• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام.اصلا استرس نداشته باش.گرچه با گفتن من فکر نمیکنم استرست کم بشه.تو شورا یه پزشک متخصص هست که که فتق و واریکوسل رو معاینه میکنه ونظر میده.به امید خدا مشکلی پیش نمیاد.سعی هم نکن به خودت فشار بیاری.راحت باش.پزشک شورا اونقدر سابقه تو این کار داره که هر کاری بخوای بکنی سریع میفهمه وبدتر میشه.بیشتر از 3-2 دقیقه طول نمیکشه.توکل کن بر خدا.
سلام و مرسی از راهنمایی هات و دلگرمی که دادین . الان یکم با خدا خلوت کردم و کلی آروم شدم
پس شورا معاینه هم میکنن این مورد رو....باشه به راهنمایی هاتون عمل میکنم .مرسی از همتون

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
میشه از قسمت معاینه واسمون بگی ؟؟؟
اینکه پیش چندتا دکتر رفتی و کلا معاینه به چه صورته
طرز برخوردشون چجوریه

و اینکه این قضیه صحت داره که میگن اکثریت 3 تا دکتر باید تایید کنن ؟؟؟ این توی مرحله ی شورای پزشکی هستش ؟؟؟ یا همون مرحله ی اول ؟؟

شما کدوم شهر هستید و کدوم بیمارستان رفتید

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز
ایشالا به مراد دلت برسی رفیق
واست دعا میکنم ردیف شه
سلام واقعا مرسی از دلگرمی همه شما دوستان ان شاله که فردا همه چیز خوب پیش میره
خب همونطور که گفتم من واریکوسل گرید 3 رو تو اینترنت جستجو کردم ودیدم تو من صادق هستش واسه همین پیش یه متخصص اورولوژی(کلیه و مجاری ادراری) رفتم و ایشون هم معاینه کردن و گفتن درجه 3 هستش و برگه شماره 5 (برگیه اولیه مشمولان) رو هم دادم اون پرکرد و امضاش کرد ولی وقتی رفتم پلیس +10 گفتن که باید بدی برگه رو تو یه بیمارستان نظامی پرش کنن واسه همین یه دفترچه جدید گرفتم و دادم تو بیمارستان نظامی پزشک عمومی پر کرد.( من از ارومیه هستم و برگه تو بیمارستان عارفیان که مال **** هستش پر کردن والبته وقتی مدارک رو به یکی از آشناهام تو وظیفه عمومی نشنون دادم گفتش که لازم هم نبود که تو بیمارستان ویزیت بشی و همون برگه متخصص اورولوژِی کافی بود)
برخورد پزشک بیمارستان نظامی خیلی خوب بود و کلا تو این مرحله فقط یه پزشک معاینه میکنه و اگه سردر نیاورد میفرسته بری پیش متخصص همون بیمارستان. من که شورا فردا میرم ولی اینطور که من میدونم توشورا 3-4 تا پزشک هست که فقط یکیشون که مربوط به بیماری شماست ویزیت میکنه .
تا فردا ظهری که شورای پزشکی تموم میشه

king68

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستام عزیز سوال کوچکی ازتون دارم

ایا سوراخ بین دهلیزی قلب معافیت دارد؟ این بیماری یک بیماری مادرزادی هست

با تشکر از دوستان

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

با تشکر از دوستان

سلام.البته من جزئیاتش رو دقیقا نمیدونم.ولی یکی از دوستان من برای همین مورد معافیت گرفت.

king68

Registered User
لایک‌ها
7
با تشکر از شما دوست عزیز ، دوستان دیگر اگر اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم در اختیارم بگذارید

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا وضعیت دزد بازار تو سربازی و مخصوصا آموزشی چطوره ؟ چند وقته بدجوری ذهنمو مشغول کرده ... یهو آدم می بینه شب خوابیده صبح لختش کردن هر چی داشته برده زیرش آجر گذاشتن ... :eek:
خداییش چطوره ؟ :eek:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آقا وضعیت دزد بازار تو سربازی و مخصوصا آموزشی چطوره ؟ چند وقته بدجوری ذهنمو مشغول کرده ... یهو آدم می بینه شب خوابیده صبح لختش کردن هر چی داشته برده زیرش آجر گذاشتن ... :eek:
خداییش چطوره ؟ :eek:

زیادم اینطوری نیست .. یعنی توی آسایشگاه ما از این خبرا نبود ..شما پول همراته که مهمه .. اون هم میزاری تو جیبات و می خوابی .. اگر هم سختته .. می زاری جیب پیرهنت دکمشو می بندی میزاری زیر تشکتو مشتی می خوابی ..
وسایل های دیگه هم کمد داری .. یا ساک که قفل آویز می زنی ..
در کل اگر دزدی هم باشه زیاد زمان نداره .. روزا که در آسایشگاه قفله .. شبا هم موقع خواب نگهبان هست ..
ولی آدم باید حواسش جمع باشه .. مثلا یه دسته پول رو همین جوری دمه دست نزاره که همسایه رو دزد کنه ...

hossein-p30-f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

می خواستم بدونم مشخصه تو هر ماهی چه ارگانی بیشتر نیرو میگیره یا نه

آخه تاریخ اعزامم 1/12 اومده و میتونم تاریخ اعزامم رو بندازم 1/10
حالا می خواستم بدونم کدوم تاریخ ارتش بیشتر نیرو میگیره که تو اون ماه برم (آخه می خوام برم ارتش :rolleyes: )

راستی امریه رو هنوز میشه گرفت ؛ آخه شنیدم جدیدا شده برای خانواده شهدا و جانبازاو و متاهل ها و . . . که من هیچ کدومش رو ندارم :D

king68

Registered User
لایک‌ها
7

با تشکر از دوستان

کسی از دوستان اطلاعات بیشتری نداره

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
زیادم اینطوری نیست .. یعنی توی آسایشگاه ما از این خبرا نبود ..شما پول همراته که مهمه .. اون هم میزاری تو جیبات و می خوابی .. اگر هم سختته .. می زاری جیب پیرهنت دکمشو می بندی میزاری زیر تشکتو مشتی می خوابی ..
وسایل های دیگه هم کمد داری .. یا ساک که قفل آویز می زنی ..
در کل اگر دزدی هم باشه زیاد زمان نداره .. روزا که در آسایشگاه قفله .. شبا هم موقع خواب نگهبان هست ..
ولی آدم باید حواسش جمع باشه .. مثلا یه دسته پول رو همین جوری دمه دست نزاره که همسایه رو دزد کنه ...
عجب دمت گرم عمو فرضان خیلی ممنون ... موهای زیر بقلتو بخورم :lol:

mohsen1388

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من نامه معرفی به بیمارستانم اومده برای 2 آبان واسه آزمایش خون و تشخیص فاویسم که معاف از رزم داره .
سوالم اینه که اگه بخوام یه مورد دیگه هم روم معاینه انجام بشه امکانش هست ؟ ببنید من اصلا تو قید معافی نبودم ، رفتم پزشک عمومی نگاهم نکرده فقط گفت سابقه بستری داری گفتم به خاطر فاویست تو 2سالگی ... نوشت معرفی به کمسیون ... بعد از 50 روز تا نامه معرفی به بیمارستان اومده رفتم دنبال دکتر سینوزیتم ، تا سی تی رو نگاه کرد گفت عمل چون مزمن شده و پولیپ دو طرفه و ... داری ... پرونده نوشت که برم اتاق عمل بهش گفتم 2 |بان وقت بیمارستان دارم واسه کمسیون ، گفت رو همین سی تی اقدام کن 100% معافی ، امکان نداره کسی بتونه اینو رد کنه و بهت گیر بدن . دکتره خودش عضو کمسیون پزشکی شیراز **** وظیفه بود ... گفتم من واسه یه چیز دیگه دارم میرم ، گفت هر چی هست بریز دور ... رو همین سنوزیت اقدام کن ، چون اگه عمل کنی دیگه هیچ نوع معافیتی شامل حالت نمیشه .....
خلاصه فعلا همه چی اتفاقی داره جور میشه ، فقط سوال من اینه بیمارستان ناجا تو اهواز که قراره از من فقط یه آزمایش خون بگیره .... چه جوری میشه رفت پیش متخصص گوش حلق و بینی واسه تایید این سینوزیت و ... بعدش نمیگن تو نامه ات واسه بیمارستان واسه یه مرض دیگه بود ، این چیه از بیمارستان اومده کمسیون ؟
آخه معمولا هر کی میره واسه معافی کلی قبلش برنامه ریزی میکنه ، نه مثل من بیخبر از همه جا ...

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
معاون اجتماعی سازمان **** وظیفه از شرایط جدید خروج موقف دانشجویان مشمول از كشور خبر داد.

سرهنگ حجت الله واعظی نژاد با اشاره به شرایط خروج موقت دانشجویان مشمول از كشور افزود: در سفرهای علمی كه صرفاً ‌شامل ارائه مقاله در كنفرانسهای بین‌المللی و فرصت مطالعاتی برای مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری است مشمول باید مبلغ ودیعه 50 میلیون ریال به صورت نقد پرداخت كند.

وی ادامه داد: در سفرهای نیمه علمی شامل شركت در آزمونهای زبان، شركت یا بازدید از نمایشگاه ها، شركت در كارگاههای آموزشی حداكثر یك ماهه، ثبت یا نمایش اختراعات و سفرهایی كه مرتبط با رشته تحصیلی است مشمول باید مبلغ ودیعه 50 میلیون ریال نقد و 10 میلیون ریال به صورت چك بپردازد.

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی با بیان اینكه این قوانین از اول آذرماه امسال اجرایی می شود افزود: در خصوص سایر سفرها نیز مرجع تائید واحد دانشگاهی دانشجو خواهد بود كه برابر قوانین درخواست دانشجو را اعلام می كند.

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من دفترچه رو 1شنبه همین هفته پست کردم، البته درخواست معافیت پزشکی دادم،
و پلیس + 10 بهم گفت 3 روز دیگه برم **** وظیفه قسمت معافیت پزشکی.
گرچه من مشکلم در حدی که معاف از رزم میشم نه دائم!
میخواستم بدونم کارت سبز اعزامم کی میاد؟ تا چند هفته دیگه میاد یا بعد شورای پزشکی میاد؟

اگه اعزامم بعد از عید بزنن میتونم خودم زودتر برم؟ مثلا 10/1 تا 12/1؟ اگه میتونم چطور باید اقدام کنم.

تشکر از همگی.

Last edited:

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
برگه دفترچه برای معافی را باید حتما یه پزشک معتمد **** وظیفه پرکنه یا نه؟؟
اخه من مشکلم جوری هست که یه متخصص خاص فقط میتونه اونو تشخیص بده!!
و فقط 2 فقره متخصص این کار در شهرمون هست که اونا هم معتمد **** وظیفه نیستند!!
(شانس هم نداریم!)

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
برگه دفترچه برای معافی را باید حتما یه پزشک معتمد **** وظیفه پرکنه یا نه؟؟
اخه من مشکلم جوری هست که یه متخصص خاص فقط میتونه اونو تشخیص بده!!
و فقط 2 فقره متخصص این کار در شهرمون هست که اونا هم معتمد **** وظیفه نیستند!!
(شانس هم نداریم!)
پیش هر پزشکی بری مسئله ای نیست.حتی پزشک عمومی هم مهر بزنه مشکلی پیش نمیاد گرچه خیلی بهتره که پزشک متخصص بیماری شما باشه.در آخر نظر پزشک بیمارستانی که ارجاع میدن وشورای پزشکی اهمیت داره .حتی شورا ممکنه نظر بیمارستان خودشون رو هم رد کنه.پزشک اول فقط یه فیلتره که اونایی که تشخیص داده میشه احتمالا مشکلی دارن که تاثیر گذاره در معافیت مراجعه کنن.اصطلاح پزشک معنمد رو دوساله تو دفترچه آوردن.مهم نیست.اصلا نظر پزشک اول رو تو شورا نگاهم نمیکنن گرچه میگن تو پرونده باید باشه.مهم نظر بیمارستانیه که ارجاع میدن.

Last edited:

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوباره به همه...
راستش من مجموع نمرات چشمم 6.5 هست که شامل معافیت ار رزم میشه...
واریکوسل درجه 2 دارم...که بازم شامل معافیت از رزم میشه...(البته دارم روش کار میکنم که 3 بشه)!!
اگه یه معافیت از رزم دیگه داشته باشم معاف دائم میشم؟!!
خیلی واسم ضروریه!!حتما باید معاف شم..حتی اگه به قیمت انصراف از تحصیل باشه!!...تورو خدا یکی کمکم کنه!!
هر راهی هم باشه حاضرم انجامش بدم!!
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوباره به همه...
راستش من مجموع نمرات چشمم 6.5 هست که شامل معافیت ار رزم میشه...
واریکوسل درجه 2 دارم...که بازم شامل معافیت از رزم میشه...(البته دارم روش کار میکنم که 3 بشه)!!
اگه یه معافیت از رزم دیگه داشته باشم معاف دائم میشم؟!!
خیلی واسم ضروریه!!حتما باید معاف شم..حتی اگه به قیمت انصراف از تحصیل باشه!!...تورو خدا یکی کمکم کنه!!
هر راهی هم باشه حاضرم انجامش بدم!!
ممنون

سلام.دوستان دیدم چند مورد اینجا اشاره کردن مجموع سه تا معاف از رزم معاف دائم میشه.ولی من همچین چیزی تا حالا نشنیدم.توی آیین نامه معافیت پزشکی هم همچین چیزی نیومده.حالا نمیدونم دوستان مطابق با کدوم ماده یا تبصره چند بار به این مورد اشاره کردن.کسانی که این مورد رو بیان کردن خواهش میکنم منبعشون رو هم ذکر کنن.

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
پیش هر پزشکی بری مسئله ای نیست.حتی پزشک عمومی هم مهر بزنه مشکلی پیش نمیاد گرچه خیلی بهتره که پزشک متخصص بیماری شما باشه.در آخر نظر پزشک بیمارستانی که ارجاع میدن وشورای پزشکی اهمیت داره .حتی شورا ممکنه نظر بیمارستان خودشون رو هم رد کنه.پزشک اول فقط یه فیلتره که اونایی که تشخیص داده میشه احتمالا مشکلی دارن که تاثیر گذاره در معافیت مراجعه کنن.اصطلاح پزشک معنمد رو دوساله تو دفترچه آوردن.مهم نیست.اصلا نظر پزشک اول رو تو شورا نگاهم نمیکنن گرچه میگن تو پرونده باید باشه.مهم نظر بیمارستانیه که ارجاع میدن.
ممنون دوست عزیز

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...

خواهشن یکی که تجربش بالست و واقعا حرفه ای هست یا کسی که از این راه معاف شده بهم کمک کنه ...

من مشکل پرولاپس دریچه قلب دارم و کارای معافیت رو کردم الان در مرحله هستم که باید 20 روزه دیگه برم **** وظیفه و فکر کنم اونجا کمیسون باز داشته باشم و نتیجه رو بهم بگن ....

حالا کسی از راه پرولاپس دریچه قلب (میترال) معاف شده اصلا میشه معاف شد ؟؟

ممنون

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان ...

خواهشن یکی که تجربش بالست و واقعا حرفه ای هست یا کسی که از این راه معاف شده بهم کمک کنه ...

من مشکل پرولاپس دریچه قلب دارم و کارای معافیت رو کردم الان در مرحله هستم که باید 20 روزه دیگه برم **** وظیفه و فکر کنم اونجا کمیسون باز داشته باشم و نتیجه رو بهم بگن ....

حالا کسی از راه پرولاپس دریچه قلب (میترال) معاف شده اصلا میشه معاف شد ؟؟

ممنون

سلام
امید وارم این باعث نا امیدی نشه...
بند 1ـ كليه عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.

تبصره: پرولاپس دريچه اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غير رزمي.

بالا