بازم تشکر ساسان عزیز،
ببخش که اینقدر سوال میپرسم، واسه معافیت تو دفترچه نوشته که یه فیش 3100 تومنی باید واریز و اصل فیش رو با بقیه مدارک پست کنیم، درسته ساسان جان؟
به همون شماره حساب سیبا به حساب وزارت بهداشت و درمان؟
حالا ما کجرفتاری نداشته باشیم کی رو باید ببینیم؟!احمدی مقدم در پاسخ به مهر: سربازان معتاد اخراج می شوند/ سربازی گذرگاه اجباری پسران است فرمانده نیروی انتظامی گفت: قانون اخراج سربازان معتاد از خدمت سربازی هنوز به نیروی انتظامی ابلاغ نشده اما پس از ابلاغ به سرعت اجرایی می شود. سردار اسماعیل احمدی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر در نیروی انتظامی پس از شناسایی سربازان معتاد، آنان را از سایر سربازان جدا کرده و برای ترک آنان را به یک محیط ایزوله می فرستیم.
فرمانده نیروی انتظامی اظهار کرد: خدمت سربازی یک گذرگاه اجباری برای پسران است تا در آنجا آموزشهای زندگی را سپری کنند و کجرفتاریهایی که برخی از آنان دارند اصلاح شود.
وی در ادامه گفت: این تونل اجباری کمک می کند تا بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه کاهش یابد و جوانان برای زندگی سالم در جامعه آماده شوند.
سردار احمدی مقدم افزود: در حال حاضر هزینه ترک اعتیاد سربازان معتاد نیروی انتظامی مانند سایر قسمتهای نیروهای مسلح بر عهده خود ناجا است.
من متولد فروردین 73 هستم
دقیقا کی مشمول میشم و نمیتونم خارج شم ؟
پدرم بالای 65 ساله
هر دو برادرم هم در حین خدمتند
راهی برای معافی هست؟
یا راهی برای ادامه تحصیل؟ (چون میخوام از دانشگاه انصراف بدم)
من امروز معاف از رزم شدم میگم چه فرقی داره؟ بعدش تو کارت پایان خدمت مینویسن؟؟؟
من بعد پست دفترچه رباط پای راستم کش آمد و اسیب دید تا 3 هفته با عصا اینور انور میشدم
15 روز دیگه باید برم آموزشی
الان نمیشه کاری کرد معاف از رزم بشم نمیخوام رفتنم عقب بیوفته
سلام
من فارغ التحصیلیم 31 تیر ماه خورده ، یعنی تا 31 دی ماه معافیت دارم
الان هم می خوام واسه ارشد بخونم و امتحان ارشد اردیبهشت ماه سال آینده هستش
حدس میزنم اگر اواخر دی دفترچه پست کنم اعزامم بخوره اول اردیبهشت یا شاید هم اول تیر ماه
یعنی اگر اعزامم اول اردیبهشت بخوره باید یه دوره عقب بندازم
اگر هم اعزامم اول تیر بخوره مشکلی برای امتحان ارشد نخواهم داشت
سوال اول اینکه :
حدس میزنید اواخر دی ماه دفترچه پست کنم اعزامم چه تاریخی بخوره ( مدرکم کارشناسی هستش ) ؟؟؟
سوال دوم اینکه :
اگر اول اردیبهشت اعزامم باشه آیا یک دوره عقب انداختن کار سختیه و ریسک داره ؟؟؟
حالا یه مساله ی دیگه هم هست :
بنده به خاطر انحراف شدید بینی و مشکل شدید تنفسی حدس می زنم که بتونم معافیت بگیرم
قبلا عمل انحراف بینی داشتم و پرونده هاش موجوده
بعد از عمل هم دوباره بینیم انحراف پیدا کرده و مشکل تنفسی شدید دارم
سوال سوم اینکه :
می خواستم ببینم شرایط گرفتن معافیت به چه صورته ؟؟؟ منظورم اینه که چه زمانی باید اقدام کنم ؟؟؟
سوال چهارم اینکه :
اگر معافیت اوکی نشد چی میشه ؟؟؟
نکته : میخوام جوری اقدام کنم که به کنکور ارشد لطمه نخوره و به قولی لنگ در هوا نباشم
منظورم اینه که جوری اقدام کنم که زمان اعزامم مثل حالت عادی صورت بگیره نه زودتر
یه تاپیک زدم استقبال نشد
امیدوارم اینجا جواب بدید
ممنون
سلام خدمت دوستان.
من سنگ گلیه دارم و کلیه هام سنگ سازه. میشه معافیت دائم رو گرفت؟ هرچی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که احتمالا معاف از رزم بشم.
دوستان من کارشناسی نرم افزار دارم و برنامه نویس ++C وNET. وMS Sql
Server . واقعا چطور میشه یه جا خدمت کرد که بتونی این دو سال رو برنامه نویسی کنی. واقعا به برنامه نویسی علاقه دارم و نمیخام ازش این دو سال رو ازش دور بشم
کسی میدونه توی قوانین سال 90 ، معافیت پزشکی حین دانشجو بودن امکان پذیر خواهد بود یا نه ؟