• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آقا پدر من 21 ماه جبهه داره ! کارت ایثار گری هم داره
منم الان دانشجو کاردانی هستم و میتونم تابستان درسم را تمام کنم ! برای کنکور کارشناسی دولتی که 7 مرداد هست هم به کوب دارم میخونم !
-اول میخواستم ببینم من چند ماه معافیت دارم ؟؟
-بعد این قانون تا آخر امسال اعتبار داره درسته ؟؟
-میخواستم ببینم اگه مرخصی تحصیلی بگیرم و برم به سربازی بهتره یا بزارم تموم کنم ؟
-اگه مرخصی تحصیلی بگیرم چند ماه بعد میتونم اعزام بشم ؟
که گولله تموم کنم سربازی و برای کارشناسی برسم !!!
-اگه مرخصی بگیرم میتونم واسه مهر ماه برم سربازی !

میخوام جوری برنامه ریزی کنم که قبل از{ بهمن ماه } تموم کرده باشم.
مرسی از لطفتون !

سلام.من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست.دوستان دیگه بیشتر میتونن کمک کنن.تا اونجایی که میدونم با 21 ماه جبهه پدرتون کسر خدمت شما تقریبا حدود 12 ماه میشه وشما حداکثر 6 ماه باید دوره خدمت رو بگذرونین.اما فکر نمیکنم بشه در دوران مرخصی تحصیلی سربازی رفت.بعد متوجه نمیشم شما که تا آخر تابستون درستون رو تموم میکنین اصلا چرا میخواین مرخصی بگیرین.وضعیت تحصیلی شما باید مشخص بشه بعد اقدام به ثبت مدارک کنین.کسانی میتونن بین تحصیل اقدام کنن که بالای 30 ماه سابقه جبهه پدرشون باشه که بتونن از معافیت استفاده کنن.شما اگه مرخصی هم بگیری باز دانشجو هستی وضعیت تحصیلیت رو در دفترچه باید مشخص کنی .نمیتونی بزنی دانشجو.فقط چندسال پیش که معافیت های ایثارگران ملزم به رفتن دوره آموزش بودن اون 2 ماه رو میتونستن بین تحصیل برن یا تابستون یا مرخصی تحصیلی بگیرن برن.فقط کسانی که معاف میشدن.حالا باز دوستان دیگه که که از کسر خدمت استفاده کردن بهتر وبیشتر میتونن راهنمایی کنن.در مورد تغییر قانون هم فعلا چیزی ابلاغ نشده ودقیقا مشخص نیست کی ابلاغ کنن.

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
منم بالاخره معاف شدم گفت 1 ماه دیگه کارت میاد در خونه :دی
راحت شدیم از این خدمت کوفتی شده بود بلای جون

gtx346

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ديروز بعد دو ماه تونستم معافيت کفالت(پدر بالاي 59 سال)بگيرم کسي از اموزشي چيزي نگفت فقط يه قبض دادن گفتن 18 روز ديگه کارتت ميرسه دوستان کسي اطلاع داره آموزشي براي معافيت کفالت هست يا نه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من ديروز بعد دو ماه تونستم معافيت کفالت(پدر بالاي 59 سال)بگيرم کسي از اموزشي چيزي نگفت فقط يه قبض دادن گفتن 18 روز ديگه کارتت ميرسه دوستان کسي اطلاع داره آموزشي براي معافيت کفالت هست يا نه.

سلام.فعلا تا قانون حدید ابلاغ بشه آموزشی نیست.

mamal-nafti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 1 اردیبهشت 1388 به سربازی اعزام شدم. چون لیسانس هستم خدمتم 17 ماهه. یعنی آخر شهریور 1389 تموم میکنم. امسال کنکور ارشد قبول شدم. میخوام بدونم تاریخ پایان خدمتم 89/6/31 میخوره یا 89/7/1 ؟
اگه 89/7/1 بخوره مشکلی واسه ثبت نام دانشگاه پیش نمیاد؟
(ضمنا من امریه هستم)
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین.

كسي نيس جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(:(:(

mahmoodr

Registered User
لایک‌ها
27
من الان دانشجوی ترم آخرم ، ولی 1 واحد نگه داشتم ، 2-3 تا دکتر گفتن که احتمالا" بهت معافیت می خوره ، نمی دونم این واحد پاس کنم تابستون و برم پی کارهاش بیفتم یا نه ، چون اکه تایید نکنن دیگه نمی تونم کنکور بدم ، از طرفی هم میگن قوانین عوض میشه! نمیدونمممممم، راهنمایی کنید لطفا"

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
من الان دانشجوی ترم آخرم ، ولی 1 واحد نگه داشتم ، 2-3 تا دکتر گفتن که احتمالا" بهت معافیت می خوره ، نمی دونم این واحد پاس کنم تابستون و برم پی کارهاش بیفتم یا نه ، چون اکه تایید نکنن دیگه نمی تونم کنکور بدم ، از طرفی هم میگن قوانین عوض میشه! نمیدونمممممم، راهنمایی کنید لطفا"

سلام.اولا که زمان ابلاغ قانون جدید وتغییراتی که انجام شده هنوز مشخص نیست.شما از زمان فارغ التحصیلی 6 ماه فرصت داری مدارکت رو ثبت کنی.اگه که معاف شدی که هیچی اگه که معاف هم نشدی اعزام شما میفته حداقل به 9-8 ماه بعد.اصلا ربطی به کنکور نداره.در ضمن این قانونی که عینا از **** وظیفه آوردم مظالعه کن وهیچ نگرانی نداشته باش.
حذف محدوديت 6 ماهه معافيت تحصيلي مشمولان قانون خدمت وظيفه عمومي

ه موجب مقررات قانون خدمت وظيفه عمومي كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه پس از فراغت از تحصيل مهلت دارند تا خود را جهت انجام دوره ضرورت معرفي نمايند و چنانچه در مدت فوق ( 6 ماه پس از فراغت از تحصيل ) در مقطع بالاتر پذيرفته شوند مجاز به ادامه تحصيل خواهند بود.

نظر به اين كه عده اي از مشمولان وظيفه پس از مدت زمان 6 ماه در دانشگاه پذيرفته مي شوند لذا قادر به ادامه تحصيل نخواهند بود . از آنجاكه اين امر مشكلاتي را براي عده‌اي از جوانان ايجاد كرده بود حسب پيشنهاد سازمان وظيفه عمومي به ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا محدوديت فوق براي ادامه تحصيل حذف گرديد.بر اين اساس كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر تا 6 ماهه پس از فراغت از تحصيل خو را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي نمايند و مرتكب غيبت نشوند.ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .

كساني كه قبلاً به خدمت اعزام شده و در حال خدمت هستند نيز شامل اين مصوبه بوده و از خدمت ترخيص خواهند شد.

mahmoodr

Registered User
لایک‌ها
27
سلام.اولا که زمان ابلاغ قانون جدید وتغییراتی که انجام شده هنوز مشخص نیست.شما از زمان فارغ التحصیلی 6 ماه فرصت داری مدارکت رو ثبت کنی.اگه که معاف شدی که هیچی اگه که معاف هم نشدی اعزام شما میفته حداقل به 9-8 ماه بعد.اصلا ربطی به کنکور نداره.در ضمن این قانونی که عینا از **** وظیفه آوردم مظالعه کن وهیچ نگرانی نداشته باش.
حذف محدوديت 6 ماهه معافيت تحصيلي مشمولان قانون خدمت وظيفه عمومي

ه موجب مقررات قانون خدمت وظيفه عمومي كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه پس از فراغت از تحصيل مهلت دارند تا خود را جهت انجام دوره ضرورت معرفي نمايند و چنانچه در مدت فوق ( 6 ماه پس از فراغت از تحصيل ) در مقطع بالاتر پذيرفته شوند مجاز به ادامه تحصيل خواهند بود.

نظر به اين كه عده اي از مشمولان وظيفه پس از مدت زمان 6 ماه در دانشگاه پذيرفته مي شوند لذا قادر به ادامه تحصيل نخواهند بود . از آنجاكه اين امر مشكلاتي را براي عده‌اي از جوانان ايجاد كرده بود حسب پيشنهاد سازمان وظيفه عمومي به ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا محدوديت فوق براي ادامه تحصيل حذف گرديد.بر اين اساس كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر تا 6 ماهه پس از فراغت از تحصيل خو را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي نمايند و مرتكب غيبت نشوند.ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .

كساني كه قبلاً به خدمت اعزام شده و در حال خدمت هستند نيز شامل اين مصوبه بوده و از خدمت ترخيص خواهند شد.

ممنونم.

titan_551

Registered User
لایک‌ها
0
http://forum.persiantools.com/t38914-post2360818.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2360832.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2360846.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2360857.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2765816.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2765811.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2763483.html
http://forum.persiantools.com/t38914-post2762343.html
کارت معافیت پزشکی من رسید. اگر دوستان سوال داشتند خوشحال می شم بتونم کمکی کنم.

نکته: اکانت من همینجور الکی رمزش عوض شد منم ایمیلم مال یک دامنه بود که الان تحت اختیار من نیست. مدیران هم جواب ندادند دیگه اینکه یکی بهش اضافه کردم:دی / اگر کسی می تونه در مورد پس گرفتنش کمکم کنه خیلی ممنون خواهم بود.

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
آقا اين كسر خدمت جبهه پدر تا آخر امسال اعتبار داره ؟ يا سال بعد هم ميشه اقدام كرد؟

faridv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خیلی اتفاقی به این تاپیک برخوردم. یه سوالی دارم ممکنه راهنمایی کنید:

پدر و مادر من حدود 5 ساله مه از هم جدا زندگی می کنن ولی طلاق نگرفتن. حالا من یه ماه دیگه از سنوات تحصیلیم مونده و اگه تو این یه ماه اقدامی نکنم غیبت می خورم و دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم.
سوالم اینه که اگه پدر و مادرم رسما طلاق بگیرن آیا من می تونم معاف بشم یا اینکه حتما باید مدت خاصی از طلاقشون گذشته باشه؟ از نظر استشهاد مشکلی ندارم و همه می دونن که اینها سالهاست از هم جدا هستند.

ysth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين كسر خدمت جبهه پدر تا آخر امسال اعتبار داره ؟ يا سال بعد هم ميشه اقدام كرد؟

این کسری ها تا تاریخ 89/11/30 اعتبار دارند
اینکه تمدید بشند یا نه دیگه معلوم نیست

Speed UP

Registered User
لایک‌ها
7
من از طريقه معافيت مادر جدا شده از همسر اقدام کردم که بتونم کفالت مادرم رو بگيرم.

يک برادر بزرگتر از خودم دارم که کارت قرمز سربازی داره و مشکل شديد اعصابو روان داره به طوريکه رو تمام دستهاش پر از جای چاقو هست و هر وقت عصبی میشه به خودش کارد میزنه.

رفتم باهاش شورای پزشکی اونجا گفتن بيماری تو مربوط به داداشت نمیشه که بتونه کفالت بگيره..بعد بهش گفت سابقه بستری در بيمارستانو داره؟ گفت آره...بعد يه نامه نوشته که بريم بيمارستان تأييد کنه..رفتيم اونجا بيمارستان بيماری اعصابو روان برادرم رو تأييد کرد ولی شورای پزشکی نظر منفی داد که بيماری اون فقط ماله خودشه و به درده کفالت نمیخوره...

من نمیدونم چرا اينجوريه؟ من میخوام کفالت مادرم رو بگيرم نه داداشم...من و مادرم از دادشم فراری هستيم که مارو با چاقو نزنه اونوقت اينا میگن تو نمیتونی کفالت برادرتو به عهده بگيری..
من رفتم اعتراض زدم اونجم گفتن بايد سابقه بستری شدن داداشت تو بيمارستان رو بياری ..حداقل 2 بار تو زمانهای مختلف تا اونام دوباره تجديد نظر بکنن..

حالا من میخوام از دوستان راهنمايی بگيرم ببينم من چيکار میتونم در حال حاضر بکنم؟

راه ديگه ای برام نمونده؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از طريقه معافيت مادر جدا شده از همسر اقدام کردم که بتونم کفالت مادرم رو بگيرم.

يک برادر بزرگتر از خودم دارم که کارت قرمز سربازی داره و مشکل شديد اعصابو روان داره به طوريکه رو تمام دستهاش پر از جای چاقو هست و هر وقت عصبی میشه به خودش کارد میزنه.

رفتم باهاش شورای پزشکی اونجا گفتن بيماری تو مربوط به داداشت نمیشه که بتونه کفالت بگيره..بعد بهش گفت سابقه بستری در بيمارستانو داره؟ گفت آره...بعد يه نامه نوشته که بريم بيمارستان تأييد کنه..رفتيم اونجا بيمارستان بيماری اعصابو روان برادرم رو تأييد کرد ولی شورای پزشکی نظر منفی داد که بيماری اون فقط ماله خودشه و به درده کفالت نمیخوره...

من نمیدونم چرا اينجوريه؟ من میخوام کفالت مادرم رو بگيرم نه داداشم...من و مادرم از دادشم فراری هستيم که مارو با چاقو نزنه اونوقت اينا میگن تو نمیتونی کفالت برادرتو به عهده بگيری..
من رفتم اعتراض زدم اونجم گفتن بايد سابقه بستری شدن داداشت تو بيمارستان رو بياری ..حداقل 2 بار تو زمانهای مختلف تا اونام دوباره تجديد نظر بکنن..

حالا من میخوام از دوستان راهنمايی بگيرم ببينم من چيکار میتونم در حال حاضر بکنم؟

راه ديگه ای برام نمونده؟

برای اینکه کفالت مادرتو بگیری باید ثابت کنی یا برادرت نمیتونه خونه کنار مادرت باشه (بستری در بیمارستان) یا مریضیش درحدی هست که به دیگران آسیب میرسونه (یعنی به مادرت)

Speed UP

Registered User
لایک‌ها
7
برای اینکه کفالت مادرتو بگیری باید ثابت کنی یا برادرت نمیتونه خونه کنار مادرت باشه (بستری در بیمارستان) یا مریضیش درحدی هست که به دیگران آسیب میرسونه (یعنی به مادرت)

چجوری ثابت کنم؟؟

اين ملاقات مردمی به چه صورت هست؟ از اون طريق میشه مشکل رو در میون گذاشت؟

bahram_tiesto

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من دو تا سوال داشتم
من 15 ماه به خاطر جبهه ي پدرم كسر از خدمت دارم كه نامشو گرفتم دادم به پليس+10( تو برگ سبزم ثبت شده) و با احتساب 55 روز خدمت قبليم تو سال 86(به علت قبولي در دانشگاه ترخيص شدم اونموقع و آموزشي ناتموم موند) كلا 5 روز از خدمتم مونده ولي با اين حال مجبور شدم مدارك اعزاممو بفرستم الانم اول تير دارم اعزام ميشم(01 تهران افتادم). سوالم اينه كه اونجا منو تو پادگان آموزشي تريخيص ميكنن يا نه بايد آموزشي رو كامل بگذرونم و بعد از اينكه به يگان رفتم ترخيص بشم؟ و سوال ديگم اينه كه من دوباره بايد يه نامه ي كسر از خدمت ديگه برا اون پادگان بگيرم يا همون كه گرفتم و قبل اعزام ثبت شده كفايت ميكنه؟
ممنون ميشم به اين سوالاتم پاسخ بدين و راهنماييم كنين.

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دو تا سوال داشتم
من 15 ماه به خاطر جبهه ي پدرم كسر از خدمت دارم كه نامشو گرفتم دادم به پليس+10( تو برگ سبزم ثبت شده) و با احتساب 55 روز خدمت قبليم تو سال 86(به علت قبولي در دانشگاه ترخيص شدم اونموقع و آموزشي ناتموم موند) كلا 5 روز از خدمتم مونده ولي با اين حال مجبور شدم مدارك اعزاممو بفرستم الانم اول تير دارم اعزام ميشم(01 تهران افتادم). سوالم اينه كه اونجا منو تو پادگان آموزشي تريخيص ميكنن يا نه بايد آموزشي رو كامل بگذرونم و بعد از اينكه به يگان رفتم ترخيص بشم؟ و سوال ديگم اينه كه من دوباره بايد يه نامه ي كسر از خدمت ديگه برا اون پادگان بگيرم يا همون كه گرفتم و قبل اعزام ثبت شده كفايت ميكنه؟
ممنون ميشم به اين سوالاتم پاسخ بدين و راهنماييم كنين.
درمورد آموزشی گویا چون فاصله زیادی افتاده با دوره قبلی باید بگذرونید
نامه هم باید دست یگانتون برسه حالا چک کنید ببینید اگه ندارند دوباره بگیرید
ولی خداییش این 5 روز خیلی نامردیه!

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک سوال اگر کسی جواب این را می دانند به چند نفر کمک کرده .

یکی هست فوق دیپلم گرفته و می خواهد برای ادامه تحصیل بره خارج

یکی بهش گفته میشه با وثیقه بری و یکی گفته نه نمیشه باید اینجا لیسانس بگیری

ولی اونی که بهش گفته می توانی بری خارج با فوق دیپلم رفته پرسیده برای همین دو به شک شده

با تشکر از راهنمایی شما.

dalton007

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام از طریق پدر کمتر از 59 سال و نیازمند مراقبت معافی بگیرم و پدرم از ناحیه پای چپ معلول هست و

تو بهزیستی هم پرونده داره . ضمننا من تنها فرزند خانواده هستم . میخواستم ببینم میتونم معافی رو بگیرم و

تو کمیسیون **** وظیفه شرایط پدرم رو قبول میکنن :jealous:

بالا