• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
پدر بالای 65 سال باشه
ولی یه خواهر داشته باشی که ازدواج کرده باشه و یه برادر که سربازیشو رفته باشه معاف میشی یا نه؟

اگه جواب رو نمیدونید سوالات این چنینی رو کجا میشه پرسید؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
هزینه دیگه ای نمیگیرن به جز اون 100 تومن؟
چند وقت طول می کشه تا زمان نامه اعزام به بیمارستان و بعدش رفتن به کمیسیون؟

من این عدد رو تو همین فروم خوندم، ولی فقط جریمه نقدیه، یا کمتره، یا بیشتر، 108 تومن هم برای صدور کارت باید بدی، غیر از اون جریمه، شاید اصلا جریمه هم نکنن، من دفترچه رو فرستادم، خورد به عید، برای همین 1 ماه بعدش برام نامه رفتن به بیمارستان اومد، رفتم بیمارستان، دو هفته بعدش نامه رفتن به کمیسیون، برای بار دوم یه هفته بعد از کمیسیون نامه اومد برم بیمارستان که سه هفته بعدش بود، بیمارستان رو رفتم، دو هفته بعدش نامه اومد که هفته بعدش برم کمیسیون، معاف که شدم، 10 روزه کارتم اومد.چیزی حدود 3،4 ماه کلا کارم طول کشید، با پول دکتر و کارت و ... 200 تومنی هم خرجم شد.

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
من این عدد رو تو همین فروم خوندم، ولی فقط جریمه نقدیه، یا کمتره، یا بیشتر، 108 تومن هم برای صدور کارت باید بدی، غیر از اون جریمه، شاید اصلا جریمه هم نکنن، من دفترچه رو فرستادم، خورد به عید، برای همین 1 ماه بعدش برام نامه رفتن به بیمارستان اومد، رفتم بیمارستان، دو هفته بعدش نامه رفتن به کمیسیون، برای بار دوم یه هفته بعد از کمیسیون نامه اومد برم بیمارستان که سه هفته بعدش بود، بیمارستان رو رفتم، دو هفته بعدش نامه اومد که هفته بعدش برم کمیسیون، معاف که شدم، 10 روزه کارتم اومد.چیزی حدود 3،4 ماه کلا کارم طول کشید، با پول دکتر و کارت و ... 200 تومنی هم خرجم شد.

پس خیلی طول می کشه
فکر می کردم تو دو سه هفته سر و تهش هم میاد.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
پس خیلی طول می کشه
فکر می کردم تو دو سه هفته سر و تهش هم میاد.

شما برای هر مرحله کمیسیون رفتن یکماه وقت بذارین ، فک کنم برای شماره چشم بالای شما، بار دومی در کار نباشه، برای همین حدس من دو ماهه انجام شدنه تمام کارای شماس، من الان دو ماه و ده روزه گواهینامه ام رو دادم برای تمدید هنوز نیومده، مملکت ریده کلا ^_^

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
پدر بالای 65 سال باشه
ولی یه خواهر داشته باشی که ازدواج کرده باشه و یه برادر که سربازیشو رفته باشه معاف میشی یا نه؟

اگه جواب رو نمیدونید سوالات این چنینی رو کجا میشه پرسید؟

چون برادر دیگه داری و خدمت رفته نه متاسفانه

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
شما برای هر مرحله کمیسیون رفتن یکماه وقت بذارین ، فک کنم برای شماره چشم بالای شما، بار دومی در کار نباشه، برای همین حدس من دو ماهه انجام شدنه تمام کارای شماس، من الان دو ماه و ده روزه گواهینامه ام رو دادم برای تمدید هنوز نیومده، مملکت ریده کلا ^_^

امروز رفتم دفترچه گرفتم منتها رو تابلو نوشته بود برای صدور معافیت آخرین مدرک تحصیلی هم لازمه. من اخرین مدرم تحصیلیم رو که دیپلم باشه ندارم الان. نمی دونم از کجا باید بگیرم؟ دانشگاه هم رفتم ولی نیمه کاره رها کردم یعنی مدرکم دانشگاهی ندارم.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
امروز رفتم دفترچه گرفتم منتها رو تابلو نوشته بود برای صدور معافیت آخرین مدرک تحصیلی هم لازمه. من اخرین مدرم تحصیلیم رو که دیپلم باشه ندارم الان. نمی دونم از کجا باید بگیرم؟ دانشگاه هم رفتم ولی نیمه کاره رها کردم یعنی مدرکم دانشگاهی ندارم.

چون نیمه کاره رها کردی، باید مدرک انصراف از دانشگاه بیاری، اگه نداری باید بری دانشگاه ، تقاضای انصراف بدی، .وقتی کاراشو کردی و انصرافت قطعی شد، اونا یه نامه معرفی بهت میدن برای **** وظیفه، که اونو به عنوان مدرک میبری میدی بهشون،

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
برای سربازی اگر کسی دیپلم رو تموم نکرده باشه، به عنوان آخرین مطلب سیکل رو میتونه ببره؟ مدرک 3 راهنمایی

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
چون نیمه کاره رها کردی، باید مدرک انصراف از دانشگاه بیاری، اگه نداری باید بری دانشگاه ، تقاضای انصراف بدی، .وقتی کاراشو کردی و انصرافت قطعی شد، اونا یه نامه معرفی بهت میدن برای **** وظیفه، که اونو به عنوان مدرک میبری میدی بهشون،

برای انصراف از دانشگاه هم فکر کنم نیاز به تسفیه حساب مالی با دانشگاه باشه که معلوم نیست چقدر میخوان بگیرن تازه کلی هم دنگ و فنگ داره
الان نمی تونم دیپلمم رو بگیرم؟ باید حتما انصراف بدم؟ دیپلم هم دست دانشگاست؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
برای انصراف از دانشگاه هم فکر کنم نیاز به تسفیه حساب مالی با دانشگاه باشه که معلوم نیست چقدر میخوان بگیرن تازه کلی هم دنگ و فنگ داره
الان نمی تونم دیپلمم رو بگیرم؟ باید حتما انصراف بدم؟ دیپلم هم دست دانشگاست؟

فک نکنم بتونی، چون دانشگاهت با **** وظیفه مکاتبه کرده که برات معافیت تحصیلی بگیره، بعد چون ول کردی دانشگاه رو، الان از نظر دانشگاه و **** وظیفه بلاتکلیفی، دانشگاه باید بگه به **** وظیفه که تو در چه وضعیتی هستی، دقیقا برای همین باید بری بدهی هاتو صاف کنی، جریمه هم داره این ول کردن و خبر ندادن، دانگاه یه چیزایی به عنوان ضرر و زیان میگیره، خیلی هم زود کار کنن، همین کار دانشگاه 3 ماه طول میکشه.

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
فک نکنم بتونی، چون دانشگاهت با **** وظیفه مکاتبه کرده که برات معافیت تحصیلی بگیره، بعد چون ول کردی دانشگاه رو، الان از نظر دانشگاه و **** وظیفه بلاتکلیفی، دانشگاه باید بگه به **** وظیفه که تو در چه وضعیتی هستی، دقیقا برای همین باید بری بدهی هاتو صاف کنی، جریمه هم داره این ول کردن و خبر ندادن، دانگاه یه چیزایی به عنوان ضرر و زیان میگیره، خیلی هم زود کار کنن، همین کار دانشگاه 3 ماه طول میکشه.

کار انصراف دادنم از دانشگاه رو میگی 3 ماه طول می کشه؟
یا مکاتبه دانشگاه و **** وظیفه؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
کار انصراف دادنم از دانشگاه رو میگی 3 ماه طول می کشه؟
یا مکاتبه دانشگاه و **** وظیفه؟

انصرافت، بری تقاضا بدی، امضاهارو بگیری، پولارو بدی، مدارکت کنترل بشه، نامه نگاریای دانشگاه با **** وظیفه انجام بشه، نامه معرفیت رو به **** وظیفه صادر کنن، اونوقت میتونی این نامه رو بگیری ببری با بقیه مدارکت پلیس +10

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
انصرافت، بری تقاضا بدی، امضاهارو بگیری، پولارو بدی، مدارکت کنترل بشه، نامه نگاریای دانشگاه با **** وظیفه انجام بشه، نامه معرفیت رو به **** وظیفه صادر کنن، اونوقت میتونی این نامه رو بگیری ببری با بقیه مدارکت پلیس +10

من چند ترم غایب بودم ممکنه اصلا اخراج شده باشم.
اگر دانشجوی اخراجی باشم که خودشون قبلا به **** وظیفه اعلام کردن؟
هزینه انصراف نمی دونید چقدره؟میگن به اندازه 1.5 برابر یک ترم تحصیلی رو می گیرن؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

شرمنده اینارو نمیدونم دیگه، باید یه زنگی به دانشگاهت بزنی، یا حضوری بری، تا اونجا که من تو د انشگاه آزاد دیدم، اگه آزاد باشی، چون پول میگیرن، عمرا اخراجت نمیکنن تا خودت تصویه کنی;)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

رفیق من یه جا قبول شدم رفتم ثبتنام بعد انصراف دادم رفتم ساله بعد یجا دیگه ثبتنام کردم شروع کردم خوندن!

بعده ۵ سال رفتم برگ فراغتمو بگیرم دیدم اون دانشگاه اولی‌ واسم معافی گرفته بود بعد دیگه نامه لغو معافی نزده بود! دانشگاه دومیم اصلا به روو خودش نیاورد که معافی صادر کنه!

یه وضع بدیه ک نمی‌دونی!

خودت باس بری دونه دونه دنبالشون ببینی‌ چکار کردن انجام شده یا نه!

اصلا فک نکنم چون نرفتم پس روالش این بود ک باید الان واسم فلان کارو کرده باشن!شما پیش فرض این قرار بده ک دانشگاه هیچ‌کاری واسه شما نکرده!

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
اینا واقعا شورشو در آوردن
امروز رفتم بیمارستان 501 ارتش برای MRI برای 4شنبه هفته دیگه وقت داده!! جوابش هم 3 هفته بعد حاضر میشه یعنی خیلی راحت یدونه MRI گرفتن 1 ماه علافی داره!! 112 هزار تومنم میخوان پول بگیرن!!!
حالا یه سوال که پیش میاد اینه که من چون فراغت از تحصیلم زیاد طول کشید 2 بار از **** وظیفه برای تمدید معافیت تحصیلی وقت گرفتم. بار دومش فروردین امسال رفتم که تا 31 شهریور 92 برای فارغ التحصیل شدن و تا 31 بهمن 92 هم برای معرفی به **** وظیفه بهم وقت دادن. بعد من 18 خرداد 92 فارغ التحصیل شدم. حالا سوالم اینه که تاریخ مشمول شدن من همون 31 بهمن 92 هست یا اون 1 سال وقت بعد از فارغ التحصیلی رو بهم میدن؟ چون با این وضعیتی که اینا دارن کار میکنن بعید نیست تا آخر بهمن 92 تکلیف معافیتم مشخص نشه!
واقعا زور داره بعد از این همه علاف کردن و پول گرفتن آخر سر هم معاف نکنن!

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
برای سربازی اگر کسی دیپلم رو تموم نکرده باشه، به عنوان آخرین مطلب سیکل رو میتونه ببره؟ مدرک 3 راهنمایی

آره، از نظر برخورد با دیپلم و زیر دیپلم تو سربازی فکر کنم به یه صورت عمل میشه.

arshavin_23

Registered User
لایک‌ها
0
با بیماری قلبی میشه از خدمت معاف شد ؟
یا باید شرایط خیلی حاد باشه ؟
دارم لبته شرایط رو تعمدا بدتر میکنم :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با بیماری قلبی میشه از خدمت معاف شد ؟