میشه از قسمت معاینه واسمون بگی ؟؟؟
اینکه پیش چندتا دکتر رفتی و کلا معاینه به چه صورته
طرز برخوردشون چجوریه
و اینکه این قضیه صحت داره که میگن اکثریت 3 تا دکتر باید تایید کنن ؟؟؟ این توی مرحله ی شورای پزشکی هستش ؟؟؟ یا همون مرحله ی اول ؟؟
شما کدوم شهر هستید و کدوم بیمارستان رفتید
ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز
ایشالا به مراد دلت برسی رفیق
واست دعا میکنم ردیف شه
سلام واقعا مرسی از دلگرمی همه شما دوستان ان شاله که فردا همه چیز خوب پیش میره
خب همونطور که گفتم من واریکوسل گرید 3 رو تو اینترنت جستجو کردم ودیدم تو من صادق هستش واسه همین پیش یه متخصص اورولوژی(کلیه و مجاری ادراری) رفتم و ایشون هم معاینه کردن و گفتن درجه 3 هستش و برگه شماره 5 (برگیه اولیه مشمولان) رو هم دادم اون پرکرد و امضاش کرد ولی وقتی رفتم پلیس +10 گفتن که باید بدی برگه رو تو یه بیمارستان نظامی پرش کنن واسه همین یه دفترچه جدید گرفتم و دادم تو بیمارستان نظامی پزشک عمومی پر کرد.( من از ارومیه هستم و برگه تو بیمارستان عارفیان که مال **** هستش پر کردن والبته وقتی مدارک رو به یکی از آشناهام تو وظیفه عمومی نشنون دادم گفتش که لازم هم نبود که تو بیمارستان ویزیت بشی و همون برگه متخصص اورولوژِی کافی بود)
برخورد پزشک بیمارستان نظامی خیلی خوب بود و کلا تو این مرحله فقط یه پزشک معاینه میکنه و اگه سردر نیاورد میفرسته بری پیش متخصص همون بیمارستان. من که شورا فردا میرم ولی اینطور که من میدونم توشورا 3-4 تا پزشک هست که فقط یکیشون که مربوط به بیماری شماست ویزیت میکنه .
تا فردا ظهری که شورای پزشکی تموم میشه