• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من امروز نامه ء سربازی ( تصویر زیر )رو از دانشگاه گرفتم خوشبختانه برام معافی تحصیلی رد کردن حالا با این شرایط میتونم اقدام کنم . فقط من شنیدم اونایی که معافیت کفالت میگیرن باید 2 ماه آموزشی رو برن نمیشه اینم پیچوندش ؟ البته زیاد هم برام مهم نیست
ببخشد اگر فضای تمام صفحه اشغال شده

a2ket64iwiyy16i96rzr.jpg

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چند تا سوال داشتم :

1. مدارک متاهلین چه چیزهایی هستش ؟
2. متاهل بودن از مدت سربازی کم میکنه ؟
3. با توجه به ضعیف بودن چشم من که جمعش 6.5 هست کار دفتری بهم میدن و متاهل هستم حقوق چقدر میشه ؟
4. کد 226 که مازاد هست رو کجا میندازن برای آموزشی ؟
5. دوره آموزشی مدتش 3 ماهه ؟ آخه یه جا خوندم دو ماه میخواستم ببینم دقیق چقدره
6. توی آموزشی چه مدت به چه مدت میشه به تلفن دسترسی داشت ؟
ممنون

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام چند تا سوال داشتم :

1. مدارک متاهلین چه چیزهایی هستش ؟
2. متاهل بودن از مدت سربازی کم میکنه ؟
3. با توجه به ضعیف بودن چشم من که جمعش 6.5 هست کار دفتری بهم میدن و متاهل هستم حقوق چقدر میشه ؟
4. کد 226 که مازاد هست رو کجا میندازن برای آموزشی ؟
5. دوره آموزشی مدتش 3 ماهه ؟ آخه یه جا خوندم دو ماه میخواستم ببینم دقیق چقدره
6. توی آموزشی چه مدت به چه مدت میشه به تلفن دسترسی داشت ؟
ممنون

1- شما باید هنگامی که به آموزشی رفتید عقدنامه به همراه کپی از تمام صفحات شناسنامه خود و همسرتان را به ارزشیابی پادگانی که هستید بدهید تا در شهر خودتون خدمت کنید .
2- هیچ فرقی نداره و متاهل هم مثل بقیه خدمت می کنه .
3- بستگی به پادگانی که هستید داره و حقوق هم 40 هزار تومان هر ماه برای متاهل !
4- معلوم نیست و هر کجا که جا باشه در روز اعزام می فرستند شما را .
5- مدت آموزشی حدود 60 روز است .
6- بستگی به پادگان داره ولی اگر تحمل ایستادن تو صف را دارید می تونید هر روز زنگ بزنید.

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه در معاینه اولیه پزشک یک بیماری که معاف از رزم داره تشخیص بده و در برگ معاینه اولیه بنویسه به کمیسیون پزشکی معرفی میشم؟!!(چقدر طول میکشه تا به کمیسیون پزشکی معرفی بشم؟)

:(:(:(

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من امروز نامه ء سربازی ( تصویر زیر )رو از دانشگاه گرفتم خوشبختانه برام معافی تحصیلی رد کردن حالا با این شرایط میتونم اقدام کنم . فقط من شنیدم اونایی که معافیت کفالت میگیرن باید 2 ماه آموزشی رو برن نمیشه اینم پیچوندش ؟ البته زیاد هم برام مهم نیست
ببخشد اگر فضای تمام صفحه اشغال شده

قبلا 2 ماه آموزشی بود که الان کنسل شده

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
من خیلی اتفاقی به این انجمن سر زدم واقعا که انجمن غنی هست امیدوارم که دوستان به من کمک کنن که دست خالی نرم.
من یه مشکلی دارم اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم حتما اگه کسی میتونه به من مشاوره بده
من تاریخ اعزامم 1/6/1388 می خوام تاریخ اعزامم رو بندازم عقب یعنی می خوام بندازم به 1/12/1388 چیکار باید بکنم.
ممنون میشم کمکم کنید.

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا پرسیدم که میشه فقط یک دوره یعنی 2 ماه انداخت جلو یا عقب.
حالا می خواستم بدونم میشه برای 3 دوره یعنی 6 ماه تاریخ اعزام رو انداخت عقب ؟ راهکارش چیه؟
من مدرکم کارشناسی هستش.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
با سلام خدمت دوستان.
من خیلی اتفاقی به این انجمن سر زدم واقعا که انجمن غنی هست امیدوارم که دوستان به من کمک کنن که دست خالی نرم.
من یه مشکلی دارم اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم حتما اگه کسی میتونه به من مشاوره بده
من تاریخ اعزامم 1/6/1388 می خوام تاریخ اعزامم رو بندازم عقب یعنی می خوام بندازم به 1/12/1388 چیکار باید بکنم.
ممنون میشم کمکم کنید.

شما به همراه برگ سبز که براتون آمده برید حوزه **** وظیفه شهرتون آنجا تاریخ اعزام را عقب می اندازند و برگ سبز جدید براتون صادر میشه .

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما به همراه برگ سبز که براتون آمده برید حوزه **** وظیفه شهرتون آنجا تاریخ اعزام را عقب می اندازند و برگ سبز جدید براتون صادر میشه .

سلام دوست عزیز اولا باید رفت به مر کز استان من شهرستان زندگی می کنم
من پرسیدم فقط می تونم 1 دوره یعنی 2 ما ه عقب بندازم
می خواستم بدونم میتونم 6 ماه به عقب بندازم؟؟؟؟؟؟

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت پاسخ هاتون !
یه سوال دیگه که برام پیش اومد که به سرباز دیپلمه هر چند وقت یه بار چند روز مرخصی میدن

icivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دیروز قدس نوشته بود تصویب شده فوق لیسانس 4 ماه کم بشه
چیز دیگه ای هم که نوشته بود این بود که پیشنهادی به تصویب رسیده که اگر 3 نفر توی خانواده سربازی رفته باشن چهارمی معاف میشه
این مورد دوم را شما چیزی نشنیدید؟
اگر تصویب شده باشه معمولا از کی شروع میشه؟

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من يك سوال داشتم ..آيا **** جاهايي بجز ژادگان هم داره (مثلا شركت هاي وابسته ) كه بشه توي اونها آدم سربازيشو بگذرونه ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ممنون بابت پاسخ هاتون !
یه سوال دیگه که برام پیش اومد که به سرباز دیپلمه هر چند وقت یه بار چند روز مرخصی میدن
دیپلم یا دکتر توی 18 ماه حدود 46 روز مرخصی استحقاق داری !! حالا یه جا مثل ارتش تا 46 روز رو نری تصویه حساب آخر خدمتت رو امضا نمیکنن . یه جا هم مثل نیروی انتظامی ممکنه 10 روز هم مرخصی بهت ندن یه جا مثل لب مرز ممکنه هر 45 روی 15 روز بفرستنت مرخصی !! یه جا مثل **** ممکنه 100 روز مرخصی بری . کلا به جائی که خدمت میکنی خیلی ربط داره !!

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا می خواستم بدونم میشه برای 3 دوره یعنی 6 ماه تاریخ اعزام رو انداخت عقب ؟ راهکارش چیه؟
من مدرکم کارشناسی هستش.

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من شنیدم اگر خونواده ای 4 تا پسر داشته باشه , یکی از اونها معاف میشن . درسته؟

اگر درست باشه شامل من میشه منتها یکی از برادرام معافیت پزشکی گرفته .

میخواستم بدونم با این شرایط من میتونم معافیت بگیرم ؟

خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من امروز رفتم **** وظیفه و نامهء سربازی رو که دانشگاه بهم داده بود رو نشون دادم و گفتم دانشگاه توی مدرکم معافی

تحصیلی رو OK کرده بهم گفتن درسته که دانشگاه ok کرده ولی از لحاظ ما شما غیبت داری چون طبق قانون برای کارشناسی 6 سال

مهلت داری حالا که 3 سال بیشتر از حد مجاز درس خوندی و مشکلات هم داشتی که مجبور شدی دیر تموم کنی باید روز دوشنبه در

جلسه ء توجیهی به همراه پدرت شرکت کنی شاید بتونی نظر مساعد اونها رو جلب کنی . حالا میخواستم ببینم من دوشنبه که میرم

اونجا پیش کی باید برم ؟ آیا ممکنه غیبتم رو صرفنظر کنن ؟ خواهش و تمنا کردن فایده داره به همراه مدارک پزشکی ؟ من شنیدم

اونجا خیلی شلوغه به من گفت 6 صبح اینجا بیا فرم بگیر

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه با مرام پیدا میشه جواب ما رو بده

من مدرکم کارشناسی هستش.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
آقا یه با مرام پیدا میشه جواب ما رو بده

من مدرکم کارشناسی هستش.

یا باید کسی را پیدا کنید و با آن فرد جا به جا کنید یا اینکه به جلسه دیدار مردمی برید و یک دلیل بیارید تا قبول کنن

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من امروز رفتم **** وظیفه و نامهء سربازی رو که دانشگاه بهم داده بود رو نشون دادم و گفتم دانشگاه توی مدرکم معافی

تحصیلی رو OK کرده بهم گفتن درسته که دانشگاه ok کرده ولی از لحاظ ما شما غیبت داری چون طبق قانون برای کارشناسی 6 سال

مهلت داری حالا که 3 سال بیشتر از حد مجاز درس خوندی و مشکلات هم داشتی که مجبور شدی دیر تموم کنی باید روز دوشنبه در

جلسه ء توجیهی به همراه پدرت شرکت کنی شاید بتونی نظر مساعد اونها رو جلب کنی . حالا میخواستم ببینم من دوشنبه که میرم

اونجا پیش کی باید برم ؟ آیا ممکنه غیبتم رو صرفنظر کنن ؟ خواهش و تمنا کردن فایده داره به همراه مدارک پزشکی ؟ من شنیدم

اونجا خیلی شلوغه به من گفت 6 صبح اینجا بیا فرم بگیر

چی؟!!!
یعنی شما هم دانشجو بودید و هم غیبت خوردید؟!!
این قانون از کی اومده؟
میشه مشکلتو بیشتر توضیح بدی؟
من هم کاردانیمو 4.5 ساله (9ترم) تموم کردم این قانون شامل من هم میشه؟
اگه اینجوری باشه که وااای بر من:wacko:

Last edited:

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چی؟!!!
یعنی شما هم دانشجو بودید و هم غیبت خوردید؟!!
این قانون از کی اومده؟
میشه مشکلتو بیشتر توضیح بدی؟
من هم کاردانیمو 4.5 ساله (9ترم) تموم کردم این قانون شامل من هم میشه؟
اگه اینجوری باشه که وااای بر من:wacko:

والا به من گفتن از لحاظ دانشگاه معاف بودم ولی از لحاظ **** وظیفه وارد غیبت شدم !!!! این دیگه واقعا نوبره ! باید بیشتر تحقیق کرد و بیشتر پرسید . من ناامید نیستم شما هم نباش :rolleyes:

بالا