• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

ali1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اعزام شدید؟
یعنی الان فرای هستند یا اصلا اقدام نکردیده اید؟

سلام
من دفترچه گرفتم و تاریخ اعزام واسه 18/2 داشتم ولی نرفتم.
آیا هیچ قانونی هم در مورد متولدین 57 متاهل در حال تدوین نیست؟ یا کلا هیچ راهی واسه امثال من وجود نداره؟

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دیپلم دارو و 18 شهریور ماه تاریخ اعزاممه.
اعزامی اون موقع داریم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام
من دفترچه گرفتم و تاریخ اعزام واسه 18/2 داشتم ولی نرفتم.
آیا هیچ قانونی هم در مورد متولدین 57 متاهل در حال تدوین نیست؟ یا کلا هیچ راهی واسه امثال من وجود نداره؟
ببین الان تسیهلات خوبی برای متاهلین هست..
اول اینکه شرایط انتقالی مهیا هست به محل زندگی
دوم حقوق خوب در حد سربازی..
داشتن بن های نقدی و غیر نقدی فروشگاه اتکاء

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یعنی چی امریه چی؟!
میخوام امریه بگیرم که بجای سربازی برم جایی کار کنم
تو همی فروم گفتند که سپاهبه اونایی که امریه دارند آموزشی نمیه و باد رن ارتش . آره؟!
اگه اطلاعاتی باید بدونم بهم بگین :>
خوب امریه چند جور هست..
امریه وزرشی
امریه پادگانی و به ونوعی منطقه ای...

ورزشی که معلوم هست
پادگانی (البته این اسم رو خودم گذاشتم) به دین صورت هست که مثلا عقیدتی سیاسی ارتش درخواست کرده شما را از بیرجند بیارن به فلان جا تحت نظر و کارهایی عقیدتی سیاسی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تا اونجا که من میدونم **** امریه قبول میکنه، آموزشی هم خودش برای امریه ها برگزار میکنه!
یعنی شما باید تحت **** خدمت کنی...
مثل داشتن بسیج
چیز خاصی نیست...
آموزشی اون هم مثل دیگر سربازان هست

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون
من میخوام امریه بگیرم که بعد از آموزشی دیگه مجبور نباشم برم پادگان و بجاش تو یک سازمانی کار کنم.
خوب با این تعریف اگر برم **** بازم میتونم از این امریه استفاده کنم و بعد از آموزشی برم سر کار؟
(البته قبلا پرسیدم اما بازم میپرسم: وقتی امریه دارم آموزشی رو حتما باید برم درسته؟)
من برگ سبزم اومده که نوشته 1 شهریور برم معرفی کنم خودمو. حالا کاری هست بتونم بکنم که حتما شهر خودم بیافتم؟ و مثلا **** بشم؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ممنون
من میخوام امریه بگیرم که بعد از آموزشی دیگه مجبور نباشم برم پادگان و بجاش تو یک سازمانی کار کنم.
خوب با این تعریف اگر برم **** بازم میتونم از این امریه استفاده کنم و بعد از آموزشی برم سر کار؟
(البته قبلا پرسیدم اما بازم میپرسم: وقتی امریه دارم آموزشی رو حتما باید برم درسته؟)
من برگ سبزم اومده که نوشته 1 شهریور برم معرفی کنم خودمو. حالا کاری هست بتونم بکنم که حتما شهر خودم بیافتم؟ و مثلا **** بشم؟
خوب من به شما خسته نباشید میگم و خدمتتون عرض میکنم که تقریبا 300 الی 400 هزار نفر همین خواسته شما رو دارن !! اگه بلایایی که سر من اومد رو تعریف کنم اینقدر ساده برخورد نمیکنید !! فقط همینو بگم که زیر امریه منو معاون وزیر امضا کرده بود !! ولی در نهایت ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ممنون
تمام معادلات شما غلط هست...
به همین راحتی ها که می گید نیست..

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من الان بال در آوردم و تو سرزمین آرزوهام در حال پرواز کردنم :ایکس
از این همه دلگرمی متشکرم :دی
یعنی من امریه بگیرم هیچ تضمینی نیست که امریه امو قبول کنند؟!!!!! چیکار باید بکنم تا بفهمم چقدر امریه ام کارسازه و منو با کله نمیکوبه به دیوار؟!
میخواستم از جهاد امریه بگیرم ...

اما خداییش هیچ پستی دیدید که اینجوری همزمان دوتا جواب به این توپی بگیره :))

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خوب من الان بال در آوردم و تو سرزمین آرزوهام در حال پرواز کردنم :ایکس
از این همه دلگرمی متشکرم :دی
یعنی من امریه بگیرم هیچ تضمینی نیست که امریه امو قبول کنند؟!!!!! چیکار باید بکنم تا بفهمم چقدر امریه ام کارسازه و منو با کله نمیکوبه به دیوار؟!
میخواستم از جهاد امریه بگیرم ...

اما خداییش هیچ پستی دیدید که اینجوری همزمان دوتا جواب به این توپی بگیره :))
باید ببنی که چقدر برش داره امریه شما..

قبول می کنند ولی نه اون راحتی که می خواهی..

جهاد به نظر من 75% اون هم شاید

اما باید بری دنبالش...

کار نشد نداره..

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
درسته ... امریه خیلی بگیر/نگیر داره ... تا آخرین لحظه هم نمیشه روش 100 درصد حساب کرد ...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ببین توصیه من در باره ی امریه
1: غیبت داری دور **** رو خط بکش
2: **** سابقه بسیج میخواد برای امریه هاش
3: امریه ات رو سعی کن قبل آموزشی نشد توی آموزشی بدی سر یگان احتمال اینکه امریه ات قبول بشه ضعیف .
4: برگ سبزت رو یک ماه قبل تحویل جایی که امریه قراره بهت بده بده .
5: امریه ارتش به **** و غیره احتمالش یک در صد هزار هست !! (پارتی در حد تیمسار میخواد )
6: اگه افتادی سر یگان و میخوای انتقالی بگیری یا امریه بیاری سمت نگیر , خودتو به شاسکولی بزن .
7: نیروی زمینی احتمال قبول کردن انتقالی توش زیاده .... پس شانس بیاری حداقل بیفتی میروی زمینی که خودتو بتونی بکشی جای بهتر ... اگه مثل من بیفتی دژبان اگه امریه ات امضای فرمانده بهداشت در مان کل ارتش رو هم داشته باشه رد میکنه !!
امیدوارم نوشته هام بدردت بخوره !!

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
نوشته هات خیلی به دردم میخوره :ایکس
به آدم روحیه میده :)))
هرروز امیدوارتر میشم
1. غیبت ندارم - یعنی وقتی دفترچه امو دادم روزای آخرش بود
2.شاید بتونم یک سال سابقه عضویت بسیج بگیرم. خوبههه؟
3.من هنوز نفهمیدم سیستم امریه چجوریه! امریه یه نامه است ازطرف اون سازمانی که منو قبول کرده برای پادگان ؟ اگه نه بهم بگین
4.چشم ... پولی چکی خلاصه هرچیزی لازم هست بگو
5.اینجاشو نفهمیدم میشه دوباره بگی
6.خدا شانس بده - من لیسانسم یعنی این به ضررم تموم میشه؟
7.شانس نداشتی دیگه منم از تو بدشانستر ;)

8.این ارتش رفتن یا **** رفتن هیچ راهی نداره آدم خودش تاثیر گزار باشه یا فقط شانسه؟

ارتی رو باید تو اون سازمان داشته باشم یا تو **** وظیفه؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به آدم روحیه میده :)))
هرروز امیدوارتر میشم
نمیدونم وی تو تاپیک ننوشته قراره اینجا به کسی روحیه بدیم !!

1. غیبت ندارم - یعنی وقتی دفترچه امو دادم روزای آخرش بود

2.شاید بتونم یک سال سابقه عضویت بسیج بگیرم. خوبههه؟
اگه فعاله 45 روز یعنی یک ماه و نیم از خدمتت کم میشه که واقعا عالیه !! وقتی رفتی سر خدمت میبینی 2 روز کسری هم 2 روزه !!
3.من هنوز نفهمیدم سیستم امریه چجوریه! امریه یه نامه است ازطرف اون سازمانی که منو قبول کرده برای پادگان ؟ اگه نه بهم بگین
امریه یه نامه است که به پادگان فعلیت زده میشه که ما فلان سرباز رو میخوایم !! تا اینجا مشکلی نیست !! مشکل اینجاست که پادگان فعلیت در قبول یا رد امریه مختاره !!
4.چشم ... پولی چکی خلاصه هرچیزی لازم هست بگو
دیگه او نبستگی به طرفت داره
5.اینجاشو نفهمیدم میشه دوباره بگی
اگه برگ سفیدت اومد و محل پادگان آموزشیت شد 01 !! تو از این به بعد سرباز ارتشی و به هیچ وجه نمیتونی انتقالی بگیری بری **** !! بخاطر همین میگم قبل شروع خدمت شروع کن .
6.خدا شانس بده - من لیسانسم یعنی این به ضررم تموم میشه؟
ممکنه !! در هر صورت هیچ شغل و سمتی قبول نکن !!

7.شانس نداشتی دیگه منم از تو بدشانستر ;)
امیدوارم تو شانس بیاری ;)
8.این ارتش رفتن یا **** رفتن هیچ راهی نداره آدم خودش تاثیر گزار باشه یا فقط شانسه؟
اگه امریه نداشته باشی شانسه !!
ارتی رو باید تو اون سازمان داشته باشم یا تو **** وظیفه؟
همه جا !!هرچی بیشتر بهتر !!

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
نمیدونم وی تو تاپیک ننوشته قراره اینجا به کسی روحیه بدیم !!
فقط یه شوخی بود باهم بخندیم جناب جرمی برت ;o) همینکه شما و حمید و قیمه و بقیه دوستان هستید آدم روحیه میگیره
بخاطر همین میگم قبل شروع خدمت شروع کن .
خوب من قبل شروع شدن چیکار میتونم بکنم؟ یعنی میتونم الان برم امریه بگیرم و بعد برم **** وظیفه و بگم امریه دارم و اونا هم (ممکنه) حالتی رو بزارن (مثلا غیر از 01 ) که امریه امکان پذیر باشه؟
اگه کاری باید قبل از اومدن برگ سفید انجام بدم بهم بگو
ممکنه !! در هر صورت هیچ شغل و سمتی قبول نکن !!
همین قسمتش مهمه. مثلا میام هیچ سمتی نگیرم که امریه ام قبول بشه ییهو امریه هم رد میشه و من میمونم و حوضم
اگه امریه نداشته باشی شانسه !!
پس اگه قبل از تایین محل، امریه داشته باشم خیلی موثره نه؟ اگه آره به کدوم شانسم بیشتر میشه **** یا ارتش؟
همه جا !!هرچی بیشتر بهتر !!
خوب این تنها قسمتیه که اصلا نگرانش نیستم
چون هیجا پارتی ندارم :دی

آقا خیلی حال میدید آدم لذت میبره با شماها مشورت میکنه :)

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اول باید ببینی که کجا می افتی...
خوب اگه یه دفعه ارتش بی افتی نمی تونی امریه نیروی انتظامی رو ببری برای اونها !

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
فقط یه شوخی بود باهم بخندیم جناب جرمی برت ;o) همینکه شما و حمید و قیمه و بقیه دوستان هستید آدم روحیه میگیره
اگه بد حرف زدن عذر میخوام
خوب من قبل شروع شدن چیکار میتونم بکنم؟ یعنی میتونم الان برم امریه بگیرم و بعد برم **** وظیفه و بگم امریه دارم و اونا هم (ممکنه) حالتی رو بزارن (مثلا غیر از 01 ) که امریه امکان پذیر باشه؟
اگه کاری باید قبل از اومدن برگ سفید انجام بدم بهم بگو
بهترین حالت همین الان ه!! میری یه جا ( نمیدونم کجا ؟! ولی هرجا که امریه میده) میگی من امریه یخوام اگه قبولت کنه میگه برگ سبزت رو بیار بده به ما . بعد ازا ون طرف خودشون برات ردیف میکنند که بیفتی **** , نیروی انتظامی و ...

همین قسمتش مهمه. مثلا میام هیچ سمتی نگیرم که امریه ام قبول بشه ییهو امریه هم رد میشه و من میمونم و حوضم
چه حوضی ؟! سرباز نیستی که !! افسری در نهایت ساعت 2 میری خونه اتون چه بیکار باشی چه سر کار باشی ... مگه دیوانه ای شغل و سمت بگیری !! سمت گرفتن برات جز دردسر هیچی نداره چون توی نظامی گری هر چی بیشتر کار کنی دفعه بعد وظیفه ات میشه همونقدر کار کنی ... پس به هیچ وجه تن به کار نده !!

پس اگه قبل از تایین محل، امریه داشته باشم خیلی موثره نه؟ اگه آره به کدوم شانسم بیشتر میشه **** یا ارتش؟
امریه هر جا بگیری میفتی همونجا وگرنه 20% **** , 80% انتظامی یا ارتش !!

خوب این تنها قسمتیه که اصلا نگرانش نیستم
چون هیجا پارتی ندارم :دی
نگران نباش زیاد هم مهم نیست !! من که این همه پارتی داشتم کجا رو گرفتم؟!

بالا