• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

بعد از یک ماه که مدارکم رو ارسال کردم امروز جوابش اومد:
همه ی مدارکم رو پس فرستادند و فقط یک عکس برداشتن و روی پاکت مهر زده و نوشته : "مدارک شما در رایانه ثبت گردید، برگه ی اعزام متعاقبا ارسال خواهد شد"

این چه صیغه ای دیگه!!؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام

بعد از یک ماه که مدارکم رو ارسال کردم امروز جوابش اومد:
همه ی مدارکم رو پس فرستادند و فقط یک عکس برداشتن و روی پاکت مهر زده و نوشته : "مدارک شما در رایانه ثبت گردید، برگه ی اعزام متعاقبا ارسال خواهد شد"

این چه صیغه ای دیگه!!؟
برگه اعزام به خدمت شما رو هم براتون پست می کنن .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
داداشه من کشکی کشکی معافيت گرفت از سربازی.....مثلاً مشکله اعصاب داشته... اروا عمش

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من سالها مشکل سرع داشتم ، ولی الان روی نوار مغز چیزی نشون نمیده. در ثانی الان 5-6 سال هست که غایبم. با این تعاریف میتونم معاف بشم یا برم می گیرنم؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
منظورم دفترچه هست..
دفترچه رو برگشت می زنند، منتها تاریخ ثبت نام زودتر می خوره وبرای همین زود تر اعزام می کنند، می خوام به بینم تا حالا کسی از اینکارا کرده یا نه!
ممنون

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
داداشه من کشکی کشکی معافيت گرفت از سربازی.....مثلاً مشکله اعصاب داشته... اروا عمش
خوب اگه داداشت مشکل اعصاب نداشته پس یکم خودشو تو دردسر انداخته چون خیلی جاهها به این مدرک نگاه میکنند و بعد ...
دقیق نمیدونم (دوستان خبر دارند بگن) اما برای مسافرت خارج هم مثل اینکه تاثیر گذار هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اعزام من يك شهريور است كه مي افتد جمعه. آيا جمعه ها هم اعزام مي كنند؟ سوال ديگرم اين است كه مرخصي ميان دوره معمولا روز چندم آموزشي داده مي شود؟ مرخصي شهري راحت داده مي شود كه هر روز آدم توي شهر بتواند دور بزند و خريد كند؟
نه خیر
شنبه 2 اعزام در حوزه **** وظیفه مربوطه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من سالها مشکل سرع داشتم ، ولی الان روی نوار مغز چیزی نشون نمیده. در ثانی الان 5-6 سال هست که غایبم. با این تعاریف میتونم معاف بشم یا برم می گیرنم؟
ببین معافی پزشکی (506) مفت نمی ارزه..

فقط سربازی نمی ری
برای کار و پاس به مشکل بر می خوری

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببین معافی پزشکی (506) مفت نمی ارزه..

فقط سربازی نمی ری
معافی های پزشکی با هم فرق دارن ؟ ... مثلا از نظر کارت و رنگش و اینکه چی توش می نویسن ؟ ... چون ظاهرا 506 فقط مال اعصاب و روانه ؛ درسته ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

کار دولتی آره اما برای پاس هیچ مشکلی نیست.

معافی های پزشکی با هم فرق دارن ؟ ... مثلا از نظر کارت و رنگش و اینکه چی توش می نویسن ؟ ... چون ظاهرا 506 فقط مال اعصاب و روانه ؛ درسته ؟
قدیم کارتش قرمز بود اما الان دیگه اونطوری نیست پشت کارت هم قید نشده به چه علت فقط بند اون قانون ذکر شده مثل معاف از رزم که مینویسه طبق بند 43 و...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا ، اون مورد قد و وزن که قرار بود یه سوالی بکنی ، چیزی دستگیرت شد ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کار دولتی آره اما برای پاس هیچ مشکلی نیست.

قدیم کارتش قرمز بود اما الان دیگه اونطوری نیست پشت کارت هم قید نشده به چه علت فقط بند اون قانون ذکر شده مثل معاف از رزم که مینویسه طبق بند 43 و...
تا اونجا که شنیده بود به این صورت بود.

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من دارم برای پزشکی اقدام میکنم الان چندتا سوال دارم:

1. این فرم استعلام وضعیت **** وظیفه رو من که نباید پر کنم، کجا باید ببرم؟
2. یه فرم هم هست که باید آموزشگاه پر کنه ولی من حدود 6 سال پیش ، دبیرستانم رو تموم کردم همون سال هم دبیرستان تعطیل شد. اینو باید به کی بدم پر کنه!؟
3. این فرم معاینه اولیه رو میتونم بگم دکتر خودم پر کنه یا باید حتما جای بخصوصی برم؟
4. این واکسن رو نمیشه یجوری نزد و فرمش رو پر کرد؟ چون من به تب کردن حساسم ممکنه تب بکنم و تشنج بکنم!

لطفا کسی میدونه جواب بده ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سپاسگزار ميشم راهنمايي كنيد كد 13 مربوط به كدوم پادگان آموزشيه؟ توي ليستي كه توي اينترنت هست اين شماره نبود. آيا ممكنه به پادگان **** شهيد قدوسي يزد با شماره 135 مربوط بشه؟ پس چرا اين عدد كه توي برگه اعزام برادرم نوشته دو رقميه؟ 12 مال نيرو انتظامي مرزن آباد چالوسه. سيزده كجاست؟ اين عدد نحس
خوب این رو من تا فردا شب به شما می گم..
کد های فرد ؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من دارم برای پزشکی اقدام میکنم الان چندتا سوال دارم:

1. این فرم استعلام وضعیت **** وظیفه رو من که نباید پر کنم، کجا باید ببرم؟
2. یه فرم هم هست که باید آموزشگاه پر کنه ولی من حدود 6 سال پیش ، دبیرستانم رو تموم کردم همون سال هم دبیرستان تعطیل شد. اینو باید به کی بدم پر کنه!؟
3. این فرم معاینه اولیه رو میتونم بگم دکتر خودم پر کنه یا باید حتما جای بخصوصی برم؟
4. این واکسن رو نمیشه یجوری نزد و فرمش رو پر کرد؟ چون من به تب کردن حساسم ممکنه تب بکنم و تشنج بکنم!

لطفا کسی میدونه جواب بده ;)
در مورد واکسن باید بزنی چون اگه مرگ سبز مهر و تاریخ نداشته باشه از جلوی درب پادگان آموزشی می فرستند خونه...میشه ماه بعد

دکتر فرقی نمی کنه..فقط باید تایید کنه و مهر بزنه..همین

فرم رو ببر آموزش پرورش محل یا شهرشتان نتون...

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد واکسن باید بزنی چون اگه مرگ سبز مهر و تاریخ نداشته باشه از جلوی درب پادگان آموزشی می فرستند خونه...میشه ماه بعد

دکتر فرقی نمی کنه..فقط باید تایید کنه و مهر بزنه..همین

فرم رو ببر آموزش پرورش محل یا شهرشتان نتون...
ممنون

راستی مثل اینکه میخوان از نیمه دوم مرداد، کارهای معافی رو توی پلیس 10+ انجام بدن... انوقت کمسیون پزشکی و اینا چی میشه؟ اگر آدم آشنا داشته باشه اونجا میپره نه؟ :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ممنون

راستی مثل اینکه میخوان از نیمه دوم مرداد، کارهای معافی رو توی پلیس 10+ انجام بدن... انوقت کمسیون پزشکی و اینا چی میشه؟ اگر آدم آشنا داشته باشه اونجا میپره نه؟ :D
نه کمیس رو همون ها انجام می دن..
البته بستگی به نوع کمیس داره..

بالا