• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

amin-1389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من درحال حاضر 21 سال تمام دارم و یک برادر 11 ساله هم دارم تا اخر مهرماه یکی از درسام که باید براش معرفی به استاد بگیرم تموم میشه ورسما فوق دیپلم میگیرم.
پدر من 2 سال پیش عمل قلب باز میکنه ودریچه قلبشو +یکی از رگهای اصلی رو عوض میکنه.
حالا من میخوام بدونم که ایا من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ اگر میشه الان که هنوز یک ماه از درسم مونده بهتره اقدام کنم یا بعدا؟ در ضمن من میخوام کنکور دی ماه دانشگاه ازاد رو شرکت کنم وانشا ا... از نیمسال دوم بخونم برای لیسانس مشکلی از اون جهت پیش نمیاد؟ منظورم این هست که اگر دفترچرو پست کنم وقبول نکنند معافی رو اون 6 ماه زمان رو که بعد از تموم شدن فوق دیپلم میدن میپره وباید برم سربازی؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من درحال حاضر 21 سال تمام دارم و یک برادر 11 ساله هم دارم تا اخر مهرماه یکی از درسام که باید براش معرفی به استاد بگیرم تموم میشه ورسما فوق دیپلم میگیرم.
پدر من 2 سال پیش عمل قلب باز میکنه ودریچه قلبشو +یکی از رگهای اصلی رو عوض میکنه.
حالا من میخوام بدونم که ایا من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ اگر میشه الان که هنوز یک ماه از درسم مونده بهتره اقدام کنم یا بعدا؟ در ضمن من میخوام کنکور دی ماه دانشگاه ازاد رو شرکت کنم وانشا ا... از نیمسال دوم بخونم برای لیسانس مشکلی از اون جهت پیش نمیاد؟ منظورم این هست که اگر دفترچه رو پست کنم وقبول نکنند معافی رو اون 6 ماه زمان رو که بعد از تموم شدن فوق دیپلم میدن میپره وباید برم سربازی؟

سلام..چه اقدام کنی برای معافیت یا نه اگه قرار بشه ایشالا از بهمن بری سر کلاس کارشناسی برای ادامه تحصیل شما مشکلی پیش نمیاد.در مورد پدر تون باید شورای پزشکی تشخیص بده آیا ایشون نیازمند مراقبت دائمی هستن یا نه که معمولا خیلی سخت گیری میکنن.البته دو سه نفر از دوستان بودن از این طریق معافیت گرفتن بیشتر میتونن کمک کنن.معاف هم نکنن برای شما تاریخ اعزام میزنن که حداقل 6 ماه بعدشه .در هر صورت شما در هر مرحله حتی اگه در خدمت هم باشین در صورت قبولی در کنکور از خدمت ترخیص میشین.بنابراین هیچ نگرانی برای ادامه تحصیل شما وجود نداره.پس شما اگه الان هم اقدام کنین در صورتی که معاف نشین اعزامتون حداقل میفته به اردیبهشت خرداد سال بعد.که تازه بازم میشه تعویق انداخت.

Last edited:

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من امسال ارشد پیام نور قبول شدم و ثبت نام هم کردم. می خواستم ببینم اگه امسال دوباره کنکور بدم و دولتی یا چیز دیگه قبول بشم میتونم برم یا اول باید تکلیف سربازیم روشن بشه.

خواهشا جواب بدین

Darbast

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من با توجه به ضوابط **** وظيفه از سربازي معاف شدم و براي گرفتن معافيت اقدام کردم

اما ميگن که يا بايد گواهي اشتغال به تحصيل از مدرسه بياري يا مدرک پيش دانشگاهي رو

من پيش دانشگاهي رو همين سالي که گذشت غير حضوري خوندم که نتونستم 3تا درساشو پاس کنم و مدرکشو بگيرم
و اونا هم ميگن يا گواهي اشتغال به تحصيل يا مدرک پيشدانشگاهي که من هيچکدومشو ندارم و ميخوام براي گرفتن معافيت اقدام کنم که با اون بتونم پاسپورتمو بگيرم

کسي اگر راه کاري داره بگه ما مستفيض شيم
تشکر از همتون که خونديد

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
یه سوال عجیب دارم ولی خواهش میکنم یکی جواب بده
من 2 هفته دیگه باید برم کمیسیون نهایی واسه معافیت پزشکی (پیش متخصص رفتم حالا باید یرم پیش سرهنگ)
هفته پیش رفتم پیش یه دکتر بهم گفت بهتره با عصا راه برم. ولی من میترسم با عصا برم تو کمیسیون اونا فکر کنن دارم فیلم بازی میکنم چون بدون عصا هم با احتیاط و یواش میتونم راه برم.
چکار کتم؟

sakhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 3 تا مشکل پزشکی حاد دارم که به هر سه اونها معاف از رزم میخوره به نظر شما اگه دوندگی کنم و برای هرکدوم بتونم مدرک پزشکی جمع کنم نمی تونم پرونده درست کنم معافیت کامل بگیرم؟
خیلی نا مردیه اگه نتونم با اینهمه مشکل معاف بشم.. :wacko:

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
من مدارك معافيت رو بردم دفتر پليس + 10 و بر خلاف چيزي كه توي دفترچه نوشته بود ، همه مدارك رو ازم گرفت و گفت دعوتنامه مياد در خونتون ! گفت قانون از اول شهريور عوض شده و بايد مدارك رو بگيريم .

دوستاني كه اخيرا به اين روش درخواست داده اند ، آيا براشون دعوت نامه اومده ؟ حدودا چقدر طول مي كشه كه اين دعوتنامه بياد ؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام بر همه دوستان
یه سوال عجیب دارم ولی خواهش میکنم یکی جواب بده
من 2 هفته دیگه باید برم کمیسیون نهایی واسه معافیت پزشکی (پیش متخصص رفتم حالا باید یرم پیش سرهنگ)
هفته پیش رفتم پیش یه دکتر بهم گفت بهتره با عصا راه برم. ولی من میترسم با عصا برم تو کمیسیون اونا فکر کنن دارم فیلم بازی میکنم چون بدون عصا هم با احتیاط و یواش میتونم راه برم.
چکار کتم؟

اگه میتونی تابلو نکنی با عصا برو ...
پدر من با عصا رفت اونجا اصلا ازش مدرک نخواستن منو انداختن نزدیک ترین پادگان به خونه برای اینکه کمک حال پدرم باشم ....

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
توی آیین نامه نوشته :

"انواع هرني ديسكال با علائم كلينيكي و راديولوژي معاف دائم"

توی نتیجه MRI من هم اینو نوشته :

" Endplate of S1 is smaller than L5 and Shows pseudo disk herniation "

این یعنی معاف ؟

کلا با علائم کلینیکی و رادیولوژی یعنی چی ؟

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
سلاو دوستان
من برا معافی اقدام کردم مشکل هرنی داشتم یه همون فتق شکم خودمون
بعد از این که مدارکمو دادم پلیس +10 برگه معرفی به بیمارستان رو بردم رو رفتم اونجا نتیجه سونو گرافی رو نشان دادم گفتن باید برم پیش پزشک معتمد رفتم و دوباره سونوگرافی گرفتم مثل قبل در اومد یعنی هرنی سمت چپ

فقط مونده کمسون آخرم هر دو پزشک اولیه تایید کردن

چند درصد امکانش هست بهم گیر ندن و معافم کنن ؟

amin-1389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حالا من میخوام بدونم که ایا من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ اگر میشه الان که هنوز یک ماه از درسم مونده بهتره اقدام کنم یا بعدا؟ در ضمن من میخوام کنکور دی ماه دانشگاه ازاد رو شرکت کنم وانشا ا... از نیمسال دوم بخونم برای لیسانس مشکلی از اون جهت پیش نمیاد؟ منظورم این هست که اگر دفترچرو پست کنم وقبول نکنند معافی رو اون 6 ماه زمان رو که بعد از تموم شدن فوق دیپلم میدن میپره وباید برم سربازی؟

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه...
من شماره چشمام مجموع شده 6.5...
جدا از شوخی چه کار میتونم بکنم که مجموعم بشه 9 که وقتی اون قطره رو میریزن که 1 نمره کم میکنه بشه 8 که بتونم خبر مرگم معاف بشم؟!
خیلی کارم فوریه...بخدا دیگه چاره ای ندارم...دیگه امیدی به هیچ جا ندارم...
ته کله خری و کار احمقانه هم هستم...ولی فقط چشمو ضعیف کنه نه کور...

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
سلام به همه...
من شماره چشمام مجموع شده 6.5...
جدا از شوخی چه کار میتونم بکنم که مجموعم بشه 9 که وقتی اون قطره رو میریزن که 1 نمره کم میکنه بشه 8 که بتونم خبر مرگم معاف بشم؟!
خیلی کارم فوریه...بخدا دیگه چاره ای ندارم...دیگه امیدی به هیچ جا ندارم...
ته کله خری و کار احمقانه هم هستم...ولی فقط چشمو ضعیف کنه نه کور...

سلام
به نظر من شما هم برو سربازی من هم شماره هردو چشمم با هم 6-5 نمره میشه و به علت انحراف چشم می خواستم معاف بگیرم ولی از هرکی پرسیدم گفت نمی تونی معاف بگیری فقط معاف از رزم بهت میدن من هم بی خیالش شدم رفتم دفترچه را گرفتم فقط داخل دفترچه نوشتم که سابقه عمل دارم و داخل بیمارستان بستری شدم و بعد دفترچه را پست کردم حالا ماه دیگه 18 اعزام میشم خدا کنه یک جای خوب بیوفتم
دوستان کسی که تک فرزند پسر خانواده باشه نمی تونه یک کاری بکنه بعد از آموزشی نزدیک محل زندگیش خدمت کنه؟
یکی از دوستانم همین ماه 19 اعزام داره می تونه خدمتش را یک ماه دیر تر بندازه یا نه؟با تشکر

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
توی آیین نامه نوشته :

"انواع هرني ديسكال با علائم كلينيكي و راديولوژي معاف دائم"

توی نتیجه MRI من هم اینو نوشته :

" Endplate of S1 is smaller than L5 and Shows pseudo disk herniation "

این یعنی معاف ؟

کلا با علائم کلینیکی و رادیولوژی یعنی چی ؟

چرا کسی جوابمو نمیده ؟

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
به نظر من شما هم برو سربازی من هم شماره هردو چشمم با هم 6-5 نمره میشه و به علت انحراف چشم می خواستم معاف بگیرم ولی از هرکی پرسیدم گفت نمی تونی معاف بگیری فقط معاف از رزم بهت میدن من هم بی خیالش شدم رفتم دفترچه را گرفتم فقط داخل دفترچه نوشتم که سابقه عمل دارم و داخل بیمارستان بستری شدم و بعد دفترچه را پست کردم حالا ماه دیگه 18 اعزام میشم خدا کنه یک جای خوب بیوفتم
دوستان کسی که تک فرزند پسر خانواده باشه نمی تونه یک کاری بکنه بعد از آموزشی نزدیک محل زندگیش خدمت کنه؟
یکی از دوستانم همین ماه 19 اعزام داره می تونه خدمتش را یک ماه دیر تر بندازه یا نه؟با تشکر

خب من میدونم که با این شماره نمیتونم...واسه همینه میخوام شمارشونو ببرم بالا...بعد برم واسه معافی...در ضمن من الان محصلم...معاف تحصیلی دارم...ولی سریع باید معافیت دائم بگیرم...
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
چرا کسی جوابمو نمیده ؟

سلام.علائم کلینیکی کلا یعنی تظاهرات بیماری.پزشک از بیمار شرح حال میگیره ویه سری معاینات ومانورها انجام میده تا به تشخیص برسه .مثلا درد و تب وسرفه علائم کلینیکی یه دسته بزرگی از بیماریهاست که از سرماخورد گی ساده شروع میشه .در مورد هر بیماری یه سری علائم کلینیکی مشخص هم داریم.علائم پارا کلینیکی یا آزمایشگاهی هم که مشخصه.یعنی پزشک با استفاده از امکانات آزمایشگاهی و رادیو گرافی و....تشخیص خودش را کامل میکنه.در مورد هرنی دیسکال یا به اصطلاح عامه دیسک کمر:علائم کلینیکیش از درد کمر شروع میشه و تا گرفتگی عضلانی، بی حسی، اختلال حرکتی و اختلال کنترل ادرار پیشرفت میکنه که با MRI در رادیولوژی تایید میشه.در کل:
تشخیص در مرحله اول با شرح حال گرفتن از بیمار و معاینه دقیق همراهه و در معاینه از روش‌های مختلف استفاده میشه که شامل معاینه رفلکس‌ها و معاینه حس و حرکت و حساسیت‌های موضعی و مانورهای خاصی هست. این معاینات معلوم می‌کنه که این دیسک فشار را به ریشه‌های عصبی وارد می‌کنه یا نه. در مراحل بعدی تشخیص با پاراکلینیکه که معمولا شامل آزمایشات مختلف و رادیوگرافیه.
این عکس رو پیش هر پزشکی ببری میتونه تشخیص بده که شما معاف میشی یانه.

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من 1 هفته پیش معافیت شش ماهه تمام شد

و بعد از یک هفته دو تا نامه آمد که باید خودت به دو تا بیمارستان مختلف معرفی کنی

یعنی دو تا دکتر و دو نظر متفاوت

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز در این تاپیک،
دوستان من یه سوال در مورد معافیت پزشکی داشتم،
بنده 23 سالمه و یگانه فرزند هستم پدرم هم 52سال سن داره و مدرک لیسانس دارم، و یکسری مشکلات پزشکی دارم که مخواستم خدمتتون عرض کنم تا ببینم میتونم از این طریق معافیت دائم بگیرم.
بزرگترین مشکل من انحراف زانو (پاهای پرانتزی) هستش که معیار اندازه فاصله دو زانو رو نمیدونم چطور اندازه میگیرن که باید حداقل 10 سانتیمتر باشه که معاف دائم بشه،مشکل دیگه واریکوسل درجه 2 هستش که تا اونجایی که میدونم معاف از رزم بهش تعلق میگیره،مشکل بعدی کلیه سنگ ساز هستش که هم اکنون هم سنگ کلیه دارم که به این هم معاف از رزم تعلق میگیره،مشکل دیگم درماتیت سبورئیک شدید هستش.

حالا با این تفاصیل من چطور میتونم بابت معافیت دائم اقدام کنم؟ آیا همه این مشکلاتم باهم تاثیر دارند؟ یاهر کدوم جداگانه محاسبه می شوند؟
در ضمن من اگه بخوام اقدام کنم بعد گرفتن دفترچه چیکار باید بکنم،میشه به ترتیب بهم بگین. چون اصلا راهشو نمیدونم.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

با تشکر از همگی شما.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با سلام خدمت شما دوستان عزیز در این تاپیک،
دوستان من یه سوال در مورد معافیت پزشکی داشتم،
بنده 23 سالمه و یگانه فرزند هستم پدرم هم 52سال سن داره و مدرک لیسانس دارم، و یکسری مشکلات پزشکی دارم که مخواستم خدمتتون عرض کنم تا ببینم میتونم از این طریق معافیت دائم بگیرم.
بزرگترین مشکل من انحراف زانو (پاهای پرانتزی) هستش که معیار اندازه فاصله دو زانو رو نمیدونم چطور اندازه میگیرن که باید حداقل 10 سانتیمتر باشه که معاف دائم بشه،مشکل دیگه واریکوسل درجه 2 هستش که تا اونجایی که میدونم معاف از رزم بهش تعلق میگیره،مشکل بعدی کلیه سنگ ساز هستش که هم اکنون هم سنگ کلیه دارم که به این هم معاف از رزم تعلق میگیره،مشکل دیگم درماتیت سبورئیک شدید هستش.

حالا با این تفاصیل من چطور میتونم بابت معافیت دائم اقدام کنم؟ آیا همه این مشکلاتم باهم تاثیر دارند؟ یاهر کدوم جداگانه محاسبه می شوند؟
در ضمن من اگه بخوام اقدام کنم بعد گرفتن دفترچه چیکار باید بکنم،میشه به ترتیب بهم بگین. چون اصلا راهشو نمیدونم.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

با تشکر از همگی شما.

فکر کنم بتونی
یه قانونی بود اگه یه نفر 3 تا معاف از رزمی داشته باشه معاف دائم میشه
نمیدونم هنوز هست یا نه ...

بالا