• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
برگ سبز برام اومده تاریخ اعزام زذه اول شهریور اما یکی از کارمندای درجه بالا **** وظیفه بهم گفت برات میخوره اول آبان!! یعنی ممکنه این تاریخ روی این برگه تاریخ عملی نباشه و تازه اونروز معلوم بشه؟
جایی هست برم راجب محل خدمتم چونه بزنم؟
آقایون روسا این سوالم جواب بدید: اگر امریه بگیرم آیا آموزشی باید برم یا اصلا پادگان نمیرم؟

خیلییی ممنونم

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
برگ سبز برام اومده تاریخ اعزام زذه اول شهریور اما یکی از کارمندای درجه بالا **** وظیفه بهم گفت برات میخوره اول آبان!! یعنی ممکنه این تاریخ روی این برگه تاریخ عملی نباشه و تازه اونروز معلوم بشه؟
آقایون روسا این سوالم جواب بدید: اگر امریه بگیرم آیا آموزشی باید برم یا اصلا پادگان نمیرم؟

خیلییی ممنونم
همون یکم شهریور باید بری واسه تقسیم اگه نیرو زیاد باشه ممکنه که تقسیمت نکنن و بگن یا ماه دیگه باید بیای
توی برگه سفید (برگ دوم که واست می یاد) محل خدمتت رو میگن
می تونی از **** وظیفه بپرسی اما جواب بهت نمیدن مگه پارتی کلف داشته باشی
اگه امریه هم بگیری آموزشی رو حتما میری (باید کچل هم بکنی با نمره 4)
برای بی سوادین محترم تا دکترا آموزشی هست فقط هر چی مدرک بالا تر باشه یکم بیشتر تحویلت می گیرن.

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
همون یکم شهریور باید بری واسه تقسیم اگه نیرو زیاد باشه ممکنه که تقسیمت نکنن و بگن یا ماه دیگه باید بیای
توی برگه سفید (برگ دوم که واست می یاد) محل خدمتت رو میگن
می تونی از **** وظیفه بپرسی اما جواب بهت نمیدن مگه پارتی کلف داشته باشی
اگه امریه هم بگیری آموزشی رو حتما میری (باید کچل هم بکنی با نمره 4)
برای بی سوادین محترم تا دکترا آموزشی هست فقط هر چی مدرک بالا تر باشه یکم بیشتر تحویلت می گیرن.
یعنی همه آرزوهام یک شبه بر باد رفت
partyblower.gif

خوب دیگه نبودددد؟ کسی راهی نداره من نرم پادگان؟ :(

mehran_f1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها ، از دوستان کسی ممکنه منو تو این وضعیت کمک کنه ؟ :

من دیپلممو بعد از پشت سر گذاشتنه یه سری مشکلات گرفتم ،
با اینکه تمامه واحدامو گذرونده بودم مجبور شدم تو یه دبیرستان بزرگسالان ثبت نام کنم بعد از اونجا دیپلم بگیرم !

( چون مدارکه دروسه مهارتی رو که تو یه آموزشگاه آزاد گرفته بودمو تحویل نداده بودم ! )

الان که برای سربازی اقدام کردم تو برگه ی وضعیت تحصیلی برام زدن ترک تحصیل !!!!

خب حالا سواله من اینه که وقتی این برگه رو همراه با دیپلمم بفرستم منو دیپلم حساب میکنن یا زیر دیپلم :(

چقدر تو سربازیم تاثیر داره ؟

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بچه ها ، از دوستان کسی ممکنه منو تو این وضعیت کمک کنه ؟ :

من دیپلممو بعد از پشت سر گذاشتنه یه سری مشکلات گرفتم ،
با اینکه تمامه واحدامو گذرونده بودم مجبور شدم تو یه دبیرستان بزرگسالان ثبت نام کنم بعد از اونجا دیپلم بگیرم !

( چون مدارکه دروسه مهارتی رو که تو یه آموزشگاه آزاد گرفته بودمو تحویل نداده بودم ! )

الان که برای سربازی اقدام کردم تو برگه ی وضعیت تحصیلی برام زدن ترک تحصیل !!!!

خب حالا سواله من اینه که وقتی این برگه رو همراه با دیپلمم بفرستم منو دیپلم حساب میکنن یا زیر دیپلم :(

چقدر تو سربازیم تاثیر داره ؟

اکثر کسانی که زیر دیپلم هستن توی تقسیمات می افتن ارتش (البته شانسی هست ممکنه که ارتش نیفتی)
ولی در حین خدمت بی سواد ، اکابر ، سیکل ، دیپلم هیچ فرقی ندادرن و همه سرباز سفر هستن فقط بی سوادین محترم فکر کنم 1 ماه اضافه خدمت میکنن (اونم یه دوره سواد آموزی اضافه بر خدمت دارن)
مگه دوره کد بهت بخوره و بری دوره بعد از دوره درجه گروهبانی بهت میدن.
++ به **** وظیفه شهرتون یه سر بزن و از اونا بپرس که چطور این مشکلت رو درست کنی.

7seas

Registered User
لایک‌ها
1

خیلییی ممنونم

به احتمال زیاد همون ماه اعزام میشی.اتلبته اگه خودت عقب نیاندازی:cool:
درباره محل خدمتت فقط با نامه بسیج . مسیج و یا امریه میتونی جای خودت رو تعیین کنی:lol:
همه باید دو ماه اموزشی رو ببینن حتی امریه دارها.اینجوری که شنیده ام **** امریه دار رو واسه دو ماه آموزشی نمی گیره. وبه احتمال زیاد باید بری ارتش آموزشی .حالاا تا شانست کجا باشه .ولی خب دوماه که بیشتر نیست تحملش راحتره:blush:

ّafn.gig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام. دو پرسش جهت معافیت کفالت و پزشکی دارم.

1) من به دلیل لکنت زبان شدید جهت معافیت پزشکی اقدام کردم و علی رغم نظر مساعد پزشکان (جهت معافیت دائم من) کمیسیون من را معاف از رزم تشخیص داد. چگونه می‌توان به نظر کمیسیون پزشکی اعتراض و درخواست تشکیل مجدد کمسیون کرد؟

2) بنده تنها فرزند ذکور پدرم هستم و سن پدرم به 59 سال تمام رسیده. پدرم قادر به کار کردن نیست و شاغل نیست (ولی نیازمند مراقبت هم نیست) و عملا تنها تامین کننده مخارج خانواده من هستم. می‌خوام درخواست معافیت کفالت کنم ولی مشکلی که دارم غیبت است. بعد از تشکیل جلسه کمیسیون پزشکی دوباره برگ اعظام به خدمت جدیدی برای من آمد که در آن علاوه بر معافیت از رزم، 90 روز اضافه خدمت هم درج شده بود. همچنین در زمان رسیدگی شرایط کفالت را نداشتم و اخیرا این شرایط را کسب کردم (سن پدرم به 59 رسیده). حال با توجه به این که بنده تامین کننده مخارج خانواده و تنها نان آور خانه هستم معافیت کفالت به بنده تعلق خواهد گرفت یا نه؟

یکی از دوستان گفت اگر مسئول معافیت حوزه بگویی تامین کننده مخارج خانواده هستی معاف خواهی شد البته دوره آموزش را خواهی رفت نظر شما چیه؟

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا سوال
1- تو کارت پایان خدمت محل آموزشی و خدمت را میزنه یا نه ؟
2- شنیدم **** از نظر آمریکا تروریست شناخته شده آیا ممکنه من که ستاد کل خدمت میکنم از نظر ویزا و ... به مشکل بخورم یا این چیزها براشون مطرح نیست ؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به بروبچ.
یک راهنمایی میخواستم.

من الان دانشجو هستم. ولی میخوام بدونم طبق شرایط زیر بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم باید به خدمتی برم یا خیر:

سن پدر 60.
2 برادر دارم که یکی ازدواج کرده و دومی در شروف ازدواج هست(فرض کنید اینم ازدواج کرده).

حالا من ایا میتونم از معافیت کفالت بهره مند بشم یا خیر؟ :snitch:

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به بروبچ.
یک راهنمایی میخواستم.

من الان دانشجو هستم. ولی میخوام بدونم طبق شرایط زیر بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم باید به خدمتی برم یا خیر:

سن پدر 60.
2 برادر دارم که یکی ازدواج کرده و دومی در شروف ازدواج هست(فرض کنید اینم ازدواج کرده).

حالا من ایا میتونم از معافیت کفالت بهره مند بشم یا خیر؟ :snitch:

اگز دادشات استفاده نکرده اند وخدمت کرده اند.شما می توانید از کفالت استفاده کنید.:lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چند تا سوال
2- شنیدم **** از نظر آمریکا تروریست شناخته شده آیا ممکنه من که ستاد کل خدمت میکنم از نظر ویزا و ... به مشکل بخورم یا این چیزها براشون مطرح نیست ؟
1. تا اونجا که من می دونم : نه

2. والا من اون 2-3 تا دوستی که می شناسم و **** بودن و ویزا گرفته بودن ، می گفتن اصلا از این خبرا نیست و شایعه اس ...

ali1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من اعزامم 18/2 هستش و کد مرکز آموزشم 23 قید شده.از دوستان کسی می دونه کد 23 مال کجاست؟
آیا اگه 18/2 نرم ممکنه با توجه به اینکه آدرسم رو دارند به درب خانه مراجه کنند و اجبارا اعزام شوم؟
ممنون

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
چند تا سوال

1 - مجل آموزش رو می نوسن البته همراه با کدش و هم اینکه محل خدمت یگانی رو هم می نویسن

2 - سوال کن از مقامات بالاتر

ali1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من اعزامم 18/2 هستش و کد مرکز آموزشم 23 قید شده.از دوستان کسی می دونه کد 23 مال کجاست؟
آیا اگه 18/2 نرم ممکنه با توجه به اینکه آدرسم رو دارند به درب خانه مراجه کنند و اجبارا اعزام شوم؟
ممنون

کسی نبود جواب بده؟ :(

ali1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی می دونه کد 23 مال کجاست؟من اعزامم 18/2 هستش.
ممنون

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
کد 5 : کرمان ارتش کد 6 :اراک نیروی انتظامی کد 12 : بیرجند ارتش 04 کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران کد 36 : افسریه ارتش 02 کد 37 : ارتش نیروی زمینی عجب شیر کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک کد 75 : وزارت دفاع قزوین کد 80 : ستاد مشترک **** کد 82 : **** مرودشت کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد کد 88 : نیروی هوائی **** اردکان کد 89 : سازمان زندان کرج کد 94 :**** پادگان ولیعصر ساری کد 135 : **** شهید قدوسی یزد کد 182 : نیروی هوائی تهران ارتش کد 185 : نیروی زمینی **** شهدای کرمانشاه کد 215 : پادگان شهید پازوکی **** (لشکر 27 ) واقع در افسریه کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد) کد 234 : نیروی دریایی

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
کد 5 : کرمان ارتش کد 6 :اراک نیروی انتظامی کد 12 : بیرجند ارتش 04 کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران کد 36 : افسریه ارتش 02 کد 37 : ارتش نیروی زمینی عجب شیر کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک کد 75 : وزارت دفاع قزوین کد 80 : ستاد مشترک **** کد 82 : **** مرودشت کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد کد 88 : نیروی هوائی **** اردکان کد 89 : سازمان زندان کرج کد 94 :**** پادگان ولیعصر ساری کد 135 : **** شهید قدوسی یزد کد 182 : نیروی هوائی تهران ارتش کد 185 : نیروی زمینی **** شهدای کرمانشاه کد 215 : پادگان شهید پازوکی **** (لشکر 27 ) واقع در افسریه کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد) کد 234 : نیروی دریایی

کد 12 ماله نیروی انتظامی-پادگان ادیب پور-مرزن آّباد-چالوسه

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
آیا اگه 18/2 نرم ممکنه با توجه به اینکه آدرسم رو دارند به درب خانه مراجه کنند و اجبارا اعزام شوم؟:(
نه بابا !!! مگه بیکارند:happy:
خیالت تخت باشه.بابت اون اضافه خدمتی که می خوره دعا میکردی که ای کاش میومدن درخونت با دستبند میبردنت:hmm::wacko:

mitra58

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

برادر من 28 ساله هست و لیسانس داره و 3-4 سال غیبت داره
1 سال هست که مادرم طلاق گرفته و کفالت مادرم با برادرم هست و من برادر دیگه ای ندارم
با توجه به اینکه اگه برادرم معاف نشه کارشو از دست میده آیا باداشتن غیبت میتونه معافیت کفالت بگیره؟

بالا