5یک چشم باید چند باشه که معاف بشی؟
بعد معاف از رزم هست یا معاف دائم؟
من دارم فوق لیسانس می خونمبرای دیپلم این هست
وقتی یه چشم شماره چشمش بالاتر باشه ، شما تنبلی چشم هم دارید پس !
حین تحصیل امکانش نیست
کسری میدن، 30 ماه معافیت داره.دوستان من پدرم 23 ماه حضور در جبهه رو داشته..حالا من معاف میشم یا کسری خدمت میدن؟؟ حالا اگه کسری خدمت بخوان بدن چقدر میدن؟؟
21 ماهسلام
کسانی که به علت قبولی در دانشگاه اعزام مجدد هستند،مدت خدمتشون 17 ماه هست یا 21؟؟
سلامبا سلام میخواستم بپرسم معافی پزشکی که از روی چشم می دهند به چه صورت است یعنی معاف داعم است یا ماعف از رزم
کلا کسی که از ناحیه چشم معاف میشه میخواد بره سربازی یا نه ؟
با تشکر
دوستان کارت معافیت پزشکی رو که میدن توش نوع معافیت ذکر میشه؟
ازلحاظ قانونی خیرنمیشه-ولی یکی ازدوستام حین تحصیل کارنامه کلاس پنجمشو بردگفت این اخرین مدرکمه براش راحت معافیت ردکردن کسی هم بویی نبردآقا در حین تحصیل میشه رفت دفترچه گرفت و برای معافیت پزشکی اقدام کرد؟ دوستم آخه رفته دفترچه گرفته ووومن موندم واقعیتش
Sent from my C6903 using Tapatalk
ممنون ولی اینا مگه تو سیستمشون چک نمیکنن؟ چون کسی که معافیت تحصیلی گرفته باشه اسمش اصولا تو سیستمهازلحاظ قانونی خیرنمیشه-ولی یکی ازدوستام حین تحصیل کارنامه کلاس پنجمشو بردگفت این اخرین مدرکمه براش راحت معافیت ردکردن کسی هم بویی نبرد
ممنون ولی اینا مگه تو سیستمشون چک نمیکنن؟ چون کسی که معافیت تحصیلی گرفته باشه اسمش اصولا تو سیستمهعجیبه والا
Sent from my C6903 using Tapatalk[/QUOTE
والاهم من هم دوستم به محض اینکه18 شدیم به جای معافیت تحصیلی رفتیم معافیت دائمی گرفتیم-این موردی که شماگفتین رونمیدونم -ولی مادرس میخوندیم رفتیم راحت گرفتیم-هیچ مشکلی هم پیش نیومد