• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

wein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
<<<معاف نمیشید ولی میتنید توی منطقه خودتون خدمت کنید>>>

متشكرم .
دوستان اينكه مي گيد توي منطقه خودم،يعني مي تونم شيراز باشم ؟
و اينكه واسه اين كار بايد پارتي داشته باشم.يعني چه جور بايد درخواست بدم كه توي منطقه خودم باشم؟

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادران گرامی چونه نزنند! همگی باید برن زیر پرچم! همتون نباید مثل من معاف شید که! :دی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
امروز یکی میگفت تو اخبار شنیده تصویب کردن هرکی بخواد بره خارج برای ادامه تحصیل ، لازم نیست بره سربازی! صحت داره؟

طرف اصرار داشت دقیقا" همین رو شنیده.

Mohcn

Registered User
لایک‌ها
0
امروز یکی میگفت تو اخبار شنیده تصویب کردن هرکی بخواد بره خارج برای ادامه تحصیل ، لازم نیست بره سربازی! صحت داره؟

طرف اصرار داشت دقیقا" همین رو شنیده.

هنوز تصویب نهایی نشده :

تعویق زمان سربازی دانش‌آموزان ودانشجویان/امکان خروج دیپلمه‌ها ازکشور
رئیس کمیسیون آموزش مجلس ضمن تشریح جزئیات طرح افزایش معافیت تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان که به تازگی در این کمیسیون به تصویب رسیده گفت: بر اساس این طرح دانش‌آموزان پسر که دیپلم گرفته‌اند می‌توانند برای ادامه تحصیل در خارج کشور اقدام کنند.

علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس طرحی که کمیسیون اصلی آن در مجلس، کمیسیون امنیت ملی است و به تازگی به تصویب کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز رسیده است، مدت زمان معافیعت تحصیلی برای دانش آموزانی که دیپلم گرفته اند و دانشجویان در تمامی مقاطع در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی تغییر می کند.

دانش آموزان پس از دریافت دیپلم تا دو سال می توانند از معافیت تحصیلی برخوردار شوند

وی با اشاره به جزئیات طرح اظهار داشت: دانش آموزانی که دیپلم می گیرند می توانند تا 2 سال پس از فراغت از تحصیل نیز اگر در کنکور شرکت می کنند و قبول نمی شوند از معافیت تحصیلی استفاده کنند.

امکان ادامه تحصیل فارغ التحصیلان دوره دبیرستان پیش از گذراندن سربازی در خارج کشور

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین بر اساس این طرح دانش آموزان پسری که دیپلم گرفته اند در صورت اخذ پذیرش از مراکز آموزش عالی مورد تأیید کشور در خارج و دارا بودن شرایط عمومی می توانند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور اقدام کنند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر اگر دانش آموزی دیپلم بگیرد و در کنکور نیز قبول نشود، باید سربازی برود و اجازه خروج از کشور را ندارد همین موضوع باعث می شود خانواده این دانش آموزان آنها را قبل از سن 15 یا 16 سالگی به خارج از کشور بفرستند این در حالی است که مراکز آموزش عالی در کشور ظرفیت خود را برای پذیرش هر چه بیشتر دانشجو افزایش داده اند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مهر گفت: از سوی دیگر دانش آموزان در سنین 15 یا 16 سالگی نیاز دارند که با فرهنگ کشور خود بیشتر آشنا شوند و بهتر است اعزام به دانشگاههای خارج از کشور پس از سن 18 سالگی اتفاق بافتد.

میزان معافیت تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی

وی با اشاره به بخش دیگری از این طرح که برای دانشجویان در کمیسیون آموزش به تصویب رسیده است به مهر گفت: بر اساس این طرح، معافیت تحصیلی در نظر گرفته شده برای دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته 5/5 سال، برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته 3 سال و برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 3 سال است.

عباسپور اضافه کرد: دانشجویان دکتری حرفه ای و دانشجویان دکتری تخصصی نیز بر اساس این طرح در صورت تصویب در مجلس، به ترتیب مشمول 8 و 4 تا 6 سال معافیت تحصیلی می شوند.

امکان تمدید معافیت تحصیلی تا یک سال برای دانشجویان دارای مشکل مانند بیماری وجود دارد

وی ادامه داد: علاوه بر این دانشگاه نیز می تواند از طریق کمیسیون موارد خاص در صورت وجود مشکلی مانند بیماری تا یک سال دیگر نیز معافیت تحصیلی را برای دانشجو تمدید کند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصویب شده و با کمیسیون امنیت ملی نیز در میان گذاشته می شود. مسئولین **** وظیفه نیز در بسیاری از موارد این طرح نقطه نظرات مشترکی با کمیسیون آموزش دارند اما طرح باید به تأیید نهایی کمیسیون امنیت ملی به عنوان کمیسیون اصلی و برای تبدیل شدن به قانون به تصویب صحن علنی مجلس برسد.

وی ابراز امیدواری کرد این طرح طی یکی دو هفته آینده به کمیسیون امنیت ملی فرستاده شود و تا شروع سال تحصیلی آینده به تصویب مجلس برسد.

لینک خبر

Last edited:

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
وی با اشاره به بخش دیگری از این طرح که برای دانشجویان در کمیسیون آموزش به تصویب رسیده است به مهر گفت: بر اساس این طرح، معافیت تحصیلی در نظر گرفته شده برای دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته 5/5 سال، برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته 3 سال و برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 3 سال است.

اینکه کم شده. قبلا 6-7 سال بود:

مقطع كارشناسي پيوسته كه مدت مجاز معافيت تحصيلي 6 سال مي‌باشد، مي‌تواند 2 ترم، در مقطع دكتري پزشكي پيوسته كه مدت مجاز معافيت تحصيلي حداكثر 8 سال است، مي‌تواند 2 ترم و در مقاطع PHD نيز كه مدت مجاز تحصيلي حداكثر 5 سال است، مي‌تواند حداكثر2 ترم به اين معافيتها اضافه كند.
http://www.bazyab.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=26441&Itemid=45

Last edited:

_underline_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا من با این شماره معاف میشم و با دیپلم البته:
راست:sph -4.75 cyl -1.75
چپ:sph -4.75 cyl -2
pd:71
axe:18
با لیسانس چطور؟
معاف دائم البته
پ.ن:الان که دانشجو ام میتونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟
راهی هست؟
یا نه کلا باید دانشجو نباشم تا بتونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تك پسر هستم پدرم متولد 1334 هست ومن 2 ترم ديگه درسم تموم ميشه(كارشناسي پيوسته) ...ديگه اينكه پدرم زانوي سمت راستش (زماني كه خودش سربازي ميرفته)ضربه خورده و الان انواع و اقسام مشكلاتي كه يك زانو ميتونه داشته باشه رو داره از قبيل پارگي ليگامن، كشيدگي تاندون،نداشتن مينيسك داخلي آرتروز شديد و تا حالا هم چند بار عمل شده !هنوز هم بازنشسته نشده
كسي جواب منو نميده ؟!:rolleyes:

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من بعيد مي دونم اين لايحه تصويب بشه. يعني 5 سال و نيم ميشه بيخيال سربازي شد؟ من به هر كي گفتم باورش نشد. فكر مي كنم اينا روشون نشده بگن بياين بخرين گفتن اينقد مهلت دارين. همين الانشم خيليا رو برگشت ميدن. فكر مي كنم ديگه جا ندارن

_underline_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با لیسانس چطور؟
معاف دائم البته
راهی هست؟

کسی جواب منو نمیده؟

aashtari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من محل آموزشم کد 32 اومده که می گن پدافند نیروی هوایی تهرانه
کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟ چه جور جاییه؟

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
اگر منظورتون از اون مدتی هست که برای کارشناسی پیوسته گفته، این معافیت برای قبل از فارغ التحصیلی هست نه برای بعد از اون. یعنی 5/5 نیم وقت داری که لیسانس بگیری. قبلا 7 سال بود. خیلی کمش کردن.

من بعيد مي دونم اين لايحه تصويب بشه. يعني 5 سال و نيم ميشه بيخيال سربازي شد؟ من به هر كي گفتم باورش نشد. فكر مي كنم اينا روشون نشده بگن بياين بخرين گفتن اينقد مهلت دارين. همين الانشم خيليا رو برگشت ميدن. فكر مي كنم ديگه جا ندارن

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اگر منظورتون از اون مدتی هست که برای کارشناسی پیوسته گفته، این معافیت برای قبل از فارغ التحصیلی هست نه برای بعد از اون. یعنی 5/5 نیم وقت داری که لیسانس بگیری. قبلا 7 سال بود. خیلی کمش کردن.
جدي؟ پس من خيلي پرت بودم :D .ممنون از راهنماييتون

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
يه سوال : من شنيدم به سربازان ضمن خدمت ، راحت تر معافي ميدن ؛ حقيقت داره ؟
واسه صافي كف پا مي خوام اقدام كنم ، اميدي هست ؟
بايد مجدد برم ميدان **** ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
يه سوال : من شنيدم به سربازان ضمن خدمت ، راحت تر معافي ميدن ؛ حقيقت داره ؟
واسه صافي كف پا مي خوام اقدام كنم ، اميدي هست ؟
بايد مجدد برم ميدان **** ؟

والا دردسرش خیلی بیشتره مخصوصا در ****

باید به بهداری یگان خدمتی مراجعه کنی و معرفی به کمیسیون پزشکی بگیری
2 مرحله کمیسیون داره بدوی و عالی که گذر از اینا هر کدام ماجرایی داره برای خودش
اما به هر حال شانست رو امتحان کن

Blue_shay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تشکر از همه دوستانی که این پست رو ایجاد و به 87 صفحه بسیار مفید گسترش دادند :

ممنون میشم اگر به من هم راهنمایی کنید :

ظاهرا من سینوزیت مزمن دارم و باید عمل کنم چون سالهاست که خوب نمیشم و دکتر متخصص هم تایید میکنه .

البته برای اطمینان باید Radiology کنم و ببرم پیش دکترم .

میخواستم بدونم که واقعا معاف هستم؟ کسی از شما دوستان به این صورت معاف شده و یا اطلاعاتی در این زمینه داره یا شنیده؟
مراحل این کار به چه صورتی هست؟

ممنون از اینکه پست من رو خوندید.

M.Shay
www.3dshaystudio.com/Portfolio

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با لیسانس چطور؟
معاف دائم البته
راهی هست؟

مجموع بالای 10 باید باشه و با قطره ای که میرزند حتی دیده شده 2 نمره از چیزی که واقعآ هستید کمتر نشون میده
اما معاف از رمز 100% میشید ، معاف دائم خیلی مشخص نمیکنه

در دوران دانشجویی فقط برای معافیت کفالت میتونید اقدام کنید معافیت پزشکی بعد از اتمام درستون یا انصراف! به هر حال نباید از معافیت تحصیلی استفاده کنید

imanborhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجانب دارنده مدرک کارشناسی ارشد خواستار جابجایی تاریخ اعزام خود(اعزام از کرج) از 1/6/88 با 1/4/88 هستم در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید: 09124399686

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تشکر از همه دوستانی که این پست رو ایجاد و به 87 صفحه بسیار مفید گسترش دادند :

ممنون میشم اگر به من هم راهنمایی کنید :

ظاهرا من سینوزیت مزمن دارم و باید عمل کنم چون سالهاست که خوب نمیشم و دکتر متخصص هم تایید میکنه .

البته برای اطمینان باید Radiology کنم و ببرم پیش دکترم .

میخواستم بدونم که واقعا معاف هستم؟ کسی از شما دوستان به این صورت معاف شده و یا اطلاعاتی در این زمینه داره یا شنیده؟
مراحل این کار به چه صورتی هست؟

ممنون از اینکه پست من رو خوندید.

M.Shay
www.3dshaystudio.com/Portfolio
اين سوال منم هست. كسي در اين مورد چيزي ميدونه؟

يه سوال ديگه: اين درسته كه ميگن هر كي سربازيش **** باشه براي خروج از كشور مشكل داره؟ يعني اون رو تروريست به حساب ميارن؟

بالا