• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.

دوستان اگر یکی متولد نیمه دوم 70 باشه ، ولی تا الآن (89) موفق به أخذ مدرک دیپلم نشده باشه ، چند سال و تا چه سنی فرصت داره دیپلم بگیره ؟

اگر دیپلم گرفت بعد میتونه کنکور شرکت کنه ؟ میتونه برای ادامه تحصیل (دانشگاه) از معافیت تحصیلی استفاده کنه ؟

پیشاپیش ممنونم ...

سلام.خود سایت **** وظیفه پاسخ خیلی از سوالات رو میده. مشمولان تا چه سني مجاز به اخذ مدرك پيش دانشگاهي مي باشند؟ اين دسته ازمشمولان چنانچه حضوري در حال تحصيل باشند تا 24 سالگي مجاز به تحصيل مي باشند . تمديد مشمولان ديپلم فني حرفه اي ، كارو دانش و پيش دانشگاهي متولدين نيمه دوم هر سال چگونه مي باشد؟ در صورتيكه تحصيل اين دسته از مشمولان پيوسته و حضوري باشد تا مهر ماه سال بعد مي توانند اعزام خود را تمديد نمايند .بله شما هم مانند همه میتونین در کنکور شرکت کنین واز معافیت تحصیلی استفاده کنین.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.خود سایت **** وظیفه پاسخ خیلی از سوالات رو میده. مشمولان تا چه سني مجاز به اخذ مدرك پيش دانشگاهي مي باشند؟ اين دسته ازمشمولان چنانچه حضوري در حال تحصيل باشند تا 24 سالگي مجاز به تحصيل مي باشند . تمديد مشمولان ديپلم فني حرفه اي ، كارو دانش و پيش دانشگاهي متولدين نيمه دوم هر سال چگونه مي باشد؟ در صورتيكه تحصيل اين دسته از مشمولان پيوسته و حضوري باشد تا مهر ماه سال بعد مي توانند اعزام خود را تمديد نمايند .بله شما هم مانند همه میتونین در کنکور شرکت کنین واز معافیت تحصیلی استفاده کنین.
ممنونم از شما دوست عزیز ..

این بنده خدا یک بار تغییر رشته داد و خودش رو گرفتار کرد ، اما الآن میخواد به صورت (آموزش از راه دور) دیپلمش رو بگیره ، اینجوری براش مشکلی پیش نمیاد ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از شما دوست عزیز ..

این بنده خدا یک بار تغییر رشته داد و خودش رو گرفتار کرد ، اما الآن میخواد به صورت (آموزش از راه دور) دیپلمش رو بگیره ، اینجوری براش مشکلی پیش نمیاد ؟

خواهش میکنم.این مورد رو باید تماس بگیرن با مرکز مشاوره **** وظیفه یا حضوری برن.چون اینجا تاکید شده در صورتیکه حضوری تحصیل میکنن.در مورد غیرحضوری مطلبی اشاره نکرده.حتما باید مراجعه کنن.شاید لازم باشه معافیت رو خود **** وظیفه صادر کنه.برای یکسال مثلا معافیت تحصیلی رو تمدید کنن.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
خواهش میکنم.این مورد رو باید تماس بگیرن با مرکز مشاوره **** وظیفه یا حضوری برن.چون اینجا تاکید شده در صورتیکه حضوری تحصیل میکنن.در مورد غیرحضوری مطلبی اشاره نکرده.حتما باید مراجعه کنن.شاید لازم باشه معافیت رو خود **** وظیفه صادر کنه.برای یکسال مثلا معافیت تحصیلی رو تمدید کنن.
بازم از شما ممنونم ؛ ولی از خود **** وظیفه که پرسیدن گفتن که تا سال 90 فرصت دارن ، و بعد از اون غیبت میخورن.

تا الآن هم هیچ گونه برگه ی اشتغال به تحصیلی ارسال نکردن!

در واقع یکی از مسئولان (کارمندان) آموزش و پرورش پیشنهاد آموزش از راه دور رو به ایشون دادن ، حتماً ایشون در جریان بوده که این پیشنهاد رو داده!

Last edited:

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

من اگه بخوام معاف از پوتین بگیرم آیا راهی هست

کسی چیزی میدونه؟ میخوام بپیچونم

کسی راهی واسه معاف پزشکی بلده

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان

من اگه بخوام معاف از پوتین بگیرم آیا راهی هست

کسی چیزی میدونه؟ میخوام بپیچونم

کسی راهی واسه معاف پزشکی بلده
سلام...

پیشنهاد یکی از دوستان برای پیچوندن:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2818246&postcount=2565

اینم آئین نامه معافیت پزشکی:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2775715&postcount=2526

:)

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
یکی واسه من مراحل دفترچه گرفتن و ... رو بگه...

sarbaz912

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من چند وقت پیش درخواست معافیت (فشار خون بالا) کردم ، بعد نامه بیمارستان اومد و 3 روز توی بیمارستان امام سجاد ع بستری شدم و در مدت این 3 روز هر 3 ساعت یکبار فشار خون رو می گرفتن یعنی مجموعاً 24 بار و این نتایج بدست اومد :
1 : 18 18 18
2 : 17 19 17
3 : 18 17 18
4 : 17 18 16
5 : 18 17 17
6 : 18 17 15
7 : 17 16 15.5
8 : 16 18 16
میخوام بدونم با این شرایط معاف میشم یا نه ؟
زمانی که بیمارستان بودم یک وظیفه هم اونجا بود که که فشارش غیر از 5 مورد بقیش بالای 16 بود ولی معاف نشد به اون گفتن فقط فشار 20 به بالا که غیر قابل کنترل با دارو باشه معاف میشه ! (میانگین روزانش بالای 16 بود)
مگه طبق قانون 16 به بالا معاف نیست ؟
بنا بر این در مورد معافیتم دچار تردید شدم !
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
عجب بابا 3 روز بستری و هی فشار خون گرفتن. اینجوریشو من نشنیده بودم.

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان من تازه دانشگاه رو تمام کردم رفتم تسویه حساب زدن از 4/31 یعنی 6 ماه فرصت دارم یه آشنایی هم داریم واسه گرفتم معافیت پزشکی زنگ زدم گفت ببین واسه معافیت پزشکی باید چکار کنی چه مدارکی میخواد که ارسال کنی و کمیسیون تشکیل بشه و بعدش من کمک میکنم!!!!

خوب حالا میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم چه مراحلی لازمه چه مدارکی لازمه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟ دوستان مطلع لطفا کمک کنن:rolleyes:

صفر درجه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دفترچه بگیر و تمام قسمتهایی که توی راهنمای دفترچه خواسته شده به علاوه صفحه درخواست معافیت پزشکی رو پر کن و بعد برو پلیس+10 پست کن .
نامه اعزام به بیمارستان برات میاد بعد باید بری برای معاینه تا نتیجه معاینات به **** وظیفه ارسال بشه و اونجا در مورد شما تصمیم گیری بشه .

ar.behnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من متولد 68
فارغ التحصیل 30/11/88
کنکور کارشناسی دادم به احتمال زیاد مهر ماه محصل میشم
بابام 7ماه سابقه جبهه داره
تک پسر و 3 تا خواهر
الان میخوام دفترچه بفرستم غیبت نخورم
دوست دارم **** بیافتم
حالا دفترچه گرفتم اما نمیدونم چیکار کنم
شماها بهم بگید نکات لازم و طریقه راه رو

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز منم مثل شما بودم.حدود 20 مرداد دفترچه فرستادم و 1 دی اعزام بودم.البته به این بستگی داره که سرباز نیاز داشته باشن یا نه.اگه نیاز داشته باشن زودتر اعزام میشی.اگه بخوای درخواست معافیت پزشکی بدی همون اولای 6 ماه فرجه درخواست بده.چون اگه کاراش طول کشید و 6 ماه بگذره و بعد معاف هم نشی غیبت میخوری.یه راهه دیگه هم هست اینکه حین خدمت درخواست معافیت پزشکی بدی.
پس با این حساب من غیبت میخورم؟! من تا آخر مرداد باید دفترچه رو بفرستم و تازه الان میخوام درخواست معافیت پزشکی هم بدم.آخه برا درخواست معافیت پزشکی باید برگه **** وظیفه رو از دانشگاه میگرفتم که اصلآ تازه دو هفته پیش آماده شد! آخه این چه وضعیه!
اگه تاریخ اعزامم مثلآ 6 ماهه دیگه بیفته و تا اون موقع کار کمیسیون پزشکی تموم شده باشه،باز غیبت میخورم یا نه؟!

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزام من 1/6 هستش.كسي ميدونه چند روز قبلش برگه سفيدم مياد در خونه؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
کسی میدونه کد 285 برای کجا هست؟
ما هرچی گشتیم ندیدیم.........

کد 185 بود برای کرمانشاه ولی 285 ندیدم من///////////

البته اینو هم از اون یارو توی **** وظیفه بود پرسیدم.... سرش شلوغ بود.... نمیدونم شاید اشتباه کرده باشه ...

ولی آیا کد 285 داریم؟

arzhi3441

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam.
khahesh mikonam az bachehae ke etelateshoon ziad va doroste javabe mano bedan.
man shamel ghanoone 2 baradari mishodam. ke hame midoonin chi bar sare in ghanoon oomadm.
ordibeheshte emsal raftam khedmat.dar heine khedmat yani hafteye dovome amoozeshi boodam ke paziresham az daneshgahe italy baraye edame tahsil dar maghtae foghe lisans oomad.
man amoozeshimo tamam kardam va bad az amoozeshi oftadam padegane sarpol zahab(marze iran o aragh az tarafe kermanshah).marahele tarkhisamo be elate ghaboolye daneshgah tel kardam.va moafiate 4 sale gereftam yani ta sale 93.
hala chand ta soal daram.
avalan inke momkene ghanoone 2 baradari ejra beshe?
dovom inke man ke amoozeshio tamam kardam bad az payane tahsilatam age bekham dobare beram khedmat bayad amoozeshi beram?
agar amoozeshi naram ezame mojadad misham ya bayad beram sar pol zahab?
aya ghanooni hast ke shame hale man beshe ke chon khareje keshvar tahsil mikonam moafiat begiram?
khahesh mikonam az doostan javabe mano bedan kheili stres daram.

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
کسی میدونه برای عرق شدید دست این شورا پزشکی چه تستی انجام میدن؟؟؟؟:rolleyes:

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
درود ، عرضم به حضور شما ما یه پسرخاله داریم ، مشخصاتش اینه :
متولد فروردین 71
باباشم متولد مرداد 30
تک پسره ... این معاف میشه یا نه ؟

و اما یکی از پسر عموهام :
متولد تیر یا مرداد 71 ، باباش رو نمی دونم ، یه خواهر کوچیک هم داره ، این در چه شرایطی معاف میشه ؟

سپاس

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جزئیات معافیت "کفالت و موارد خاص" برای مشمولان

شبكه خبر: معافیت كفالت شامل چه افرادی می شود؟
حلوایی: اگر مشمولی تك پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می تواند كفیل پدرش شود و با استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.

چنانچه پدری كمتر از 60 سال سن داشته باشد ولی بر اثر بیماری با تائید شورای پزشكی نیازمند مراقبت باشد فرزندش معاف می شود و اگر مادری فاقد همسر باشد (فوت یا طلاق) و تک پسر سالم بالای 18 سال داشته باشد فرزندش معاف خواهد شد.

همچنین اگر فردی خواهر یا برادر صغیر داشته باشد و پدرش هم فوت كرده باشد می تواند کفیل شود و بر اساس این قانون معاف شود.

اگر چنانچه فردی برادرش بیمار باشد و "همسر، پدر و فرزند" هم نداشته باشد می تواند كفیل برادرش شود می تواند معاف شود، همچنین اگر خواهری كه از سن 18 سالگی تا 24 سالگی به عقد كسی در نیامده و مجرد باشد و پدرش هم در قید حیات نباشد می تواند از معافیت استفاده نماید.

برای جد و جده به شرط اینکه فرزند دختر و پسر نداشته باشد و تنها نوه سالم بالای 18 سال داشته باشند این پسر می تواند معاف شود.

منبع

واقعا؟

بالا