• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
من الان دانشجو هستم ميخواستم بدونم الان ميتونم واسه كسر خدمت جبهه پدر اقدام كنم؟آخه ممكنه اين كسر خدمت از سال 90 تغيير كنه.

Terabyte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه راهنمایی ازت میخواستم دوست عزیز

منم میخوام اگه بشه از معافیت کفالت استفاده کنم.

مثل اینکه شما قوانینو کامل بلدی، من شرایطمو عرض میکنم شما لطف کن راهنمایی کن. ممنون میشم

21 سالمه و تا به حال از معافیت تحصیلی استفاده کردم ( غیبت نخوردم)
پدرم 59 سال و 8 ماهشه!!! من و پدرم ساکن کرمانشاهیم!!

تا اینجای کار درسته، اما مشکل برادرمه!!!!

برادر مذکور!! 30 سالشه، خدمت کرده، متاهله، بچه 2 ساله داره، الان حدود 10 ساله که ساکن اراکه.

راهی داره؟؟

اگه با این شرایط معافی نمیدن، میشه با یه استشهاد از آشنایان مدعی بشم که 10 ساله اصلا ازش خبری نداریم و اونوقت معافی بگیرم؟

خلاصه اگه راه قانونی یا غیر قانونی داره منو راهنمایی کن صواب داره!!
ممنون

سلام، خواهش میکنم، کاری نمی کنیم دوست عزیز

ببینید شما یک برادر دارید، مشکل همینه، حتی اگر پدر شما خدای نکرده 38 تا سکته مغزی بزنه( دور از جون) باز

هم میگن شما برادر داری اون مراقب پدرتون واسته، شما بفرما سربازی در خدمت باشیم.

حالا اگر برادرتون آمریکا هم باشه میگن بگو برگرده یا باباتو بفرست. پس منظورشون رو گرفتی؟ متاسفانه شما

نمی تونید قانونا از معافی استفاده کنی و باید برید سربازی مگر که برادر فوق الذکر منهدم بشن که دیگه

تصمیمش با شماست:happy:

موفق باشید.

من الان دانشجو هستم ميخواستم بدونم الان ميتونم واسه كسر خدمت جبهه پدر اقدام كنم؟آخه ممكنه اين كسر خدمت از سال 90 تغيير كنه.

خیر فکر نکنم بتونید. اما مطمئن باشید تغییر نمیکنه. پدر شما جبهه رفتن، حق مسلم شونه که تسهیلاتی داشته

باشن.

Behi ™

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور میشه ثابت کرد که یه نفر مشکل چنیستی داره ؟ :blink:

من میخوام از این طریق ماف شم :)) هر کاری لازم باشه می کنم

حالا آزمایش میگیرن ؟ گندش در میاد ؟ اگه بفهمن دروغ گفتم چی میشه ؟

Terabyte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور میشه ثابت کرد که یه نفر مشکل چنیستی داره ؟ :blink:

من میخوام از این طریق ماف شم :)) هر کاری لازم باشه می کنم

حالا آزمایش میگیرن ؟ گندش در میاد ؟ اگه بفهمن دروغ گفتم چی میشه ؟

:lol: عجب داستانیه این سربازی، واقعا باید مشکل داشته باشی وگرنه ردت میکنن. تو کمیسیون پزشکی هم جلو 5 نفر

باید بزاری رو میز که مطالعه کنن دربارش ببینن درست میگی + آزمایشات متعدد.

اگر دروغ بگی کاریت ندارن اما اگر حین درخواست پزشکیت و در طول کارات بری تو غیبت برات اضافه خدمت میزنن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اول از همه لعنت آمون بزرگ بر تک تکشون :-w

خاک تو سرشون با این قانون نوشتنشون! ما نمیدونیم این وسط تکلیفمون چیه. **** وظیفه هم که هیچ گهی بارشون نیست! ...

حلوایی: اگر مشمولی تنها فرزند ذکور بالای 18 سال و سالم خانواده باشد و سن پدرش بالای 59 سال یعنی شروع 60 سالگی باشد، میتواند کفیل پدرش شود و از خدمت وظیفه عمومی معاف گردد.

حلوایی: اگر مشمولی تك پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می تواند كفیل پدرش شود و با استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.

باید کدومشو قبول کنیم ؟! | قسم حضرت عباس یا دم خروس ؟

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
اول از همه لعنت آمون بزرگ بر تک تکشون :-w

خاک تو سرشون با این قانون نوشتنشون! ما نمیدونیم این وسط تکلیفمون چیه. **** وظیفه هم که هیچ گهی بارشون نیست! ...

باید کدومشو قبول کنیم ؟! | قسم حضرت عباس یا دم خروس ؟
توی خبر اصلی خبری از این جمله نیست!

http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=60&nid=189350

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان
آقا من شرایط خودمو میگم ممنون میشم راهنمایی کنین
من الان دانشجوی ترم آخر عمران هستم (کاردانی) و چون یه جوری به خاطر اجبار آمدم (فرار از سربازی)اصلا نخوندم 2 ترم قبلی مشروط شدم و میخوام ترم بعدی هم مشروط شم که اخراج از دانشگاه شم (که در این صورت 4 ماه وقت دارم خودمو معرفی کنم که غیبت کوفتی نخورم)

- - -
میشه گفت راه آنچنانی برا مغافیت ندارم
یه تالاسمی مینور بیشتر ندارم :دی که به خاطر اون معاف نمیکنن
البته نمیدونم به خاطر این بیماری معاف میکنن یا نه OCD
اگه آره احتمالش چقدره ؟؟

بعد من کارت معافیمو میخوام چون باید از ابران برم و اگه صادقانه بگم زندگی شغل آینده و همه چیم بستگی به این داره که بتونم هرچه زود تر برم

حالا یه روش دیگه که مد نظر خودمه اینه که من از دانشگاه انصراف بدم و برا تحصیل تو خارج از کشور اقدام کنم البته چون ielts ندارم باید اول اونو بگیرم واسه همینم کلاس های بلند مدت رو تو خود مالزی باید ثبت نام کنم

نکته ها :
1-اول از همه اینه که من پول 17 تومن رو برا وصیقه ندارم میشه به جاش سفته گذاشت ؟ چون یکی از دوستا میگفت این کار رو کرده
2-من الان بخوام انصراف از تحصیل بدم میشه برا اونجا اقدام کنم و برم سر کلاس های زبان اونجا و از معافیت تحصیلی بهره مند شم
3-بعد اینکه اگر رفتم اونجا و اشکالای پیش اومد که دیگه نتونم از معافی تحصیلی استفاده کنم (مثلا بخوام نم دانشگاه ) وثیقه رو بر میدارن ؟؟ خودمم دیپورت میکنن یا نه ؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
درود. از کسایی که اطلاع دقیق و مستند دارند خواهش میکنم به سوال من جواب بدن:

تو برگه ی معاینه ی اولیه من بیماریهایی که نوشته شده دو تاست:1- افسردگی 2- آی بی اس(مشکل روده)
من هنوز برای معاینه نرفتم و وضعیت بیماری مشخص نیست.حالا میخواستم بپرسم اگه تو کمیسیون بیماریم مثلآ افسردگی مزمن شناخته بشه نوع کارتی که صار میشه با کارتی که برا بیماریهای دیگه صادر میشه فرق میکنه؟

قبلآ یه چیزایی میگفتن در مورد کارت قرمز رنگ که برا بیماریهای روانپزشکی صادر میشه! الان کارتهای معافی پزشکی چه جوریه؟ :blink:

الان تفاوتی میان کارتهای معافیت از نظر رنگ وشکل نیست.فقط ماده معافی که ذکر میشه تفاوت میکنه.مثلا مال یکی بند 41 مال کس دیگه بند 30

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.

همچین چیزی هست واقعا ؟!!!!!!!!!!!

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
آقا من شرایط خودمو میگم ممنون میشم راهنمایی کنین
من الان دانشجوی ترم آخر عمران هستم (کاردانی) و چون یه جوری به خاطر اجبار آمدم (فرار از سربازی)اصلا نخوندم 2 ترم قبلی مشروط شدم و میخوام ترم بعدی هم مشروط شم که اخراج از دانشگاه شم (که در این صورت 4 ماه وقت دارم خودمو معرفی کنم که غیبت کوفتی نخورم)

- - -
میشه گفت راه آنچنانی برا مغافیت ندارم
یه تالاسمی مینور بیشتر ندارم :دی که به خاطر اون معاف نمیکنن
البته نمیدونم به خاطر این بیماری معاف میکنن یا نه OCD
اگه آره احتمالش چقدره ؟؟

بعد من کارت معافیمو میخوام چون باید از ابران برم و اگه صادقانه بگم زندگی شغل آینده و همه چیم بستگی به این داره که بتونم هرچه زود تر برم

حالا یه روش دیگه که مد نظر خودمه اینه که من از دانشگاه انصراف بدم و برا تحصیل تو خارج از کشور اقدام کنم البته چون ielts ندارم باید اول اونو بگیرم واسه همینم کلاس های بلند مدت رو تو خود مالزی باید ثبت نام کنم

نکته ها :
1-اول از همه اینه که من پول 17 تومن رو برا وصیقه ندارم میشه به جاش سفته گذاشت ؟ چون یکی از دوستا میگفت این کار رو کرده
2-من الان بخوام انصراف از تحصیل بدم میشه برا اونجا اقدام کنم و برم سر کلاس های زبان اونجا و از معافیت تحصیلی بهره مند شم
3-بعد اینکه اگر رفتم اونجا و اشکالای پیش اومد که دیگه نتونم از معافی تحصیلی استفاده کنم (مثلا بخوام نم دانشگاه ) وثیقه رو بر میدارن ؟؟ خودمم دیپورت میکنن یا نه ؟؟

سلام.اولا دوست عزیز برای مشمولینی که میخوان برای ادامه تحصیل در خارج کشور اقدام کنن طبق قانون فقط برای مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد به بالا امکان پذیره.پس برای مقطع کارشناسی کسی که مشموله نمیتونه اقدام کنه.ثانیا قانون سربازی فقط برای داخل کشور برای گرفتن پاسپورته شما اگه برنگشتی مثل خیلیای دیگه فقط وثیقه رو اجرا میذارن .ربطی به اون کشور نداره که شما رو دیپورت کنن.من سفته رو نشنیدم.

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
سلام.اولا دوست عزیز برای مشمولینی که میخوان برای ادامه تحصیل در خارج کشور اقدام کنن طبق قانون فقط برای مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد به بالا امکان پذیره.پس برای مقطع کارشناسی کسی که مشموله نمیتونه اقدام کنه.ثانیا قانون سربازی فقط برای داخل کشور برای گرفتن پاسپورته شما اگه برنگشتی مثل خیلیای دیگه فقط وثیقه رو اجرا میذارن .ربطی به اون کشور نداره که شما رو دیپورت کنن.من سفته رو نشنیدم.

ممنونم اما در مورد اون بیماری چی ؟؟؟
چقدر امکان معافی داره ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
همچین چیزی هست واقعا ؟!!!!!!!!!!!

چون درست بیان نشده برای بعضی از دوستان این مورد پیش اومده.قوانین معافیت کفالت تا پایان امسال مثل سابقه.منظور تک فرزند پسره که معاف میشه.خبرگزاریها بد منعکس کردن که دوستان دچار اشتباه شدن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم اما در مورد اون بیماری چی ؟؟؟
چقدر امکان معافی داره ؟

در مورد تالاسمی مینور که فکر نمیکنم مشمول معافیت بشه.در مورد بیماریهای روانپزشکی هم همونطور که دوستان قبلا اشاره کردن جدیدا خیلی سخت میگیرن.بستری در بیمارستان ومعاینه های متعدد که طرف سالم هم باشه مشکل پیدا میکنه.OCD رو فکر نکنم معافیت دائم بدن .اگه باعث اختلالات روانی دیگه مثل افسردگی حاد و.... بشه معافیت از رزم میدن.کلا معافیت های روانپزشکی اینا هستن:
بيماريهاي روانپزشكي
ماده 33: مشمولان مبتلا به بيماريهاي روانپزشكي با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلا مي باشند از معافيت هاي مندرج
در هر بند به شرح زير استفاده خواهند نمود.
بند 1-انواع پسيكوزها شامل (اسكيزوافكتيو، اختلالات هذياني ، پسيكوزهاي آتيپيك مزمن)معاف دائم.
بند 2- اختلالات خلقي
الف) شديد در فازمانيك يا فاز افسردگي اعم از حاد ويا مزمن معاف دائم
ب)اختلال افسردگي اساسي معاف دائم
ج)انواع اختلال خلفي افسردگي خفيف (ديس تايمي و سايكلوتايمي)،اختلال خلقي نوع دوم (هيپومانيا)درصورتيكه با دارو
تحت كنترل بوده و ياتهديد كننده خود
و اطرافيان نباشد معاف ازرزم .
بند 3- انواع اختلالات شخصيتي
الف) انواع سايكو پات و نوع مرزي و نوع اسكيزوئيد معاف دائم.
ب)انواع ديگر اختلال شخصيت درصورتيكه ناتوان كننده باشد معاف دائم.
ج)درصورتيكه ناتوان كننده نباشد معاف ازرزم
بند 4- انواع نوروزهاي شديد ومقاوم به درمان و مزاحم معاف دائم
بند 5- انواع نقيصه هاي عقلاني و كند ذهني ها (عقب ماندگي)
الف)با ضريب هوشي زير 60 معاف دائم
ب)باضريب هوشي بين 75-60 معاف از رزم
بند 6- اختلالات تكلم و لكنت زبان در صورتي كه علت رواني پانورولوژيك داشته باشد
الف)درصورت شديد بودن معاف دائم
ب)درموارد خفيف خدمات غير رزمي
بند 7-بيماريهاي رواني ناشي از جنگ و حوادث
الف)درصورتي كه استقرار يافته باشد به شرط ثبوت در مراكز درماني نظامي يا دانشگاهي توسط دو نفر روانپزشك معاف دائم.
ب)درصور ت عدم استقرار خدمات غيررزمي
بند 8- اختلال رفتار (عدم تعادل عصبي و رواني )وكژخوئيها بطوري كه مغاير شئونات نظامي باشد همچنين انحرافات اخلاقي
و جنسي مانند ترانس سكسواليسم معاف دائم
بند 9-اختلالات كنترل تكانه معاف دائم.
تبصره :تيك ها (تكانه هاي)ضعيف و گذرا مثل پلك زدن و....معاف ازرزم..

میبینی که مشکل وسواس رو به صورت جزئی اشاره نکرده.جزء همون اختلالات خلقی فکر کنم طبقه بندی بشه.

Last edited:

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام
آقا من یه سوال داشتم جایی جوابی براش پیدا نکردم! اتفاقی اینو دیدم گفتم بپرسم ببینم کسی جواب رو می دونه یا نه!
من 1/6/1389 اعزامم یعنی 10 روز دیگه! اما من مشکل صافی کف پا دارم! البته چون خیلی رعایتشو کردم بلایی سرم نیاورده و نتیجتا معاف دائم نمیشم فقط معاف از رزم!
اما مشکل اینه که اشتباه کردم و برای اعزام اقدام کردم و نمی دونستم باید بفرستم برای کمیسیون! بعدشم که رفتم دنبالش که ببینم چه کار باید بکنم گفتند تو همون روز اول اعزام برو بهداری پادگان بگو اونا خودشون درست می کنند! می خواستم ببینم کسی چیزی در این مورد می دونه! ممکنه بهداری اذیت کنه و بگه نه! و اینکه اگه من الان برم پیش یه ارتوپد و بهش بگم برام یه برگه بنویسه یهتره یا نه همین جوری فقط روز اول برم بهداری؟
ممنون میشم یکم اطلاعات بهم بدید!

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی. سیستم معاینه اینا چه طوریه؟ من تازه درخواست معافیت دادم و برگه معاینه هنوز نیومده. یعنی اول معاینه میکنن بعد میره کمیسیون و شورای پزشکی؟ چون من هم مشکل گوارش دارم و هم افسردگی،یعنی تمام بیماریها را معاینه میکنن؟ قبل از انجام این معاینه لازمه خودم پیش دکترای دیگه برم و گواهی بگیرم یا همون جا معاینات کامل میشه؟

نامه معرفی به بیمارستان که اومد شما باید تا 1 ماه پس از اون تاریخ بری برای معاینه.این در مورد تمام بیماریها غیر از بیماریهای روانپزشکیه که تو بیمارستان معاینه میکنن بعد نتیجه رو بین 1 هفته تا 1 ماه میفرستن برای **** وظیفه.بعضی بیمارستانها هم ممکنه نامه رو مهر وموم کنن بدن به خود مشمول.در مورد بیماریهای روانپزشکی احتمال بستری شدن و...است.نامه شما که به کمیسیون پزشکی رسید برای شما یه وقت تعیین میکنن.اونجا هم مدارک رو نگاه میکنن هم معاینه میکنن هم نامه بیمارستان رو میبینن.کلا هرچی دستت پر باشه تو کمیسیون پزشکی بهتره.عکس وسونوگرافی ونتایج آزمایشات و...برای گوارش وشاید مدارک بستری در بیمارستان یا معاینات روانپزشک در دوره های مختلف برای افسردگی.بیماریهای گوارش جوریه که بیشتر به مدارک ونامه بیمارستان ونتایج معاینات نگاه میکنن.

Last edited:

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روز دوشنبه شورا پزشکی معاف شدم و گفتن چهارشنبه به اوناییکه معاف شدن گفتن بیاین.اونجا پرونده ها رو می دادن دستمون که ببریم یه سرهنگه به اسم حیدری اونجا بود که گفت به من و بقیه اوناییکه تو بیمارستان ارتش نوار و عکس داشتیم بریم نوار و عکسمو بیاریم برا سرهنگه . می خواسم بپرسم برای نشون دادن نوار یا عکس بیماریمون چه جوری باید این سرهنگرو گیر بیارم بازم باید برم شورا پزشکی ؟من از تهرانم .کسی هست مثل من سرهنگه بی خود گیر داده باشه بهش؟:(:(:(
همه پزشکا هم تایید کردن و امضا زدن پروندمو.این سرهنگه گیر داد الکی:(
اذیت می کنن به خدا :(

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
من روز دوشنبه شورا پزشکی معاف شدم و گفتن چهارشنبه به اوناییکه معاف شدن گفتن بیاین.اونجا پرونده ها رو می دادن دستمون که ببریم یه سرهنگه به اسم حیدری اونجا بود که گفت به من و بقیه اوناییکه تو بیمارستان ارتش نوار و عکس داشتیم بریم نوار و عکسمو بیاریم برا سرهنگه . می خواسم بپرسم برای نشون دادن نوار یا عکس بیماریمون چه جوری باید این سرهنگرو گیر بیارم بازم باید برم شورا پزشکی ؟من از تهرانم .کسی هست مثل من سرهنگه بی خود گیر داده باشه بهش؟:(:(:(
همه پزشکا هم تایید کردن و امضا زدن پروندمو.این سرهنگه گیر داد الکی:(
اذیت می کنن به خدا :(

اون سرهنگ رئیس دایره پزشکی **** وظیفه ست.مهر وامضای آخر رو اون میزنه.نه کار شما تو شورای پزشکی انجام شده دیگه لازم نیست برای شورا وقت بگیری هرچی گفته براش بیار .اون سرهنگ همیشه اونجاست باید تایید کنه.یا مهر رو میزنه وتایید میکنه یا میگه برو نامه بگیر برای اینکه یه بار دیگه برای معاینه بری بیمارستان.نگران نباش به صورت رندوم از 10 نفر به 3-2 نفر گیر میده.خودت رو ناراحت نکن.زیاد هم استرس نداشته باش.استرس داشته باشی فکر میکنه پرونده ت مشکلی داره.راحت باش.

Last edited:

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني 1 نفر تو دنيا نيست كه كد اعزامش مثل من 277 باشه؟
آخه اين چه دنياي نامرديه؟:(

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه قانون منع تعقیب قضایی سرباز فراری تنها شامل سربازهایی می شود که تا پایان سال 86 از خدمت فرار کرده اندگفت: مابقی سربازها در صورت فرار از سوی دژبان دستگیر و به دادگاه قضایی نیروهای مسلح معرفی می شوند.

سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: برابر مصوبه فرمانده کل قوا تمام سربازهایی که تا پایان سال 86 مرتکب فرار از خدمت سربازی شده اند از تعقیب و مجازات معاف هستند.

وی ادامه داد: این افراد می توانند با مراجعه به یگانهای محل خدمت سابق خود بدون مجازات و اضافه خدمت، مدت باقی مانده سربازی خود را سپری کنند و کارت پایان خدمت دریافت کنند.

مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: یگانهای مربوطه موظف هستند تا این افراد را در اسرع وقت به کار گرفته و مدت خدمت آنان را برابر قوانین جاری حساب کنند به نحوی که اگر در زمان فرار فرد مدت سربازی 24 ماه بود باید مدت باقی مانده سربازی خود را بر اساس 18 ماه سپری کند.

وی از سربازهای فراری خواست تا هر چه سریعتر نسبت به مراجعه به یگانهای خدمتی خود اقدام کنند تا بیش از این مدت فرار آنان طولانی نشود.

سردار کمالی با اشاره به سربازهای فراری بعد از سال 86 گفت: برابر قوانین دژبانهای نیروی مسلح و نیروی انتظامی بر اساس آدرسهای موجود به شناسایی و دستگیری این افراد پرداخته و پس از دستگیری، آنان را به یگانهای مربوطه تحویل و سپس به دادگاه قضایی نیروهای مسلح معرفی می کنند تا به جرمشان رسیدگی شود.

وی ادامه داد: هیچ مصوبه جدیدی برای منع تعقیب قانونی سربازان فراری بعد از سال 86 تا کنون صادر نشده بر همین اساس افرادی که از تاریخ اول فروردین ماه سال 87 از خدمت سربازی فرار کرده اند از سوی دژبانها شناسایی و دستگیر می شوند.

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون سرهنگ رئیس دایره پزشکی **** وظیفه ست.مهر وامضای آخر رو اون میزنه.نه کار شما تو شورای پزشکی انجام شده دیگه لازم نیست برای شورا وقت بگیری هرچی گفته براش بیار .اون سرهنگ همیشه اونجاست باید تایید کنه.یا مهر رو میزنه وتایید میکنه یا میگه برو نامه بگیر برای اینکه یه بار دیگه برای معاینه بری بیمارستان.نگران نباش به صورت رندوم از 10 نفر به 3-2 نفر گیر میده.خودت رو ناراحت نکن.زیاد هم استرس نداشته باش.استرس داشته باشی فکر میکنه پرونده ت مشکلی داره.راحت باش.
یعنی ممکنه سرهنگنه نظر پزشکارو رد کنه ؟اخه من قبلا شنیده بودم این سرهنگه همینجوری امضا می کنه و اصلا دکتر نیست ولی دیدم رو سینش نوشته سرهنگ دکتر حیدری.آخه من بیماریم صرع هست و تو نوار گاهی نشون نمی ده .اون دفعم که پیش دکتر بیمارستان رفتم سالم بود نوارم ولی با کلی خواهش و دیدن نوار قبلی نوشت ی کم غیرعادی.
به دو سه نفر گیر نداد به همه اوناییکه عکس یا نوار داشتن بیمارستان ارتش داشتن گفت برن بیمارستان بگیرن

بالا