• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان
من رفتم کمیسیون پزشکی نگفتند معافم یانه
گفتند شنبه برم **** وظیفه به نظرتون این چه معنی ای داره؟

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوستان
من رفتم کمیسیون پزشکی نگفتند معافم یانه
گفتند شنبه برم **** وظیفه به نظرتون این چه معنی ای داره؟
سلام.
معمولا بعد از این که دکتر شورای پزشکی مشمول را می بیند رای را چند دقیق بعدش اعلام می کنند.
برای من که اینجوری بود.
حالا نمی دانم چرا به شما گفتند شنبه بیایید.
شما از کدام شهر اقدام کردید و مشکلتان چی بوده؟

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
سلام.
معمولا بعد از این که دکتر شورای پزشکی مشمول را می بیند رای را چند دقیق بعدش اعلام می کنند.
برای من که اینجوری بود.
حالا نمی دانم چرا به شما گفتند شنبه بیایید.
شما از کدام شهر اقدام کردید و مشکلتان چی بوده؟
من امروز رفتم کمیسیون پزشکی 1 دکتر نشسته بود که نگفت معافم یا نه به بقیه که 2 بار میرفتند پیشش میگفتند شنبه بیا ساعت 8
ولی به من و یکی دیگه گفت شنبه ساعت 12 به اون گفت 100 بریز به منم گفت خودت بیا
حالا نتیجه چی شده؟
فکر کنم دکترشون نیومده بود باید 3 تا دکتر باشه درسته ؟ دکتر دومی که دیر اومد سومی هم نیومد حالا احتمال داره دوباره شنبه کمیسیون باشه؟

sabegian

Registered User
لایک‌ها
306
من قبلا تو سایت **** وظیفه پرسیدم گفتند فعلا نمیشه اما الان شاید بشه 2 3 ماهی از اون موقع گذشته
ممنون الان میشه:
امکان درخواست معافیت پزشکی در حین تحصیل
سردار موسی کمالی با اشاره به ابلاغ آیین نامه جدید معافیت پزشکی مشمولان سربازی با تاکید بر اینکه در آیین نامه جدید، بخشی از نواقص موجود در آیین نامه گذشته برطرف شده است اظهار داشت: در آیین نامه جدید معافیت پزشکی تصریح شده که فرد در حین تحصیل نیز می‌تواند در خصوص بیماری و نقص عضوهایی که منجر به معافیت پزشکی وی می‌شود به شرط آنکه طول مدت تحصیل در آن بیماری و یا نقص عضو تاثیر گذار نباشد اقدام کند و این در حالی است که پیش از این چنین امکانی برای متقاضیان استفاده از معافیت پزشکی وجود نداشت.
ولی نمیدونم منظور از این طول مدت تحصیل در بیمازی تاثیر نداشته باشه چیه؟

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
ممنون الان میشه:
سردار موسی کمالی با اشاره به ابلاغ آیین نامه جدید معافیت پزشکی مشمولان سربازی با تاکید بر اینکه در آیین نامه جدید، بخشی از نواقص موجود در آیین نامه گذشته برطرف شده است اظهار داشت: در آیین نامه جدید معافیت پزشکی تصریح شده که فرد در حین تحصیل نیز می‌تواند در خصوص بیماری و نقص عضوهایی که منجر به معافیت پزشکی وی می‌شود به شرط آنکه طول مدت تحصیل در آن بیماری و یا نقص عضو تاثیر گذار نباشد اقدام کند و این در حالی است که پیش از این چنین امکانی برای متقاضیان استفاده از معافیت پزشکی وجود نداشت.
بعد از ابلاغ ایین نامه جدید ازشون پرسیدم گفتند نمیشه حالا شما بازم بپرسید

sPayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

من هم سرباز فراری هستم 2 بار عمل واریکسل درجه 3 دو طرف انجام دادم ولی معافی ندادن یعنی انقدر اذیت کردن تا از درد زیاد مجبور شدم عمل کنم

واقعیتش من ماه ها میشه از اتاقم نمیرم بیرون ! تو فکر خودکشی هستم و میگم این اخرین راه حل رو بزنم برم بیمارستان روانی بستری شم بتونم یه پرونده واسه خودم جور کنم که بتونم معافیت کارت قرمز بگیرم برم دنبال زندگیم !

69winterman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.گفتن که مشمولان غایب اگه خودشونو معرفی کنن همون 21 ماه خدمت میکنن.تا چه تاریخی مهلت دارن؟ بعضیا میگن تا 22 بهمن بعضیا هم میگن تا پایان سال 93.
میشه راهنماییم کنین.
و یه سوال دیگه اینکه بعد از ارسال دفترچه معمولا چند روز طول میکشه که به دستشون برسه و تاریخ اعزام مشخص بشه؟
ممنون پیشاپیش

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
ممنون الان میشه:
نه جناب نمیشه
ما خیلی وقت پیش رفتیم اینو کوبوندیم تو صورت رییس **** وظیفه گفت پشیمون شدن لغو شده
!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.گفتن که مشمولان غایب اگه خودشونو معرفی کنن همون 21 ماه خدمت میکنن.تا چه تاریخی مهلت دارن؟ بعضیا میگن تا 22 بهمن بعضیا هم میگن تا پایان سال 93.
میشه راهنماییم کنین.
و یه سوال دیگه اینکه بعد از ارسال دفترچه معمولا چند روز طول میکشه که به دستشون برسه و تاریخ اعزام مشخص بشه؟
ممنون پیشاپیش

سلام
تا 22 بهمن ماه باید درخواست اعزامت توی سیستم ثبت شده باشه.
دقیق مشخص نیست ولی دو هفته بعد بری پلیس +10 احتمالا تاریخ اعزامت رو ثبت کردن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

من هم سرباز فراری هستم 2 بار عمل واریکسل درجه 3 دو طرف انجام دادم ولی معافی ندادن یعنی انقدر اذیت کردن تا از درد زیاد مجبور شدم عمل کنم

واقعیتش من ماه ها میشه از اتاقم نمیرم بیرون ! تو فکر خودکشی هستم و میگم این اخرین راه حل رو بزنم برم بیمارستان روانی بستری شم بتونم یه پرونده واسه خودم جور کنم که بتونم معافیت کارت قرمز بگیرم برم دنبال زندگیم !

سلام
پیشنهادم اینه که تا فرصت برای معرفی کردن و بخشش اضافه خدمتت هست برو خدمت و حینش اقدام کن برای معافیت، معاف شدی که بهتر نشدی هم اضافه خدمتت بخشیده شده و هم وقتت هدر نرفته.
دیر یا زود که باید بری (اگه وضع مالیت توپه که نیاز به کار نداری یا کارت الان هم ردیفه هم میتونی تا 8 سال غیبت کنی بعد دوست داشتی بخریش!)
ولی در کل بری و شرشو کم کنی بهتره

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید گفتیم اینجا بپرسیم شاید کسی بدونه
ما یه آشنا داریم شرایطش اینه:
1- اولا یه داداش کوچیک داره ک معلول ذهنی هست باباش 60 سالشه نمیتونه کار کنه میتونه معاف بگیره میگن با ماده 6 بهزیستی میشه؟
2- آقا این مورد خودمم: من در تاریخ 93/6/17 از دانشگاه اخراج شدم و تصویه کردم و یه برگه دادن به این تاریخ اخراج شده! الان من یه سال وقت دارم ک برم سربازی درسته؟
فقط یه مسئله ای هست یه برگه معاف دارم ک توش نوشته 3 سال معافیت تحصیلی یعنی تا آخر امسال تموم میشه! الان من سال بعد برم بهم اضاف میزنن(شهریور 94)
3 من سه سال پیش دفترچه فرستادم افتاده بودم ارتش عجب شیر الان باز اونجام؟یا میشه اندداخت به ****؟

1-معاف نمیدن؟
2-یعنی اضاف میزنن؟
3-چجوری میتونم تغییر بدم محل خدمتم رو مثلا **** کنم؟
دوستان یه راهنمایی کنند
یه مورد دیگه هم هست
من دفترچه رو تا 22 بهمن بفرستم احتمالا اردیبهست میرم؟!
اگه سال بعد قبل سربازی عقد کنم میتونم از معافیت 3 ماهش استفاده کنم؟(فروردین عقد کنم)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
درود

دوستان من امسال تا قبل از عید به امید خدا فارغ التحصیل میشم ( لیسانس ) ، اول قصدم ادامه تحصیل بود اما با صحبت های زیادی که از اطرافیان شنیدم متوجه شدم که ظاهرا هرچه سریع تر یرم سراغ سربازی بهتره
چون ظاهرا شرایط داره بدتر و سخت گیرانه تر میشه و وضعیت مملکت هم مثل همیشه رو به زواله !

حالا میخواستم دوستان 1مقدار راهنمایی کنن ما چه کنیم الان بریم سربازی بهتره آیا ؟؟ تک پسر هم هستم آیا شهر خودم میوفتم دوران خدمت ؟ آموزشی چطور ؟؟
بعد ما یه فامیلی داریم تو **** سرهنگه :D ، آیا ارزششو داره بهش رو بزنیم مارو بندازه تو **** سرباز معلمی چیزی بشیم ؟!

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
درود

دوستان من امسال تا قبل از عید به امید خدا فارغ التحصیل میشم ( لیسانس ) ، اول قصدم ادامه تحصیل بود اما با صحبت های زیادی که از اطرافیان شنیدم متوجه شدم که ظاهرا هرچه سریع تر یرم سراغ سربازی بهتره
چون ظاهرا شرایط داره بدتر و سخت گیرانه تر میشه و وضعیت مملکت هم مثل همیشه رو به زواله !

حالا میخواستم دوستان 1مقدار راهنمایی کنن ما چه کنیم الان بریم سربازی بهتره آیا ؟؟ تک پسر هم هستم آیا شهر خودم میوفتم دوران خدمت ؟ آموزشی چطور ؟؟
بعد ما یه فامیلی داریم تو **** سرهنگه :D ، آیا ارزششو داره بهش رو بزنیم مارو بندازه تو **** سرباز معلمی چیزی بشیم ؟!

سلام

به هیچ وجه فامیلتونو ول نکنید!....غرور بیجا و رودربایستی و اینجور خزعبلات تو این موقعیت ۲ریالم نمی‌ارزه...
اگه بتونید برید **** مطمئناً (بعداز آموزشیش) به نفعتونه.
---
درباره ادامه تحصیل اگه خدمت ۲۴ ماه با ۲۱ ماه چندان براتون توفیری نداره...صددرصد پیشنهاد بنده ادامه تحصیله...
در غیر این صورت دفترچتون همین ور سال پست کنید!
---
چون تک پسر هستید احتمال ادامه خدمت ( بعد از آموزشی ) تو شهر خودتون زیاده.

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
درود

سلام.
دوست عزیز به نطر بنده برید خدمت. هر چقدر سنتان برود بالا دیگه حوصله خدمت کردن را ندارید و براتون سخت می شود.پشیمون می شوید از ما گفتن
خدمت بروید خیالتان راحت هست و هر کاری خواستید انجام بدهید.

Last edited:

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
سلام خسته نباشید
من کلا نمیخوام خدمت برم.الان بیست سالمه.
کارت معافی و پایان خدمت کلا استفادش چیه?توی سند زدن و جواز کسب و ... تاثیر داره.?
کلا نری چی میشه?

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام خسته نباشید
من کلا نمیخوام خدمت برم.الان بیست سالمه.
کارت معافی و پایان خدمت کلا استفادش چیه?توی سند زدن و جواز کسب و ... تاثیر داره.?
کلا نری چی میشه?
به قول دوستان تو همین تاپیک یا تاپیک همسایه بود یادم نیست که گفت خدمت بیشتر از همه چیز یه موضوع روحی روانیه.
من خودم یه نفرو با سن چهل میشناسم نرفته. زن و بچه و کارم داره.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام
دوستان میخوام معاف از رزم بگیرم
میخوام بدونم که توی کارت پبابن خدمت بخوره معاف از رزم توی جای دولتی قبول میکنن یا نه؟

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
به قول دوستان تو همین تاپیک یا تاپیک همسایه بود یادم نیست که گفت خدمت بیشتر از همه چیز یه موضوع روحی روانیه.
من خودم یه نفرو با سن چهل میشناسم نرفته. زن و بچه و کارم داره.
داداش جواز کسب میدن?
اگه قانوناشون تغییر کنه کلا به اف میره آدم آره?

بالا