سلام.سلام دوستان
من رفتم کمیسیون پزشکی نگفتند معافم یانه
گفتند شنبه برم **** وظیفه به نظرتون این چه معنی ای داره؟
من امروز رفتم کمیسیون پزشکی 1 دکتر نشسته بود که نگفت معافم یا نه به بقیه که 2 بار میرفتند پیشش میگفتند شنبه بیا ساعت 8سلام.
معمولا بعد از این که دکتر شورای پزشکی مشمول را می بیند رای را چند دقیق بعدش اعلام می کنند.
برای من که اینجوری بود.
حالا نمی دانم چرا به شما گفتند شنبه بیایید.
شما از کدام شهر اقدام کردید و مشکلتان چی بوده؟
من قبلا تو سایت **** وظیفه پرسیدم گفتند فعلا نمیشه اما الان شاید بشه 2 3 ماهی از اون موقع گذشتهدوستان آیا حین تحصیل هم میشه تقاضای معافیت پزشکی کرد؟
ممنون الان میشه:من قبلا تو سایت **** وظیفه پرسیدم گفتند فعلا نمیشه اما الان شاید بشه 2 3 ماهی از اون موقع گذشته
بعد از ابلاغ ایین نامه جدید ازشون پرسیدم گفتند نمیشه حالا شما بازم بپرسیدممنون الان میشه:
امکان درخواست معافیت پزشکی در حین تحصیل
سردار موسی کمالی با اشاره به ابلاغ آیین نامه جدید معافیت پزشکی مشمولان سربازی با تاکید بر اینکه در آیین نامه جدید، بخشی از نواقص موجود در آیین نامه گذشته برطرف شده است اظهار داشت: در آیین نامه جدید معافیت پزشکی تصریح شده که فرد در حین تحصیل نیز میتواند در خصوص بیماری و نقص عضوهایی که منجر به معافیت پزشکی وی میشود به شرط آنکه طول مدت تحصیل در آن بیماری و یا نقص عضو تاثیر گذار نباشد اقدام کند و این در حالی است که پیش از این چنین امکانی برای متقاضیان استفاده از معافیت پزشکی وجود نداشت.
ولی نمیدونم منظور از این طول مدت تحصیل در بیمازی تاثیر نداشته باشه چیه؟
نه جناب نمیشهممنون الان میشه:
امکان درخواست معافیت پزشکی در حین تحصیل
سردار موسی کمالی با اشاره به ابلاغ آیین نامه جدید معافیت پزشکی مشمولان سربازی با تاکید بر اینکه در آیین نامه جدید، بخشی از نواقص موجود در آیین نامه گذشته برطرف شده است اظهار داشت: در آیین نامه جدید معافیت پزشکی تصریح شده که فرد در حین تحصیل نیز میتواند در خصوص بیماری و نقص عضوهایی که منجر به معافیت پزشکی وی میشود به شرط آنکه طول مدت تحصیل در آن بیماری و یا نقص عضو تاثیر گذار نباشد اقدام کند و این در حالی است که پیش از این چنین امکانی برای متقاضیان استفاده از معافیت پزشکی وجود نداشت.
ولی نمیدونم منظور از این طول مدت تحصیل در بیمازی تاثیر نداشته باشه چیه؟
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.گفتن که مشمولان غایب اگه خودشونو معرفی کنن همون 21 ماه خدمت میکنن.تا چه تاریخی مهلت دارن؟ بعضیا میگن تا 22 بهمن بعضیا هم میگن تا پایان سال 93.
میشه راهنماییم کنین.
و یه سوال دیگه اینکه بعد از ارسال دفترچه معمولا چند روز طول میکشه که به دستشون برسه و تاریخ اعزام مشخص بشه؟
ممنون پیشاپیش
سلام
من هم سرباز فراری هستم 2 بار عمل واریکسل درجه 3 دو طرف انجام دادم ولی معافی ندادن یعنی انقدر اذیت کردن تا از درد زیاد مجبور شدم عمل کنم
واقعیتش من ماه ها میشه از اتاقم نمیرم بیرون ! تو فکر خودکشی هستم و میگم این اخرین راه حل رو بزنم برم بیمارستان روانی بستری شم بتونم یه پرونده واسه خودم جور کنم که بتونم معافیت کارت قرمز بگیرم برم دنبال زندگیم !
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید گفتیم اینجا بپرسیم شاید کسی بدونه
ما یه آشنا داریم شرایطش اینه:
1- اولا یه داداش کوچیک داره ک معلول ذهنی هست باباش 60 سالشه نمیتونه کار کنه میتونه معاف بگیره میگن با ماده 6 بهزیستی میشه؟
2- آقا این مورد خودمم: من در تاریخ 93/6/17 از دانشگاه اخراج شدم و تصویه کردم و یه برگه دادن به این تاریخ اخراج شده! الان من یه سال وقت دارم ک برم سربازی درسته؟
فقط یه مسئله ای هست یه برگه معاف دارم ک توش نوشته 3 سال معافیت تحصیلی یعنی تا آخر امسال تموم میشه! الان من سال بعد برم بهم اضاف میزنن(شهریور 94)
3 من سه سال پیش دفترچه فرستادم افتاده بودم ارتش عجب شیر الان باز اونجام؟یا میشه اندداخت به ****؟
دوستان یه راهنمایی کنند1-معاف نمیدن؟
2-یعنی اضاف میزنن؟
3-چجوری میتونم تغییر بدم محل خدمتم رو مثلا **** کنم؟
درود
دوستان من امسال تا قبل از عید به امید خدا فارغ التحصیل میشم ( لیسانس ) ، اول قصدم ادامه تحصیل بود اما با صحبت های زیادی که از اطرافیان شنیدم متوجه شدم که ظاهرا هرچه سریع تر یرم سراغ سربازی بهتره
چون ظاهرا شرایط داره بدتر و سخت گیرانه تر میشه و وضعیت مملکت هم مثل همیشه رو به زواله !
حالا میخواستم دوستان 1مقدار راهنمایی کنن ما چه کنیم الان بریم سربازی بهتره آیا ؟؟ تک پسر هم هستم آیا شهر خودم میوفتم دوران خدمت ؟ آموزشی چطور ؟؟
بعد ما یه فامیلی داریم تو **** سرهنگه، آیا ارزششو داره بهش رو بزنیم مارو بندازه تو **** سرباز معلمی چیزی بشیم ؟!
سلام.درود
دوستان من امسال تا قبل از عید به امید خدا فارغ التحصیل میشم ( لیسانس ) ، اول قصدم ادامه تحصیل بود اما با صحبت های زیادی که از اطرافیان شنیدم متوجه شدم که ظاهرا هرچه سریع تر یرم سراغ سربازی بهتره
چون ظاهرا شرایط داره بدتر و سخت گیرانه تر میشه و وضعیت مملکت هم مثل همیشه رو به زواله !
حالا میخواستم دوستان 1مقدار راهنمایی کنن ما چه کنیم الان بریم سربازی بهتره آیا ؟؟ تک پسر هم هستم آیا شهر خودم میوفتم دوران خدمت ؟ آموزشی چطور ؟؟
بعد ما یه فامیلی داریم تو **** سرهنگه، آیا ارزششو داره بهش رو بزنیم مارو بندازه تو **** سرباز معلمی چیزی بشیم ؟!
به قول دوستان تو همین تاپیک یا تاپیک همسایه بود یادم نیست که گفت خدمت بیشتر از همه چیز یه موضوع روحی روانیه.سلام خسته نباشید
من کلا نمیخوام خدمت برم.الان بیست سالمه.
کارت معافی و پایان خدمت کلا استفادش چیه?توی سند زدن و جواز کسب و ... تاثیر داره.?
کلا نری چی میشه?
داداش جواز کسب میدن?به قول دوستان تو همین تاپیک یا تاپیک همسایه بود یادم نیست که گفت خدمت بیشتر از همه چیز یه موضوع روحی روانیه.
من خودم یه نفرو با سن چهل میشناسم نرفته. زن و بچه و کارم داره.