دوستان من 29 ام کمیسیون پزشکی دارم واسه چشم تو بیمارستان زدن جمعشون رو 11 من لیسانسم معاف میشم؟6 نمره از چشمام آستیگماته نظرتون چیه؟
سلام.نظر من 70 به 30 هست.یعنی 70 درصد احتمالش هست معاف بشی.البته به خاطر اینکه تقریبا شماره چشمت مرزیه ولیسانس به بالا رو هم یه کم اذیت میکنن .ممکنه حتی اگه کمیسیون تایید کنه برای تایید نهایی دوباره شما رو بفرستن بیمارستان.ولی ایشالا معاف میشی.
شما معاف شدید؟متاهل بودن تاثیری در معافیت نداره؟شورای پزشکی چه جوریه اونجا چی میپرسن و چی میخوان؟
سلام.. بعد از چند سال آدمو همینجوری معاف می کنن؟![]()
سلام.. بعد از چند سال آدمو همینجوری معاف می کنن؟![]()
فکر نمیکنم وضعیت تاهل تاثیری داشته باشه.برای معافیت چشم کار خاصی نمیکنن.اونجا دو یا سه نفر دکتر نشسته که یکی از اونها پروندت یعنی نظر پزشک بیمارستان ونتیجه معاینات رو نگاه میکنه وبعد شما رو یه تست کوچیک میکنه.مثلا میگه یه متن یکی دو جمله ای رو از یه فاصله ای بخون.بعد بنابر نتیجه معاینات معافیت دائم معافیت از رزم یا معافیت موقت یا اعزام میده.آخرین مرحله هم بعد از شورای پزشکی تایید رئیس دایره معافیت پزشکی هست که معمولا سخت میگیره و ممکنه کسانی رو که شورای پزشکی برای معافیت تایید کرده دوباره برای معاینه به بیمارستان بفرستن که معمولا برای مدارک تحصیلی لیسانس ولیسانس به بالا وکسانی هست که بیمارستانی که رفتن بیمارستان وابسته به ناجا ارتش یا **** نبوده ویا شماره چشمشون مرزیه.یعنی حداکثر یک نمره بالاتر از حد معافیت هست.نگران نباش.توکل کن بر خدا.ایشالا هر چی خیره اتفاق میفته.
ممنون از راهنمایتون شما معافی چشم گرفتی؟
خواهش میکنم.بله
ببخشید مشخصات چشمتون چی بود؟کی معاف شدید؟اخیرا؟
یک سوال دارم کسی میتواند کمک کند؟!
یکی از دوستام 3 سال است که کارشناسی ناپیوسته می خواند و ترم آخر است ولی 5 واحد درسیش باقی می ماند
وضعیت ادامه تحصیلش چگونه است
می تواند بعد از خدمت بیاد و درسش را تمام کند؟