• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

pmoshir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 29 ام کمیسیون پزشکی دارم واسه چشم تو بیمارستان زدن جمعشون رو 11 من لیسانسم معاف میشم؟6 نمره از چشمام آستیگماته نظرتون چیه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من 29 ام کمیسیون پزشکی دارم واسه چشم تو بیمارستان زدن جمعشون رو 11 من لیسانسم معاف میشم؟6 نمره از چشمام آستیگماته نظرتون چیه؟

سلام.نظر من 70 به 30 هست.یعنی 70 درصد احتمالش هست معاف بشی.البته به خاطر اینکه تقریبا شماره چشمت مرزیه ولیسانس به بالا رو هم یه کم اذیت میکنن .ممکنه حتی اگه کمیسیون تایید کنه برای تایید نهایی دوباره شما رو بفرستن بیمارستان.ولی ایشالا معاف میشی.

Last edited:

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از دوستان من هموروئید ( بواسیر ) درجه 3 داره آیا معافش میکنن ؟ میگن بیمارستانهای ارتش گیر زیاد میدن و معاف نمیکنن ؟ توی آیین نامه هم نوشته معاف دائم . آیا راهی هست که 100 درصد معاف بشه ؟

pmoshir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.نظر من 70 به 30 هست.یعنی 70 درصد احتمالش هست معاف بشی.البته به خاطر اینکه تقریبا شماره چشمت مرزیه ولیسانس به بالا رو هم یه کم اذیت میکنن .ممکنه حتی اگه کمیسیون تایید کنه برای تایید نهایی دوباره شما رو بفرستن بیمارستان.ولی ایشالا معاف میشی.

شما معاف شدید؟متاهل بودن تاثیری در معافیت نداره؟شورای پزشکی چه جوریه اونجا چی میپرسن و چی میخوان؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام.. بعد از چند سال آدمو همینجوری معاف می کنن؟ :D

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
شما معاف شدید؟متاهل بودن تاثیری در معافیت نداره؟شورای پزشکی چه جوریه اونجا چی میپرسن و چی میخوان؟

فکر نمیکنم وضعیت تاهل تاثیری داشته باشه.برای معافیت چشم کار خاصی نمیکنن.اونجا دو یا سه نفر دکتر نشسته که یکی از اونها پروندت یعنی نظر پزشک بیمارستان ونتیجه معاینات رو نگاه میکنه وبعد شما رو یه تست کوچیک میکنه.مثلا میگه یه متن یکی دو جمله ای رو از یه فاصله ای بخون.بعد بنابر نتیجه معاینات معافیت دائم معافیت از رزم یا معافیت موقت یا اعزام میده.آخرین مرحله هم بعد از شورای پزشکی تایید رئیس دایره معافیت پزشکی هست که معمولا سخت میگیره و ممکنه کسانی رو که شورای پزشکی برای معافیت تایید کرده دوباره برای معاینه به بیمارستان بفرستن که معمولا برای مدارک تحصیلی لیسانس ولیسانس به بالا وکسانی هست که بیمارستانی که رفتن بیمارستان وابسته به ناجا ارتش یا **** نبوده ویا شماره چشمشون مرزیه.یعنی حداکثر یک نمره بالاتر از حد معافیت هست.نگران نباش.توکل کن بر خدا.ایشالا هر چی خیره اتفاق میفته.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.. بعد از چند سال آدمو همینجوری معاف می کنن؟ :D

سلام.به صورت عادی که بعد از پنجاه سالگی فرد از مشمولیت خارج میشه ودیگه نیازی به ارائه مدرک تعیین وضعیت سربازی نداره..ولی معافیت عفو ***** بر حسب مدارک تحصیلی طبقه بندی شده وافراد با مدارک تحصیلی مختلف بسته به اینکه سال تولدشون در اون دامنه مربوط به هر مدرک تحصیلی باشه معاف میشن.

pmoshir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نمیکنم وضعیت تاهل تاثیری داشته باشه.برای معافیت چشم کار خاصی نمیکنن.اونجا دو یا سه نفر دکتر نشسته که یکی از اونها پروندت یعنی نظر پزشک بیمارستان ونتیجه معاینات رو نگاه میکنه وبعد شما رو یه تست کوچیک میکنه.مثلا میگه یه متن یکی دو جمله ای رو از یه فاصله ای بخون.بعد بنابر نتیجه معاینات معافیت دائم معافیت از رزم یا معافیت موقت یا اعزام میده.آخرین مرحله هم بعد از شورای پزشکی تایید رئیس دایره معافیت پزشکی هست که معمولا سخت میگیره و ممکنه کسانی رو که شورای پزشکی برای معافیت تایید کرده دوباره برای معاینه به بیمارستان بفرستن که معمولا برای مدارک تحصیلی لیسانس ولیسانس به بالا وکسانی هست که بیمارستانی که رفتن بیمارستان وابسته به ناجا ارتش یا **** نبوده ویا شماره چشمشون مرزیه.یعنی حداکثر یک نمره بالاتر از حد معافیت هست.نگران نباش.توکل کن بر خدا.ایشالا هر چی خیره اتفاق میفته.

ممنون از راهنمایتون شما معافی چشم گرفتی؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
**** وظیفه تهران میدان **** پنج شنبه ها بازه؟

مرسی

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
شهیاد، اکسپورتر ممنون بابات جواب :D والا من که قرار نیست فعلا برم حالا ببینم تا چی پیش می یاد :x

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه ؟

یکی از دوستان من هموروئید ( بواسیر ) درجه 3 داره آیا معافش میکنن ؟ میگن بیمارستانهای ارتش گیر زیاد میدن و معاف نمیکنن ؟ توی آیین نامه هم نوشته معاف دائم . آیا راهی هست که 100 درصد معاف بشه ؟

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان من معاف شدم و کد هم خوردم منتظرم کارتم بیاد
آیا میشه زود تر برای پاسپرت اقدام کنم ؟؟

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پشت زانوم کیست بود عمل کردم .
حالا وقتی سرپا می ایستم پام ورم میکنه طوی که پوتین به پام فشار میاره . و تو سرما هم پام رم نمیتونم زیاد خم کنم .
من 6 ماه خدمتم

Last edited:

djmd2

Registered User
لایک‌ها
26
یک سوال دارم کسی میتواند کمک کند؟!

یکی از دوستام 3 سال است که کارشناسی ناپیوسته می خواند و ترم آخر است ولی 5 واحد درسیش باقی می ماند
وضعیت ادامه تحصیلش چگونه است
می تواند بعد از خدمت بیاد و درسش را تمام کند؟

pedramhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان

اگه کسی منو راهنمایی کنه 1دنیا ممنون میشم از برج 6 دنبال کارای دانشگاهم بودم که بالاخره فوق دیپلمو تو 23/8/ بهم دادن که تاریخ 4/8/ خورده

بابام امروز میخواد بره کرمان نامه کسری برام بگیره 16 ماه منطق بوده از ختمتشو

حالا من چنتا سوال دارم همه سایتهارو زیرو رو کردم الانم 5 صبحه دارم از استرس میمیرم

1قانون کسری تا کی هست اینجور که معلومه تا آخر امساله

2 آخره امسال یعنی کی یعنی باید آموزشیم تموم بشه ختمتمو شروع کنم تا کسر بهم بخوره یا اگه بتونم 1-12/ هم برم بازم کسری بهم میخوره یا از تاریخ ارسال که کسری تو برگ سبز میزنن سال90 هم برم بهم طعلق میگیره

3من همه کارامو کردم منتظرم نامم بیاد که دفترچمو پست کنم که انشاالله تا 3 روز دیگه میرسه اگه اعزامم 4-90/ یا2-90/ باشه میتونم بندازم دی که خیالم از کسری راحت بشه​

mska

Registered User
لایک‌ها
22
یک سوال دارم کسی میتواند کمک کند؟!

یکی از دوستام 3 سال است که کارشناسی ناپیوسته می خواند و ترم آخر است ولی 5 واحد درسیش باقی می ماند
وضعیت ادامه تحصیلش چگونه است
می تواند بعد از خدمت بیاد و درسش را تمام کند؟

نه نمیشه الان باید تکلیف درسش مشخص بشه: فارغ التحصیل یا انصراف

Last edited:
بالا