• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
شما همون گزینه اعزام رو باید علامت بزنین.اگه مشکلتون در حدیه که احتمال معافیت میدین و مهلتتون اجازه میده (مثلا 2تا 3 ماه از مهلتتون مونده) امتحانش ضرری نداره ومیتونین برای معافیت پزشکی اقدام کنین.اما در غیر اینصورت اعزام رو باید بزنین.منظور از سالم اینه که مشکلی که منجر به معافیت بشه نداشته باشین.شما میتونین پیش یه پزشک عمومی برین بعد از یه معاینه معمولی برگه معاینه اولیه رو مهر میزنه وتایید میکنه شما مشکل خاصی ندارین.در ضمن همونجا واکسناتون رو هم بزنین.اکثر مراکز بهداشت در سطح شهر این دو تا کار رو باهم انجام میدن.

اگه احتمال معاف از رزم باشه چی؟ همون اعزامو بزنم به نظرتون؟
راستش الان هم باید غیبت می خوردم که نمی دونم چرا نخوردم :/
دست مریزاد شهیاد خان

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اگه احتمال معاف از رزم باشه چی؟ همون اعزامو بزنم به نظرتون؟
راستش الان هم باید غیبت می خوردم که نمی دونم چرا نخوردم :/
دست مریزاد شهیاد خان

شما مشکلتون چشمه دیگه درسته؟اگه مطمئن هستین که معاف از رزم میشین به نظر من اقدام کنین.اگه مطمئن به معاف از رزم نیستین چون مهلتتون تموم شده همون اعزام رو بزنین.اگه مجموع شماره چشمتون حداقل یک نمره بالاتر از عددیه که در آیین نامه مشخص شده (که برای دیپلم وبالاتر متفاوته )برای معافیت اقدام کنین.خودتون آخرین معاینه پزشکتون یا همون شماره عینکتون رو با شماره های ذکر شده تو آیین نامه مقایسه کنین.

Farhad.ari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از برادرام دو نفرشون خدمت کردن یه داداشم تو آموزشی فرار کرده بعد چند سال معافیت ***** گرفت به نظر شما من میتونم از معافیت سه برادری بهره مند بشم با این شرایط؟!

MSN_Issue

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 6 هستم (اینترم میخوام ترم 6 رو بردارم)
تعداد واحد هایی که مونده جوریه که من هم میتونم 7ترمه تموم کنم و هم 8ترمه !
حالا میخواستم یه مشورت بگیرم ببینم کدومش بهتره ، با توجه به اینکه :

من متولد نیمه ی اول سال هستم (گفتم شاید برای سربازی لازم بشه)
و من میخوام کنکور ارشد هم شرکت کنم (یعنی وقت برای کنکور داشته باشم)

چطوری تموم کنم که به این دوخواستم برسم !!!؟؟؟;)

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
از برادرام دو نفرشون خدمت کردن یه داداشم تو آموزشی فرار کرده بعد چند سال معافیت ***** گرفت به نظر شما من میتونم از معافیت سه برادری بهره مند بشم با این شرایط؟!

نه متاسفانه.هر سه برادر باید خدمت رفته باشن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 6 هستم (اینترم میخوام ترم 6 رو بردارم)
تعداد واحد هایی که مونده جوریه که من هم میتونم 7ترمه تموم کنم و هم 8ترمه !
حالا میخواستم یه مشورت بگیرم ببینم کدومش بهتره ، با توجه به اینکه :

من متولد نیمه ی اول سال هستم (گفتم شاید برای سربازی لازم بشه)
و من میخوام کنکور ارشد هم شرکت کنم (یعنی وقت برای کنکور داشته باشم)

چطوری تموم کنم که به این دوخواستم برسم !!!؟؟؟;)

سلام.شما چه ترم هفت درست رو تموم کنی یا هشت مهلتت برای ثبت مدارک شش ماهه.اگه هفت ترمه تموم کنی که میشه بهمن ماه تا مرداد ماه وقت داری.اگه بهمن تموم کنی فرصتی برای ارشد همون سال نداری.ضمن اینکه اگه حداکثر مرداد سال بعد مدارکت رو ثبت کنی اعزامت حداکثر میفته 6 ماه بعدش یعنی بهمن واسفند که حدود امتحان ارشد هست..اما اگه هشت ترمه تموم کنی یعنی تیرماه علاوه بر اینکه در طول ترم هشتم چون واحدات کمه میتونی درس بخونی هم از مرداد ماه تا اسفند یعنی حدود 7 ماه وقت داری بخونی.اما یه کار دیگه هم میتونی بکنی 7 ترمه تموم کنی یعنی یک سال برای آزمون سال بعد وقت داشته باشی برای خوندن. ولی اگه اعزامت افتاد بهمن یا اسفند بری تعویق بندازی.ضمن اینکه به نظر من همون هشت ترمه تموم کنی بهتره.چون این جور که شما میگی میتونی اکثر واحدات رو ترم هفت بگیری ومثلا 6-5 واحد برای ترم هشت نگه داری.اینطوری با خیال راحت وفراغ بال میتونی برای ارشد سال بعد بخونی ودر واقع یه سال بدون دغدغه بخونی.

MSN_Issue

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.شما چه ترم هفت درست رو تموم کنی یا هشت مهلتت برای ثبت مدارک شش ماهه.اگه هفت ترمه تموم کنی که میشه بهمن ماه تا مرداد ماه وقت داری.اگه بهمن تموم کنی فرصتی برای ارشد همون سال نداری.ضمن اینکه اگه حداکثر مرداد سال بعد مدارکت رو ثبت کنی اعزامت حداکثر میفته 6 ماه بعدش یعنی بهمن واسفند که حدود امتحان ارشد هست..اما اگه هشت ترمه تموم کنی یعنی تیرماه علاوه بر اینکه در طول ترم هشتم چون واحدات کمه میتونی درس بخونی هم از مرداد ماه تا اسفند یعنی حدود 7 ماه وقت داری بخونی.اما یه کار دیگه هم میتونی بکنی 7 ترمه تموم کنی یعنی یک سال برای آزمون سال بعد وقت داشته باشی برای خوندن. ولی اگه اعزامت افتاد بهمن یا اسفند بری تعویق بندازی.ضمن اینکه به نظر من همون هشت ترمه تموم کنی بهتره.چون این جور که شما میگی میتونی اکثر واحدات رو ترم هفت بگیری ومثلا 6-5 واحد برای ترم هشت نگه داری.اینطوری با خیال راحت وفراغ بال میتونی برای ارشد سال بعد بخونی ودر واقع یه سال بدون دغدغه بخونی.

عزیز یک دنیا ممنون !
راستی من شنیدم اعزام به خدمت معمولا توی ماههای اول سال انجام میشه !
درسته ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ماده 4- خدمت وظيفه عمومي 30 سال است و مراحل آن براي كليه مشمولان به شرح ذيل است :

الف ) دوره ضرورت دو سال و در صورتيكه مشمولان مازاد بر نياز باشند شوراي عالي دفاع مي تواند اين مدت را تا 18 ماه تقليل دهد.

ب )دوره احتياط 8 سال

ج )دوره ذخيره اول 10 سال

د )دوره ذخيره دوم 10 سال

توضيح 1 : برابر مصوبه شوراي هماهنگي ستاد كل نيروهاي مسلح و تصويب مقام معظم فرماندهي كل قوا (مدظله‌العالي) مدت خدمت ضرورت از تاريخ 30/8/87 مدت (هيجده ماه)تعيين گرديد كه اين مدت در مناطق محروم و بد آب و هوا 17ماه ، و در مناطق عملياتي16ماه خواهد بود و مدت خدمت كاركنان وظيفه مامور در مراكز دولتي در هر حال 18 ماه خواهد بود.

توضيح2:مدت خدمت دوره ضرورت از تاريخ 1/3/88 تا 29/12/89 در مناطق عادي براي دارندگان مدرك تحصيلي ليسانس 17 ماه، فوق ليسانس 16 ماه،دكترا 15 ماه و فوق دكترا 14 ماه مي باشد.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
شرايط و ضوابط تمديد و تعجيل در موعد اعزام مشمولان

شرايط تمديد:

مشمولاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را تمديد نمايند:

1. مشمولان بيمار يا حادثه ديده‌اي كه با تاييد بهداري نيروي انتظامي استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آنها حداكثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

2. مشمولان واجدشرايط استخدام در نيروهاي مسلح با اعلام كتبي مركز گزينش و استخدام نيروي مربوطه مبني بر اتمام مراحل گزينش كه موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداكثر به مدت دو ماه تمديد مي‌شود.

3. مشمولان غيرغائب واجدشرايط ماده 127 آئين‌نامه اجرائي قانون خدمت وظيفه عمومي (دو يا سه برادر همزمان در شرايط اعزام قرار داشته باشند) كه در اينصورت اعزام يكي از برادران تا خاتمه خدمت برادر ديگر به تاخير خواهد افتاد.

4. فوت بستگان درجه يك مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر،همسر و فرزند) كه در اينصورت اعزام مشمول حداكثر به مدت دو ماه از تاريخ فوت بستگان به تاخير خواهد افتاد.

5. پذيرفته شدگان قطعي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي با اعلام كتبي دانشگاه مربوطه و به شرط داشتن شرايط ثبت نام و عدم ورود به غيبت كه در اينصورت، موعد اعزام آنها حداكثر به مدت دو ماه تمديد مي شود.

6. مشمولان متولد نيمه دوم سال كه در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرك تحصيلي ديپلم فني‌و‌حرفه‌اي يا كارودانش و يا پيش‌دانشگاهي را بصورت حضوري دريافت كرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1370 كه سال اعزام قانوني آنها 1389 مي‌باشد). موعد اعزام اين دسته از مشمولان حداكثر به مدت يكسال به تاخير خواهد افتاد تا امكان شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها براي آنها فراهم شود.

شرايط تعجيل:

مشمولاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را به جلو بيندازند:

1. مشمولاني كه داراي كسرخدمت بيش از يكسال باشند.

2. مشمولان غايبي كه در دوره‌هاي اعزام بعدي قرار گرفته‌اند.

3. با توجه به ظرفيت مراكز آموزش نيروهاي مسلح، امكان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.

ضوابط تمديد و تعجيل:

1. مشمولان واجد شرايط جهت ارايه درخواست تمديد و تعجيل صرفاً به مراكز وظيفه عمومي شهرستان يا استان محل سكونت خود مراجعه نمايند.

2. مشمولاني كه داراي يكي از شرايط تمديد باشند به درخواست آنها حتي در روز اعزام نيز توسط مراكز وظيفه عمومي استان محل سكونت رسيدگي خواهد شد.

3. مشمولاني كه تقاضاي تعجيل در موعد اعزام را دارند مي‌بايست در سال اعزام قرار داشته باشند.

4. خدمات به مشمولان در زمينه تمديد يا تعجيل صرفاً براي يكبار قابل ارائه خواهد بود.

5. رسيدگي به درخواست تمديد و يا تعجيل صرفاً با حضور شخص مشمول امكان پذير مي‌باشد.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز یک دنیا ممنون !
راستی من شنیدم اعزام به خدمت معمولا توی ماههای اول سال انجام میشه !
درسته ؟

خواهش میکنم.تا اونجایی که من میدونم تو همه ماههای سال انجام میشه.تفاوت خاصی نمیکنه.به زمان ثبت مدارک وسال تولد ومدرک تحصیلی بستگی داره.شاید این مسئله که شما شنیدی مربوط به این باشه که اکثر دوستان دانشجو ترمهای زوج یعنی تیر ماه فارغ التحصیل میشن که تاریخش میخوره اول مرداد. مدارک رو تو آذر ودی ثبت میکنن اعزامشون میفته فروردین واردیبهشت وخرداد.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
درود بر دوستان عزیز
دوستان من الان یک ساله که مشکل اعصابی دارم و قرص میخورم و زیر نظر دکتر اعصاب و روان هستم
مشکل هم استرس شدید هست
قرص های سیتالوپرام - کلونازپام - الپروزولام میخورم -
شبا خیلی دییر خوابم میبره و تو جاهای دیگه غیر از خانه خوابم دچار مشکل میشه
میخواستم ببینم میتونم از معافیت پزشکی اقدام کنم؟ و شانس معافی دارم؟

و اینکه معاف از رزم یعنی اموزشی رو معاف میشیم؟و خدمتمونم کار اداری هست؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
درود بر دوستان عزیز
دوستان من الان یک ساله که مشکل اعصابی دارم و قرص میخورم و زیر نظر دکتر اعصاب و روان هستم
مشکل هم استرس شدید هست
قرص های سیتالوپرام - کلونازپام - الپروزولام میخورم -
شبا خیلی دییر خوابم میبره و تو جاهای دیگه غیر از خانه خوابم دچار مشکل میشه
میخواستم ببینم میتونم از معافیت پزشکی اقدام کنم؟ و شانس معافی دارم؟

و اینکه معاف از رزم یعنی اموزشی رو معاف میشیم؟و خدمتمونم کار اداری هست؟

برای بیماری های اعصاب و روان معافیت راحتر هست، اقدام کن
معاف از رزم هم یعنی فعالیت بدنی به آن صورت نداری مثل رژه، اردو و...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
مرسی دوست من که جواب دادی
پس معاف از رزم که هیج
بعد برای این اعصاب و روان کارت قرمز میدن؟
برای اقدام کردن باید از دکترم یه تاییدیه بگیرم یا اینکه مستقیم برگه معافی رو پست کنم و برم واسه معاینه کمسیون **** وظیفه؟
چه راهی رو برم بهتره و بیشتر امکان معافیت هست
ممنون

mska

Registered User
لایک‌ها
22
مرسی دوست من که جواب دادی
پس معاف از رزم که هیج
بعد برای این اعصاب و روان کارت قرمز میدن؟
برای اقدام کردن باید از دکترم یه تاییدیه بگیرم یا اینکه مستقیم برگه معافی رو پست کنم و برم واسه معاینه کمسیون **** وظیفه؟
چه راهی رو برم بهتره و بیشتر امکان معافیت هست
ممنون

در مورد کارت قرمز من یه چیزهای شنیدم ولی اطلاع دقیق ندارم
ولی می دونم باهاش نمی شه گواهی نامه گرفت

برای معافی شما از طرف **** وظیفه معرفی میشی به یک بیمارستان مورد تایید خودشان

آنجا به دکترت هر مدرکی داری نشون بده

mehdi_349

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تازه عضو این فروم شدم،
راستش برادرم تازه فهمیده بود واریکوسل داره اونم از نوع شدیدش ( درجه 4.2) دکترش هم سریع فرستاد عملش کردن
بعد از عمل فهمیده بود که مثل اینکه میشه از این طریق معافیت سربازی گرفت. حالا سوال اینجاست که آیا برادرم که عمل کرده می تونه معافیت بگیره یانه؟ اگه میشه توضیح بدید
ممنون از راهنمایی دوستان

td-user01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از کسانی که میدونن تاریخ اعزامشون اول اردیبهشت سال 90 هستش؛

مدارکشون رو کی فرستادن و اینکه آیا برگ سبزشون اومده یا نه؟

ممنون میشم جواب بدین.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یه سوال از کسانی که میدونن تاریخ اعزامشون اول اردیبهشت سال 90 هستش؛

مدارکشون رو کی فرستادن و اینکه آیا برگ سبزشون اومده یا نه؟

ممنون میشم جواب بدین.

7 دیماه ارسال شده
برگ سبز هم اومده که اعزام اول اردیبهشت هست دیگه!!!!

td-user01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون از جوابت
فقط یه سوال دیگه این برگ سبزت کی بدستت رسید، چون من 19 دی مدارکمو فرستادم ولی تا به امروز برگ سبزم نیومده، اون جوری هم که از اداره پست پیگیری کردم فهمیدم که برگه های اعزامی 1 اردیبهشت 90 تو اداره پست مرکز تهرانه ولی بخشنامه دارن که 1 الی 1.5 ماه قبل اردیبهشت توزیع میکنن!

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
شما خودت پست کردی یا دادی پلیس +10 ؟
اگه پست کنی یکی دو ماه بعد میاد پلیس +10 که دو هفته ای اومد

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان
من تازه عضو این فروم شدم،
راستش برادرم تازه فهمیده بود واریکوسل داره اونم از نوع شدیدش ( درجه 4.2) دکترش هم سریع فرستاد عملش کردن
بعد از عمل فهمیده بود که مثل اینکه میشه از این طریق معافیت سربازی گرفت. حالا سوال اینجاست که آیا برادرم که عمل کرده می تونه معافیت بگیره یانه؟ اگه میشه توضیح بدید
ممنون از راهنمایی دوستان

واریکـوسل سه درجه داره اگه درجه یک و دو باشه معاف از رزم میشه ولی اگه درجه 3 باشه معاف دائم میشه. از دکتر سوال کنید چه درجه ای بوده

بالا