سلام
یه راهنمایی ازت میخواستم دوست عزیز
منم میخوام اگه بشه از معافیت کفالت استفاده کنم.
مثل اینکه شما قوانینو کامل بلدی، من شرایطمو عرض میکنم شما لطف کن راهنمایی کن. ممنون میشم
21 سالمه و تا به حال از معافیت تحصیلی استفاده کردم ( غیبت نخوردم)
پدرم 59 سال و 8 ماهشه!!! من و پدرم ساکن کرمانشاهیم!!
تا اینجای کار درسته، اما مشکل برادرمه!!!!
برادر مذکور!! 30 سالشه، خدمت کرده، متاهله، بچه 2 ساله داره، الان حدود 10 ساله که ساکن اراکه.
راهی داره؟؟
اگه با این شرایط معافی نمیدن، میشه با یه استشهاد از آشنایان مدعی بشم که 10 ساله اصلا ازش خبری نداریم و اونوقت معافی بگیرم؟
خلاصه اگه راه قانونی یا غیر قانونی داره منو راهنمایی کن صواب داره!!
ممنون
من الان دانشجو هستم ميخواستم بدونم الان ميتونم واسه كسر خدمت جبهه پدر اقدام كنم؟آخه ممكنه اين كسر خدمت از سال 90 تغيير كنه.
چطور میشه ثابت کرد که یه نفر مشکل چنیستی داره ؟ :blink:
من میخوام از این طریق ماف شم) هر کاری لازم باشه می کنم
حالا آزمایش میگیرن ؟ گندش در میاد ؟ اگه بفهمن دروغ گفتم چی میشه ؟
حلوایی: اگر مشمولی تنها فرزند ذکور بالای 18 سال و سالم خانواده باشد و سن پدرش بالای 59 سال یعنی شروع 60 سالگی باشد، میتواند کفیل پدرش شود و از خدمت وظیفه عمومی معاف گردد.
حلوایی: اگر مشمولی تك پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می تواند كفیل پدرش شود و با استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.
توی خبر اصلی خبری از این جمله نیست!اول از همه لعنت آمون بزرگ بر تک تکشون :-w
خاک تو سرشون با این قانون نوشتنشون! ما نمیدونیم این وسط تکلیفمون چیه. **** وظیفه هم که هیچ گهی بارشون نیست! ...
باید کدومشو قبول کنیم ؟! | قسم حضرت عباس یا دم خروس ؟
درود. از کسایی که اطلاع دقیق و مستند دارند خواهش میکنم به سوال من جواب بدن:
تو برگه ی معاینه ی اولیه من بیماریهایی که نوشته شده دو تاست:1- افسردگی 2- آی بی اس(مشکل روده)
من هنوز برای معاینه نرفتم و وضعیت بیماری مشخص نیست.حالا میخواستم بپرسم اگه تو کمیسیون بیماریم مثلآ افسردگی مزمن شناخته بشه نوع کارتی که صار میشه با کارتی که برا بیماریهای دیگه صادر میشه فرق میکنه؟
قبلآ یه چیزایی میگفتن در مورد کارت قرمز رنگ که برا بیماریهای روانپزشکی صادر میشه! الان کارتهای معافی پزشکی چه جوریه؟ :blink:
همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.
سلام دوستان
آقا من شرایط خودمو میگم ممنون میشم راهنمایی کنین
من الان دانشجوی ترم آخر عمران هستم (کاردانی) و چون یه جوری به خاطر اجبار آمدم (فرار از سربازی)اصلا نخوندم 2 ترم قبلی مشروط شدم و میخوام ترم بعدی هم مشروط شم که اخراج از دانشگاه شم (که در این صورت 4 ماه وقت دارم خودمو معرفی کنم که غیبت کوفتی نخورم)
- - -
میشه گفت راه آنچنانی برا مغافیت ندارم
یه تالاسمی مینور بیشتر ندارم :دی که به خاطر اون معاف نمیکنن
البته نمیدونم به خاطر این بیماری معاف میکنن یا نه OCD
اگه آره احتمالش چقدره ؟؟
بعد من کارت معافیمو میخوام چون باید از ابران برم و اگه صادقانه بگم زندگی شغل آینده و همه چیم بستگی به این داره که بتونم هرچه زود تر برم
حالا یه روش دیگه که مد نظر خودمه اینه که من از دانشگاه انصراف بدم و برا تحصیل تو خارج از کشور اقدام کنم البته چون ielts ندارم باید اول اونو بگیرم واسه همینم کلاس های بلند مدت رو تو خود مالزی باید ثبت نام کنم
نکته ها :
1-اول از همه اینه که من پول 17 تومن رو برا وصیقه ندارم میشه به جاش سفته گذاشت ؟ چون یکی از دوستا میگفت این کار رو کرده
2-من الان بخوام انصراف از تحصیل بدم میشه برا اونجا اقدام کنم و برم سر کلاس های زبان اونجا و از معافیت تحصیلی بهره مند شم
3-بعد اینکه اگر رفتم اونجا و اشکالای پیش اومد که دیگه نتونم از معافی تحصیلی استفاده کنم (مثلا بخوام نم دانشگاه ) وثیقه رو بر میدارن ؟؟ خودمم دیپورت میکنن یا نه ؟؟
سلام.اولا دوست عزیز برای مشمولینی که میخوان برای ادامه تحصیل در خارج کشور اقدام کنن طبق قانون فقط برای مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد به بالا امکان پذیره.پس برای مقطع کارشناسی کسی که مشموله نمیتونه اقدام کنه.ثانیا قانون سربازی فقط برای داخل کشور برای گرفتن پاسپورته شما اگه برنگشتی مثل خیلیای دیگه فقط وثیقه رو اجرا میذارن .ربطی به اون کشور نداره که شما رو دیپورت کنن.من سفته رو نشنیدم.
همچین چیزی هست واقعا ؟!!!!!!!!!!!
ممنونم اما در مورد اون بیماری چی ؟؟؟
چقدر امکان معافی داره ؟
مرسی. سیستم معاینه اینا چه طوریه؟ من تازه درخواست معافیت دادم و برگه معاینه هنوز نیومده. یعنی اول معاینه میکنن بعد میره کمیسیون و شورای پزشکی؟ چون من هم مشکل گوارش دارم و هم افسردگی،یعنی تمام بیماریها را معاینه میکنن؟ قبل از انجام این معاینه لازمه خودم پیش دکترای دیگه برم و گواهی بگیرم یا همون جا معاینات کامل میشه؟
من روز دوشنبه شورا پزشکی معاف شدم و گفتن چهارشنبه به اوناییکه معاف شدن گفتن بیاین.اونجا پرونده ها رو می دادن دستمون که ببریم یه سرهنگه به اسم حیدری اونجا بود که گفت به من و بقیه اوناییکه تو بیمارستان ارتش نوار و عکس داشتیم بریم نوار و عکسمو بیاریم برا سرهنگه . می خواسم بپرسم برای نشون دادن نوار یا عکس بیماریمون چه جوری باید این سرهنگرو گیر بیارم بازم باید برم شورا پزشکی ؟من از تهرانم .کسی هست مثل من سرهنگه بی خود گیر داده باشه بهش؟
همه پزشکا هم تایید کردن و امضا زدن پروندمو.این سرهنگه گیر داد الکی
اذیت می کنن به خدا![]()
یعنی ممکنه سرهنگنه نظر پزشکارو رد کنه ؟اخه من قبلا شنیده بودم این سرهنگه همینجوری امضا می کنه و اصلا دکتر نیست ولی دیدم رو سینش نوشته سرهنگ دکتر حیدری.آخه من بیماریم صرع هست و تو نوار گاهی نشون نمی ده .اون دفعم که پیش دکتر بیمارستان رفتم سالم بود نوارم ولی با کلی خواهش و دیدن نوار قبلی نوشت ی کم غیرعادی.اون سرهنگ رئیس دایره پزشکی **** وظیفه ست.مهر وامضای آخر رو اون میزنه.نه کار شما تو شورای پزشکی انجام شده دیگه لازم نیست برای شورا وقت بگیری هرچی گفته براش بیار .اون سرهنگ همیشه اونجاست باید تایید کنه.یا مهر رو میزنه وتایید میکنه یا میگه برو نامه بگیر برای اینکه یه بار دیگه برای معاینه بری بیمارستان.نگران نباش به صورت رندوم از 10 نفر به 3-2 نفر گیر میده.خودت رو ناراحت نکن.زیاد هم استرس نداشته باش.استرس داشته باشی فکر میکنه پرونده ت مشکلی داره.راحت باش.