• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

vertigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورت امكان بنده را راهنمايي بفرماييد..من بعلت تصادف كندگي pcl داشته ام كه پس از عمل جراحي قسمت شكستۀ استخوان با پيچ پلاتيني فيكس شده.. در حال حاضر هم با فيزيوتراپي تا حد زيادي خمش زانو بهبودي يافته.بعد تعطيلات هم قرار است در كميسيون پزشكي حاضر شوم؛ ميخواستم نظرتان را بدانم..با امتنان

اگر پلاتین داشته باشین معاف میشین

معذرت ميخواهم دوباره مي پرسم دوست عزيز به سطح تحصيلات هم ربط داره؟(من دكتراي داروسازي دارم) الان از زير زانو 2 پيچ پلاتيني در پايم وجود داره.. با اين اوصاف معافيت به من تعلق مي گيرد؟(موقت يا دايم؟) و ديگر اينكه براي شركت در جلسه كميسيون پزشكي نكتۀ قابل ذكري اگر هست بگوييد در نظر بگيرم ..تشكر فراوان

yaser.y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بیایم در این تاپیک درباره مسائل مربوط به سربازی صحبت کنیم. پرسش های خودمونو درباره خدمت سربازی از اعزام گرفته تا معافیت پزشکی و کفالت مطرح کنیم و به همدیگه در این موارد مشاوره و راهنمایی بدیم.
کسانی که خدمت سربازی خود را پشت سر گذاشته اند می توانند در بسیاری موارد با راهنمایی و مشاوره خود به دیگران کمک کنند. کسانی که معافیت پزشکی و یا کفالت گرفته اند و یا از قوانین آن آگاهی دارند نیز می توانند به دیگر اعضا که در این راه نیاز به کمک و راهنمایی دارند کمک کنند.
خلاصه هر کی در مورد سربازی سوالی داره در اینجا مطرح کنه تا این تاپیک با مجموعه پرسش و پاسخهایی که در این مورد داره منبعی برای مطالعه و راهنمایی اعضا بشه.
سپاس:rolleyes:

آيا قانوني درباره ي معافيت تحصيلي تو اين مايه ها هم وجود داره؟مثلا اگه كسي بتونه مدرك فوق ليسانس يا دكتراي خودش را در سن 22 يا 23 بگيره؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
معذرت ميخواهم دوباره مي پرسم دوست عزيز به سطح تحصيلات هم ربط داره؟(من دكتراي داروسازي دارم) الان از زير زانو 2 پيچ پلاتيني در پايم وجود داره.. با اين اوصاف معافيت به من تعلق مي گيرد؟(موقت يا دايم؟) و ديگر اينكه براي شركت در جلسه كميسيون پزشكي نكتۀ قابل ذكري اگر هست بگوييد در نظر بگيرم ..تشكر فراوان

تحصیلات عالی گاهی دردسر ساز میشه و شرایط و سخت تر میکنه

شما این لینک و مطالعه کن
http://www.police.ir/Portal/Home/Sh...f5a85&ID=e05cc547-9399-4295-bb6e-5e68c60294a4

nixo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

من در police.ir و سایر نوشته های این قسمت این گونه متوجه شدم که معافیت چاقی دیگر در فهرست وجود ندارد.
آیا اطلاعی در زمینه پیگیری برای چاقی وجود دارد؟

من BMI برابر ۴۱ دارم. متشکرم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
در رابطه با معافيت يه بند داره که نوشته اگر پدر سنش زيره 59 باشه و احتياج به مراقب داشته باشه معافه..پدر من 3 بار سکته قلبی کرده و بالون زده ولی سر کارش ميره. يه برادر ديگم دارم که ازدواج کرده رفته و کارت معافيت پزشکی گرفته در واقع اون نميتونه از پدرم مراقبت کنه..ميخواسم بدونم من مشمول اين بند ميشم يا نه؟

Last edited:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در رابطه با معافيت يه بند داره که نوشته اگر پدر سنش زيره 59 باشه و احتياج به مراقب داشته باشه معافه..پدر من 3 بار سکته قلبی کرده و بالون زده ولی سر کارش ميره. يه برادر ديگم دارم که ازدواج کرده رفته و کارت معافيت پزشکی گرفته در واقع اون نميتونه از پدرم مراقبت کنه..ميخواسم بدونم من مشمول اين بند ميشم يا نه؟

احتمالش هست

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من یه برادر 29 ساله معلول توی خونه دارم وخودم هم23 ساله هستم و غیبت داشتم میتونم از معلولیت برادرم استفاده کنم ومعاف بشم

بله میشه

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
از معافیت تحصیلی من حدود دو ماه میگذره یعنی من باید دو ماه پیش دفترچمو پست میکردم که نکردم
حالا به نظرتون اگه الان پست کنم سه ماه اضافه رو میخورم ؟
ممنون

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام من یه برادر 29 ساله معلول توی خونه دارم وخودم هم23 ساله هستم و غیبت داشتم میتونم از معلولیت برادرم استفاده کنم ومعاف بشم
شما اگر برادر بالای 18 سال دیگری ندارید و پدرتان هم بالای 60 سال سن داشته باشد به شرط عدم غیبت!میتوانید از معافیت کفالت استفاده کنید.

wein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي.
دوستان پدر من بالاي 60 سال سن داره.ديابت و زخم معده هم داره.
برادرم 32 سالشه و خدمتش رو تموم كرده و الآن هم تهران كار مي كنه (خودم شيراز هستم)
نمي دونم مي تونم معافي كفالت بگيرم يا نه .
يه تعداد ميگن نه يه تعداد ميگن چون برادر ساكن شيراز نيست،تنها فرزند حساب مي شي و معافي.
دوستان كسي اطلاعات دقيقي داره راهنمايي كنه.
ممنون .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام دوستان کسی از معافیت از طریق امتیاز جانبازی خبر داره ؟!
اگه بابام چند درصد جانبازی داشته باشه معاف میشم ؟
اولاش یادم نیست با چند درصد جانبازی معاف میکردن، از موقعی که 36 درصد بود یادمه! بعد از چند سال شد 30 درصد (بابام 15درصد جانبازی داره + 14 ماه جبهه که رو هم میشه 29 امتیاز) که از شانس بد من 1 ماه کم داشتم! :( الان میخواستم ببینم این 30 ماهه کم شده یا نه ؟!
ضمناً الان هم دانشجو هستم و 2 سال دیگه مونده! ولی میخوام هر چه زودتر از شر سربازی راحت بشم و بتونم با کارت پایان خدمت به کارم برسم :p

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من دفترچه معافيت پزشكي برادرم پست كردم بعد از حدود دو ماه كل مدارك داخل پاكت اومد روش يه مهر خورده كه درخواست معافيت پزشكي شما در رايانه ثبت شد منتظر برگه احضار به بيمارستان باشيد .منتها الان سه ماهه خبري از برگه احضار به بيمارستان خبري نيست .چگونه بايد پيگير بشم؟
ممنون

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگي.
دوستان پدر من بالاي 60 سال سن داره.ديابت و زخم معده هم داره.
برادرم 32 سالشه و خدمتش رو تموم كرده و الآن هم تهران كار مي كنه (خودم شيراز هستم)
نمي دونم مي تونم معافي كفالت بگيرم يا نه .
يه تعداد ميگن نه يه تعداد ميگن چون برادر ساكن شيراز نيست،تنها فرزند حساب مي شي و معافي.
دوستان كسي اطلاعات دقيقي داره راهنمايي كنه.
ممنون .
معاف نمیشید ولی میتنید توی منطقه خودتون خدمت کنید

سلام دوستان کسی از معافیت از طریق امتیاز جانبازی خبر داره ؟!
اگه بابام چند درصد جانبازی داشته باشه معاف میشم ؟
اولاش یادم نیست با چند درصد جانبازی معاف میکردن، از موقعی که 36 درصد بود یادمه! بعد از چند سال شد 30 درصد (بابام 15درصد جانبازی داره + 14 ماه جبهه که رو هم میشه 29 امتیاز) که از شانس بد من 1 ماه کم داشتم! :( الان میخواستم ببینم این 30 ماهه کم شده یا نه ؟!
ضمناً الان هم دانشجو هستم و 2 سال دیگه مونده! ولی میخوام هر چه زودتر از شر سربازی راحت بشم و بتونم با کارت پایان خدمت به کارم برسم :

تا وقتی که درس می خونید هیچ تقدامی برای سربازی نمی تونید بکنید و اگر هم دفترچه ارسال کنید جواب میاد که بعد از فارق التحصیل شدن اقدام نمایید.

سلام من دفترچه معافيت پزشكي برادرم پست كردم بعد از حدود دو ماه كل مدارك داخل پاكت اومد روش يه مهر خورده كه درخواست معافيت پزشكي شما در رايانه ثبت شد منتظر برگه احضار به بيمارستان باشيد .منتها الان سه ماهه خبري از برگه احضار به بيمارستان خبري نيست .چگونه بايد پيگير بشم؟
ممنون

به اداره پست محلتون مراجعه کنید شاید جواب اومده برگشت خورده ! مواظب باشید اگر همچین اتفاقی بیفته **** وظیفه هیچ بهانه ای را قبول نمی کنه و غیبت می خورید
یا اینکه به حوزه مظام وظیفه محلتون مراجعه کنید یا حوزه **** وظیفه مرکزی واقع در میدان **** (تهران)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
تا وقتی که درس می خونید هیچ تقدامی برای سربازی نمی تونید بکنید و اگر هم دفترچه ارسال کنید جواب میاد که بعد از فارق التحصیل شدن اقدام نمایید.
دوست عزیز این حرفتون درست نیست
من در حین تحصیل اقدام کردم معافیمم گرفتم حتی تو همون حین تحصیل آموزشیمم رفتم بعدشم کارت معافی رو گرفتم
الانم هنوز دانشجو هستم
معافیتمم رزمندگان بود
پدرم بالای 40 ماه جبهه داشت
دوستانی هم توی اموزشی داشتم که در حین تحصیل کفالت گرفته بودن و معافی رو گر5فته بودن

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز این حرفتون درست نیست
من در حین تحصیل اقدام کردم معافیمم گرفتم حتی تو همون حین تحصیل آموزشیمم رفتم بعدشم کارت معافی رو گرفتم
الانم هنوز دانشجو هستم
معافیتمم رزمندگان بود
پدرم بالای 40 ماه جبهه داشت
دوستانی هم توی اموزشی داشتم که در حین تحصیل کفالت گرفته بودن و معافی رو گر5فته بودن

درسته!

فقط معافیت پزشکی در حین تحصیل امکان پذیر نیست

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بالاخره بعد از مدتها کش و قوس دیروز تموم شد
مدارک رفت برای صدور کارت

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوستان یکی نست بگه الان برای معاف شدن با امتیاز جانبازی و جبهه به چند امتیاز نیاز دارم ؟!
هنوز همون 30 امتیازه یا کمتر شده ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان یکی نست بگه الان برای معاف شدن با امتیاز جانبازی و جبهه به چند امتیاز نیاز دارم ؟!
هنوز همون 30 امتیازه یا کمتر شده ؟
تا آخرین خبری که من دارم همون 30 ماه هست
بعید میدونم کمش کنن دیگه

بالا