟
با سلام خدمت دوستان
من 27 سال سن دارم یک برادر دارم که 24 سال داره یک خواهر 30 ساله مجرد ومادری که پیوند کلیه کرده و بین بیمارستان و خونه در رفت و امد هست و گاها لازم که بستری بشه. من تنها کسی هستم در خونه که در حال کار کردن و تامین مخارج خانواده و بیمارستانه درسته که ماردم یک حقوق ناچیزی از بازنشستگی پدر فوت شدم میگیره ولی کفاف نمیده................خلاصه اصلا سربازی نمیتونم برم لازم بگم که من برادرم هر دو انشجوی کارشناسی ارشد هستیم
و شغلم برای تامین مخارج ازاده
بعضی ها میگن معاف میشم و بعضی ها میگن نمیشی؟؟؟
خواستم از دوستان عزیز برای پاسخ به این سوال کمک بگیرم؟
ممنونم
سلام دوستان
من تاریخ تولدم 28 مرداد 1370 هست.پارسال کنکور ندادم امسال دادم یه چیزیم قبول میشم..
بعضیا میگن اگه من امسال مرداد دفترچه پر نکنم نفرستم غیبت میخورم و مهر نمیتونم برم دانشگاه!
چیکار کنم؟ باید پر کنم؟
لطفا یکی جواب بده