جدی یا شوخی؟اگر یه وقت خر شدید خواستید برید جایی که باید خدمت کنید خیلی مهمه که چی کار باید انجا بدید اونجا و در کدوم قسمت
ما که وظیفه سازماندهی کافور های غذا را بر عهده داشتیم دوز آن را تعیین مینمودیم
آخر سربازی یه چیزی گفتم برای دل خوشی - نهایتش 4 ماه دیگه تموم میشهجدی یا شوخی؟
آخه کافور ریختن تو غذا خیلی وقته منسوخ شدهآخر سربازی یه چیزی گفتم برای دل خوشی - نهایتش 4 ماه دیگه تموم میشه
کافور کجا بود نون خشک هم گیر آدم نمیاد تو پادگان
یادم میاد ماه رمضون(غذا نمیدادن و نمیشد آورد داخل) برای اینکه به چند تا سگ که یه تار موشون می ارزه به هر چی *** غذا دادم - یه موجود که کلاهبردار نیست نامرد نیست زورگو نیست را سیر کردم خودم رو به همین جرم نگه داشتن تو پادگان - تا جایی که از گرسنگی دنبال همون سگ ها میرفتم ببینم چی میخورن - شکم های مفت خور بالای سرم و گرسنه هایی که سیر میکردم خودم هم از اون ها بینوا تر شدم - این بود مزد من
بعد میگن چرا فلانی با ما دشمن بود چرا به خون ما تشنه بود ما که مظلوم عالم هستیم وعده دنیای باقی خیالی هم که دادیم! چرا میخواست...
دژمن، دژمن! :general605:
دوشان تپه - نزاجا01 کسی نبود
جدی یا شوخی؟
آخر سربازی یه چیزی گفتم برای دل خوشی - نهایتش 4 ماه دیگه تموم میشه
کافور کجا بود نون خشک هم گیر آدم نمیاد تو پادگان
یادم میاد ماه رمضون(غذا نمیدادن و نمیشد آورد داخل) برای اینکه به چند تا سگ که یه تار موشون می ارزه به هر چی *** غذا دادم - یه موجود که کلاهبردار نیست نامرد نیست زورگو نیست را سیر کردم خودم رو به همین جرم نگه داشتن تو پادگان - تا جایی که از گرسنگی دنبال همون سگ ها میرفتم ببینم چی میخورن - شکم های مفت خور بالای سرم و گرسنه هایی که سیر میکردم خودم هم از اون ها بینوا تر شدم - این بود مزد من
بعد میگن چرا فلانی با ما دشمن بود چرا به خون ما تشنه بود ما که مظلوم عالم هستیم وعده دنیای باقی خیالی هم که دادیم! چرا میخواست...
دژمن، دژمن! :general605:
کافور نه ، میگن پودر لیمو میریزن که رو من اثر نداش )))
Sent from my Numy_3G_Sword using Tapatalk
سلام دوستان
کسی اینجا پادگان 21 رمضان یا حمزه (**** هستش) دقیقآ نمیدونم اسمش رو خدمت کرده یا داره خدمت میکنه تو اتوبان تهران قم هست، چجور جایی هستش ؟
ممنون میشم هر کی اطلاعی داره در مورد وضعیت این پادگان بنده رو در جریان بزاره .
من مدرکم کارشناسی ارشد هستش
با تشکر
یک سالچند روز قبل از مهلت معافیت تحصیلی باید دفترچه فرستاد که غیبت نخورم؟؟
4 تا 6 ماهاز زمان ارسال دفترچه چقدر طول میکشه که اعزام به خدمت بشین ؟؟
برای کشیدن دو تا دندان عقل معمولا یک هفته ای مرخصی میدنبرای چه بیماری بجز شکستگی و موردی که اسکن و x-ray نخواد میشه یک هفته مرخصی استعلاجی گرفت؟
خدمت :general502: من هم تموم شد 12-12-97 ولی هنوز کارت پایان خدمت ندارم و به دستم نرسیده زنگ میزنم 096480 **** وظیفه حرف های پامنقلی تحویل میدن ، پادگان لعنتی هم شماره به کسی نمیدن که مبادا روزی ***
الان چطوری میشه پیگیری کرد بدون اینکه پامو تو اون پادگان خراب شده بزارم
سلام دوستان. سوالی داشتم.
من تازه درسم تموم شده و مشمول هستم. میخواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم. سوالم اینکه که میشه اول برای معافیت پزشکی اقدام کنم و اگر نتیجه نداد برم دنبال امریه گرفتن؟ این دوتا تداخلی باهم ندارن؟