کجا ؟ظاهرا صحبت هایی در مورد فروش سربازی در سال 1400 هست
به نظرتون این اتفاق خواهد افتاد؟
جدا از این بحث همیشگی، الان دولت کسری بودجه داره و باید از هر روشی که میتونه جبرانش کنهنوبت آقا زاده ها شده .صد درصد
من مدرک تحصیلیم فوق لیسانس هست/ به فوق لیسانس ها سخت نمیگیرین
----
27 روز دوره آموزشی داشتم که همش کلاس تئوری بود مثل مدرسه از ساعت 7 تا 12 ظهر . تو یکی از بهترین مراکز آموزشی کشور. طوری که میز و صندلی های کلاسش از دانشگاه ها خیلی با کلاس تر بود. یا آسایشگاهش که نوساز بود و سرویس بهداشتی و حموم شیک داشت.
اون گروهانی که من بودم همه فوق لیسانس و دکتری بودن.
----
بعدش هم با درجه ستوانی در یک گروه مهندسی تقسیم شدم/ صبح میرفتم و ظهر هم میومدم خونه.
الان شما 8 سال غیبت داری؟جدا از این بحث همیشگی، الان دولت کسری بودجه داره و باید از هر روشی که میتونه جبرانش کنه
از سال 1400 حقوق هر سرباز هم قرار 250٪ افزایش داشته باشه و با این کسری بودجه باید از یکجا جبران بشه یا نه !!!
بعد از دو سال دوباره برای لایحه بودجه سال 1400 طرح جریمه سربازی عنوان شده ( در این منبع بخوانید) که واقعا خبر امیدوار کننده ای
از طرف دیگر ماه قبل یک نماینده مجلس طرح دریافت مالیات از غائبین سربازی رو در برنامه زنده عنوان کرد که نشان میده ممکن واقعا در سال 1400 این اتفاق خوب بیافته
بچه ها شما هم اگر خبر دیگه ای داشتید حتما در ادامه بگذارید . . .
سلام دوست عزیزظاهرا صحبت هایی در مورد فروش سربازی در سال 1400 هست
به نظرتون این اتفاق خواهد افتاد؟
نامه ازکار افتادگی پدرمعافیت کفالت شرایطش چی هست؟
توی گوگل سرچ کنید. معمولا یه سری سایت ها اطلاعات در موردش نوشتنمعافیت کفالت شرایطش چی هست؟
سلامسلام دوستان.
من لیسانس و ارشدم رو از دانشگاه دولتی گرفتم
الان لیسانس یا ارشد دانشگاه آزاد پیام نور یا غیر انتفایی ثبت نام کنم بهم معافیت تحصیلی دیگه نمیدن؟
مرسی بابت پاسخت.سلام
منم ارشد داشتم. میخواستم برم کاردانی ثبت نام کنم دانشگاه ازاد.
اما نمیشه
طبق قانون باید شما مقطع بالاتر ثبت نام کنید.
شما باید یا مقطع دکتری ثبت نام کنید یا این که دفترچه را پست کنید.
--------------
اگه ارشد دارید. پروژه کسری بردارید. یکی از هم خدمتیای من 2 ماه خدمت کرد همش.
به جای این که همینجوری بروید +10 و برای اعزم سربازی ثبت نام کنید. بهتر است تا در یکی از یگان های خوب پذیرش بگیرید تا مرزبانی لب مرز نیوفتید
سوالی داشتید در خدمتم
درود اطلاعی ندارم.مرسی بابت پاسخت.
یک سوال دیگه هم داشتم. من یک بیماری دارم که بر طبق سایت **** وظیفه باید معافیت دائم بهم بدن. بیماری من چیزی نیست که بخواد سلیقهای باشه و رد کنن، با یه عکس رادیولوژی ساده کاملا مشخصه. توی سایت **** وظیفه هم نوشته برای مدارک کارشناسی به بالا، معافیت کامل.
حالا با توجه به این که بیماری من سلیقهای نیست و با یک عکس به راحتی مشخص هست و هیچ شرط دیگهای نمیتونه داشته باشه آیا باز هم احتمالش هست بهونه بیارن؟ :/
هیچ مشکلاونها که غایب هستند، چه مشکلاتی دارن ؟
مرسی بابت پاسخت.
یک سوال دیگه هم داشتم. من یک بیماری دارم که بر طبق سایت **** وظیفه باید معافیت دائم بهم بدن. بیماری من چیزی نیست که بخواد سلیقهای باشه و رد کنن، با یه عکس رادیولوژی ساده کاملا مشخصه. توی سایت **** وظیفه هم نوشته برای مدارک کارشناسی به بالا، معافیت کامل.
حالا با توجه به این که بیماری من سلیقهای نیست و با یک عکس به راحتی مشخص هست و هیچ شرط دیگهای نمیتونه داشته باشه آیا باز هم احتمالش هست بهونه بیارن؟ :/
این بحث اقامت خیلی برام مهمه اما من همچین چیزی نشنیدم.حتی بخوای اقامت کشور دیگه هم بگیری سفارت اون کشور اجازه نمیده .
این بحث اقامت خیلی برام مهمه اما من همچین چیزی نشنیدم.
15 سال و 11 ماه قبل این تاپیک زده شده اوه اوه... لنتیسلام
بیایم در این تاپیک درباره مسائل مربوط به سربازی صحبت کنیم. پرسش های خودمونو درباره خدمت سربازی از اعزام گرفته تا معافیت پزشکی و کفالت مطرح کنیم و به همدیگه در این موارد مشاوره و راهنمایی بدیم.
کسانی که خدمت سربازی خود را پشت سر گذاشته اند می توانند در بسیاری موارد با راهنمایی و مشاوره خود به دیگران کمک کنند. کسانی که معافیت پزشکی و یا کفالت گرفته اند و یا از قوانین آن آگاهی دارند نیز می توانند به دیگر اعضا که در این راه نیاز به کمک و راهنمایی دارند کمک کنند.
خلاصه هر کی در مورد سربازی سوالی داره در اینجا مطرح کنه تا این تاپیک با مجموعه پرسش و پاسخهایی که در این مورد داره منبعی برای مطالعه و راهنمایی اعضا بشه.
سپاس