Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
ستاد نیرو میگن
سلام
آقا کسی اینجا قرارگاه فرماندهی نزاجا لویزان بوده یا اطلاعی داره ازش؟
سلام
آقا کسی اینجا قرارگاه فرماندهی نزاجا لویزان بوده یا اطلاعی داره ازش؟
احتمالا برات سخت میشه با نوجوان ها یکجا زندگی کنی سربازها اکثرا 17/18/19سالناعزامی 1/2/99 با 26 سال سن
من اولش توی تقسیم آموزشی افتادم پادگان خاتمی یزد - ****. اونجا همه لیسانس به بالا بودن و واسه امریه قرارگاه خاتم بود ولی دوباره محل آموزشی تغییر کرد و نزدیک افتادم.احتمالا برات سخت میشه با نوجوان ها یکجا زندگی کنی سربازها اکثرا 17/18/19سالن
فردا اعزامی؟من اولش توی تقسیم آموزشی افتادم پادگان خاتمی یزد - ****. اونجا همه لیسانس به بالا بودن و واسه امریه قرارگاه خاتم بود ولی دوباره محل آموزشی تغییر کرد و نزدیک افتادم.
البته اینطور که میگن ما که کارشناسی ارشد داریم جدا هستیم با نوجوانان
yeahفردا اعزامی؟
موهاتو نزنی احتمالن برمیگردی. سر این کرونا همه چی تق و لقه احتمالن. حالا بازم **** افتادی همین جوریش سه هیچ جلویی.
دوره آموزشی یک ماه هست واسه ما بخاطر کروناموهاتو نزنی احتمالن برمیگردی. سر این کرونا همه چی تق و لقه احتمالن. حالا بازم **** افتادی همین جوریش سه هیچ جلویی.
جالبهدوره آموزشی یک ماه هست واسه ما بخاطر کرونا
دیروز آزمایش خون CBC و PCR دادم بابت کرونا. سالم بودم و دکتر پشت برگه اعزام نوشت وضعیت مشمول نرمال است و مشکلی بابت اعزام وجود ندارد
از دو ماه به یک ماهدرسته اموزشی از سه ما به یک ماه رسیده؟؟
نکته اش اینجاست که بعد از سربازی هم وضعیت بهتری در انتظارشون نیست, کسی که سربازی رفته نهایتا بتونه کاری گیر بیاره که ماهی 1700 بهش بدن با بیمه !دوستان یه سوال کلی دارم: بار نرفتن خدمت دقیقا از انجام چه اموری منع میشید؟ خیلی دوست دارم یکی بیاد جامع توضیح بده. والا من رفیقم رفت خدمت ولی بعدش گفت نباید میرفتم! به این دلیل که ایشون کار فری لنسری می کنن (برنامه نویسی) و همش پای لپ تاپش کار می کنه و اصن بیرون نمی ره، برا همین گفت به سربازی نیازی نبود اصن!!!! کلا میخوام یکی توضیح بده با نرفتن سربازی از انجام چه کارایی منع می شیم. ممنون
نه برداشتند.سلام
این قانون 8 سال هنوز هست؟