باشه جهت اطلاع همه دوستان من مراحل کار رو شرح میدم:
1- تهیه دفترچه اعزام به خدمت از پلیس +10 و 6 قطعه عکس 2*3 بدون ریش و با زمینه سفید و پیراهنی بغیر از سفید
2-فرم شماره 1 برای کسایی که متولد قبل از 64 هستن ( که شامل من هم بودش : من دانشجوی ترک تحصیل کرده هستم و2 سال هم غیبت دارم) . این فرم رو پر میکنین و میبرین حوزه **** وظیفه قسمت اداری تا اونا هم پرش کنن((فقط متولیدن قبل 64))
3-فرم 2 رو پر میکنین و اگه میخواین معافیت بگیرن قسمت معافیت پزشکی رو تیک میزنین با ذکر بیماریتون
4-فرم 3 رو هم کسایی که دیپلم دارن یا پیش دانشگاهی میخونن رو میبرن که مدرسه ای که ازش دیپلم گرفتن یا پیش دانشگاهی شون پرش کنه و میدن آموزش و پروش ناحیه شون مهر کنه(( اونایی هم که تحصیلات دانشگاهی دارن فوق دیپلم-لیسانس... باید یه نامه گواهی اتمام تحصیلات از دانشگاه بگیرن)
5-فرم شماره 4 که میبرین اداره بهداشت شهرتون واکسن رو میزنن و امضا میکنن
6-فرم شماره 5 مهمترین فرم: شما باید بدقت آیین نامه پزشکی رو بخونین که لینکشو واستون میذارم و ببینین کدوم بیماری ممکنه تو شما باشه حتی یه شک کوچیک رو هم با پزشکتون در میون بذارین. بعد میرین یه بیمارستان نظامی که آدرسش تو همون پلیس +10 هستش واونجا میدین تا معاینه کنن و به هرچیزی شک دارین به پزشک میگین تا اون معاینه کنه اگه سردرآورد که همون جا بیماریتون رو مینویسه وگرنه به متخصص اونجا معرفی میکنه و فرمتون رو پر میکنه و مینویسه ارجاع به کمیسیون پزشکی با ذکر علت.
اگه سالم هم باشین که معاینه میکنه و فرم و پر میکنه و مینویسه مشکلی نیست.
آئين نامه معاينه و معافيت پزشكي :
http://www.police.ir/portal/Home/Sh...f5a85&ID=e05cc547-9399-4295-bb6e-5e68c60294a4
7- یه فیش 3100 تومنهم اونایی که میخوان معافیت بگیرن باید بانک ملی بگیرن.
حالا تمام مدارک بالا رو با کپی شون و کپی شناسنامه و کارت ملی میبرین پلیس +10 تا اطلاعاتتون رو ثبت کنه و یه برگه بهتون میده و میگه که 2 هفته دیگه برین حوزه **** وظیفه برای شورای پزشکی
اینا مراحلی هستش که من تا حالا طی کردم و تقریبا 20 روز از شروع کارم گذشته و فردا هم شورای پزشکی دارم
دیگه تو شورای پزشکی معاینه میشم یا نه خدا میدونه و خیلی هم استرس دارم چون بیماری من واریکوسل گرید 3 طوریه که یه چیز محرض نیست وگاهی خودش و نشون میده و گاهی نه . امیدم به خداست شما هم دعا کنین
بعدا میام و همه مراحل کار و نتیج شورای پزشکی رو واستون میذارم . سوالی هم باشه در خدمتم