• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان من می خوام برای معافیت اقدام کنم برای معافیت پزشکی و ضعیف بودن چشم
شماره چشمام روی هم 15 میشه هر دو 7.5 هست تقریبا
با این شماره که معافی تعلق می گیره حتما؟
الان 29 سالمه و چند سال هم دانشجو بودم و دانشگاه نیمه کاره رها کردم یعنی مدرک دانشگاهی ندارم و اخرین مدرک دیپلم هست. فکر کنم برای دیپلم شماره چشم برای معافی باید 10 باشه و لیسانس 13

بعد برای اقدام چه مدارکی می خواد؟
فقط شناسنامه و کارت ملی و عکس لازمه ؟ چیز دیگه که نمیخواد؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
الان 29 سالمه و چند سال هم دانشجو بودم و دانشگاه نیمه کاره رها کردم یعنی مدرک دانشگاهی ندارم و اخرین مدرک دیپلم هست. فکر کنم برای دیپلم شماره چشم برای معافی باید 10 باشه و لیسانس 13

داداش چجور می بینی ؟
دیپلم 8
به بالا 10

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
داداش چجور می بینی ؟
دیپلم 8
به بالا 10

بدون عینک تقریبا کورم :happy:
اون 8 و 10 فقط نمره نزدیک بینی و و دوربینی مدنظر هست یا استیگات هم منظور میشه؟
چون من نمره نزدیک بینی چشم راست و چپم هر دو -5.5 هست که روی هم میشه -11 ولی با احتساب استیگمات دو چشم روی هم میشه 15-

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
چون من نمره نزدیک بینی چشم راست و چپم هر دو -5.5 هست که روی هم میشه -11 ولی با احتساب استیگمات دو چشم روی هم میشه 15-
فک کنم نمره کلی چشم معافه که شما میگین 15 هستین
کاری به سنتون ندارن چون دیپلم هستین شماره چشم بالای 8 معاف
اما شنیدم یه قطره میریزن که تا حدودی نمره رو پایین میاره ولی با این اوصافی که شما میگین فک نکنم قطره تاثیر چندانی روتون داشته باشه

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
مرسی
بعد جواب MRI رو میدن به خودم یا خودشون میفرستن برا ****؟ اگه میدن به خودم همینجوری میدن یا پلمب میکنن؟
اگه از دکتر بیمارستان ارتش بپرسم به نظرت جواب میده که معاف میشم یا نه؟

دکتر ها نظرشون مطرح نیست، میتونم فقط با توجه به چیزی که از آیین نامه میدونن بهت بگن ممکنه بشی یا نشی، خیلی هم حوصله ندارن برات توضیح بدن، آخه دکترای کمیسیون خیلی خود رای و عشقی عمل میکنن، درسته در نهایت اگه یه بیماری داشته باشی معاف میشی، ولی میتونن بیخودی هی اذیت کنن و بفرستنت معاینه مجدد، تو مورد من تو هر دوبار مراجعه ام به بیمارستان ( بخش چشم پزشکی ) مدارکمو خودشون فرستادن و پوله پست رو ازم گرفتن، به من هیچی ندادن برای بردن به **** وظیفه، ولی ام آر آی رو نمیدونم میدن به خودت یا نه، آه زیاد ی بزرگه اندازه اش ;) شاید حسش نباشه پست کنن، بدن بهت

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

شما 200% معافی، حتی با یه چشمم معافی، میری دفترچه میگیری، پرش میکنی ( برگه مشخصات و واکسن رو ) میبری پلیس +10، اونا برات ارسال میکنن، منتظر میمونی برات نامه اعزام به بیمارستان بیاد، میری بیمارستان، طبق تجربه من با این شماره چشم از قطره هم استفاده نمیکنن برات، معاینه میشی، مری خونه، نامه میاد میری کمیسیون، معاف میشی میای خونه ^_^

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

اگه نمره های آستیگمات و نزدیک بینی هم علامت باشه ، یعنی هر دو - ، با هم جمع میشه، اگه علامت متفاوت داشته باشه، اونی که بزرگ تره مد نظر قرار میگیره

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
الان تاریخ اعزامم مشخص شده که اول دی هست . میخوام تغییرش بدم به اول اسفند ! چیکار باید انجام بدم؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
شما 200% معافی، حتی با یه چشمم معافی، میری دفترچه میگیری، پرش میکنی ( برگه مشخصات و واکسن رو ) میبری پلیس +10، اونا برات ارسال میکنن، منتظر میمونی برات نامه اعزام به بیمارستان بیاد، میری بیمارستان، طبق تجربه من با این شماره چشم از قطره هم استفاده نمیکنن برات، معاینه میشی، مری خونه، نامه میاد میری کمیسیون، معاف میشی میای خونه ^_^
الان اول باید برم میدون **** یا مراکز پلیس +10 ؟
مدارک چی ببرم؟ شناسنامه ؟ کارت ملی ؟ کپیاش ؟ عکس؟نسخه چشم پزشک؟
بایت اینکه دیر اقدام کردم ایراد نمی گیرن؟ چون 29 سالمه

اگه نمره های آستیگمات و نزدیک بینی هم علامت باشه ، یعنی هر دو - ، با هم جمع میشه، اگه علامت متفاوت داشته باشه، اونی که بزرگ تره مد نظر قرار میگیره

هر دو منفی هست

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
الان تاریخ اعزامم مشخص شده که اول دی هست . میخوام تغییرش بدم به اول اسفند ! چیکار باید انجام بدم؟
میرین پلیس+10 برگ سبز رو همراه خودتون میبرین ( اگه براتون اومده ) میگین براتون 2 ماه درخواست تعویق بدن

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
دوستان الان طول مدت سربازی برای لیسانسه ها بدون هیچ کسری و ... چقدره؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
الان اول باید برم میدون **** یا مراکز پلیس +10 ؟
مدارک چی ببرم؟ شناسنامه ؟ کارت ملی ؟ کپیاش ؟ عکس؟نسخه چشم پزشک؟
بایت اینکه دیر اقدام کردم ایراد نمی گیرن؟ چون 29 سالمه

هر دو منفی هست

هر دو منفیه یعنی با هم جمع میشن، معافین 100% ، من با کمتر از اینا معاف شدم ;) شما اول برو پست یا پلیس +10، یه دفترچه بگیررر، توش معلومه چیکار باید کنی و چی میخواد، شناسنامه و کارت ملی و کپی هاش با عکس و آخرین مدرک مربوط به **** وظیفه و اینجور چیزا، تو دفترچه نوشته
برای معافی پزشکی غیبت تاثیر نداره، تا اونجا که من شنیدم بعد اینکه معاف شدین، یه جریمه در حدود 100 تومن ازتون بابت غیبت میگیرن.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان الان طول مدت سربازی برای لیسانسه ها بدون هیچ کسری و ... چقدره؟

برای همه 21 ماه در مناطق عادی و در صورت امریه 24 ماه ، عملیاتی فک کنم 2 ماه کم میشه ، دقیق نمیدونم

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
هر دو منفیه یعنی با هم جمع میشن، معافین 100% ، من با کمتر از اینا معاف شدم ;) شما اول برو پست یا پلیس +10، یه دفترچه بگیررر، توش معلومه چیکار باید کنی و چی میخواد، شناسنامه و کارت ملی و کپی هاش با عکس و آخرین مدرک مربوط به **** وظیفه و اینجور چیزا، تو دفترچه نوشته
برای معافی پزشکی غیبت تاثیر نداره، تا اونجا که من شنیدم بعد اینکه معاف شدین، یه جریمه در حدود 100 تومن ازتون بابت غیبت میگیرن.

دفترچه رو مگه برای اعزارم به خدمت نمی گیرن؟ من برای معافیت می خوام

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من برای معاف از طریق عرق کف دست و پا میخوام اقدام کنم
برای تشدید تعرق چه پیشنهادی دارید ؟

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
الان سن پدر برای معافی کفالت چقدر باید باشه؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دفترچه رو مگه برای اعزارم به خدمت نمی گیرن؟ من برای معافیت می خوام

فرقی نداره، همش یه دفترچه اس، ولی وقتی داری پر میکنی، تو گزینه هاش، داره که بزنی برای معافیت های مختلف میخوای یا اعزام، تو اون انتخاب میکنی و وقتی میخوای تحویل پلیس +10 بدی، بهشونم میگی برای معافیت میخوام.

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
فرقی نداره، همش یه دفترچه اس، ولی وقتی داری پر میکنی، تو گزینه هاش، داره که بزنی برای معافیت های مختلف میخوای یا اعزام، تو اون انتخاب میکنی و وقتی میخوای تحویل پلیس +10 بدی، بهشونم میگی برای معافیت میخوام.

هزینه دیگه ای نمیگیرن به جز اون 100 تومن؟
چند وقت طول می کشه تا زمان نامه اعزام به بیمارستان و بعدش رفتن به کمیسیون؟

ILOOP

Registered User
لایک‌ها
140
بالا