• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوست عزیز
من هم نارسائی در چه میترال قلب دارم (پرولاپس میترال )متاسفانه زیاد با این بند حال نمی کنند به من هم معاف از رزم دادم اگر تهران هستی که هیچ پارتی داشته باشی معاف نداشته باشی معاف از رزم . بسیار بی خودی و مزخرف هست . من دوستم مشهد
با همین وضعیت معاف شد من نشدم . امیدوارم شما کار شما درست شود من بیمارستان نیرو هوایی فرستاده بودند برای اکو دکتر که اکو می کردم می گفت متاسفانه به خاطر مدرک که داری فوق لیسانس بهت معافی نمی دهند می گفت مدارک بالا را به این راحتی معاف نمی کنند .
فردا هم عازم هستم صفر یک فقط میتونم بگم متاسف برای این وضعیت به قولی برای بعضی ها قانون تاجایی که می خواهند خم میشودبرای بعضی ها میشکند برای بعضی ها هم تکون نمی خورد

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امید وارم این باعث نا امیدی نشه...

دوست عزیز ممنون از شما که پاسخ دادین...

امامشکل من مادرزادی هم هستش اما منظور از نارسائی نشده باشد یعنی چه ؟

کسی میتونه کامل توضیح بده آیا کسی تا به حال از این طریق ها معاف شده ؟؟:happy:

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز ممنون از شما که پاسخ دادین...

امامشکل من مادرزادی هم هستش اما منظور از نارسائی نشده باشد یعنی چه ؟

کسی میتونه کامل توضیح بده آیا کسی تا به حال از این طریق ها معاف شده ؟؟:happy:

با سلام دوست عزیز
من هم نارسائی در چه میترال قلب دارم (پرولاپس میترال )متاسفانه زیاد با این بند حال نمی کنند به من هم معاف از رزم دادم اگر تهران هستی که هیچ پارتی داشته باشی معاف نداشته باشی معاف از رزم . بسیار بی خودی و مزخرف هست . من دوستم مشهد
با همین وضعیت معاف شد من نشدم . امیدوارم شما کار شما درست شود من بیمارستان نیرو هوایی فرستاده بودند برای اکو دکتر که اکو می کردم می گفت متاسفانه به خاطر مدرک که داری فوق لیسانس بهت معافی نمی دهند می گفت مدارک بالا را به این راحتی معاف نمی کنند .
فردا هم عازم هستم صفر یک فقط میتونم بگم متاسف برای این وضعیت به قولی برای بعضی ها قانون تاجایی که می خواهند خم میشودبرای بعضی ها میشکند برای بعضی ها هم تکون نمی خورد

خب راستش نظر دوستمون کاملا درسته...یعنی اگه پارتی داری که میتونه کاراتو بکنه که معافی...وگرنه اگه مشکلت واقعا هم حاد باشه شاید اذیتت کنند...راستش من دقیق نمیدونم...ولی امیدوارم معاف شی...خدا کنه همه معاف شن...:(
خودم خیلی حالم گرفته ست...من اگه بخوام معاف شم باید انصراف بدم...و معافیتم هم خیلی ضروریه...ولی بدجور گیرم...
به هر حال...شما سعی تو بکن...ولی یه پرس و جو بکن قبلش...برو پیش یکی از پزشک های معتمد...بهت میگه...قبل از اینکه اقدام کنی...

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من 5شنبه آموزشيم با موفقيت طي كردم و الانم 1هفته اي مرخصي گرفتم .

تقسيم هم افتادم مرزباني اروميه البته ايندفعه 80% بچه ها رو فرستادن مرز

قمي هستم فوق ديپلم دارم و 9ماه هم كسري خدمت ميخواستم ببينم تو مرز كه خدمت كنم چند ماه ديگه كسري ميخورم؟؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من 5شنبه آموزشيم با موفقيت طي كردم و الانم 1هفته اي مرخصي گرفتم .

تقسيم هم افتادم مرزباني اروميه البته ايندفعه 80% بچه ها رو فرستادن مرز

قمي هستم فوق ديپلم دارم و 9ماه هم كسري خدمت ميخواستم ببينم تو مرز كه خدمت كنم چند ماه ديگه كسري ميخورم؟؟؟

سلام.به خاطر منطقه عملیاتی 2 ماه دیگه کسر میشه.با اون 9 ماه میشه 11 ماه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح شایعه کاهش ، افزایش و فروش دوره خدمت سربازی را تکذیب کرد .

به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار موسی کمالی با اشاره به مدت 18 ماهه خدمت سربازی گفت:‌ با حضور در مناطق عملیاتی و محروم به ترتیب دو و یک ماه از این مدت کسر می شود .

وی شرط دیگر کسر مدت خدمت سربازی را داشتن تحصیلات عالی دانست و افزود: ‌برای مدرک کارشناسی یک ماه ، مدرک کارشناسی ارشد دو ماه و مدرک دکتری سه ماه از خدمت دوره سربازی کسر می شود .

مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ‌براین اساس اگر سربازی دارای مدرک دکتری باشد و در مناطق عملیاتی خدمت کند ، مدت خدمت وی 13 ماه است .

سردار کمالی با اشاره به اینکه موضوع تغییر در مدت زمان سربازی در حال بررسی است گفت : نتایج این بررسی آخر امسال اعلام می شود و تا زمان اعلام نتایج این بررسی ها و اتخاذ تصمیم جدید ، مدت دوره سربازی به همین روال کنونی است

amint63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه کسی معاف از رزم بشه میتونه تقاضای سربازی معمولی بده یا نه؟ توی کارت پایان خدمت میزنند که طرف معاف از رزم بوده یا نه؟ با تشکر

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
این شرایط معافی کف پا چه جوریه؟!
تا چه حد باید باشه؟

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم /.

من دفترچه رو گرفتم پر کردم فقط فعلا پست نکردم
تا وسط های این ماه دیگه پست می کنم که بره
لیسانس عمران دارم همین امسال تموم کردم

تاریخ فارغ تحصیلی 89.08.05

من اگه پست کنم سربازی من کدوم ماه میخوره ؟

احتمالا اردیبهشت ؟ اگه اردیبهشت بخوره من می تونم سربازی رو زودتر برم ؟ یعنی اسفند ماه 89

پارتی اینا میخواد ؟ من اصلا پارتی ندارم

راستش برنامه من اینجوریه :

اگه شد اسفند : تا اسفند ارشد آزاد رو بخونم اردیبهشت ماه که کنکورش هستش مرخصی میگیرم میرم کنکور رو میدم تا آخر شهریور اگه قبول هم شدم باز میرم 2 سال ارشد رو می خونم بعد باقی سربازی !

میشه یا نمیشه ؟ راحت میشه 2 ماه جلو انداخت ؟:wacko:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم /.

احتمالا اردیبهشت ؟ اگه اردیبهشت بخوره من می تونم سربازی رو زودتر برم ؟ یعنی اسفند ماه 89

اگه شد اسفند : تا اسفند ارشد آزاد رو بخونم اردیبهشت ماه که کنکورش هستش مرخصی میگیرم میرم کنکور رو میدم تا آخر شهریور اگه قبول هم شدم باز میرم 2 سال ارشد رو می خونم بعد باقی سربازی !

منم دقیقاً همین سوال رو دارم !

zara2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم /.

سلام
من خودم تازه پست کردم
برج7
البته برگ سبز اومده 11/18 اعزامم
فردا میخوام برم بندازمش جلو
واسه اینکارم از چند نفر پرسیدم
باید حتما بری **** وظیفه تهران(اگه شهرستانی) ولی %100 شدنیه
چون نمیشه نداره /بهونه میکنن جا پر شده
بگو من مشگل دارم نمیتونم نرم باید زود برم
یه بهونه بیار دیگه
احتمالا برج 12 میوفتی یا برج2
ولی در هر صورت میتونی بندازی جلو
حالا فردا اگه منم تونستم بندازم جلو خبرتون می کنم

واسه درستم خیالت راحت اگه قبول بشی مرخصی میدن.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
از بين دوستان كسي هست كه بتونه كمكم كنه؟
فردي متولد مهرماه 64 هستش و دانشجوي كارشناسي پيوسته ترم 11 دانشگاه آزاد هستش و البته مشمول كه از معافيت تحصيلي استفاده ميكنه. طبق قوانين خدمت سربازي حداكثر تا 1 ترم ديگه ميتونه از مرخصي تحصيلي استفاده كنه. آيا شرايطي هست كه 1 ترم ديگه هم افزون بر اين 6 سال، سربازي رو به تعليق بندازه تا درسش تموم بشه؟ اگه پاسخ مثبته بايد از طريق دانشگاه اقدام كرد يا **** وظيفه، و مراحلش چيه؟

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
از بين دوستان كسي هست كه بتونه كمكم كنه؟
فردي متولد مهرماه 64 هستش و دانشجوي كارشناسي پيوسته ترم 11 دانشگاه آزاد هستش و البته مشمول كه از معافيت تحصيلي استفاده ميكنه. طبق قوانين خدمت سربازي حداكثر تا 1 ترم ديگه ميتونه از مرخصي تحصيلي استفاده كنه. آيا شرايطي هست كه 1 ترم ديگه هم افزون بر اين 6 سال، سربازي رو به تعليق بندازه تا درسش تموم بشه؟ اگه پاسخ مثبته بايد از طريق دانشگاه اقدام كرد يا **** وظيفه، و مراحلش چيه؟
علی دانشگاه خودش نامه میده به طرف که ببره **** وظیفه و اونجا هم جواب نامه رو همون موقع میدن، و دوباره نامه ی **** وظیفه رو به دانشگاه میده! مشکلی نداره کلا (البته اگه **** وظیفه موافقت کنه که بعیده نکنه - البته برای هر کس بسته به سنش متفاوته، الان که گفتی 64 ممکنه یه مقدار کار بیخ پیدا کنه!)

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
ازدواج کردن برادر بزرگتون ربطی به معافیت شما نداره. مهم اینه که در حال حاضر چون برادر بزرگتون در حال خدمت هستش و عملا نون بیار خونه محسوب نمیشه شما تنها فرزند پسر خونوادتون هستین که بالای 18 سال سن دارین و نون بیار خونه میتونین محسوب بشین. (البته اگه برادر کوچیکتون 18 سالش نشده باشه) بنابراین اگه همین الان پدرتون 59 سال تمام داشته باشه شما معافین. البته اگه برادر بزرگتون که در حال سربازیه، از سربازی برگرده ممکنه دیگه این شرایط شامل حال شما نشه.
برادر من از 18 سال بیشتره که داره سربازی میره دیگه لیسانس داره ! 24 سالشه
منم 23 سالمه
پدر هم بالای 59 سال !
اینطوری معاف میشم من ؟
الان معافم من ؟
ما کلا خانواده 4 نفری هستیم
من - برادرم - پدر - مادر
من فقط یه برادر دارم همین.
قانونش کو میشه بگین ببینم /.....:blush:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
برادر من از 18 سال بیشتره که داره سربازی میره دیگه لیسانس داره ! 24 سالشه
منم 23 سالمه
پدر هم بالای 59 سال !
اینطوری معاف میشم من ؟
الان معافم من ؟
ما کلا خانواده 4 نفری هستیم
من - برادرم - پدر - مادر
من فقط یه برادر دارم همین.
قانونش کو میشه بگین ببینم /.....:blush:

شما معاف موقت میشین تا برادرتون از سربازی برگرده!

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
شما معاف موقت میشین تا برادرتون از سربازی برگرده!

نه منظورم معافیت کفالت هستش /.
که اگه برادرم که داره خدمت می کنه و من اینجا خونه تنها و پدر بالای 60 سال معافیت کفالت شامل من نمیشه ؟

مشمول، برادر تنی یا ناتنی بیش از 18 سال از پدر خود نداشته باشد و اگر دارد با تایید شورای پزشکی وظیفه ی عمومی، توانایی کافی برای مراقبت از پدر را نداشته باشد.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
نه منظورم معافیت کفالت هستش /.
که اگه برادرم که داره خدمت می کنه و من اینجا خونه تنها و پدر بالای 60 سال معافیت کفالت شامل من نمیشه ؟
دوست عزیز شما معافیت کفالت بهتون نمی خوره، چون یه برادر دارید و حتی اگه پدرتون بالای 60 باشه و برادرتون خارج از کشور هم باشه، باز نمی تونید از این معافیت استفاده کنید
مگه اینکه برادرتون مشکل پزشکی داشته باشه

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
من ۲ تا سوال دارم اگه میشه لطف کنید جواب بدید؟
یکی اینکه کجا تو تهران هست که معاینه کامل انجام میدن تا ببینیم معاف میشیم یا نه؟
سوال دوم هم اینه که مراحل معافیت پزشکی به طور کامل چی هست؟

pmoshir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

دوستان من 29 ام کمیسیون پزشکی دارم واسه چشم تو بیمارستان زدن جمعشون رو 11 من لیسانسم معاف میشم؟6 نمره از چشمام آستیگماته نظرتون چیه؟

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
علی دانشگاه خودش نامه میده به طرف که ببره **** وظیفه و اونجا هم جواب نامه رو همون موقع میدن، و دوباره نامه ی **** وظیفه رو به دانشگاه میده! مشکلی نداره کلا (البته اگه **** وظیفه موافقت کنه که بعیده نکنه - البته برای هر کس بسته به سنش متفاوته، الان که گفتی 64 ممکنه یه مقدار کار بیخ پیدا کنه!)

merc Amir jan
:)

بالا