یعنی ممکنه سرهنگنه نظر پزشکارو رد کنه ؟اخه من قبلا شنیده بودم این سرهنگه همینجوری امضا می کنه و اصلا دکتر نیست ولی دیدم رو سینش نوشته سرهنگ دکتر حیدری.آخه من بیماریم صرع هست و تو نوار گاهی نشون نمی ده .اون دفعم که پیش دکتر بیمارستان رفتم سالم بود نوارم ولی با کلی خواهش و دیدن نوار قبلی نوشت ی کم غیرعادی.
به دو سه نفر گیر نداد به همه اوناییکه عکس یا نوار داشتن بیمارستان ارتش داشتن گفت برن بیمارستان بگیرن
سلام من دانشگام تموم شده
اگه دفترچمو بعد رمضان بفرستم
فکر می کنید کی جوابش میاد؟
متولد
68.12.8 هستم
سلام به بچه های خدمت نرفته
والا من گیج شدم
اگر یادتون باشه گفتند که تا پایان امسال برای قانون 3 برادری وقت هست که اگر 3 برادر خدمت رفته باشند برادر چهارم معاف میشه و بعد از مدتی قانون 2 برادری هم اومد ولی اون لغو شد حالا من یه چیزی یافتم و یه سوال دارم
http://www.police.ir/portal/Home/Sh...df1d8&ID=44cf8d11-bea4-4ab0-a0e3-82f1076fb3b5
سوال اینکه کسی که دو برادر بزرگتر از خودش خدمت رفته باشند ولی یکی از انها خرید خدمتی بوده باشه
قضیه من چی میشه؟
معاف میشم یا
ممنون
سلام
میخوام هرجور که شده معاف بشم و میخوام از معافیت پزشکی ـه اعصاب و روان اقدام کنم...و دارم خودمو برای کارت قرمز آماده میکنم.
سوالات من اینها هستن و ممنون میشم دوستان اطلاعاتشونو در اختیارم بزارن:
1-چطور میشه معاف شد؟آیا کمسیون تشکیل میشه یا که یه روانشناس از من تست میکنه؟لازم به ذکره که من به منبع این تست ها دسترسی دارم،آیا این کمکی به حالم میکنه؟چه مدت طول میکشه تا معاف بشم؟
2-این نوع معافیت،معافیت موقت هم داره؟
3-دکتر های زیادی رو میشناسم توی اصفهان آیا این بهم کمک میکنه؟
4-چند وقت پیش خیلی شدید افسرده بودم،ولی الان بهتر هستم،اما به نظر خودم نمیتونم توی سربازی دووم بیارم،ایا به نظر شما کار درستی میکنم که از این روش میخوام معافیتم رو بگیرم؟
5-آیا بعدا میتونم برم خدمت؟مثلا وقتی که فوق لیسانسمو گرفتم؟آیا میشه به هر روشی این کارت قرمز رو حذف کرد؟آیا اگه من بعد معافیت و اتمام تحصیل،میتونم برم خدمت و این کارت قرمز رو بردارم؟
سلام به بچه های خدمت نرفته
والا من گیج شدم
اگر یادتون باشه گفتند که تا پایان امسال برای قانون 3 برادری وقت هست که اگر 3 برادر خدمت رفته باشند برادر چهارم معاف میشه و بعد از مدتی قانون 2 برادری هم اومد ولی اون لغو شد حالا من یه چیزی یافتم و یه سوال دارم
http://www.police.ir/portal/Home/Sh...df1d8&ID=44cf8d11-bea4-4ab0-a0e3-82f1076fb3b5
سوال اینکه کسی که دو برادر بزرگتر از خودش خدمت رفته باشند ولی یکی از انها خرید خدمتی بوده باشه
قضیه من چی میشه؟
معاف میشم یا
ممنون
سلام.اولا که دیگه کارت قرمز نیست .همه کارتها مثل همه فقط بند معافی فرق میکنه.نکته دیگه اینه که کسانی که معافیت بیماریهای روانپزشکی میگیرن دیگه نمیتونن معافیت رو لغو کنن و به خدمت اعزام بشن.ولی سایر بیماریها میشه لغو کرد.از دوستان اینجا زیاد بودن که توضیح دادن که معاینه های متعدد وبستری دربیمارستان و..داره.به نظر من اگر میخوای تو ایران بمونی بهتره این کار رو نکنی.ولی اگه میخوای بری که مشکلی نیست.چون من خودم رفته بودم برای کاری **** وظیفه تعداد زیادی از دوستانی رو دیدم که معافیت روانپزشکی گرفته بودن و به دلایل مختلف اومده بودن لغو کنن.ولی متاسفانه نمیشه.حالا سایر دوستانی که از این معافیت استفاده کردن میتونن بیشتر کمک کنن که آیا راضی هستن یا نه.
من اگه این نوع معافیت رو بگیرم دیگه نمیتونم خدمت برم؟
شما کسی رو میشناسید افسردگی خیلی شدید نداشته باشه ولی تونسته باشه این نوع معافیت رو بگیره؟
این کار اصلا شدنیه؟چند درصد امکان موفقیت هست؟
والا من قصد تحصیل توی خارج از کشور رو دارم،تالف دادم و نمره ی بالایی ازش گرفتم،ولی نمیخواستم اونجا مشغول بکار و زندگی بشمنمیدونم میتونم دوری از خانواده رو تحمل کنم یا نه...
خیلی از خدمت میترسم
دیپلم دارم ولی به علت بیماری 2 سال بیشتر از بقیه گرفتنش طول کشید،حالا نمیتونم برم پیش دانشگاهی و میگن باید بری دنبال معافیت...
من نمیتونم 2 سال تاخیر دوباره توی تحصیلم رو تحمل کنم...
همونطور که گفتم نه.اگه شما از این نوع معافیت بگیری دیگه نمیتونی لغو کنی وخدمت بری.منم در حد شنیده ها میدونم که معاینه های متعدد وبستری وتحت نظر گرفتن داره.یا اینکه باید سابقه بستری در بیمارستان داشته باشین.اگه واقعا مشکل داری برای معافیت اقدام کن.من گفتم بهتره اگه تو ایران میمونی این کار رو نکنی.تصمیم با خودته.خدمت هم ترس نداره.از 80 سال پیش میلیونها نفر آدم رفتن وبرگشتن.شما بهتره از اونایی که رفتن وبرگشتن در مورد خدمت سوال کنی نه اونایی که هنوز نرفتن.
دوست عزیز منم میخوام از این نوع برا نعافی استفاده کنم
اما من مشکل شو دارم اما فکر کنم باید روش کار کنم که معاف دایم شم.هدف من برا خارج از ایرانه اما فامیل هایی دارم که تو ایران هستنو از این نوغ معافیت استفاده کردن . من دوست ندارم هیچ یک از دوستایی که از سربازی بدشون میاد برن خدمت اما لازمه که بعضی چیزا رو بدونی وقتی که از این نوع معافبت استفاده کنی یعنی تو جامعه جایی نداری
تحصیل تو دانشگاه ها و پیش دانشگاهی هو اینا با گواهی و این چیزاش
کار که بهت نمیدن اصلا و ابدا و اینکه حتی بعدا بخوای معامله کنی یا بارازی شی هم یاسد یه فرد تایید شده به عنوان وکیل داشته باشی جواز کسب و مغازه اینا به اسمت صادر نمیشه اینا رو ار خودم نمیگم دو تا از فامیل هامون این کارو کردن طرف لیسانشه اما هیچ جا بهش کار نمیدن برا بانک هم اقدام کرد که یه کارمند معمولی شه قبول نکردن
اگه میخوای ایران نمونی که مشکلی یست اما تو ایران دیگه حسابت نمیکنن آهان اینم بگم حتی برا ازدواجم کلی امتیازارو به زن میدن و میتونن علیه تو استفاده کنن
به هر حال امید وارم به سربازی نری برادر.
راستی منابع چی داری ممنون میشم به منم بدی .
راستی یه پیشنهاد میتونی برا خودت یه سابق کوچولو درست کنی و تو دفترچه ننویسی وقتی رفتی اونجا علایم رو بروز بده که معاف از رزم شی و ساعت 8 بری تا 2
رفتی اونجا علایم رو بروز بده که معاف از رزم شی و ساعت 8 بری تا 2
راستی منابع چی داری ممنون میشم به منم بدی .
شما بعد از پایان تحصیلت 6 ماه وقت داری که دفترچه پست کنیسلام بر دوستان عزيز
بايد بگم كه تاپيك خيلي خوبي فقط مشكل اينه كه من نتونستم سرچ داخل هر تاپيك انتخاب كنم!!
بگذريم
من دانشجوي ارشدم و تا پايان تابستان معافيت تحصيلي دارم (الان ترم 7 هستم و فقط پايان نامه دارم) سوالم اينه كه آيا ميشه بدون غيبت اين معافيتو واسه ترم 8 تمديد كرد؟ چه راهي وجود داره؟ چيكار بايد بكنم؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين