یعنی از طریق قانونی می تونه معافیت بگیره با اینکه غیبت داره؟
اگه غیبت رو ببخشن بجاش جریمه می کنن؟
یعنی از طریق قانونی می تونه معافیت بگیره با اینکه غیبت داره؟
راستی بهمن زندی رو نمیشناسم !! البته به اسم !! به قیافه شاید بشناسم !! کلا کارم اینطوریه که تو دژبان اکثرا کارشون بهم خورده !!ببین
طبق لیست **** وظیفه که می یاد
چون تو لیست می خوره فرار (غیبت)
خودت که بهتر می دونی از روی کد ملی آدرس طرف رو پیدا می کنند.
راستی جمال زاده هستی؟
بهمن زندی میشناسی؟
حمید
بیا سر خدمتت برای معافی اقدام کن اگه غیبت هم داشتی بازم چون حین خدمتی مشکلی نیست !! ولی خوب از 2 تا 6 ماه باید خدمت کنی دیگه !! شایدم خدای ناکرده 20 ماه !!اگه غیبت رو ببخشن بجاش جریمه می کنن؟
خوب این جریان متعلق به 3 قبل بود که الان دیگه پا بر جا نیست..سلام دوستان
آقا آخرش چی شد،اینقدر منو نترسونیدنکنه بیان در خونه دنبالم.:wacko:
راستی یه اتفاق جالب: امروز دوباره برگه سبز واسه من اومد به تاریخ اعزام 18/3.آیا این عجیب نیست که وقتی من 2/18 نرفتم دوباره بدون هیچ مراجعه ای به **** وظیفه واسه من برگه سبز اومده؟
شما تا زمانی که خودت رو به مرکز آموزش معرفی نکنی کسی نمیاد دم دره خانه دنبالت از این بابت خیالت راحت باشه.سلام دوستان
آقا آخرش چی شد،اینقدر منو نترسونید نکنه بیان در خونه دنبالم.
راستی یه اتفاق جالب: امروز دوباره برگه سبز واسه من اومد به تاریخ اعزام 18/3.آیا این عجیب نیست که وقتی من 2/18 نرفتم دوباره بدون هیچ مراجعه ای به **** وظیفه واسه من برگه سبز اومده؟
بیا سر خدمتت برای معافی اقدام کن اگه غیبت هم داشتی بازم چون حین خدمتی مشکلی نیست !! ولی خوب از 2 تا 6 ماه باید خدمت کنی دیگه !! شایدم خدای ناکرده 20 ماه !!
معافی سر خدمت ساده تره !! ولی 4 الی 5 ماه باید خدمت کنه ها !!حتما باید بره خدمت تا معاف شه ؟؟؟
سلام دوستان
آقا آخرش چی شد،اینقدر منو نترسونیدنکنه بیان در خونه دنبالم.:wacko:
نه 1 ماه می افته عقب...پس اگه یبار برگ سبز اومد نری هیپچی نمیشه نه؟!
برج 12 هم خیلی خوبه ها ، بهنام ...ضمن تایید باید بگم بهترین زمان برای خدمت رفتن برج 1 و 2 هست !! با ارجهیت 1 !! همینطوری تا برج 5 هم خوبه ولی....
فقط شب عید رفتن آموزشیش ضد حاله !!حتی با این حال که 10 روز مرخصی میگیری و عید خونه ای !!برج 12 هم خیلی خوبه ها ، بهنام ...![]()