• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

parsian2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منبعی که این دوستمون گفتن معتبر هست و اگر دوباره یکی دیگه نیاد 24 ماهش نکنه همون 21 ماه میمونه
http://www.tabnak.ir/fa/news/379283/سربازی-در-سال-۹۳-افزایش-نمی‌یابد
در ضمن در سال 92 خدمت سربازی 24 ماه بوده و برای کسانی که در دستگاه های نظامی خدمت می‌کنند این مدت 21 ماه
ولی کسی اگه بخواد امریه شرکت نفت و سرباز معلم بشه تو همون سال 92 هم باید 24 ماه رو میرفت ولی برای بقیه کسانی که تو ارتش و **** و نیروی انتظامی و .... خدمت میکنند مثل قبل 21 ماه میشه
که خدا کنه همینطوری بمونه

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان بنده امروز رفتم کمسیون پزشکی
نامه دکتر متخصص بیمارستان را باز کردن گفتن نوشته 9 سانتی متر(پای پرانتزی) بعد هم معاف از رزم شدن
اگه به این نتیجه اعتراض کنم ایا میتونم امیدوار باشم که نظر شورا متفاوت خواهد بود؟
چون فاصله بین دو زانوی بنده 13 هست حتی کسانی اومده بودن فاصله پاهاشون کم تر از من بود 10 سانت نوشته بودن
به نظرتون اعتراض کنم؟
با تشکر

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان خواهشمندم بنده را فوری راهنمایی کنید
برای اعتراض به نظر کمسیون چند روز فرصت دارم؟
امروز تو **** وظیفه بهم گفتن اگه اعتراض هم کنی نتیجه ای نمیگیری برو خدمت از اونجا اقدام کن راحت تره
از این طرف هم امریه اومده آشنا داریم

به نظرتون چکار کنم
واقعا گیج شدم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان خواهشمندم بنده را فوری راهنمایی کنید
برای اعتراض به نظر کمسیون چند روز فرصت دارم؟
امروز تو **** وظیفه بهم گفتن اگه اعتراض هم کنی نتیجه ای نمیگیری برو خدمت از اونجا اقدام کن راحت تره
از این طرف هم امریه اومده آشنا داریم

به نظرتون چکار کنم
واقعا گیج شدم

احتمال اینکه با اعتراض رای تغییر کنه کمه، به نظر من برو آموزشی اونجا اقدام کن، هم راحتتر معافیت میدن و هم اینکه فرصتت هدر نمیره.

Mahdizp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام، میگم اینجا کسی اموزشی معافیت کفالت رفته؟ چندروزه و چجوریاست؟ بعد کجا می ندازن؟ شهرخودمون. یکی می گفت با شرایطی میتونی اموزشی رو پاره وقت بری یعنی صبح بری تا شب بیای خونه!
کسی رفته یا امارشو داره؟ واجبه. ممنون

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان سلام خواستم بپرسم این قانون صافی کف پا هنوز هست یا نه من 19 سالمه میخوام برم دنبال معافی پاهام کاملا صاف هستن اولین گام چیه کجا باید برم ؟ ممنون

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان

کسی که از دانشگاه انصراف میده دقیقاً چه زمانی معافیت تحصیلی ـش لغو میشه؟؟

من یک انصراف یک روزه از دانشگاه داشتم. دانشگاه یک نامه بهم داد که بدم پلیس +10 تا معافیتم رو لغو کنن، ولی من نامه رو نبردم

با فرداش نامه رو برگردوندم دانشگاه و انصرافم رو پس گرفتم

چند بار هم از دانشگاه پرسیدم که معافیتم از طرف دانشگاه بصورت خودکار لغو میشه یا نه. که گفتن ما فقط همون نامه رو دادیم که بدی **** وظیفه. گفتن از طرف دانشگاه هیچ نامه ای بصورت خودکار ارسال نمیشه

حالا من نگرانم. میگم نکنه اون یک روز که انصراف دادم معافیتم اتوماتیک لغو شده باشه و الآن غیبت خورده باشم؟؟

ممنون میشم توضیح بدید. خیلی پیگیر شدم ولی دانشگاه میگه ما خودکار لغوش نمیکنیم

ehsan_2593

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
افزایش احتمالی مدت خدمت سربازی
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا،سردار "موسی کمالی" جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار ما،مدت خدمت سربازی در حال حاضر را اینگونه بیان داشت:مدت خدمت سربازی در مناطق امنیتی و عملیاتی 18 ماه ،مناطق محروم و بد آب وهوا 19 ماه ،سایر مناطق نیروهای مسلح 21 ماه و دستگاه های دولتی 24 ماه میباشد .
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: باتوجه به کاهش موالید ذکور، احتمال افزایش مدت خدمت سربازی وجود دارد .
وی تصریح کرد :در خصوص افزایش مدت خدمت سربازی ، ستاد کل نیروهای مسلح با توجه به میزان موالید ذکور، تامین نیروی انسانی نیروهای مسلح و ارزیابی بکارگیری صحیح سربازان ، تصمیم نهایی را در نیمه دوم اسفند ماه خواهد گرفت ودر اسرع وقت به اطلاع مردم می رسد.

سردارکمالی شایعات مطرح شده در سطح جامعه و رسانه ها ،مبنی بر اینکه خدمت سربازی افزایش نمی یابد و یا اینکه بعضا خدمت سربازی بیش از 24 ماه ذکر می شود را بی پایه و اساس دانست و تاکید نمود : هموطنان عزیز ، صرفا به اطلاعیه ها و اخبار ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان وظیفه عمومی ناجا توجه داشته باشند .
منبع: http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&siteid=25&pageid=1492
خدا کنه 21 ماه بمونه و بیشتر نشه!!! :(

ehsan_2593

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان

کسی که از دانشگاه انصراف میده دقیقاً چه زمانی معافیت تحصیلی ـش لغو میشه؟؟

من یک انصراف یک روزه از دانشگاه داشتم. دانشگاه یک نامه بهم داد که بدم پلیس +10 تا معافیتم رو لغو کنن، ولی من نامه رو نبردم

با فرداش نامه رو برگردوندم دانشگاه و انصرافم رو پس گرفتم

چند بار هم از دانشگاه پرسیدم که معافیتم از طرف دانشگاه بصورت خودکار لغو میشه یا نه. که گفتن ما فقط همون نامه رو دادیم که بدی **** وظیفه. گفتن از طرف دانشگاه هیچ نامه ای بصورت خودکار ارسال نمیشه

حالا من نگرانم. میگم نکنه اون یک روز که انصراف دادم معافیتم اتوماتیک لغو شده باشه و الآن غیبت خورده باشم؟؟

ممنون میشم توضیح بدید. خیلی پیگیر شدم ولی دانشگاه میگه ما خودکار لغوش نمیکنیم
دوست عزیز رابط بین دانشگاه و **** وظیفه دفاتر پلیس +10 هستش. تا اونا درخواست شمارو به صورت الکترونیکی ثبت نکنن **** وظیفه مطلع نمیشه. نگران نباشید

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوست عزیز رابط بین دانشگاه و **** وظیفه دفاتر پلیس +10 هستش. تا اونا درخواست شمارو به صورت الکترونیکی ثبت نکنن **** وظیفه مطلع نمیشه. نگران نباشید
خیلی ممنون

یعنی حتماً باید اون نامه رو میدادم تا معافیتم لغو بشه؟؟

ehsan_2593

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
خیلی ممنون

یعنی حتماً باید اون نامه رو میدادم تا معافیتم لغو بشه؟؟
بله. تا زمانی که نامه لغو معافیت تحصیلی توسط دفاتر پلیس +10 ثبت نشه شما دانشجو محسوب میشید.

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
البته نامه توسط **** وظیفه دانشگاه محل تحصیلتان ثبت خواهد شد
تا زمانی هم که نامه را نبرید **** وظیفه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
البته نامه توسط **** وظیفه دانشگاه محل تحصیلتان ثبت خواهد شد
تا زمانی هم که نامه را نبرید **** وظیفه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش
این نامه که توی دانشگاه ثبت میشه بعداً به کاری میاد؟؟

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
این نامه که توی دانشگاه ثبت میشه بعداً به کاری میاد؟؟
نه داداش تو دانشگاه ثبت نمیشه
موقع انصراف یا فارغ التحصیلی یک نامه که از قبل موقع درخواست معافیت تحصیلی از **** وظیفه به دانشگاهتون فرستادن
رو میدن شما میگن ببر **** وظیفه
شما هم میبری **** وظیفه تو سیستم ثبت میکنن
و شما از اون به بعد میتونی بری وضعیت مشمولیت خود را از پلیس +10 استعلام کنید

shahram64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، من الان سربازم و 5 ماه خدمت هستم ،2 برادر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کردن و سربازی رفتن ، ویک خواهر که ازدواج کرده ،پدرم پروستات عمل کرده و مادرم دیسک کمر و ارتروز داره و مفاصل مهره های دست و کمرش از هم فاصله پیدا کرده ، ضمنا سن پدرم 71 ساله... خواستم ببینم معافی کفالت به من تعلق پیدا میکنه یا نه!!!

facenama

Registered User
لایک‌ها
45
منم ی سوال داشتم.
دوستان عزیز من حدود 2 سال هست که از خدمت غیبت کردم (ولی قبلش شرکت و اینارو ثبت کردم) دانشگاهم نرفتم چون شغل خودمو دارم و ماهی 4-5 تومن در میارم .2 ماه پیش یکی از آشناها کلیه اش باید پیوند میخورد و چون o- بود کلیه واسش پیدا نمیشد. خلاصه ما پا جلو گذاشتیم و کلیه رو دادیم به فامیله از طریق انجمن بیماران کلیوی کامل ثبت شده.حالا بخوام برای معافیت اقدام کنم که یک کلیه ام رو اهدا کردم آیا به خاطر 2 سال غیبت میتونند من رو معاف نکنند از خدمت؟ لطفا دقیق و کامل توضیح بدید

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان
من دارم دانشگاه میرم کاردانی ترم ۶ بعد مدیر اموزشیمون گفته که قانون جدید **** وظیفه میگه باید ۵ ترم بخونی الان من باید برم برای این ترم نامه بگیرم که بزارن بخونم ولی قصدم اینه که این ترم رو کلا حذفش کنم و کارای خدمتم رو انجام بدم چون اگه این ترم رو هم نامه بگیرم و همه رو هم قبول بشم بازم چند تا واحد دارم که میمونه و دیگه نمیزارن بخونم
حالا من سوالم این هست که اگه این ترم رو حذف کنم چقدر زمان دارم تا بخوام کارای سربازیم رو انجام بدم و برم سربازی و چه کارایی باید بکنم
من متولد ۷۲ هستم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
سلام دوستان
من دارم دانشگاه میرم کاردانی ترم ۶ بعد مدیر اموزشیمون گفته که قانون جدید **** وظیفه میگه باید ۵ ترم بخونی الان من باید برم برای این ترم نامه بگیرم که بزارن بخونم ولی قصدم اینه که این ترم رو کلا حذفش کنم و کارای خدمتم رو انجام بدم چون اگه این ترم رو هم نامه بگیرم و همه رو هم قبول بشم بازم چند تا واحد دارم که میمونه و دیگه نمیزارن بخونم
حالا من سوالم این هست که اگه این ترم رو حذف کنم چقدر زمان دارم تا بخوام کارای سربازیم رو انجام بدم و برم سربازی و چه کارایی باید بکنم
من متولد ۷۲ هستم
فکر کنم تا 7 ترم رو بتونی بخونی... 5 تا خیلی کمه:eek:

بالا