• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همگی دوستان

اگه کسی منو راهنمایی کنه 1دنیا ممنون میشم از برج 6 دنبال کارای دانشگاهم بودم که بالاخره فوق دیپلمو تو 23/8/ بهم دادن که تاریخ 4/8/ خورده

بابام امروز میخواد بره کرمان نامه کسری برام بگیره 16 ماه منطق بوده از ختمتشو

حالا من چنتا سوال دارم همه سایتهارو زیرو رو کردم الانم 5 صبحه دارم از استرس میمیرم

1قانون کسری تا کی هست اینجور که معلومه تا آخر امساله

2 آخره امسال یعنی کی یعنی باید آموزشیم تموم بشه ختمتمو شروع کنم تا کسر بهم بخوره یا اگه بتونم 1-12/ هم برم بازم کسری بهم میخوره یا از تاریخ ارسال که کسری تو برگ سبز میزنن سال90 هم برم بهم طعلق میگیره

3من همه کارامو کردم منتظرم نامم بیاد که دفترچمو پست کنم که انشاالله تا 3 روز دیگه میرسه اگه اعزامم 4-90/ یا2-90/ باشه میتونم بندازم دی که خیالم از کسری راحت بشه​

اجرا این قانون تا آخر امسال هست ولی به احتمال خیلی زیاد تمدید خواهد شد.
شما مدارک لازم را در همان ابتدا ارائه می کنی کسری خدمت شما در همان ابتدا مشخص هست
فکر می کنم ملاک تاریخ ارسال مدارک شما به **** وظیفه باشه
در مورد جابه جا کردن تاریخ اعزام تو سایت police.ir شرایط را توضیح داده

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
من دیروز برای معافیت پزشکی مدارکم را به پلیس+10 دادم طرف گفت سه شنبه همین هفته به **** وظیفه برم

الان برم انجا چی کار می کنن؟

چیزی خاصی با خودم ببرم؟

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان سابقه بیماری هم میتونه باعث معافیت بشه؟ مدارک و ... هم موجوده ، در حال حاضر اگر کسی این بیماری رو داشته باشه معافه! ولی در مورد سابقه بیماری نمیدونم...
یه بنده خدایی یک نوع بیماری داشت ، حدود 5 سال تحت درمان شیمی درمانی بود و الان دوساله که قطع درمان شده
میتونه معافیت بگیره یا باس بره؟ :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
میگم احیانا کسی هست بتونه یه امریه واسه من ردیف کنه . ( تهران تو بخش ای تی )
hanghead.gif

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام

من مرداد دفترچه رو فرستادم و شهریور برگ سبز اومد که اعزامم رو 18 آذر زده بود...

منم همون شهریور دانشگاه قبول شدم و ثبت نام کردم ولی دانشگاهم از ترم بهمن شروع میشه...

امروز پستچی واسه من برگه ی اعزامم رو آورده که کد محل آموزش و... توشه!!!

یعنی چی؟ مگه دانشگاه مدارکم رو واسه **** وظیفه نفرستاده که من قبول شدم؟؟؟

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
[quote="Mohammad";3177491]دوستان سابقه بیماری هم میتونه باعث معافیت بشه؟ مدارک و ... هم موجوده ، در حال حاضر اگر کسی این بیماری رو داشته باشه معافه! ولی در مورد سابقه بیماری نمیدونم...
یه بنده خدایی یک نوع بیماری داشت ، حدود 5 سال تحت درمان شیمی درمانی بود و الان دوساله که قطع درمان شده
میتونه معافیت بگیره یا باس بره؟ :)[/quote]

نبود؟ :eek:

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام

من مرداد دفترچه رو فرستادم و شهریور برگ سبز اومد که اعزامم رو 18 آذر زده بود...

منم همون شهریور دانشگاه قبول شدم و ثبت نام کردم ولی دانشگاهم از ترم بهمن شروع میشه...

امروز پستچی واسه من برگه ی اعزامم رو آورده که کد محل آموزش و... توشه!!!

یعنی چی؟ مگه دانشگاه مدارکم رو واسه **** وظیفه نفرستاده که من قبول شدم؟؟؟

نبود؟:(

mska

Registered User
لایک‌ها
22

سلام

نامه نگاری دانشگاه با **** وظیفه زمانبر هست

شما خودت به **** وظیفه شهرت برو و بامدرک(پرینت کارنامه قبولی) بگو که دانشگاه قبول شدی برات معافیت تحصیلی بزنن

حتما پیگیر باش تا غیبت نخوری ولی بعیده مشکلی پیش بیاد

mska

Registered User
لایک‌ها
22
[quote="Mohammad";3177491]دوستان سابقه بیماری هم میتونه باعث معافیت بشه؟ مدارک و ... هم موجوده ، در حال حاضر اگر کسی این بیماری رو داشته باشه معافه! ولی در مورد سابقه بیماری نمیدونم...
میتونه معافیت بگیره یا باس بره؟ :)[/quote]

تو دفترچه و سایت police.ir توضیح داده چه بیماری های شامل معافی میشه

کلا اقدام کن ضرر نداره

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
من دیروز برای معافیت پزشکی مدارکم را به پلیس+10 دادم طرف گفت سه شنبه همین هفته به **** وظیفه برم

الان برم انجا چی کار می کنن؟

چیزی خاصی با خودم ببرم؟

برای دوستان

امروز رفتم با وارد کردن کد ملی یک نامه معرفی به بیمارستان برای معاینه میده

mska

Registered User
لایک‌ها
22
یک سوال ، آیا برای ارسال دفترچه سربازی در هنگام تقاضای معافیت علاوه بر مدارک و برگ های خود دفترچه میشه موارد دیگری رو هم پیوست کرد ؟ مثلا در مورد معافیت کفالت و یا پزشکی یکسری موارد جدا از اونهایی که خودشون درخواست داشتند رو ضمیمه کنیم.

نه مدارک پزشکی را داشته باش تا موقعی که برای معاینه به بیمارستان معرفی شدی آنجا ارائه بدی

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
تو دفترچه و سایت police.ir توضیح داده چه بیماری های شامل معافی میشه

کلا اقدام کن ضرر نداره

در مورد این چیزی ننوشته
یه بیماری که باعث معافی میشه ، ولی طرف قطع درمان شده :blink:
میشه کاری کرد یا نه؟

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به همه
من دانشجوي ورودي 82 ازاد هستم و الانم ترم 15 ميشه كه ترم اخرم هست .
حالا ميخواستم بدونم تكليف سربازي من چطور ميشه ايا اضاف ميحورم يا نه ؟؟؟؟؟
اگه اره راهي چيزي براي فرار از اضاف هست ؟؟مثلا ميشه الان دفترچه رو پست كنم ؟؟؟
راهنمايي كنيد كه بدجوري تو فكرم لطفاً؟؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
من دانشجوي ورودي 82 ازاد هستم و الانم ترم 15 ميشه كه ترم اخرم هست .
حالا ميخواستم بدونم تكليف سربازي من چطور ميشه ايا اضاف ميحورم يا نه ؟؟؟؟؟
اگه اره راهي چيزي براي فرار از اضاف هست ؟؟مثلا ميشه الان دفترچه رو پست كنم ؟؟؟
راهنمايي كنيد كه بدجوري تو فكرم لطفاً؟؟؟

سلام.حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره کارشناسی برای مشمولین طبق آیین نامه فعلا 6 ساله .در صورتی که مشمول طی این مدت فارغ التحصیل نشه از طرف دانشگاه معرفی میشه به **** وظیفه .**** وظیفه تصمیم گیری میکنه که مشمول درسش رو تموم کنه واضافه خدمت نخوره یا اینکه در صورت ادامه تحصیل اضافه خدمت میخوره.در هر صورت با تصمیم **** وظیفه حداکثر 2 ترم به مشمول فرصت داده میشه درسش رو تموم کنه.در نهایت 7 سال یا 14 ترم حداکثر مدت مجاز تحصیل برای کارشناسیه.برای همه ورودیهای 82 که درسشون رو طی 6 سال تموم نکردن و مراجعه کردن به **** وظیفه این مدت 1 سال رو اجازه دادن که درسشو ن رو تموم کنه اما تنها با مجوز **** وظیفه.شما اضافه خدمت میخوری به خاطر اینکه از 7 سال هم بیشتر شده.در هر صورت شما در قسمت مدرک تحصیلی دفترچه باید به مدرکت وتاریخ اخذش اشاره کنی وهمچنین نامه ای که بعد از فارغ التحصیلی دانشگاه برای معرفی شما به **** وظیفه میده موقع مراجعه دستت باشه پس نمیتونی الان دفترچه رو پر کنی. ضمن اینکه گفتم شما تا الان اضافه خوردی پس فرقی نمیکنه.

Last edited:

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام.حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره کارشناسی برای مشمولین طبق آیین نامه فعلا 6 ساله .در صورتی که مشمول طی این مدت فارغ التحصیل نشه از طرف دانشگاه معرفی میشه به **** وظیفه .**** وظیفه تصمیم گیری میکنه که مشمول درسش رو تموم کنه واضافه خدمت نخوره یا اینکه در صورت ادامه تحصیل اضافه خدمت میخوره.در هر صورت با تصمیم **** وظیفه حداکثر 2 ترم به مشمول فرصت داده میشه درسش رو تموم کنه.در نهایت 7 سال یا 14 ترم حداکثر مدت مجاز تحصیل برای کارشناسیه.برای همه ورودیهای 82 که درسشون رو طی 6 سال تموم نکردن و مراجعه کردن به **** وظیفه این مدت 1 سال رو اجازه دادن که درسشو ن رو تموم کنه اما تنها با مجوز **** وظیفه.شما اضافه خدمت میخوری به خاطر اینکه از 7 سال هم بیشتر شده.در هر صورت شما در قسمت مدرک تحصیلی دفترچه باید به مدرکت وتاریخ اخذش اشاره کنی وهمچنین نامه ای که بعد از فارغ التحصیلی دانشگاه برای معرفی شما به **** وظیفه میده موقع مراجعه دستت باشه پس نمیتونی الان دفترچه رو پر کنی. ضمن اینکه گفتم شما تا الان اضافه خوردی پس فرقی نمیکنه.

ممنون از اسخ شما
ولي من شنيده بودم كه بعد از 14 ترم يه 6 ماه فرجه داري كه تو اون مدت ميتوني دفترچه رو پر كني حالا اگه اين درست باشه من به محض تموم شدن درسم تو بهمن ميتونم مدارك رو سريع بفرستم ؟؟؟؟؟
ايا كسي كه اضاف خورده ميتونه از كسري بسيج و ... استفاده كنه يا نه؟؟؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از اسخ شما
ولي من شنيده بودم كه بعد از 14 ترم يه 6 ماه فرجه داري كه تو اون مدت ميتوني دفترچه رو پر كني حالا اگه اين درست باشه من به محض تموم شدن درسم تو بهمن ميتونم مدارك رو سريع بفرستم ؟؟؟؟؟
ايا كسي كه اضاف خورده ميتونه از كسري بسيج و ... استفاده كنه يا نه؟؟؟؟

مشمولی که در مدت مجاز درسش رو تموم کرده وفارغ التحصیل شده بله 6 ماه وقت داره.این مدت 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی شروع میشه .شما گفتین که ترم 15 هستین وبهمن فارغ التحصیل میشین پس این فرجه 6 ماهه برای شما نیست .مهم برای **** وظیفه تاریخ فارغ التحصیلی شماست که در نامه دانشگاه درج شده.شما ایشالا اگه بهمن فارغ التحصیل بشین یعنی خارج از مدت مجاز تحصیل کردین .معمولا میگن کسانی که غیبت میکنن شامل امتیازات ومعافیت ها(البته غیر از معافیت پزشکی ) نمیشن.احتمالا اگه این امتیازات شامل کسورات هم باشه فکر میکنم از این کسری نتونین استفاده کنین.البته راههایی رو گذاشتن که در طول خدمت غیبت بخشیده میشه.فکر کنم 17-16 مورده مثل حفظ قرآن و.....که تو سایت **** وظیفه اومده.البته گاهی اوقات هم با توجه به شرایط به صورت کلی غیبت ها رو میبخشن.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
خرید خدمت برای همیشه مختومه شد
شرایط یکسان خدمت فرزندان مسئولان، مختومه شدن خرید خدمت، آخرین وضعیت معافیتهای *****، میزان حقوق سربازان و دلایل افزایش غائبان سربازی از جمله محورهای گفتگوی مهر با سردار موسی کمالی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار موسی کمالی مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و مدیر سابق مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح ضمن بازدید از خبرگزاری مهر به سوالات خبرنگاران پیرامون مشکلات و مسائل سربازی از جمله نحوه خدمت فرزندان مسئولان دولتی، خرید خدمت، میزان حقوق سربازان، قانون جدید **** وظیفه، معافیتهای مقام معظم ***** و دلایل افزایش غائبان خدمت سربازی پاسخ داد که مشروح این گفتگو را در ادامه می خوانید.

* آیا این موضوع که مکان و دوره خدمت فرزندان مسئولان به مراتب آسانتر از سایر مشمولان است صحت دارد؟

- سردار موسی کمالی: مناطق کشور برای انجام خدمت سربازی به 9 قسمت تقسیم شده اند که در اعزام به مناطق پنج به بالا هر مشمولی آزاد است اما افرادی که خواستار خدمت در مناطق پنج به پایین باشند یا باید جزء خانواده ایثارگران، کمیته امداد و سازمان بهزیستی باشند و یا متاهل باشند. اگر سازمانی فردی را برای انجام خدمت سربازی درخواست کند باید تعهد دهد که آن فرد جزء اقوام درجه یک سببی و نسبی مسئولان سازمان نباشد در غیر این صورت و احراز نسبیت مشمول با مسئولان سازمان علاوه بر اینکه با سازمان مربوطه برخورد و سهمیه آنان قطع می شود سرباز نیز از ادامه سربازی در آن محل منع می شود. البته منکر آن نمی شویم که در شرایط فعلی برخی دخل و تصرفها در نحوه خدمت سربازی برخی مشمولان رخ می دهد که راهی برای جلوگیری از آن وجود ندارد اما ستاد کل نیروهای مسلح تمام تلاش خود را برای کاهش این دخل و تصرفها می کند به نحوی که با متمرکز کردن اعزام مشمولان به خدمت سربازی در تهران و اعلام مکان و زمان خدمت آنان بر اساس کد، امکان دخل و تصرفها بسیار کاهش یافته است.

فرزندان مقام معظم *****، رئیس جمهور و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح با همین سیستم وارد خدمت سربازی شدند و برخی از آنان در بدترین شرایط خدمت خود را سپری کردند. هیچ کدام این افراد در مناطق خاص خدمت نکردند و تفاوتی نیز میان آنان و سایر مشمولان قائل نشده است.

مدتی پیش برخی از افراد مصوبه ای را از مجلس گرفته بودند تا فرزندان نظامیان، خود محل خدمتشان را تعیین کنند ولی زمانی که این موضوع به گوش مسئولان نظامی رسید آن را مسکوت کرده و اجازه ابلاغ این مصوبه را ندادند.

* آیا پرونده خرید خدمت سربازی در کشور بسته شده و دیگر هیچگاه شرایط خرید خدمت تکرار نمی شود؟

- بحث خرید خدمت در خارج از کشور همچنان ادامه دارد و افرادی که تا پایان سال 82 از کشور خارج شده اند می توانند طبق قانون بودجه با پرداخت 10 میلیون تومان خدمت سربازی خود را بخرند. این مبلغ در سال گذشته پنج میلیون بود که در سال جاری بر اساس نظر دولت به 10 میلیون افزایش یافت. در واقع نمی توان کاری جز دادن اجازه خرید خدمت برای مشمولان خارج از کشور کرد زیرا نه می توان آنان را دستگیر کرده و نه می توان آنان را از کشور طرد کرد چون در این صورت جذب نیروهای ضد انقلاب می شوند. برهمین اساس برای آنان تمهیداتی اتخاذ شد تا ضمن خرید خدمت سالی یکبار به مدت سه ماه به کشور تردد کنند. همچنین دانشجویانی که تا پایان سال 85 از کشور خارج شدند می توانند سالی دو بار به مدت سه ماه به کشور تردد کنند اما در داخل کشور هیچ سیاستی برای فروش مجدد سربازی وجود ندارد و پرونده این موضوع برای همیشه در کشور مختومه شده است.

* معافیتهای ***** بر چه مبنایی در کشور اعمال می شود؟

- این گونه معافیتها به ندرت در کشور اتفاق می افتد که اولین آن در سال 75 بود که شورای انقلاب متولدین تا سال 34 را از خدمت سربازی معاف کرد. بحث معافیتهای ***** برای دومین بار در سال 82 برای متولدین تا سال 55 اعمال شد زیرا افرادی که به هر دلیلی به جبهه نرفتند پس از آن شرایط سختی را در جامعه متحمل شدند برهمین اساس از خدمت سربازی معاف شدند. پس از سال 82 دیگر هیچ تصمیمی در کشور برای انجام معافیت ***** گرفته نشده و مشمولان نیز منتظر برخورداری از چنین معافیتی نباشند زیرا کشور در سالهای اخیر در شرایط عادی بوده و افراد موظف به انجام خدمت سربازی هستند برهمین اساس نیامدن آنان به خدمت سربازی بی حرمتی به افرادی است که به خدمت سربازی اعزام شده اند.

* هزینه ای که ستاد کل نیروهای مسلح به طور میانگین برای هر سرباز متحمل می شود چه میزان است؟

- هزینه هر سرباز به طور میانگین یک میلیون تومان در سال است که بخشی از این هزینه به صورت مستقیم و بخشی به صورت غیرمستقیم اعمال می شود. هزینه های مستقیم مربوط به خوراک و پوشاک سربازان است و هزینه های غیر مستقیم به حقوق سربازان در دوره خدمت سربازی ارتباط دارد.

* در سالهای اخیر روند غیبت سربازان بسیار افزایش یافته است به نظر شما دلیل این امر چیست؟

- غائبان خدمت سربازی دو دسته اند: دسته اول افرادی هستند که حداقل به مدت یک ماه یا حداکثر 6 سال غیبت می کنند اما نهایتا برای انجام خدمت سربازی مراجعه می کنند که تعداد این افراد بسیار بالاست و روندی صعودی را در پیش گرفته است اما دسته دوم غائبینی هستند که اصلا قصد اعزام به خدمت سربازی را ندارند که تعداد این افراد نسبت به 10 سال گذشته 2/0 افزایش داشته است.

زیاد بودن سربازان و عدم برخورد جدی با مشمولان غائب، تصمیمات مختلف نیروهای مسلح در بخشش و کاهش خدمت سربازی، اظهار نظر مسئولان غیر مربوط در زمینه خدمت سربازی و تشدید افکار عمومی از جمله دلایل افزایش غیبت مشمولان خدمت سربازی در سالهای اخیر بوده است.

* میزان حقوق سربازان در حال حاضر چقدر است؟

- در حال حاضر سرباز یکم 42 هزار و 700، سرباز دوم 41 هزار و 800، سرباز سوم 41 هزار و 500، گروهبان یکم 49 هزار، گروهبان دوم 47 هزار، گروهبان سوم 45 هزار و سرجوخه 43 هزار و 600 ، استوار یکم 54 هزار، استوار دوم 51 هزار، ستوان یکم 69 هزار و 600، ستوان دوم 62 هزار و 800، ستوان سوم 58 هزار و ستوان یکم پزشک 76 هزار و 900 تومان حقوق از ستاد کل نیروهای مسلح دریافت می کنند.

ستاد کل نیروهای مسلح در قانون جدید **** وظیفه موضوعات پوشاک، بیمه و غذای سربازان را مدنظر قرار داده اما مجلس به حقوق سربازان پرداخته و آن را 4.5 تا 5 درصد افزایش داده که این امر موجب افزایش بار مالی طرح و تاخیر تصویب آن شده است اما پس از تصویب این قانون تغییراتی در زمینه حقوق سربازان رخ خواهد داد. بار مالی این قانون پس از تصویب در مجلس بیش از دو هزار میلیارد ریال در سال برآورد شده در حالی که برآورد ستاد کل نیروهای مسلح حدود 600 میلیارد ریال بود

mska

Registered User
لایک‌ها
22
بیمارستان برای معافیت پزشکی فردا صبح به من وقت معاینه داده

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من الان در حال خدمته و برای بیماری بواسیر درجه 3 برای معافیت پزشکی اقدام کرده . میخواستم ببینم کسی میتونه راهتمایی کمنه که چقدر طول میکشه معافیتش رو بگیره ؟ آیا ممکنه معافش نکنن ؟! . بیماری توسط بیمارستان ارتش اصفهان هم تایید شده و توی آیین نامه هم اومده !

xms

Registered User
لایک‌ها
387
نماینده ارومیه: امریه شدن در سربازی با پول و پارتی وطن فروشی است/به اسم چالدران در تهران خدمت میکنند

سیاست > برنامه پنجم - ماده 179 لایحه برنامه پنجم به شرایط امریه شدن سربازان اشاره داشت که با درخواست حذف نماینده ارومیه روبرو شد.
به گزارش خبرآنلاین، نادر قاضی‎پور نماینده ارومیه با بیان اینکه خدمت سربازی، در ایران آدم ساز است، با امریه شدن نیروهای سرباز مخالفت کرد و گفت: تا حالا دیده‌اید که فرزندان مردم بدبخت و بیچاره هم امریه شوند؟ امریه برای آنها است که با پارتی و پول در تهران خدمت می‎کنند و بچه‏های مستضعف مناطق محروم در کوه و کمر خدمت می‏کنند.
وی امریه شدن سربازان را بر این اساس ظلم به مستضعفان و برخلاف عدالت دانست که فقط شامل حال بچه‎ پولدارها و سرمایه‏دارها می‌شود.
نماینده ارومیه ادادمه داد: برخی امریه میگیرند به اسم چالدران و... در تهران خدمت می کنند. این امریه نیست، وطن فروشی است!
/111ف

بالا