shahyad2000
Registered User
سلام
آقا پدر من 21 ماه جبهه داره ! کارت ایثار گری هم داره
منم الان دانشجو کاردانی هستم و میتونم تابستان درسم را تمام کنم ! برای کنکور کارشناسی دولتی که 7 مرداد هست هم به کوب دارم میخونم !
-اول میخواستم ببینم من چند ماه معافیت دارم ؟؟
-بعد این قانون تا آخر امسال اعتبار داره درسته ؟؟
-میخواستم ببینم اگه مرخصی تحصیلی بگیرم و برم به سربازی بهتره یا بزارم تموم کنم ؟
-اگه مرخصی تحصیلی بگیرم چند ماه بعد میتونم اعزام بشم ؟
که گولله تموم کنم سربازی و برای کارشناسی برسم !!!
-اگه مرخصی بگیرم میتونم واسه مهر ماه برم سربازی !
میخوام جوری برنامه ریزی کنم که قبل از{ بهمن ماه } تموم کرده باشم.
مرسی از لطفتون !
سلام.من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست.دوستان دیگه بیشتر میتونن کمک کنن.تا اونجایی که میدونم با 21 ماه جبهه پدرتون کسر خدمت شما تقریبا حدود 12 ماه میشه وشما حداکثر 6 ماه باید دوره خدمت رو بگذرونین.اما فکر نمیکنم بشه در دوران مرخصی تحصیلی سربازی رفت.بعد متوجه نمیشم شما که تا آخر تابستون درستون رو تموم میکنین اصلا چرا میخواین مرخصی بگیرین.وضعیت تحصیلی شما باید مشخص بشه بعد اقدام به ثبت مدارک کنین.کسانی میتونن بین تحصیل اقدام کنن که بالای 30 ماه سابقه جبهه پدرشون باشه که بتونن از معافیت استفاده کنن.شما اگه مرخصی هم بگیری باز دانشجو هستی وضعیت تحصیلیت رو در دفترچه باید مشخص کنی .نمیتونی بزنی دانشجو.فقط چندسال پیش که معافیت های ایثارگران ملزم به رفتن دوره آموزش بودن اون 2 ماه رو میتونستن بین تحصیل برن یا تابستون یا مرخصی تحصیلی بگیرن برن.فقط کسانی که معاف میشدن.حالا باز دوستان دیگه که که از کسر خدمت استفاده کردن بهتر وبیشتر میتونن راهنمایی کنن.در مورد تغییر قانون هم فعلا چیزی ابلاغ نشده ودقیقا مشخص نیست کی ابلاغ کنن.
Last edited: