• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه توی قوانین سال 90 ، معافیت پزشکی حین دانشجو بودن امکان پذیر خواهد بود یا نه ؟

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم تشکر ساسان عزیز،
ببخش که اینقدر سوال میپرسم، واسه معافیت تو دفترچه نوشته که یه فیش 3100 تومنی باید واریز و اصل فیش رو با بقیه مدارک پست کنیم، درسته ساسان جان؟
به همون شماره حساب سیبا به حساب وزارت بهداشت و درمان؟

خواهش میکنم دوستم :)
این فیشو منم پرداخت کردم. موقع پست کردن و پیش متخصص رفتن ازم نخواستنش. اما یکی از چیزا یه که موقعی که میری پیش سرهنگ (کمیسیون نهایی) باید ببریش.
آره به همون حساب

xms

Registered User
لایک‌ها
387
احمدی مقدم در پاسخ به مهر: سربازان معتاد اخراج می شوند/ سربازی گذرگاه اجباری پسران است فرمانده نیروی انتظامی گفت: قانون اخراج سربازان معتاد از خدمت سربازی هنوز به نیروی انتظامی ابلاغ نشده اما پس از ابلاغ به سرعت اجرایی می شود. سردار اسماعیل احمدی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر در نیروی انتظامی پس از شناسایی سربازان معتاد، آنان را از سایر سربازان جدا کرده و برای ترک آنان را به یک محیط ایزوله می فرستیم.
فرمانده نیروی انتظامی اظهار کرد: خدمت سربازی یک گذرگاه اجباری برای پسران است تا در آنجا آموزشهای زندگی را سپری کنند و کجرفتاریهایی که برخی از آنان دارند اصلاح شود.
وی در ادامه گفت: این تونل اجباری کمک می کند تا بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه کاهش یابد و جوانان برای زندگی سالم در جامعه آماده شوند.
سردار احمدی مقدم افزود: در حال حاضر هزینه ترک اعتیاد سربازان معتاد نیروی انتظامی مانند سایر قسمتهای نیروهای مسلح بر عهده خود ناجا است.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
احمدی مقدم در پاسخ به مهر: سربازان معتاد اخراج می شوند/ سربازی گذرگاه اجباری پسران است فرمانده نیروی انتظامی گفت: قانون اخراج سربازان معتاد از خدمت سربازی هنوز به نیروی انتظامی ابلاغ نشده اما پس از ابلاغ به سرعت اجرایی می شود. سردار اسماعیل احمدی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر در نیروی انتظامی پس از شناسایی سربازان معتاد، آنان را از سایر سربازان جدا کرده و برای ترک آنان را به یک محیط ایزوله می فرستیم.
فرمانده نیروی انتظامی اظهار کرد: خدمت سربازی یک گذرگاه اجباری برای پسران است تا در آنجا آموزشهای زندگی را سپری کنند و کجرفتاریهایی که برخی از آنان دارند اصلاح شود.
وی در ادامه گفت: این تونل اجباری کمک می کند تا بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه کاهش یابد و جوانان برای زندگی سالم در جامعه آماده شوند.
سردار احمدی مقدم افزود: در حال حاضر هزینه ترک اعتیاد سربازان معتاد نیروی انتظامی مانند سایر قسمتهای نیروهای مسلح بر عهده خود ناجا است.
حالا ما کجرفتاری نداشته باشیم کی رو باید ببینیم؟!

پدرم بالای 65 ساله

هر دو برادرم هم در حین خدمتند

راهی برای معافی هست؟
یا راهی برای ادامه تحصیل؟ (چون میخوام از دانشگاه انصراف بدم)

xBehix

Registered User
لایک‌ها
1
من متولد فروردین 73 هستم

دقیقا کی مشمول میشم و نمیتونم خارج شم ؟

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
پدرم بالای 65 ساله

هر دو برادرم هم در حین خدمتند

راهی برای معافی هست؟
یا راهی برای ادامه تحصیل؟ (چون میخوام از دانشگاه انصراف بدم)

کسی جواب ما رو نمیده؟

syahpoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان.
من سنگ گلیه دارم و کلیه هام سنگ سازه. میشه معافیت دائم رو گرفت؟ هرچی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که احتمالا معاف از رزم بشم.

دوستان من کارشناسی نرم افزار دارم و برنامه نویس ++C وNET. وMS Sql
Server . واقعا چطور میشه یه جا خدمت کرد که بتونی این دو سال رو برنامه نویسی کنی. واقعا به برنامه نویسی علاقه دارم و نمیخام ازش این دو سال رو ازش دور بشم

Last edited:

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
من امروز معاف از رزم شدم میگم چه فرقی داره؟ بعدش تو کارت پایان خدمت مینویسن؟؟؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
من بعد پست دفترچه رباط پای راستم کش آمد و اسیب دید تا 3 هفته با عصا اینور انور میشدم
15 روز دیگه باید برم آموزشی
الان نمیشه کاری کرد معاف از رزم بشم نمیخوام رفتنم عقب بیوفته

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من امروز معاف از رزم شدم میگم چه فرقی داره؟ بعدش تو کارت پایان خدمت مینویسن؟؟؟

نه نمی نویسند در کارت پایان خدمت معاف از رزم ولی بستگی داره کجا بیفتی

در ضمن شما دیگه رژه و نگبهانی نداری

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من بعد پست دفترچه رباط پای راستم کش آمد و اسیب دید تا 3 هفته با عصا اینور انور میشدم
15 روز دیگه باید برم آموزشی
الان نمیشه کاری کرد معاف از رزم بشم نمیخوام رفتنم عقب بیوفته

برای معاف از رزم باید بری کمسیون و همین طوری کسی معاف از رزم بهت نمیده

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من فارغ التحصیلیم 31 تیر ماه خورده ، یعنی تا 31 دی ماه معافیت دارم
الان هم می خوام واسه ارشد بخونم و امتحان ارشد اردیبهشت ماه سال آینده هستش
حدس میزنم اگر اواخر دی دفترچه پست کنم اعزامم بخوره اول اردیبهشت یا شاید هم اول تیر ماه
یعنی اگر اعزامم اول اردیبهشت بخوره باید یه دوره عقب بندازم
اگر هم اعزامم اول تیر بخوره مشکلی برای امتحان ارشد نخواهم داشت

سوال اول اینکه :
حدس میزنید اواخر دی ماه دفترچه پست کنم اعزامم چه تاریخی بخوره ( مدرکم کارشناسی هستش ) ؟؟؟
سوال دوم اینکه :
اگر اول اردیبهشت اعزامم باشه آیا یک دوره عقب انداختن کار سختیه و ریسک داره ؟؟؟

حالا یه مساله ی دیگه هم هست :
بنده به خاطر انحراف شدید بینی و مشکل شدید تنفسی حدس می زنم که بتونم معافیت بگیرم
قبلا عمل انحراف بینی داشتم و پرونده هاش موجوده
بعد از عمل هم دوباره بینیم انحراف پیدا کرده و مشکل تنفسی شدید دارم

سوال سوم اینکه :
می خواستم ببینم شرایط گرفتن معافیت به چه صورته ؟؟؟ منظورم اینه که چه زمانی باید اقدام کنم ؟؟؟
سوال چهارم اینکه :
اگر معافیت اوکی نشد چی میشه ؟؟؟

نکته : میخوام جوری اقدام کنم که به کنکور ارشد لطمه نخوره و به قولی لنگ در هوا نباشم
منظورم اینه که جوری اقدام کنم که زمان اعزامم مثل حالت عادی صورت بگیره نه زودتر

یه تاپیک زدم استقبال نشد
امیدوارم اینجا جواب بدید
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من فارغ التحصیلیم 31 تیر ماه خورده ، یعنی تا 31 دی ماه معافیت دارم
الان هم می خوام واسه ارشد بخونم و امتحان ارشد اردیبهشت ماه سال آینده هستش
حدس میزنم اگر اواخر دی دفترچه پست کنم اعزامم بخوره اول اردیبهشت یا شاید هم اول تیر ماه
یعنی اگر اعزامم اول اردیبهشت بخوره باید یه دوره عقب بندازم
اگر هم اعزامم اول تیر بخوره مشکلی برای امتحان ارشد نخواهم داشت

سوال اول اینکه :
حدس میزنید اواخر دی ماه دفترچه پست کنم اعزامم چه تاریخی بخوره ( مدرکم کارشناسی هستش ) ؟؟؟
سوال دوم اینکه :
اگر اول اردیبهشت اعزامم باشه آیا یک دوره عقب انداختن کار سختیه و ریسک داره ؟؟؟

حالا یه مساله ی دیگه هم هست :
بنده به خاطر انحراف شدید بینی و مشکل شدید تنفسی حدس می زنم که بتونم معافیت بگیرم
قبلا عمل انحراف بینی داشتم و پرونده هاش موجوده
بعد از عمل هم دوباره بینیم انحراف پیدا کرده و مشکل تنفسی شدید دارم

سوال سوم اینکه :
می خواستم ببینم شرایط گرفتن معافیت به چه صورته ؟؟؟ منظورم اینه که چه زمانی باید اقدام کنم ؟؟؟
سوال چهارم اینکه :
اگر معافیت اوکی نشد چی میشه ؟؟؟

نکته : میخوام جوری اقدام کنم که به کنکور ارشد لطمه نخوره و به قولی لنگ در هوا نباشم
منظورم اینه که جوری اقدام کنم که زمان اعزامم مثل حالت عادی صورت بگیره نه زودتر

یه تاپیک زدم استقبال نشد
امیدوارم اینجا جواب بدید
ممنون

سلام.دیرتر هم میخوره.معمولا 8-7 ماه بعد میخوره.گرچه اگه اردیبهشت هم بخوره عقب انداختنش مشکلی نداره.اما اگه میخوای برای معافیت اقدام کنی باید 2- 3 ماه مونده به پایان مهلت اقدام کنی .حداکثر تا اواسط آبان اقدام کن.یا معاف از رزم میخوری یامعافیت دائم یا معافیت موقت یا اعزام .اعزام هم بخوری مثل بقیه تاریخ اعزامت محاسبه میشه .روند رسیدگی البته با افتتاح یک کمیسیون پزشکی دیگه تسریع شده وفکر میکنم تو کمتر از دو ماه جواب بدن که تازه شما میتونی اعتراض هم بزنی اگه میخوای بیشتر طول بکشه.که باز اون تاریخ اعزام رو هم میتونی به تعویق بندازی.کلا برای کنکورت مشکلی پیش نمیاد نگران نباش.

syahpoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان.
من سنگ گلیه دارم و کلیه هام سنگ سازه. میشه معافیت دائم رو گرفت؟ هرچی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که احتمالا معاف از رزم بشم.

دوستان من کارشناسی نرم افزار دارم و برنامه نویس ++C وNET. وMS Sql
Server . واقعا چطور میشه یه جا خدمت کرد که بتونی این دو سال رو برنامه نویسی کنی. واقعا به برنامه نویسی علاقه دارم و نمیخام ازش این دو سال رو ازش دور بشم

دوستان کسی نبود جواب مارو بده

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم کارم شبکه هستش و کاملاً مسلط هستم میتونم جای خوب بیفتم ؟

farhadsalehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من می خواستم با استفاده از شرط تلفیق جبهه و جانبازی معافیت بگیرم
توی کارت پایان خدمت پدرم مدت خدمتش رو 16 ماه ذکر کردن 20 درصد هم جانباز هستش
می خواستم بدونم مقدار مرخصی ها و دوره اموزشی رو از این 16 ماه کم میکنن یا نه؟

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من دو روز دیگه اعزامم ولی بعد از فوت خواهرم که سه ماه پیش بود بسیار افسردهام و مدام به یک جا خیره میشم حالا میترسم برم اونجا اوضام بدتر شه آیا میتونم برای معافیت افسردگی اقدام کنم چه تست هایی روم انجام میدن ممکن ی وقت شک بهم بزنن؟

تروخدا کمکم کنید بد جور حالم خرابه...

اگر در حین آموزشی بخوام اقدام پزشکی کنم به کی باید بگم؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام بچه ها
من 20 روز پیش متوجه شدم که واریکوسل گرید 3 دارم و میتونم از این طریق معاف بشم . واسه همین مراحلی که تاحالا طی کردم و مینویسم تا اگه بدردتون خورد استفاده کنین
واریکوسل گرید 3 رو کافیه که یه جستجو تو گوگل بکنین تا کلی مطلب و اینکه درجه چند هست و پیدا کنین
( واریکوسل یعنی اینکه بیضه سمت چپ شما((گاها هر دو بیضه)) پایین تر از بیضه سمت راست بوده و رگ های خونی کوچکی روی بیضه مشاهده شده و مهمتر اینکه نقاطی مثل پیچیدگی چند کرم یا یا گره تو بیضه قابل مشاهده باشه)
دکتر متخخص این زمینه هم اورولوژی یا همون کلیه و دستگاه تناسلی که بهتون میگه درجه چنده
کارهایی که باید بکنین:
1- پلیس +10 و گرفتن دفترچه اعظام به خدمت
2-پر کردن فرم 2 توسط خودتون -فرم 3 توسط مدرسه ایی که آخرین مدرکتون رو ازش گرفتین - فرم 4 که همون واکسن هست و میبرین مرکز بهداشت شهرتون - فرم 5 (( مهمترین)) رو باید به یکی از مراکز درمانی نظامی شهرتون که معمولا تو همون پلیس +10 لیستش هست ببرین و اونجا به پزشکی که برگه معاینه اولیه رو پر میکنه بگین که مشکلتون چیه تا اون معاینه و مشکلتون رو بنویسه
3- وقتی از همه این کارا تموم شدین همراه 4 تا عکس 2*3 و فیش بانکی 3100 تومنی که ریختین و کپی همه مدارک بالا و شناسنامه میرین دوباره پلیس +10 تا مدارکتون رو چک کنه و با کامپیوتر میفرسته و همه مدارکتون رو همراه یه برگه سفید که توش تقاضای معافیت پزشکی همراه با گروه بیماری ذکر شده بهتون میده و میگه که بعد 10 روز به حوضه **** وظیفه مراجعه کنین تا تو شورای پزشکی به مشکلتون برسن
خب من تا اینجای کار پیش رفتم و چند روز دیگه شورای پزشکی دارم(( لطفا همتون دعا کنین که من معافیتم رو بگیرم))
دیگه تو شورا چی قراره پیش بیاد رو براتون مینویسم . اگه کسی هم کمکی خواست بگه تا اگه بتونم کمکش کنم

بالا