• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام .. من یه سوالی داشتم که خیلی برام مهمه ... اگه هر کسی جواب بده یه دنیا ممنونشم ...
می خواستم ببینم سقف سنوات کارشناسی پیوسته همون 6 ساله ؟ هیچ جوری نمی شه افزایشش داد ؟ اگه می شه افزایش داد از طریق دانشگاه افزایش پیدا می کنه یا اداره **** وظیفه ؟ و اینکه اگه بنابر هر دلیلی مثلا در پایان 6 سال دانشجو مثلا 26 واحد پاس نشده داشته باشه چی کار باید کنه آیا میشه با موافقت رییس دانشگاه یا اداره آموزش دانشگاه این سنوات رو افزایش بده یا باید بره **** وظیفه ؟ اصولا موافقت می کنن با این درخواست یا نه ؟ یا اصلا امکان افزایشش هست یا خیر ؟ یا باید برم سربازی ؟
چون بعضی دانشجوها الان 7 ساله دارن درس می خونن توی دانشگاه ما ... من نمی دونم حالا اونا مشکل **** وظیفه دارن یا نه .... لطفا راهنمایی کنید چیکار میشه کرد ؟ یه دنیا ممنونم
:blush::blush:

فكر كنم يه جاي تو همين انجمن خوندم كه قابل افزايش هست
تا جاي كه تو ذهنم هست با درخواست دانشگاه و تاييد **** وظيفه تا يه حدي قابل افزايش هست
از مسئول **** وظيفه دانشگاه سوال كن ببين چي ميگه

Taha90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فكر كنم يه جاي تو همين انجمن خوندم كه قابل افزايش هست
تا جاي كه تو ذهنم هست با درخواست دانشگاه و تاييد **** وظيفه تا يه حدي قابل افزايش هست
از مسئول **** وظيفه دانشگاه سوال كن ببين چي ميگه
-------------
ممنون از جوابتون . یه سوال دیگه
خب یعنی اگه به هر دلیلی نتونه تموم کنه کل واحداش دود میشه می ره هوا یا می تونه بعد سربازی ادامه بده یا اینکه ریز نمرات رو بگیره و برای خارج از کشور جوری خارج شه ؟

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام
آقا من اگه 40 50 روز برم تو اردوی بسیج،می تونم آموزشیو بپیچونم؟

بله

یک دوره تکمیلی نامی هست که برگزار میکنن

شما برای حصور تو اون دوره باید کارت فعال داشته باشید

بعد دوره را برید

در صورتی که برای خدمت موفق به پذیرش در **** شدید (با داشتن کارت فعال و مدرک دوره تکمیلی کار سختی نیست) اون موقع آموزشی پیچ میشه ولی اگه برید ارتش 2 ماه کسری میشه ولی آموزشی سرجاشه

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله

یک دوره تکمیلی نامی هست که برگزار میکنن

شما برای حصور تو اون دوره باید کارت فعال داشته باشید

بعد دوره را برید

در صورتی که برای خدمت موفق به پذیرش در **** شدید (با داشتن کارت فعال و مدرک دوره تکمیلی کار سختی نیست) اون موقع آموزشی پیچ میشه ولی اگه برید ارتش 2 ماه کسری میشه ولی آموزشی سرجاشه

بعد کارت فعال باید چجوری بگیرم؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
-------------
ممنون از جوابتون . یه سوال دیگه
خب یعنی اگه به هر دلیلی نتونه تموم کنه کل واحداش دود میشه می ره هوا یا می تونه بعد سربازی ادامه بده یا اینکه ریز نمرات رو بگیره و برای خارج از کشور جوری خارج شه ؟

اگر اخراج یا نتونه تموم کنه در صورتی که بالای 75 یا 80 واحد گذرونده باشه فوق دیپلم بهش میدن
تا فارغ التحصیل نشه ریز نمرات نمیدن

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
برادران نمی شه یک کاری کرد که با دوستمون بیفتیم تو سربازی :دی

Haj Moh3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برادران نمی شه یک کاری کرد که با دوستمون بیفتیم تو سربازی :دی

چرا نمیشه! به شرطی که تحصیلاتتون در یک سطح باشه (یعنی یا هردو دیپلم و زیردیپلم یا هر دو فوق دیپلم و بالاتر باشید) و دفترچتون رو با هم پست کنید و هر دو هم از یک جا پذیرش بگیرید. در اینصورت تاریخ آموزشی هردوتون یکیه و به احتمال 99 درصد آموزشی باهمید و احتمال100 درصد بعد از آموزشی در یک یگان خدمت میکنید!

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
جایی هست که برای معافیت پزشکی راهنمایی کنن ؟ بیشتر منظورم توی اینترنت هست

ariblue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. من حدود 3 سال سردرد شدید داشتم که تقریبا 6 ماه پیش فهمیدم که تومور هیپوفیز دارم.اونموقع هم سی تی و هم ام آر آی این مسئله رو نشون داد. توی دفترچه هم که نگاه کردم تومور هیپوفیز معافیت دائم داره. تو این 6 ماه داستینکس مصرف کردم و یک هفته پیش که دوباره ام آر آی گرفتم تومور از بین رفته بود و همه چیز نرمال بود.
با قطع قرص ها احتمالا تومور بازم برگشت داره.ولی الان نمیدونم برای معاف شدن میشه کاری انجام داد یا نه؟
آیا مدارک پزشکی که قبلا داشتم و نشون میدن تومور داشتم مهم هستند یا دوباره برای اثبات مجبورم که ام آر آی بدم؟
در کل با وضعیت من چقدر میشه برای گرفتن معافیت پزشکی امیدوار بود.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
چرا نمیشه! به شرطی که تحصیلاتتون در یک سطح باشه (یعنی یا هردو دیپلم و زیردیپلم یا هر دو فوق دیپلم و بالاتر باشید) و دفترچتون رو با هم پست کنید و هر دو هم از یک جا پذیرش بگیرید. در اینصورت تاریخ آموزشی هردوتون یکیه و به احتمال 99 درصد آموزشی باهمید و احتمال100 درصد بعد از آموزشی در یک یگان خدمت میکنید!

دوستان قضیه پذیرش گرفتن چیه؟!

farshad_silent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
MaZerat mikham , computeram Fonte farsi nadare , az hame ozr khahi mikonam , mikhastam begam ke man mikham bade fatgh eghdam konam vase moafi , amal ham nashode , zire shekamam hast , tu site ham zade fatgh haye shekami amal nashode moafe daem , mishe rahmnamaeim konin ke hcikar konam ? mamnoon bazam sorry ke finglish neveshtam :X:X

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

تشکر حاج محسن :happy:
باهاش هماهنگ می کنم ببینم چی می شه :>

abedi72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من کلا زیاد پی قوانین نرفتم الان فقط یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده:

اگه یه نفر همون سال اول تو کنکور قبول شه و مجموع نمرات چشمش بالاتر از 8 باشه تو اون وضعیت میتونه معافیت بگیره؟

ممنون میشم جوابم رو بدین یا اگر تو یکی از صفحات این تاپیک اومده شماره صفحه رو بگین (چون تعداد صفحات خیلی زیاده!)

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من کلا زیاد پی قوانین نرفتم الان فقط یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده:

اگه یه نفر همون سال اول تو کنکور قبول شه و مجموع نمرات چشمش بالاتر از 8 باشه تو اون وضعیت میتونه معافیت بگیره؟

ممنون میشم جوابم رو بدین یا اگر تو یکی از صفحات این تاپیک اومده شماره صفحه رو بگین (چون تعداد صفحات خیلی زیاده!)

سلام.همونطور که بارها اشاره شده با توجه به قوانین موجود همزمان با تحصیل نمیشه اقدام به گرفتن معافیت پزشکی کرد.ولی اگه قبل از ثبت نام دانشگاه مراحل گرفتن معافیت پزشکی شروع شده یعنی اطلاعات ومدارک ثبت شده و فرد وارد مراحل بعدی یعنی بیمارستان و... شده مشکلی ایجاد نمیشه.

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان من دانشجوی کاردانیم و معاف از سربازی ایا می تونم تو همین دوران دانشجویی کارت معافیت از سربای رو بگیرم ؟

ایران زمین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

يه سوال مهم داشتم اونم اينه كه ميگن جديدا اگه كسي معاف از رزم باشه تو كارت پايان خدمت ميزنن :( درسته؟
كسي اين كارت هاي جديد رو ديده ؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سوال!!
توی دیماه درخواست ارسال شده تاریخ اعزام خورده اول اردیبهشت 1390
حالا:

1- کسری جبهه پدر شامل میشه؟
2- خدمت 24 ماه میشه یا نه؟
3- شنیدم از سال 90 **** دیپلم به بالا نمیگیره، صحت داره؟

مرسی

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اون هایی که مشکل پزشکی دارن مثلا همین عینکی بودن حالا نه در حد معافیت، باید گزینه معافیت پزشکی رو علامت بزنن درسته؟ چون من الان زدم اعزام به خدمت ظاهرا نوشته برای این گزینه باید توی معاینه اولیه سالم سالم تخصیص داده شده باشی Oo

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اون هایی که مشکل پزشکی دارن مثلا همین عینکی بودن حالا نه در حد معافیت، باید گزینه معافیت پزشکی رو علامت بزنن درسته؟ چون من الان زدم اعزام به خدمت ظاهرا نوشته برای این گزینه باید توی معاینه اولیه سالم سالم تخصیص داده شده باشی Oo

شما همون گزینه اعزام رو باید علامت بزنین.اگه مشکلتون در حدیه که احتمال معافیت میدین و مهلتتون اجازه میده (مثلا 2تا 3 ماه از مهلتتون مونده) امتحانش ضرری نداره ومیتونین برای معافیت پزشکی اقدام کنین.اما در غیر اینصورت اعزام رو باید بزنین.منظور از سالم اینه که مشکلی که منجر به معافیت بشه نداشته باشین.شما میتونین پیش یه پزشک عمومی برین بعد از یه معاینه معمولی برگه معاینه اولیه رو مهر میزنه وتایید میکنه شما مشکل خاصی ندارین.در ضمن همونجا واکسناتون رو هم بزنین.اکثر مراکز بهداشت در سطح شهر این دو تا کار رو باهم انجام میدن.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من دانشجوی کاردانیم و معاف از سربازی ایا می تونم تو همین دوران دانشجویی کارت معافیت از سربای رو بگیرم ؟

اگه معافیتتون غیر پزشکیه(کفالت و...) میتونین اقدام کنین وکارتتون رو هم بگیرین .مشکلی نداره.

بالا