• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دوست عزیز به خاطر از دست دادن خواهرتون متاسفم
متاسفانه من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم ولی شما میتونین به خاطر افسردگی معافیت دایم هم بگیرین و اگه نشد دست کم معاف از رزم میشین. کافیه که تو همون آموزش با بهداری اونجا صحبت کنین و ازشون بخواین شما رو به شورای پزشکی ارجا بدن.
شکی هم نیست منم الان مثل شما بلاتکلیف هستم شما تمام سعی اتون رو بکنین که معافی بگرین و اگه خدا بخواد همه چیز حل میشه وگرنه که سربازی تون رو ادامه بدین و از خودتون خوشحال باشین که تمام سعی اتون رو کردین
انشالله همه دوستایی که مشکل دارن معاف میشن

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام دوستان

برداشت تون چیه از این خبر.

هر کسی پدرش تو دوران جنگ یا به قول این متن 58-71 تو نیروی زمینی ارتش بوده میتونه کسری بگیره ؟
(هر جایی که خدمت کرده باشه ؟ منطقه عملیاتی با شه یا نه فرقی نمیکنه ؟)

===============================
كسر خدمت فرزندان سربازان دفاع مقدس
تهران ، شبکه خبر ، اجتماعی - جامعه 11 مرداد 1389 18:28
به ازای هر ماه خدمت سربازان نیروی زمینی ارتش دوران دفاع مقدس ، 18 روز از خدمت فرزندان آنان کسر می شود.
امیر سرتیپ عباس دهگانی، معاون نیروهای احتیاط و ذخیره نیروی زمینی ارتش با اعلام این خبر افزود: امروز همچنین توافقنامه صدور کارت ایثار، برای سربازان دوران دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش ، میان شرکت پست جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی ارتش امضا شد.

عباس دهگانی گفت: این توافقنامه شامل سربازانی می شود که در سال های 58 تا 71 در نیروی زمینی ارتش خدمت کرده و در دوران دفاع مقدس نیز حضور داشته اند.

وی گفت: کارت های ایثار برای سربازان دوران دفاع مقدس نزاجا صادر شده و به زودی برای نیروهای دیگر هم صادر می شود.

امیر سرتیپ "عباس دهگانی" معاون نیروهای احتیاط و ذخیره نیروی زمینی ارتش همچنین گفت: این کارت ویژه سربازانی است که در دوران دفاع مقدس در نیروی زمینی ارتش خدمت کردند.

معاون نیروهای احتیاط و ذخیره نیروی زمینی ارتش گفت: با مشارکت شرکت پست، افراد می توانند در محل سکونت خود مدارک را به دفاتر پستی تحویل دهند و مدارک از این شرکت، برای اخذ تاییدیه به یگان خدمتی فرد ارسال و سپس کارت ایثار صادر و به فرد تحویل می شود.

امیر سرتیپ عباس دهگانی، زمان صدور کارت ایثار را به طور میانگین یک ماهه بیان کرد و گفت: در صورت وجود مشکل، زمان صدور، افزوده می شود.

عباس دهگانی افزود: ستاد کل نیروهای مسلح بخشنامه داده است که اگر هیچ اطلاعی از وضع خدمتی فرد وجود نداشت، حتی مصاحبه،‌ عکس یا تقدیر نامه نیز تایید کننده خواهد بود.

وی گفت: حدود سه میلیون نفر در نیروی زمینی ارتش خدمت کرده اند که زیر پوشش کارت های ایثار قرار خواهند گرفت.

دهگانی همچنین افزود: افرادی که در قید حیات نیستند، این کارت به خانواده آنان داده می شود تا از مزایای آن استفاده کنند.
منبع :
http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=15&nid=189130

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا من یکم اعزامم واکسنم مال سال پیشه ... این قبلیه چقد اعتبار داره ؟ بعد من خوندم که باید 15 روز قبل از اعزام واکسن بزنیم وگرنه نمی پذیرن ... حالا این 15 روز درسته ؟ اگه کمتر از 15 روز برم اونجا و نپذیرن اضافه خدمت می زنن ؟ :(

h a d i

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من پدرم 20 درصد جانبازی داره 14 ماه از خدمتم کم میشه من باید کار این معافیت رو قبل از فرستادن دفترچه انجام بدم یا حین خدمت؟بعد اگه کارش قبل از خدمت انجام شه میتونم برا سال دیگه ازش استفاده کنم. مثلا سال بعد برم سربازی؟
این قانون همیشگی هست یا تا اخر امساله؟

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا من یکم اعزامم واکسنم مال سال پیشه ... این قبلیه چقد اعتبار داره ؟ بعد من خوندم که باید 15 روز قبل از اعزام واکسن بزنیم وگرنه نمی پذیرن ... حالا این 15 روز درسته ؟ اگه کمتر از 15 روز برم اونجا و نپذیرن اضافه خدمت می زنن ؟ :(
نه خیر اعتبارش تا شش ماه هست . شما یک روز مونده به خدمتم که آمپول بزنید مورد نداره براتون تاریخ یه ماه قبلو می زنن ... :eek:

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه توی قوانین سال 90 ، معافیت پزشکی حین دانشجو بودن امکان پذیر خواهد بود یا نه ؟

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من تا چند روز دیگه میخوام دفترچه رو پست کنم، فقط قبلش یه چندتا سوال داشتم که منو خیلی گیج کرده!
مهمتر از همه اینکه من یه سری مشکلات پزشکی دارم و تا اونجایی که تحقیق کردم به من معاف از رزم تعلق میگیره، الان میخواستم بدونم بعد اینکه دکتر تو برگه معاینه مشکلاتم رو علامت زد من باید تو برگه شماره 2 که مشخصات خودمه قسمت نوع درخواست، باید خونه ی اعزام به خدمت رو علامت بزنم یا معافیت پزشکی رو؟
و اگه معافیت پزشکی رو باید علامت بزنم قسمت نوع بیماری رو خودم پر کنم یا بدم همون دکتر که برگه معاینه رو پر میکنه؟

و یه سوال عجیب اینکه من ریش پرفسوری میذارم و عکسم هم با همین مدل ریش هستش ولی شنیدم که کلا هر مدل ریش باشه گیر میدن و قبول نمیکنن و باید بدون ریش باشه درسته دوستان؟

مرسی از همگی

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من تازه فوق لیسانسم رو گرفتم و شماره چشمام 9.5+1.5 آستیگمات هستش
اول میخواستم ببینم آستیگمات جز شماره چشم حساب میشه؟
راهی برای ضعیفتر کردن چشم هست؟
سلام دوست عزیز...
آستیگمات هم حساب میشه...
منم دقیقا مشکل شما رو دارم...یعنی 1 نمره کم دارم...دارم خودمو میکشم که یه راهی پیدا کنم که ضعیفتر بشه چشام...ولی هیچ کس جوا درست و حسابی نمیده...
امیدوارم هم من هم شما راهمونو پیدا کنیم...

xms

Registered User
لایک‌ها
387
شعبه دوم سازمان **** وظیفه تهران راه اندازی شد دومین شعبه سازمان **** وظیفه صبح دوشنبه در جنوب تهران راه اندازی شد. به گزارش خبرنگار مهر، دومین شعبه **** وظیفه عمومی صبح دوشنبه با حضور رئیس سازمان و ظیفه عمومی ناجا در جنوب تهران در بلوار 13 آبان شهرری راه اندازی شد.
این شعبه برای خدمات رسانی به شهروندان مناطق 19 و 20 افتتاح شده و قرار است شورای پزشکی و کفالت نیز در این دایره ایجاد شود.
در این مراسم سردار حمید صدرالسادات اظهار کرد: به منظور کاهش ترددها و سفرهای درون شهری و مراجعات بسیاری که در شهر تهران برای رسیدگی به این موضوعات سربازی و مشمولیت به مرکز وظیفه عمومی انجام می‌شد این مرکز راه اندازی شد.

وی افزود: دایره وظیفه عمومی تهران بزرگ به مناطق 20 و 19 شهر تهران خدمات رسانی خواهد کرد و به زودی در شمال، شرق و غرب تهران نیز این دوایر افتتاح خواهد شد و تا پایان سال دایره وظیفه عمومی غرب تهران نیز افتتاح می‌شود.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: طی بررسیهای انجام شده در 10 روز 20 هزار نفر از شهروندان تهرانی برای انجام امورات مربوط به خدمت سربازی به سازمان وظیفه عمومی مراجعه می‌کنند.

Darbast

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا برای گرفتن کارت پایان خدمت گواهی اشتغال ب ه تحصیل لازمه ؟ در صورتی که معافم و مشکلی ندارم میگن باید گواهی اشتغال ه تحصیل بیاری و منم امسال نمیتونم برم مدرسه.من پیشدانشگاهی هستم

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یک سوال دارم توی دفترچه به حسابهایی که گفته شده باید پول بریزیم یا باید بریم پلیس +10 به اونها پول رو بدیم تا پست کنن ؟
پلیس +10 میگه دفترچه ها رو ماهی 2 بار میفرستن **** وظیفه واقعا اینجوریه ؟ یا این شعبه اینجوری انجام میده ؟
راهی هست مدارک زودتر برسه **** وظیفه ؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
یک سوال دارم توی دفترچه به حسابهایی که گفته شده باید پول بریزیم یا باید بریم پلیس +10 به اونها پول رو بدیم تا پست کنن ؟
پلیس +10 میگه دفترچه ها رو ماهی 2 بار میفرستن **** وظیفه واقعا اینجوریه ؟ یا این شعبه اینجوری انجام میده ؟
راهی هست مدارک زودتر برسه **** وظیفه ؟
سلام پول را فقط به حسابهایی که گفته شده واریز میکنین و به پلیس +10 چیزی جز حق پست نمیدین
نه شما وقتی دفترچه رو پر کردین اونا با کامپیوتر بوسیله اینتذنت میفرستن به حوزه **** وظیفه عمومی و 20-30 روز طول میکشه که نامه از طرف **** وظیفه بیاد خونه تون

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
چرا برای گرفتن کارت پایان خدمت گواهی اشتغال ب ه تحصیل لازمه ؟ در صورتی که معافم و مشکلی ندارم میگن باید گواهی اشتغال ه تحصیل بیاری و منم امسال نمیتونم برم مدرسه.من پیشدانشگاهی هستم
منظورنامه اشتغال به تحصیل نیست بلکه همون برگه ایی هست که شماباید بدین تا مدرسه ا یا دانشگاهی که آخرین مدرک تحصیلی اتون را ازش گرفتین پر کنه. اگه پیش دانشگاهی هستین بدین دبیرخانه پیش دانشگاهی تون یا دبیرستانی که ازش دیپلم گرفتین پر کنه

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام دوستان،
من تا چند روز دیگه میخوام دفترچه رو پست کنم، فقط قبلش یه چندتا سوال داشتم که منو خیلی گیج کرده!
مهمتر از همه اینکه من یه سری مشکلات پزشکی دارم و تا اونجایی که تحقیق کردم به من معاف از رزم تعلق میگیره، الان میخواستم بدونم بعد اینکه دکتر تو برگه معاینه مشکلاتم رو علامت زد من باید تو برگه شماره 2 که مشخصات خودمه قسمت نوع درخواست، باید خونه ی اعزام به خدمت رو علامت بزنم یا معافیت پزشکی رو؟
و اگه معافیت پزشکی رو باید علامت بزنم قسمت نوع بیماری رو خودم پر کنم یا بدم همون دکتر که برگه معاینه رو پر میکنه؟

و یه سوال عجیب اینکه من ریش پرفسوری میذارم و عکسم هم با همین مدل ریش هستش ولی شنیدم که کلا هر مدل ریش باشه گیر میدن و قبول نمیکنن و باید بدون ریش باشه درسته دوستان؟

مرسی از همگی
اگه فکر میکنی مشکلی داری دفترچه رو ببر پیش یکی از پزشکای بیمارستان نظامی (تو پلیس +10 لیستشون هست) و اونجا تمام مشکلاتی که بنظرت میرسه رو بهش بگو تا معینه کنه یا به متخصص ارجا بده. اگه مشکلی داشته باشی اونا خودشون میگن و قسمت معافیت پزشکی رو تیک میزنی و بیماری رو هم مینویسی ولی برگه 5 رو باید پزشک پرکنه.
نه عکسی آماده کن که ساده و بدون ریش باشه وگرنه گیر میدن و کارات عقب میافته.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام بچه ها من فردا کمیسیون پزشکی دارم و خیلی هم استرس دارم:(
از بچه ها کسی هست که روال کمیسیون رو برام توضیح بده؟ من واریکوسل درجه 3 برام زدن و برگه معاینه اولیه رو هم پزشک بیمارستان نظامی پرکرده .اونجا معاینه هم میکنن؟
راستی کسی از دوستان هست که بدونه چطوری میتونم روز کمیسیون واریکوسلم نمود بیشتری داشته باشه؟
برام دعا کنین :rolleyes:

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
از بچه ها کسی هست که روال کمیسیون رو برام توضیح بده؟ من واریکوسل درجه 3 برام زدن و برگه معاینه اولیه رو هم پزشک بیمارستان نظامی پرکرده .اونجا معاینه هم میکنن؟
راستی کسی از دوستان هست که بدونه چطوری میتونم روز کمیسیون واریکوسلم نمود بیشتری داشته باشه؟
دوست عزیز میشه لطف کنی مراحل کار و مدت زمان طی شده از زمان گرفتن دفترچه تا به الان رو بگی ؟؟؟
کلا توضیح بدی کجاها رفتی و چیا گفتی و چیا شنیدی
ممنون میشم

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دوست عزیز میشه لطف کنی مراحل کار و مدت زمان طی شده از زمان گرفتن دفترچه تا به الان رو بگی ؟؟؟
کلا توضیح بدی کجاها رفتی و چیا گفتی و چیا شنیدی
ممنون میشم
باشه جهت اطلاع همه دوستان من مراحل کار رو شرح میدم:
1- تهیه دفترچه اعزام به خدمت از پلیس +10 و 6 قطعه عکس 2*3 بدون ریش و با زمینه سفید و پیراهنی بغیر از سفید
2-فرم شماره 1 برای کسایی که متولد قبل از 64 هستن ( که شامل من هم بودش : من دانشجوی ترک تحصیل کرده هستم و2 سال هم غیبت دارم) . این فرم رو پر میکنین و میبرین حوزه **** وظیفه قسمت اداری تا اونا هم پرش کنن((فقط متولیدن قبل 64))
3-فرم 2 رو پر میکنین و اگه میخواین معافیت بگیرن قسمت معافیت پزشکی رو تیک میزنین با ذکر بیماریتون
4-فرم 3 رو هم کسایی که دیپلم دارن یا پیش دانشگاهی میخونن رو میبرن که مدرسه ای که ازش دیپلم گرفتن یا پیش دانشگاهی شون پرش کنه و میدن آموزش و پروش ناحیه شون مهر کنه(( اونایی هم که تحصیلات دانشگاهی دارن فوق دیپلم-لیسانس... باید یه نامه گواهی اتمام تحصیلات از دانشگاه بگیرن)
5-فرم شماره 4 که میبرین اداره بهداشت شهرتون واکسن رو میزنن و امضا میکنن
6-فرم شماره 5 مهمترین فرم: شما باید بدقت آیین نامه پزشکی رو بخونین که لینکشو واستون میذارم و ببینین کدوم بیماری ممکنه تو شما باشه حتی یه شک کوچیک رو هم با پزشکتون در میون بذارین. بعد میرین یه بیمارستان نظامی که آدرسش تو همون پلیس +10 هستش واونجا میدین تا معاینه کنن و به هرچیزی شک دارین به پزشک میگین تا اون معاینه کنه اگه سردرآورد که همون جا بیماریتون رو مینویسه وگرنه به متخصص اونجا معرفی میکنه و فرمتون رو پر میکنه و مینویسه ارجاع به کمیسیون پزشکی با ذکر علت.
اگه سالم هم باشین که معاینه میکنه و فرم و پر میکنه و مینویسه مشکلی نیست.
آئين نامه معاينه و معافيت پزشكي :
http://www.police.ir/portal/Home/Sh...f5a85&ID=e05cc547-9399-4295-bb6e-5e68c60294a4
7- یه فیش 3100 تومنهم اونایی که میخوان معافیت بگیرن باید بانک ملی بگیرن.
حالا تمام مدارک بالا رو با کپی شون و کپی شناسنامه و کارت ملی میبرین پلیس +10 تا اطلاعاتتون رو ثبت کنه و یه برگه بهتون میده و میگه که 2 هفته دیگه برین حوزه **** وظیفه برای شورای پزشکی
اینا مراحلی هستش که من تا حالا طی کردم و تقریبا 20 روز از شروع کارم گذشته و فردا هم شورای پزشکی دارم
دیگه تو شورای پزشکی معاینه میشم یا نه خدا میدونه و خیلی هم استرس دارم چون بیماری من واریکوسل گرید 3 طوریه که یه چیز محرض نیست وگاهی خودش و نشون میده و گاهی نه . امیدم به خداست شما هم دعا کنین
بعدا میام و همه مراحل کار و نتیج شورای پزشکی رو واستون میذارم . سوالی هم باشه در خدمتم

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
باشه جهت اطلاع همه دوستان من مراحل کار رو شرح میدم:
1- تهیه دفترچه اعزام به خدمت از پلیس +10 و 6 قطعه عکس 2*3 بدون ریش و با زمینه سفید و پیراهنی بغیر از سفید
2-فرم شماره 1 برای کسایی که متولد قبل از 64 هستن ( که شامل من هم بودش : من دانشجوی ترک تحصیل کرده هستم و2 سال هم غیبت دارم) . این فرم رو پر میکنین و میبرین حوزه **** وظیفه قسمت اداری تا اونا هم پرش کنن((فقط متولیدن قبل 64))
3-فرم 2 رو پر میکنین و اگه میخواین معافیت بگیرن قسمت معافیت پزشکی رو تیک میزنین با ذکر بیماریتون
4-فرم 3 رو هم کسایی که دیپلم دارن یا پیش دانشگاهی میخونن رو میبرن که مدرسه ای که ازش دیپلم گرفتن یا پیش دانشگاهی شون پرش کنه و میدن آموزش و پروش ناحیه شون مهر کنه(( اونایی هم که تحصیلات دانشگاهی دارن فوق دیپلم-لیسانس... باید یه نامه گواهی اتمام تحصیلات از دانشگاه بگیرن)
5-فرم شماره 4 که میبرین اداره بهداشت شهرتون واکسن رو میزنن و امضا میکنن
6-فرم شماره 5 مهمترین فرم: شما باید بدقت آیین نامه پزشکی رو بخونین که لینکشو واستون میذارم و ببینین کدوم بیماری ممکنه تو شما باشه حتی یه شک کوچیک رو هم با پزشکتون در میون بذارین. بعد میرین یه بیمارستان نظامی که آدرسش تو همون پلیس +10 هستش واونجا میدین تا معاینه کنن و به هرچیزی شک دارین به پزشک میگین تا اون معاینه کنه اگه سردرآورد که همون جا بیماریتون رو مینویسه وگرنه به متخصص اونجا معرفی میکنه و فرمتون رو پر میکنه و مینویسه ارجاع به کمیسیون پزشکی با ذکر علت.
اگه سالم هم باشین که معاینه میکنه و فرم و پر میکنه و مینویسه مشکلی نیست.
آئين نامه معاينه و معافيت پزشكي :
http://www.police.ir/portal/Home/Sh...f5a85&ID=e05cc547-9399-4295-bb6e-5e68c60294a4
7- یه فیش 3100 تومنهم اونایی که میخوان معافیت بگیرن باید بانک ملی بگیرن.
حالا تمام مدارک بالا رو با کپی شون و کپی شناسنامه و کارت ملی میبرین پلیس +10 تا اطلاعاتتون رو ثبت کنه و یه برگه بهتون میده و میگه که 2 هفته دیگه برین حوزه **** وظیفه برای شورای پزشکی
اینا مراحلی هستش که من تا حالا طی کردم و تقریبا 20 روز از شروع کارم گذشته و فردا هم شورای پزشکی دارم
دیگه تو شورای پزشکی معاینه میشم یا نه خدا میدونه و خیلی هم استرس دارم چون بیماری من واریکوسل گرید 3 طوریه که یه چیز محرض نیست وگاهی خودش و نشون میده و گاهی نه . امیدم به خداست شما هم دعا کنین
بعدا میام و همه مراحل کار و نتیج شورای پزشکی رو واستون میذارم . سوالی هم باشه در خدمتم
میشه از قسمت معاینه واسمون بگی ؟؟؟
اینکه پیش چندتا دکتر رفتی و کلا معاینه به چه صورته
طرز برخوردشون چجوریه

و اینکه این قضیه صحت داره که میگن اکثریت 3 تا دکتر باید تایید کنن ؟؟؟ این توی مرحله ی شورای پزشکی هستش ؟؟؟ یا همون مرحله ی اول ؟؟

شما کدوم شهر هستید و کدوم بیمارستان رفتید

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز
ایشالا به مراد دلت برسی رفیق
واست دعا میکنم ردیف شه

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

سلام.اصلا استرس نداشته باش.گرچه با گفتن من فکر نمیکنم استرست کم بشه.تو شورا یه پزشک متخصص هست که که فتق و واریکوسل رو معاینه میکنه ونظر میده.به امید خدا مشکلی پیش نمیاد.سعی هم نکن به خودت فشار بیاری.راحت باش.پزشک شورا اونقدر سابقه تو این کار داره که هر کاری بخوای بکنی سریع میفهمه وبدتر میشه.بیشتر از 3-2 دقیقه طول نمیکشه.توکل کن بر خدا.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام پول را فقط به حسابهایی که گفته شده واریز میکنین و به پلیس +10 چیزی جز حق پست نمیدین
نه شما وقتی دفترچه رو پر کردین اونا با کامپیوتر بوسیله اینتذنت میفرستن به حوزه **** وظیفه عمومی و 20-30 روز طول میکشه که نامه از طرف **** وظیفه بیاد خونه تون
اقا ممنون

بالا