• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی می دونه اگه کارت معافیت در خونه بعد از یک ماه نیاد باید به کجا مراجعه کرد؟**** وظیفه یا پلیس +10؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کسی می دونه اگه کارت معافیت در خونه بعد از یک ماه نیاد باید به کجا مراجعه کرد؟**** وظیفه یا پلیس +10؟

سلام.اول برو پلیس+10 خودشون اگه لازم باشه به **** وظیفه ارجاع میدن.

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام
میخواستم بپرسم که پدر اینجانب نظامی بودندوپس از25سال خدمت درحین خدمت فوت شدندمن2برادردیگردارم که هر2خدمت مقدس سربازی را انجام دادند ایامن میتوانم معافیت بگیرم درضمن دربرگه حقوقی پدرم2درجه جانبازی جزو سوابق خدمتی ایشان قیدشده است.
سوال دومم دررابطه با اینست که چون پدرم فوت شده و2برادرم ازدواج کرده اند من هم اکنون سرپرست مادرپیرم هستم ایا راهی هست که بتوانم محل خدمتم را نزدیک خانه بیاندازم؟
درپایان ازشما نهایت تشکررادارم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
باعرض سلام
میخواستم بپرسم که پدر اینجانب نظامی بودندوپس از25سال خدمت درحین خدمت فوت شدندمن2برادردیگردارم که هر2خدمت مقدس سربازی را انجام دادند ایامن میتوانم معافیت بگیرم درضمن دربرگه حقوقی پدرم2درجه جانبازی جزو سوابق خدمتی ایشان قیدشده است.
سوال دومم دررابطه با اینست که چون پدرم فوت شده و2برادرم ازدواج کرده اند من هم اکنون سرپرست مادرپیرم هستم ایا راهی هست که بتوانم محل خدمتم را نزدیک خانه بیاندازم؟

با این شرایط 100% باید معاف بشید دیگه :eek:

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
توی آیین نامه نوشته :

"انواع هرني ديسكال با علائم كلينيكي و راديولوژي معاف دائم"

توی نتیجه MRI من هم اینو نوشته :

" Endplate of S1 is smaller than L5 and Shows pseudo disk herniation "

این یعنی معاف ؟

کلا با علائم کلینیکی و رادیولوژی یعنی چی ؟

کسی نمیخواد کمکم کنه ؟

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سلام

اگه معاف از رزم و معاف از اسلحه باشی توی کارت پایان خدمتت قید میشه ؟

مشکلی توی دانشگاه و استخدامیت پیش نمیاد ؟

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسی که جواب تایپیکمودادین اماواقعااینطوریه میتونم معافیت بگیرم؟اگه میشه میتونین بگین طبق کدام ایین نامه یا ماده ازقانون معافیتها؟من هیچ کس روندارم و واقعاسرگشته شدم میشه توضیحات کامل رو بدین که از چه طریقی اقدام کنم؟درضمن در رابطه با سوال دومم که اگه معاف نشدم چجوریو چه کار کنم که محل خدمتم نزدیک خونه باشه اخه مادرم55سالشه و2برادردیگرم ازما دورندو من الان سرپرست مادرمم.....
ممنون میشم اگه بطورکامل راهنماییم کنین.
ایا اون فوت درحین خدمت پدرم تاثیری داره؟ضمننامازمان جنگ زیراتش بمباران پایگاه هوایی بودیم اونجا ازنظرمنطقه نظامی میتونه کمکی تو کسر خدمت من کنه؟
بازمم ازشما ممنونم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
واسه این شرایط راه معافیت کفالتی مادر هست؟
پدر فوت 3برادر و یه خواهرمجرد
یک برادر خارج از کشور اونیکی داخل کشور و مجرد و بالای18 سال و مشکل ساز برای برادر سوم واسه گرفتن کفالت مادر یا خواهر

Last edited:

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
لطفآ دوستان راهنمایی کنند پدر اینجانب بیماری دارند
داشتن چه نوع بیماری اینجانب را از سربازی معاف میکند ؟
چه مراحلی را باید طی کنم ؟ لطفآ راهنمایی کنبد .

Last edited:

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا یکی کمکم کنه تاجواب سوالامو پیداکنم

farid...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هر کی میدونه و میتونه جواب بده ( قرارگاه فرماندهی نزاجا – دایره عملیات – آج ) کجاست آدرس دقیقش كجاست می خوام برم ؟ و چه جور جایه واسه خدمت کردن ؟ تو امریه من خورده قرارگاه فرماندهی نزاجا – دایره عملیات – آج باید خودمو معرفی کنم اونجا . منظور از آج چيه ؟

saman6610077

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
کوتاه بودن یک بند از انگشت اشاره در هر دو دست جریانش چیه؟ معاف میشم یا نه؟
خواهش میکنم جواب بدین

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام هر کی میدونه و میتونه جواب بده ( قرارگاه فرماندهی نزاجا – دایره عملیات – آج ) کجاست آدرس دقیقش كجاست می خوام برم ؟ و چه جور جایه واسه خدمت کردن ؟ تو امریه من خورده قرارگاه فرماندهی نزاجا – دایره عملیات – آج باید خودمو معرفی کنم اونجا . منظور از آج چيه ؟

سلام.آج که فکر میکنم مخفف آجودانی هست.این قرار گاه هم تا اونجایی که من میدونم تو لویزانه.

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
مرسی که جواب تایپیکمودادین اماواقعااینطوریه میتونم معافیت بگیرم؟اگه میشه میتونین بگین طبق کدام ایین نامه یا ماده ازقانون معافیتها؟من هیچ کس روندارم و واقعاسرگشته شدم میشه توضیحات کامل رو بدین که از چه طریقی اقدام کنم؟درضمن در رابطه با سوال دومم که اگه معاف نشدم چجوریو چه کار کنم که محل خدمتم نزدیک خونه باشه اخه مادرم55سالشه و2برادردیگرم ازما دورندو من الان سرپرست مادرمم.....
ممنون میشم اگه بطورکامل راهنماییم کنین.
ایا اون فوت درحین خدمت پدرم تاثیری داره؟ضمننامازمان جنگ زیراتش بمباران پایگاه هوایی بودیم اونجا ازنظرمنطقه نظامی میتونه کمکی تو کسر خدمت من کنه؟
بازمم ازشما ممنونم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام
من متولد 7/3/1370 هستم .
30/6/88 پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
امشال دومین سال کنکور دادن من هست و قم قبول شدم.
من الان وضعیتم چجوریاست؟
اعزام ؟
آخه دانشگاه گفته برای ثبت نام باید وضعیت **** وظیفه ات مشخص بشه !
باید چی ببرم؟

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقایshahyad2000شماجواب سوالای منو نمیدونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[باعرض سلام
همین2تاسوال.مرسی

بالا