• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
احتمالا چون بیماری شما نیازی به آزمایش و معاینه تخصصی در بیمارستان نداره مستقیم فرستادن کمیسیون

امیدوارم معاف بشی

آقا من امروز رفتم کمیس برای صافی کف پا دکتر گفت جورابت رو دربیار وایسا رو پنجت منم کردم بعدش گفت تو باید بری بیمارستان و فرم بیمارستان داد بهم !

2 نفر جلو من هم مثل من بودن اما به اونا نگفت ! نظرتون چیه ؟ چرا به من فرم داد ؟

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من امروز رفتم کمیس برای صافی کف پا دکتر گفت جورابت رو دربیار وایسا رو پنجت منم کردم بعدش گفت تو باید بری بیمارستان و فرم بیمارستان داد بهم !

این کمیسیون که میگی میشه تعریف کنی دقیقا چه شکلیه؟ دکتر بود معاینت کرد؟ مطب بود؟

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی مطمئن نشن که معاف میشی میگن برو بیمارستان. زیاد خوب نیست اما به هر حال یه فرصت هست چون هرچی دکتر بیمارستان بنویسه اونا هم همونو قبول میکنن.

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یعنی بعد از 2 ماه و نیم تازه شما رو فرستاده بیمارستان ! چرا اینقدر طولانی ؟

حالا شما فهمیدی اون 2 نفر جلویی معاف شدن یا نه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم امروز رفتم کمیسیون ... (ظاهرا کلا روزای شنبه و دوشنبه کمیسیونه ، اونطور که اون سرگروهبان می گفت) ... همونطور که حدس می زدم معاف از رزم شدم (چشم) ...

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
منم امروز رفتم کمیسیون ... (ظاهرا کلا روزای شنبه و دوشنبه کمیسیونه ، اونطور که اون سرگروهبان می گفت) ... همونطور که حدس می زدم معاف از رزم شدم (چشم) ...
معاف از رزم هیچ به درد نمی خوره

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
توی کمیسیون میشه مدارک پزشکی برد نشون داد؟ منظورم مدارکی هست که خودمون داریم نه مداارکی که اونها خودشون آزمایش کردن. اصلا اجازه میدن چیزی همراه ادم باشه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
قدیم کارتش قرمز بود اما الان دیگه اونطوری نیست پشت کارت هم قید نشده به چه علت فقط بند اون قانون ذکر شده مثل معاف از رزم که مینویسه طبق بند 43 و...
طبق حرف یکی از بچه ها گفتم. البته شما بیشتر اطلاع دارید. بندی طنابی چیزی نمینویسن رو کارت که مشخص کنه معاف از رزم بوده؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
این کمیسیون که میگی میشه تعریف کنی دقیقا چه شکلیه؟ دکتر بود معاینت کرد؟ مطب بود؟

بالای اتاق نوشته شورای پزشکی ! اما 2 تا دکتر و یک تخت هست توش . یه خانم بود که همرو نگاه میکرد یه آقایی هم بود که عکسهای مغزی و استخوانی و معاینه بیماریهای خفن مثل ام اس رو میکرد . تنها چیزی که مهم هست نسخه و آزمایش هست اونجا ببینه فقط .....

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
یعنی بعد از 2 ماه و نیم تازه شما رو فرستاده بیمارستان ! چرا اینقدر طولانی ؟

حالا شما فهمیدی اون 2 نفر جلویی معاف شدن یا نه ؟

آره دیگه چه کنم !

معمولا معاف از رزم میکردن اما یکی رو که گفت برو هیچیت نیست ! فقط به من برگه بیمارستان داد .

1 ماه وقت دارم برم بیمارستان 16 آذر تو انقلاب .

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
وقتی مطمئن نشن که معاف میشی میگن برو بیمارستان. زیاد خوب نیست اما به هر حال یه فرصت هست چون هرچی دکتر بیمارستان بنویسه اونا هم همونو قبول میکنن.

آقا امکان داره معاف دائم بشم ؟ چه کار کنم ؟ اینا مایه ای نیستن تو بیمارستان ؟

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
به من گفتن برو سجاد. اونجاهم هر اتاقی که رفتم به همه جام مهر زدن که یوقت خودمو گم نکنم ( :)) ) ولی فایده ای نداشت.
مایه و اینا نمیدونم باید ببینی پارتی یا آشنا داری یا نه. اما اینو میدونم که دکتر بیمارستان اگر رو برگت شماره ای بزنه که واسه معاف دایم باشه بدون هیچ معاینه ای معافی و اگه شماره کمتر بزنه با هر معاینه ای هم باز معاف نیستی و فوقش (اگه پارتی کمیسیونت قوی باشه) دوباره میفرستنت بیمارستان. پس جوابتو تو همون بیمارستان میگیری
توکل بر خدا ایشالا شما مثه من بدشانس نباشی

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها یه سوال مهم. این فرم شماره یک که استعلام برای سالهای قبل از 64 هست. من بردم **** وظیفه پرکنه برام ولی گفت لازم نیست چیزیش رو ما پر کنیم خودت پر کن!

الان یعنی من اینو خودم بنویسم بفرستم؟؟

کمک :(

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال فوری دارم
بعد از اینکه کمیسیون پزشکی تشکیل بشه و معافیت پزشکی تایید شد از **** وظیفه میان تو محل سکونت امار می گیرن از همسایه ها اینا راجبه همون فرم های استشهاد محلی ؟البته یه بار قبلا امدن

جواب بدین لطفا سری تر واجبه

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک سوال دیگه هم دارم. از پست خونه فرم رو که گرفتم دو تا پاکت داده. یکیش برای ارسال مدارکه یکیش برای برگشت مدارک. اینی که برای برگشت مدارکه بگذارم توی همین پاکت ارسال؟ یا جدا باید پست کرد؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یک سوال دیگه هم دارم. از پست خونه فرم رو که گرفتم دو تا پاکت داده. یکیش برای ارسال مدارکه یکیش برای برگشت مدارک. اینی که برای برگشت مدارکه بگذارم توی همین پاکت ارسال؟ یا جدا باید پست کرد؟!
همه رو بزار داخل اون پاک و ارسال کن..

جدا جدا نه 1

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان یه سوال فوری دارم
بعد از اینکه کمیسیون پزشکی تشکیل بشه و معافیت پزشکی تایید شد از **** وظیفه میان تو محل سکونت امار می گیرن از همسایه ها اینا راجبه همون فرم های استشهاد محلی ؟البته یه بار قبلا امدن

جواب بدین لطفا سری تر واجبه
من تا به حال ندیدم که بیان اینجوری استعلام بگیرن...!

samuell1

Registered User
لایک‌ها
1
من میخوام برای کفالت پدر زیر 60 سال اقدام کنم به خاطر مشکلات شدید قلبی و دانشجو هم هستم حالا الان که تابستونه گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن میگن تا مهر باید صبر کنی اگر بدون گواهی اشتغال به تحصیل بفرستم پروندم رو چی میشه؟ ( اصلا میشه این کار رو کرد ؟ ) یا مثلن اصل کارت دانشجوییم رو بفرستم که مهر خورده روش تا اخر تابستون اعتبار داره ...

بعد یه سوال دیگه پرونده پدر من یه راست میره کمیسیون پزشکی؟ یا نه؟

شرمنده و ممنون

بالا