سوال منم هست
آزمایش غدد می گیرن !
سوال منم هست
هزینه دیگه ای نمیگیرن به جز اون 100 تومن؟
چند وقت طول می کشه تا زمان نامه اعزام به بیمارستان و بعدش رفتن به کمیسیون؟
من این عدد رو تو همین فروم خوندم، ولی فقط جریمه نقدیه، یا کمتره، یا بیشتر، 108 تومن هم برای صدور کارت باید بدی، غیر از اون جریمه، شاید اصلا جریمه هم نکنن، من دفترچه رو فرستادم، خورد به عید، برای همین 1 ماه بعدش برام نامه رفتن به بیمارستان اومد، رفتم بیمارستان، دو هفته بعدش نامه رفتن به کمیسیون، برای بار دوم یه هفته بعد از کمیسیون نامه اومد برم بیمارستان که سه هفته بعدش بود، بیمارستان رو رفتم، دو هفته بعدش نامه اومد که هفته بعدش برم کمیسیون، معاف که شدم، 10 روزه کارتم اومد.چیزی حدود 3،4 ماه کلا کارم طول کشید، با پول دکتر و کارت و ... 200 تومنی هم خرجم شد.
پس خیلی طول می کشه
فکر می کردم تو دو سه هفته سر و تهش هم میاد.
پدر بالای 65 سال باشه
ولی یه خواهر داشته باشی که ازدواج کرده باشه و یه برادر که سربازیشو رفته باشه معاف میشی یا نه؟
اگه جواب رو نمیدونید سوالات این چنینی رو کجا میشه پرسید؟
شما برای هر مرحله کمیسیون رفتن یکماه وقت بذارین ، فک کنم برای شماره چشم بالای شما، بار دومی در کار نباشه، برای همین حدس من دو ماهه انجام شدنه تمام کارای شماس، من الان دو ماه و ده روزه گواهینامه ام رو دادم برای تمدید هنوز نیومده، مملکت ریده کلا ^_^
امروز رفتم دفترچه گرفتم منتها رو تابلو نوشته بود برای صدور معافیت آخرین مدرک تحصیلی هم لازمه. من اخرین مدرم تحصیلیم رو که دیپلم باشه ندارم الان. نمی دونم از کجا باید بگیرم؟ دانشگاه هم رفتم ولی نیمه کاره رها کردم یعنی مدرکم دانشگاهی ندارم.
چون نیمه کاره رها کردی، باید مدرک انصراف از دانشگاه بیاری، اگه نداری باید بری دانشگاه ، تقاضای انصراف بدی، .وقتی کاراشو کردی و انصرافت قطعی شد، اونا یه نامه معرفی بهت میدن برای **** وظیفه، که اونو به عنوان مدرک میبری میدی بهشون،
برای انصراف از دانشگاه هم فکر کنم نیاز به تسفیه حساب مالی با دانشگاه باشه که معلوم نیست چقدر میخوان بگیرن تازه کلی هم دنگ و فنگ داره
الان نمی تونم دیپلمم رو بگیرم؟ باید حتما انصراف بدم؟ دیپلم هم دست دانشگاست؟
فک نکنم بتونی، چون دانشگاهت با **** وظیفه مکاتبه کرده که برات معافیت تحصیلی بگیره، بعد چون ول کردی دانشگاه رو، الان از نظر دانشگاه و **** وظیفه بلاتکلیفی، دانشگاه باید بگه به **** وظیفه که تو در چه وضعیتی هستی، دقیقا برای همین باید بری بدهی هاتو صاف کنی، جریمه هم داره این ول کردن و خبر ندادن، دانگاه یه چیزایی به عنوان ضرر و زیان میگیره، خیلی هم زود کار کنن، همین کار دانشگاه 3 ماه طول میکشه.
کار انصراف دادنم از دانشگاه رو میگی 3 ماه طول می کشه؟
یا مکاتبه دانشگاه و **** وظیفه؟
انصرافت، بری تقاضا بدی، امضاهارو بگیری، پولارو بدی، مدارکت کنترل بشه، نامه نگاریای دانشگاه با **** وظیفه انجام بشه، نامه معرفیت رو به **** وظیفه صادر کنن، اونوقت میتونی این نامه رو بگیری ببری با بقیه مدارکت پلیس +10
من چند ترم غایب بودم ممکنه اصلا اخراج شده باشم.
اگر دانشجوی اخراجی باشم که خودشون قبلا به **** وظیفه اعلام کردن؟
هزینه انصراف نمی دونید چقدره؟میگن به اندازه 1.5 برابر یک ترم تحصیلی رو می گیرن؟
من چند ترم غایب بودم ممکنه اصلا اخراج شده باشم.
اگر دانشجوی اخراجی باشم که خودشون قبلا به **** وظیفه اعلام کردن؟
هزینه انصراف نمی دونید چقدره؟میگن به اندازه 1.5 برابر یک ترم تحصیلی رو می گیرن؟
برای سربازی اگر کسی دیپلم رو تموم نکرده باشه، به عنوان آخرین مطلب سیکل رو میتونه ببره؟ مدرک 3 راهنمایی
با بیماری قلبی میشه از خدمت معاف شد ؟
یا باید شرایط خیلی حاد باشه ؟
دارم لبته شرایط رو تعمدا بدتر میکنم :دی