• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
پدر من فوت شده و الان من کفیل مادرم هستم و معاف شدم
یه داداش یک سال از خودم کوچیکتر دارم که الان 19 سالشه و دانش آموزشه

شنیدم یه قانونی 2-3 روزه اومده که برادرم هم معاف میشه
مادر بنده هم مشکل جسمی داره

کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

فکر نکنم بشه.اگر یکی از برادرا به هر دلیلی معاف شده باشه نمیشه.

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
کسی راجع به معافیت از طریف بیماری های روده خبر داره؟
بعد برای معافیت اولین کار چیه؟ دفترچه رو کجا میبرین؟

سلام دفترچه رو که گرفتی اول فرم معاینه اولیه رو میبری پیش پزشک عمومی ناجا پر کنه بعد واسکن هم میزنی فرمش هم همون جا خودشون مهر میزنن یه فرم اطلاعات شخصی هم هست که خودتون پر میکنید بعد همه اینا رو همراه سایر مدارک لازم مثل عکس و.... که همه رو داخل دفترچه نوشته میبری پلیس +10 اونجا 6 تومن میگیرن خودشون ثبت سیستم میکنن بعد باید منتظر بمونی نامه معرفی به بیمارستان واست بیاد موفق باشی 

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
اگه درخواست معافیت پزشکی داده باشیم و نامه معرفی به بیمارستان هم اومده باشه میشه برا یه مورد دیگه هم درخواست معافیت پزشکی داد؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
بهترین یگانی که میشه افتاد برای خدمت در نیروی انتظامی چی هست؟
مواد مخدر/دادسرا ... ؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین یگانی که میشه افتاد برای خدمت در نیروی انتظامی چی هست؟
مواد مخدر/دادسرا ... ؟

یگانهای ستادی مثل : عقیدتی , حفاظت , فرماندهی , بازرسی , نیروی انسانی و ... ( فقط ساعت اداری:D)

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
دوست من جمع نمره چشمش از 8 بالاتره مدرکش هم دیپلمه از خدمت معاف میشه یا نه ؟

desinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من کد مازاد خوردم و اعزامم اول دی هستش ایا وسایل با خودم ببرم و مو را بزنم یا نه با تشکر

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان ببیند من پدرم
هم دیسک کمر عمل کرده
بواسیر عمل کرده باد فتق عمل کرده
سنش 51 ساله دندوناش ریخته تحت نظر بهزیستی هم هست واسه کم شناویی گوشش
رفتیم از طرف بهزیستی واسه معافی اقدام کردیم ولی دکترای تهران تایید نکردند
حالا میخوام ببینم از کدوم این راها میتونم برم کفالت بگیرم ؟ واقعا دیگه از کار افتاده شده پدرم
لطفا خبره ها کمک کنید

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان...

من 1 ماه پیش مدارکم رو دادم پلیس +10 برای معافیت....کارتم نیومد! رفتم پلیس +10. زد تو کامپیوتر گفت سوم همین ماه رفته واسه صدور کارت...
خب تا الان هم نیومده!
مگه صدور کارت چقدر طول داره؟
چقدر صبر کنم؟
میگن جدیدا به عکس گیر میدن...من عکسم مشکلی نداشت...تا کی صبر کنم؟

نگران نباشین.به خاطر تغییراتی که در روند صدور کارت صورت میگیره وهوشمند شدن کارت زمان بیشتری طول میکشه.اگه تا اواخر دی ماه کارت نیومد اون موقع باید نگران بشین وپیگیری کنین.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوالی دارم خیییییییلی ممنون میشم اگر اطمینان دارید جواب بدید.

من سال 91 (آذر ماه) پدرم 59 سالش تموم میشه و تک فرزند پسر هستم. اگر می تونستم امسال کنکور ارشد قبول شم الان نباید میرفتم خدمت و به خوبی و خوشی معاف می شدم. اما الان غیبت خوردم و با چندماه تاخیر می خوام برم خدمت. الان سوالم اینه که اگر برای کنکور امسال درس بخونم (البنه فکر می کنم فقط برا پیام نور فرصت دارم) آیا اگر خدابخواد و قبول بشم می تونم برم دانشگاه و بعد هم از اون قضیه کفالت استفاده کنم؟؟؟ یا اینکه این غیبتی که الان دارم باعث میشه اونموقع هم با اینکه دانشجوهستم (اگر بشم) دیگه نتونم از این قانون استفاده کنم؟؟

در صورت غیبت متاسفانه نمیتونین از معافیت کفالت استفاده کنین.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اگه درخواست معافیت پزشکی داده باشیم و نامه معرفی به بیمارستان هم اومده باشه میشه برا یه مورد دیگه هم درخواست معافیت پزشکی داد؟

نامه معرفی به بیمارستان فقط برای بیماری ذکر شده در برگه معاینه اولیه صادر شده ومعاینات برای همون بیماری انجام میشه.در این مرحله نمیشه برای بیماری دیگه ای در خواست داد.دوباره باید از طریق **** وظیفه اقدام کنین.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان عزیز...

من الان یک مشکلی در مورد زمان اقدام به معافیت پزشکی دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید....

تارخ فراغ التحصیلی من 18 خرداد 89 بود و بعد از اون 6 ماه فرصت داشتم که دفترچه رو پست کنم (یعنی میشه 18 آذر) من بنا به دلایلی زودتر اقدام نکردم که معافیت رو بگیرم و می خواستم دفترچه رو تقریبا نزدیک به Deadline ارسال کنم، من 10ام آذر دفترچه رو فرستادم و امروز هم برگ سبزم رسید،که تاریخ اعزامم خورده به اول اسفند 89....

حالا سوالم اینه که اگه من الان (یعنی بعد از مشخص شدن تاریخ اعزام و اومدن برگ سبز) و بعد از اینکه این مهلت 6 ماهم تموم شده اقدام کنم برای معافیت و معافیت نگیره برام چه اتفاقی می افته؟ 2 تا سوال میشه مطرح کرد:
- کلاً معافیت نگیرم آیا غیبت میخورم؟
- معاف از رزم بشم باز هم غیبت می خورم؟

ممنون

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگر معاف نشید که 100 درصد غیبت میخورید اما اگر معاف بشید دائم یا معاف از رزم فرق نداره غیبت نمیخورید

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
اگر معاف نشید که 100 درصد غیبت میخورید اما اگر معاف بشید دائم یا معاف از رزم فرق نداره غیبت نمیخورید

ممنون، اون وقت اگه معاف نشم، یا معاف از رزم بشم تاریخ اعزامم فرقی خواهد کرد؟ (الان که خورده 1 اسفند، نا مردا من 10 آذر فرستاده بودم زدن 3 ماه بعد...!!! )

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
با سلام خدمت عزیزان

پادگان دغاغله اهواز ( پل شناور اهواز 422 ) آدرس دقیقش کجاس ؟ کسی از بچه ها اونجا بوده ؟ منطقه محروم حساب می شه یا نه ؟
بعد من آموزشی ارتش بودم حالا انگار اینجا **** هست . حالا کار چطوریه ؟ لباس جدید باید بخرم یا خودشون می دن ؟ برنامه چیه اصلا کسی تا حالا این برنامه براش پیش اومده آموزشی یه ارگان باشه و یگانش یه ارگان دیگه ؟

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با سلام خدمت عزیزان

پادگان دغاغله اهواز ( پل شناور اهواز 422 ) آدرس دقیقش کجاس ؟ کسی از بچه ها اونجا بوده ؟ منطقه محروم حساب می شه یا نه ؟
بعد من آموزشی ارتش بودم حالا انگار اینجا **** هست . حالا کار چطوریه ؟ لباس جدید باید بخرم یا خودشون می دن ؟ برنامه چیه اصلا کسی تا حالا این برنامه براش پیش اومده آموزشی یه ارگان باشه و یگانش یه ارگان دیگه ؟

:blink:
عمو مگه میشه همچین چیزی؟؟؟
محاله!
آموزشی ارتش بودی خب یگانتم ارتشی دیگه
اگر واقعا چنین اتفاقی که میگی افتاده باشه تو 20:30 نشونت میدن
2i8d4ao.gif

معروف میشی عمو
2i8d4ao.gif

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
:blink:
عمو مگه میشه همچین چیزی؟؟؟
محاله!
آموزشی ارتش بودی خب یگانتم ارتشی دیگه
اگر واقعا چنین اتفاقی که میگی افتاده باشه تو 20:30 نشونت میدن
2i8d4ao.gif

معروف میشی عمو
2i8d4ao.gif
دیگه همه چیز ما عوضیه
2i8d4ao.gif

حالا کسی نبوده که دغاغله افتاده باشه یا اینکه چنین تجربه که تو بالا نوشتم داشته باشه ؟
2i8d4ao.gif

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطفآ یکی از دوستانی که معافیت کفالت گرفتند پاسخ بدند که در اون قسمتی که نیاز هست سه تا شهود تک پسر بودن رو شهادت بدند آیا لازمه هر سه تاشون بیایند کلانتری؟چه مدارکی باید بیارند؟و اینکه حتمآ باید فامیل باشند یا نه؟اگه همه اعضای یک خانواده باشند ایرادی داره؟ممنون

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ممنون، اون وقت اگه معاف نشم، یا معاف از رزم بشم تاریخ اعزامم فرقی خواهد کرد؟ (الان که خورده 1 اسفند، نا مردا من 10 آذر فرستاده بودم زدن 3 ماه بعد...!!! )
دوست عزیز من دقت نکرده بودم اگر برگ سبزت اومده شما فکر کنم دیگه الان نمیتونی واسه معافیت اقدام کنی باید بری حین خدمت اقدام کنی که شنیدم کمیسینوش هم آسونتر میگیرن اما اگر الان هم قبول کنن شما اگر معاف نشی یا معاف از رزم بخوری معمولا 20 روز بعد از گرفتن جواب شورای عالی اعزامی (تقریبا فرقی هم با این تاریخی که گفتین نداره چون پروسه کاری معافیت پزشکی :اومدن نامه معرفی به بیمارستان و ... خودش سه ماهی طول میکشه)

Last edited:
بالا