• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
به صافی کف پا معافی می دهند؟؟؟
باتشکر;)

سلام.به طور کلی صافی کف پا جزء موارد معافیت های پزشکی هست.اما تقسیم بندی سخت ونرم داره.برای هر صافی کف پایی معافیت نمیدن.صافی کف پا جزء موارد اختلاف نظر هست.ممکنه بیمارستان تایید کنه شورا تایید نکنه.نرم رو میگن معافیت از رزم وسخت رو معاف دائم میدن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
یکی از دوستام از دانشگاه انصراف داده , و دفترچه خودش رو 4 - 5 روز دیرتر از زمان ارسال (مهلت 4 ماهه برای دانشجویان انصرافی) فرستاده , آیا به این دوستمون اضافه خدمت میخوره یا نه ؟ بعد مساله دیگه اینکه اضافه خدمت رو تو برگه سبز میزنه ؟

سلام.به هرحال چون خارج از مهلت ثبت کردن احتمال اینکه غیبت بخورن هست.اما فکر نمیکنم سه چهار روز تاثیر چندانی داشته باشه ومشمول بخشش میشن.

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
با سپاس از پاسختون
من الان دانشجو هستم.
کف پام صاف است.
تعرق زیر بغلم خیلی زیاد است.
آلرژی هم دارم.
به نظرتون معاف می شوم(انشا الله)؟؟؟
موقع خوبی برای اقدام کردن است الان یا نه؟؟؟(با توجه به دانشجو بودنم)
اصلا چیکار باید بکنم؟؟؟
اگر اقدام کردم و معاف نشدم اونوقت چی؟؟؟
با تشکر;)

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
با سپاس از پاسختون
من الان دانشجو هستم.
کف پام صاف است.
تعرق زیر بغلم خیلی زیاد است.
آلرژی هم دارم.
به نظرتون معاف می شوم(انشا الله)؟؟؟
موقع خوبی برای اقدام کردن است الان یا نه؟؟؟(با توجه به دانشجو بودنم)
اصلا چیکار باید بکنم؟؟؟
اگر اقدام کردم و معاف نشدم اونوقت چی؟؟؟
با تشکر;)

سلام.همونطور که بارها گفته شده ودوستان دیگه هم بسیار متذکر شدن در هنگام تحصیل شما نمیتونین برای معافیت پزشکی اقدام کنین.ایشالا بعد از فارغ التحصیلی.بیشتر مورد کف پای شما میتونه مدنظر بشه.آلرژی وتعریق زیاد بدن(بدن نه کف دست) فکر نمیکنم برای معافیت پزشکی کافی باشه.تعریق شدید کف دست هست که جزء موارد معافیت هست.ایشالا شما بعد از فارغ التحصیلی باید اقدام کنین با توجه به قانون فعلی .زیادبه فکرش نباشین چون تا موقعی که فارغ التحصیل بشین ممکنه یه سری از قوانین تغییر کنه.

rozeabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من الان دارم 9 ماه خدمت میکنم از طرفی میتونم 6ماه کسر بسیج(پارتی ) بیارم حالا از یکی شنیدم میگفت چون پشت کارت مینویسن 6ماه کسر بسیج و چون بعدن میخام برم خارج درس بخونم مشکل از لحاظ پذیرش در کشور دیگه بخاطر بسیجی بودن پیش میاد آیا بنظر شما احتمال داره به مشکل بربخورم دوستان راهنمایی کنن اگه واقعن اینطور باشه بیخیال 6ماه کسری میشم و 17 ماه رو کامل خدمت میکنم.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
کدوم کشوری کارت پایان خدمت میخواد؟!
کلا شما از ایران که خارج بشین فقط با پاسپورتتون شناخته میشین حتی کارت ملی و شناسنامه هم پر!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
داداشم با اون قانون پدر بالای 60سال داداش کوچیکتر پایین 18 سال معاف شد ... راهی واسه من نمونده الان؟ :D

rozeabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم کشوری کارت پایان خدمت میخواد؟!
کلا شما از ایران که خارج بشین فقط با پاسپورتتون شناخته میشین حتی کارت ملی و شناسنامه هم پر!

درسته با پاسپورت میشناسن ولی یکی از دوستام میگفت برا سفر به امریکا با پسر عموش که ارتش خدمت کرده بود کلی دوستمو بخاطر خدمت درسپاه تو بازرسی فرودگاه دبی سوال پیچ کرده بودن ولی پسرعموشو براحتی اجازه عبور داده بودن

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
من وقتی 9 سالم بود عمل فتخ داشتم معاف میشم؟

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من اان یک ماه هستش که همه ی کارام تموم شده پس چرا کارتم نمیاد 30 2 معاف شدم ولی هنوز خبری از کارت نیست

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
من اان یک ماه هستش که همه ی کارام تموم شده پس چرا کارتم نمیاد 30 2 معاف شدم ولی هنوز خبری از کارت نیست

سلام.معمولا بعد از معافیت حداکثر یک هفته تا 10 روز طول میکشه تا کارت صادر بشه.البته این زمان به موارد مختلفی بستگی داره که البته تعطیلات طولانی مثل نوروز کاملا قضیش فرق میکنه که شامل شما نمیشه.ولی نرمش حداکثر 10 روزه.بعد از صدور بستگی به آدرس وشهری که باید کارت بره زمانش فرق میکنه.در تهران بعد از صدور کارت بین 10 روز تا 3 هفته طول میکشه.در کل در تهران اگه بیشتر از یک ماه طول بکشه آدم یه پیگیری کنه خوبه.اما شهرهای دیگه ممکنه یه کم بیشتر طول بکشه.به نظر من اگه تا 10روز دیگه کارت شما نیومد اول تماس بگیر با **** وظیفه بخش صدور کارت تو سیستم تاریخ صدور کارت شما ثبت شده اگه جواب نگرفتی چاره ای نیست یه سر باید بری **** وظیفه.هر طوری بشه نباید بیشتر از 2 ماه طول بکشه.

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
کسی آدرس ستاد فرماندی نیروی زمینی ارتش اهواز یا شوشتر (هر دو) رو داره؟
عجله ایه
ممنون

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان.

درسته که میگن تک پسر (مثلا تک پسری که 3 تا خواهر کوچکتر از خودش داره و پدرش هنوز به 60 نرسیده) برای خدمت توی تهران میفته ؟

اگر توی تهران بیفته شرایطش چطوریه ؟ (میگن 7 صبح میری تا 2 بعد از ظهر) درسته ؟

ممنون..

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان جدیدh خبری از بخشودگی 3 ماه دفترچه ای اومده درست

Last edited:

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من الان 4 ماه خدمت تموم شده اما کارتم نیومده . !‌ داخل پادگان هم میپرسی یکی میگه میاد خونه یکی میگه برو 3 4 ماه دیگه بیا من هم الان شدیدا به این کارت احتیاج دارم ایا راهی هست بشه پیگیری کرد از تهران ببینی در چه وضعیتی هست !؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
خواستم ببینم بالاخره این قانون افزایش مدت خدمت بعد از سال 90 تصویب شد ؟ و اینکه اگه ما قبل از سال 90 فرم پر کنیم ولی بعد از 90 اعزام بشیم قانون شامل ما هم میشه؟

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
معافیت جدید برای مشمولان

مدیرکل مشمولان ستادکل نیروهای مسلح از متمرکز شدن رسیدگی به معافیت‌ها و کسر خدمت ایثارگران و بسیجیان خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار کمالی افزود: افرادی که مشمول معافیت‌ها و کسر خدمت ایثارگران و بسیجیان می‌شوند، پیش از این باید پس از اعزام به خدمت برای استفاده از این معافیت‌ها اقدام می‌کردند، اما با توجه به طرح متمرکز شدن رسیدگی به معافیت‌ها و کسر خدمت ایثارگران و بسیجیان، این افراد می توانند پیش از اعزام با مراجعه به دفاتر پلیس +10 مدارک خود را ارائه دهند.

وی افرادی که پدرانشان جانباز و یا رزمنده هستند را از مشمولان این طرح عنوان کرد و افزود: به ازای هر درصد از جانبازی 22روز و به ازای هر ماه خدمت رزمندگان 18 روز از مدت خدمت سربازی مشمولان کسر می شود.

سردار کمالی خاطرنشان کرد: مهلت این مقررات تا پایان سال 89 است و در اواخر امسال اصلاح و یا تغییر این مقررات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

همچنین مدیرکل مشمولان ستادکل نیروهای مسلح از فراهم شدن امکان استفاده از معافیت مشمولانی که کفالت خواهر مجرد خود را بر عهده دارند خبرداد و به ایسنا گفت: براساس مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح تنها تا پایان سال جاری، مشمولانی که تنها برادر سالم بالای 18 سال بوده و پدر خود را از دست داده و یا پدر به شدت بیمار بوده و نیاز به مراقبت دارد، می‌توانند در صورت داشتن خواهر بدون‌ همسر از کفالت خواهر برای معافیت از سربازی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: طبق ماده 126 آیین‌نامه اجرایی قانون خدمت سربازی، در رابطه با تنها برادر خواهری که تا 24 سالگی مجرد بوده و پدر خانواده هم در قید حیات نباشد و یا به شدت بیمار باشد، کفالت خواهر برای معافیت از سربازی مدنظر قرار می‌گیرد، اما در حال حاضر با توجه به مصوبه نیروهای مسلح، سن خواهر مدنظر نیست و مشمولی که دارای ویژگی‌های مذکور هستند، بدون در نظر گرفتن سن خواهر می‌توانند از این معافیت تنها تا پایان امسال استفاده کند.

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
من فارغ التحصیل 30 بهمنم و تا 30 مرداد وقت دارم دفترچه را پست کنم.میخوام بدونم تاریخ اعزامم کی میشه؟ اگه من بعد از اینکه دفترچه را پست کردم اقدام کنم برا معافیت پزشکی و معاف از رزم بشم یا سرباز شناخته بشم آیا غیبت برام منظور میشه؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
فرق معاف از رزم و غیر معاف از رزم چیه ....؟

یعنی اونی که معاف از رزم میشه چه کارایی انجام نمی ده و در کل آیا صرف می کنه دونبالش رفت یا نه ؟

با تشکر

بالا