• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.علائم کلینیکی کلا یعنی تظاهرات بیماری.پزشک از بیمار شرح حال میگیره ویه سری معاینات ومانورها انجام میده تا به تشخیص برسه .مثلا درد و تب وسرفه علائم کلینیکی یه دسته بزرگی از بیماریهاست که از سرماخورد گی ساده شروع میشه .در مورد هر بیماری یه سری علائم کلینیکی مشخص هم داریم.علائم پارا کلینیکی یا آزمایشگاهی هم که مشخصه.یعنی پزشک با استفاده از امکانات آزمایشگاهی و رادیو گرافی و....تشخیص خودش را کامل میکنه.در مورد هرنی دیسکال یا به اصطلاح عامه دیسک کمر:علائم کلینیکیش از درد کمر شروع میشه و تا گرفتگی عضلانی، بی حسی، اختلال حرکتی و اختلال کنترل ادرار پیشرفت میکنه که با MRI در رادیولوژی تایید میشه.در کل:
تشخیص در مرحله اول با شرح حال گرفتن از بیمار و معاینه دقیق همراهه و در معاینه از روش‌های مختلف استفاده میشه که شامل معاینه رفلکس‌ها و معاینه حس و حرکت و حساسیت‌های موضعی و مانورهای خاصی هست. این معاینات معلوم می‌کنه که این دیسک فشار را به ریشه‌های عصبی وارد می‌کنه یا نه. در مراحل بعدی تشخیص با پاراکلینیکه که معمولا شامل آزمایشات مختلف و رادیوگرافیه.
این عکس رو پیش هر پزشکی ببری میتونه تشخیص بده که شما معاف میشی یانه.

با توضیحاتی که دادم به نظرتون معاف هستم ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
با توضیحاتی که دادم به نظرتون معاف هستم ؟

حقیقتش اینه که باید پیش متخصص برین .هر آدم غیر متخصصی مثل من نمیتونه حتی با اطلاعاتی که دادین بگه شما دیسک دارین یا ندارین.باید حتما عکس رو پیش پزشک ببرین که تشخیص بده واسه همین گفتن علائم کلینیکی و رادیولوژی..ولی اطلاعات محدود من در این مورد میگه که واقعاً هیچ ارتباط مستقیمی بین فاصله‌ی بین دو مهره و این‌که دیسک میان این دو در رفته یا نرفته باشه وجود نداره. به زبان ساده اگر فاصله‌ی دو مهره طبیعی باشه شما نمیتونید با قاطعیت بگید دیسک در نرفته و یا برعکس اگر فاصله کم شده باشه شما نمیتونید با قاطعیت بگید دیسک در رفته.اینه که پزشک باید شما رو معاینه کنه وبا قطعیت نظر بده.

Last edited:

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت شما دوستان عزیز در این تاپیک،
دوستان من یه سوال در مورد معافیت پزشکی داشتم،
بنده 23 سالمه و یگانه فرزند هستم پدرم هم 52سال سن داره و مدرک لیسانس دارم، و یکسری مشکلات پزشکی دارم که مخواستم خدمتتون عرض کنم تا ببینم میتونم از این طریق معافیت دائم بگیرم.
بزرگترین مشکل من انحراف زانو (پاهای پرانتزی) هستش که معیار اندازه فاصله دو زانو رو نمیدونم چطور اندازه میگیرن که باید حداقل 10 سانتیمتر باشه که معاف دائم بشه،مشکل دیگه واریکوسل درجه 2 هستش که تا اونجایی که میدونم معاف از رزم بهش تعلق میگیره،مشکل بعدی کلیه سنگ ساز هستش که هم اکنون هم سنگ کلیه دارم که به این هم معاف از رزم تعلق میگیره،مشکل دیگم درماتیت سبورئیک شدید هستش.

حالا با این تفاصیل من چطور میتونم بابت معافیت دائم اقدام کنم؟ آیا همه این مشکلاتم باهم تاثیر دارند؟ یاهر کدوم جداگانه محاسبه می شوند؟
در ضمن من اگه بخوام اقدام کنم بعد گرفتن دفترچه چیکار باید بکنم،میشه به ترتیب بهم بگین. چون اصلا راهشو نمیدونم.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

با تشکر از همگی شما.
سلام
واریکوسلت رو فکر کنم بتونی با دارو درجه 3 کنی...بازم از یه دکتر مطمعن سوال کن...
راستی...چه جوری درجه واریکوسلت رو اندازه گرفتی؟!...بریم ببینیم ما چندیم شاید معاف شدیم...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان راهی واسه ضعیف تر شدن چشم نبود؟!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
.
.
.
.
.
S.O.S
آقا ما یه رفیقی داریم آموزشی توو عجب شیر بود الان هم داره تو تبریز خدمت میکنه
بیچاره بدجوری غاتی کرده هر روز زنگ میزنه داداشش گریه میکنه که یک کاری کنید بیام تهران.
یبارم بدجور غاتی کرده بود گفت اگر منو نیارید تهران یه تیر خالی میکنم تو سرم.
کلن ما دنبال اینیم که یه جوری بیاریمش تهران
چرا راههایی داره که بیاریمش تهران خدمت کنه ؟
کسی آشنا ماشنا داره که یک کاری کنه اینو بیاریم تهران ؟
S.O.S
.
.
.
.
.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان آیا هنوز چیزی به اسم "کارت قرمز" وجود داره؟ و واسه چه بیماریهایی صادر میشه؟چون من شنیدم واسه بعضی بیماریها مثل صرع و جنون و ... معافیت پزشکی فرق میکنه. واینکه معافیت روانپزشکی با بقیه معافیت پزشکیا فرقی دارن از نظر آثار و مراتب؟ من خودم نوروز اضطراب داشتم و معاف موقت شدم،میخوام ببینم اگه معاف دایم بشم چه وضعیتی دارم!

همونطور که پیش از این دوستان گفتن کارت معافیت پزشکی برای همه بیماریها همرنگ وهمشکله وفقط بند معافیت که در کارت ذکر میشه متفاوته.تفاوت معافیت روانپزشکی اینه که به هیچ وجه نمیشه این نوع معافیت رو باطل کرد وبه خدمت اعزام شد. برخلاف سایر معافیت های پزشکی که این امکان وجود داره.یه سری ارگانهای دولتی این مورد رو تو آیین نامه استخدامی دارن که کلا معافیت پزشکی منع استخدام داره.در مورد بعضی سازمانها هم برای موارد خاصی از معافیت پزشکی مشکل داره.ولی مثالهای نقضش هم هست.از دوستان خودم تعداد زیادی با داشتن معافیت پزشکی در نهادهای دولتی استخدام شدن ومشکلی هم ندارن.در مورد معافیت روانپزشکی خب طبعا شرایط سخت تره.تجارب مختلفی رو دوستان بیان کردن.یه سری گفتن مشکلی با این نوع معافیت ندارن.ولی من در **** وظیفه دیدم تعداد زیادی روزانه مراجعه میکنن برای لغو این نوع معافیت که امکانپذیر نیست .حتما براشون مشکلاتی به وجود اومده که این درخواست رو دارن.قبلا یه مطالبی میگفتن در مورد مسائل حقوقی دوستانی که معافیت روانپزشکی گرفتن که اینجا مطرح شده بود ولی دوستان تکذیب کردن .مثلا در مورد سند زدن گرفتن دسته چک یا گواهینامه و......که یکی از دوستان تکذیب کرد واشاره کرد که مشکلی وجود نداره.

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
من اگه بخوام الان در هنگام تحصيل براي كسري جبهه پدر اقدام كنم بايد چيكار كنم؟

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از دوست خوبمون Poets Of Fall،
در جواب یکی دیگه از دوستان که پرسیده بودن چطور درجه واریکوسل رو اندازه گرفتم،
والا خیلی اتفاقی دکترم متوجه شد که من واریکوسل دارم و بعدش که منو معاینه کرد گفتش درجه 2 هستش.

و یه سوال کلی از خدمت دوستان داشتم، اونم اینکه وقتی دفترچه اعزام رو بگیرم چه صفحاتی رو برای معاف پزشکی باید پر کنم؟ و اینکه بعدش چه موقعی پست کنم و چه وقت جوابش میاد، از دوستام میخوام که خیلی خلاصه این مراحل رو توضیح بدن، و اینکه آیا وقتی من دفترچه رو برای معافیت پست کردم، نامه ای که بعدش میاد تاریخ اعزام هم داخلش هست یا نه فقط میگن فلان تاریخ برو پیش فلان پزشک؟ کلا منظورم اینه که برگ سبز معروف اعزام هم همراهش میاد؟
از دوستان با تجربه در این زمینه خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.

مرسی از همگی.

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و یه سوال کلی از خدمت دوستان داشتم، اونم اینکه وقتی دفترچه اعزام رو بگیرم چه صفحاتی رو برای معاف پزشکی باید پر کنم؟ و اینکه بعدش چه موقعی پست کنم و چه وقت جوابش میاد، از دوستام میخوام که خیلی خلاصه این مراحل رو توضیح بدن، و اینکه آیا وقتی من دفترچه رو برای معافیت پست کردم، نامه ای که بعدش میاد تاریخ اعزام هم داخلش هست یا نه فقط میگن فلان تاریخ برو پیش فلان پزشک؟ کلا منظورم اینه که برگ سبز معروف اعزام هم همراهش میاد؟
از دوستان با تجربه در این زمینه خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.

مرسی از همگی.

تو خود دفترچه واضح نوشته. فک کنم برگه های 2 و 4 و 5 رو باید پر کنی (برگه های 4 و 5 رو دکتر واست پر میکنه و واکسن میزنه) آدرس دکتر رو از پلیس +10 بپرس.
بعد که فرستادی حدود 20 روز که گذشت نامه دعوت به کمیسیون میاد دم در خونتون و باید بری پیش متخصص. اون واست مینویسه که چه مشکلاتی داری. حدود 30 40 روز که گذشت میری یه کمیسیون دیگه که این دفعه سرهنگ و چند تا پزشک هستن و عموما بر اساس اونچه که متخصص واست نوشته تصمیم نهایی رو واست میگیرن. (البته 1 بار میتونی به حکمشون اعتراض کنی) اگه حکم دادن که معاف دایم نیستی 2 3 هفته بعد تازه برگ سبزت میاد. اگه دایم شدی هم که دیگه خود کارت معافی میاد.
من از اهواز فرستادم شاید یه خورده (مثلا تعداد روز و اینا) فرق کنه.​

moes7070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سوالی که داشتم در مورد مرخصی دادن به متاهلین در دوران آموزشی است، اگر کسی می تونه به من کمکی کنه ممنون می شم.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
اگه من دانشگاهم رو 6 ساله تموم نکنم و 7 سال تموم کنم ( برای رشته کارشناسی ) و غیبت بخورم . نمیتونم برای معافیت پزشکی اغدام کنم ؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان من یه پسر خاله ایی دارم رشته کامپیوتره بع یه ترم فقط خوند بعد دیگه ادامه نداده اضافه میخوره یا نمیخوره چه جوریاست ؟؟
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اگه من دانشگاهم رو 6 ساله تموم نکنم و 7 سال تموم کنم ( برای رشته کارشناسی ) و غیبت بخورم . نمیتونم برای معافیت پزشکی اغدام کنم ؟

غیبت برای معافیت پزشکی مشکلی ایجاد نمیکنه.ممکنه در روند کار یا آخرش یه کم اذیت کنن اما مشکلی نداره.من دوستانی رو دیدم 6-5 سال غیبت داشتن راحت معافیتشون رو گرفتن.

xms

Registered User
لایک‌ها
387

رئيس سازمان **** وظيفه:
5 باند جعل كارت‌هاي معافيت سربازي متلاشي شدند
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا از متلاشي شدن 5 باند جعل كارت معافيت سربازي و دستگيري 35 نفر در اين ارتباط خبر داد.

A0866595.jpg

به گزارش خبرنگار انتظامي فارس، سردار حميد صدر‌السادات امروز در حاشيه ديدار مردمي در مركز نظارت همگاني ناجا در جمع خبرنگاران گفت: دومين شعبه سازمان **** وظيفه به مناسبت هفته ناجا در شهرري افتتاح شده است.
وي اظهار داشت: تا پايان سال نيز سومين شعبه سازمان **** وظيفه در شهر تهران افتتاح خواهد شد. هدف از افتتاح اين شعبات كاهش مراجعات مردم به سازمان وظيفه عمومي است.

* دومين شوراي پزشكي در سازمان **** وظيفه

سردار صدر‌السادات از تشكيل دومين شوراي پزشكي در سازمان **** وظيفه خبر داد و اعلام كرد: به مناسبت هفته ناجا دومين شوراي پزشكي در سازمان براي رسيدگي به معافيت‌هاي پزشكي تشكيل شده است. با آغاز فعاليت‌هاي اين شورا از روز گذشته ميزان رسيدگي به پرونده‌هاي پزشكي 2 برابر شده است.

وي اظهار داشت: تا روز گذشته فقط يك شوراي پزشكي در سازمان **** وظيفه وجود داشت كه براي پاسخگويي كافي نبود.

* صدور كارت معافيت هوشمند

رئيس سازمان **** وظيفه از آغاز صدور كارت‌هاي معافيت هوشمند همزمان با هفته ناجا خبر داد.

وي اظهار داشت: در ماه گذشته 5 باند جعل كارت‌هاي معافيت سربازي شناسايي و متلاشي شد و 35 نفر در اين ارتباط دستگير شدند.
انتهاي پيام/ش

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0

تو خود دفترچه واضح نوشته. فک کنم برگه های 2 و 4 و 5 رو باید پر کنی (برگه های 4 و 5 رو دکتر واست پر میکنه و واکسن میزنه) آدرس دکتر رو از پلیس +10 بپرس.
بعد که فرستادی حدود 20 روز که گذشت نامه دعوت به کمیسیون میاد دم در خونتون و باید بری پیش متخصص. اون واست مینویسه که چه مشکلاتی داری. حدود 30 40 روز که گذشت میری یه کمیسیون دیگه که این دفعه سرهنگ و چند تا پزشک هستن و عموما بر اساس اونچه که متخصص واست نوشته تصمیم نهایی رو واست میگیرن. (البته 1 بار میتونی به حکمشون اعتراض کنی) اگه حکم دادن که معاف دایم نیستی 2 3 هفته بعد تازه برگ سبزت میاد. اگه دایم شدی هم که دیگه خود کارت معافی میاد.
من از اهواز فرستادم شاید یه خورده (مثلا تعداد روز و اینا) فرق کنه.​
مرسی ساسان جان،
فقط یک مساله دیگه اونم اینکه اون متخصصی که میگن برم پیشش تو شهر خودم هستش، و اون کمیسیون پزشکی که سرهنگ هم هستش اون چی؟ تو شهر خودمه یا باید برم تهران؟

و یه سوال کلی، پدر من 19 ماه سابقه جبهه داره، میگن اگه الان بره گواهی خودشو از محل خدمتش بخواد نمیدن، و میگن باید فرزندت بره آموزشی بعد ما مدارک رو میدیم که ببرین واسه کسر خدمت! از دوستان کسی اطلاعی تو این زمینه داره؟

fazel_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانشجوی انصرافی دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر میباشم که از 84واحد 63واحد را پاس کرده ام والان انصرلف داده ام
تارخ تولد 4/1/1368 میباشد
درجه من درخدمت سربازی و حقوق من درخدمت و تاریخ اغدام به خدمت

تاریخ فرستادن دفترچه 13/7/1389

با تشکر

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی ساسان جان،
فقط یک مساله دیگه اونم اینکه اون متخصصی که میگن برم پیشش تو شهر خودم هستش، و اون کمیسیون پزشکی که سرهنگ هم هستش اون چی؟ تو شهر خودمه یا باید برم تهران؟
خواهش میکنم تا اونجایی که میدونم متخصص ها توی مراکز استان هستن اما کمیسیون بعدی که سرهنگه توی همون شهریه که دفترچتو از اونجا میفرستی.
راجع به سوال دومت اطلاعی ندارم اما بچه های فروم بهت میگن حتما

fazel_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب این سوال مارو بده

با سلام
من دانشجوی انصرافی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان گراش هستم که از 84واجد 63واحد راگذرانده ام متولد 4/1/1368میباشم

عضویت بسیج فعال6سال - عضو شورا 1 سال - عضو گردان عاشورا چندسال - برگ سبز هم دارم
من نامزد دارم ولی اسمش داخل شناسنامه من نیست چه جوری هستش؟
مدت کسر خدمت من؟
تاریخ اعذام به خدمت من؟
حقوق من در خدمت؟
درجه من درخدمت؟

تاریخ فرستادن دفترچه13/7/1389

باتشکر

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم تا اونجایی که میدونم متخصص ها توی مراکز استان هستن اما کمیسیون بعدی که سرهنگه توی همون شهریه که دفترچتو از اونجا میفرستی.
راجع به سوال دومت اطلاعی ندارم اما بچه های فروم بهت میگن حتما
بازم تشکر ساسان عزیز،
ببخش که اینقدر سوال میپرسم، واسه معافیت تو دفترچه نوشته که یه فیش 3100 تومنی باید واریز و اصل فیش رو با بقیه مدارک پست کنیم، درسته ساسان جان؟
به همون شماره حساب سیبا به حساب وزارت بهداشت و درمان؟

hamishegi9

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یه سوال کلی داشتم در مورد خدمت پدر در مناطق جنگی،

پدر من 19 ماه سابقه جبهه داره، میگن اگه الان بره گواهی خودشو از محل خدمتش بخواد نمیدن، و میگن باید فرزندت بره آموزشی بعد ما مدارک رو میدیم که ببرین واسه کسر خدمت! از دوستان کسی اطلاعی تو این زمینه داره؟
آیا پدر من الان بره دنبالش بهش میدن یا بیخودی نره؟

pejvak61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تازه فوق لیسانسم رو گرفتم و شماره چشمام 9.5+1.5 آستیگمات هستش
اول میخواستم ببینم آستیگمات جز شماره چشم حساب میشه؟
راهی برای ضعیفتر کردن چشم هست؟

بالا