• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
يه سوال ديگه: اين درسته كه ميگن هر كي سربازيش **** باشه براي خروج از كشور مشكل داره؟ يعني اون رو تروريست به حساب ميارن؟

خیر کذب محض ِ

ali831405

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام پدر من به مدت 2 سال از 59 تا 61 عضو **** پاسداران بوده و در عملیات های مختلفی از جمله بیت المقدس و طریق القدس و ... حضور داشته و در برخی فرماندهی گردان را نیز بر عهده داشته اما در یکی از مدارک قدیمی اش که من دیده ام برای 2 سال حضور در **** تنها 5 ماه حضور در جبهه برای او ثبت شده است حالا می خواستم ببینم آیا امکان دارد که از این 2 سال سابقه او و مدت حضور در جبهه ای که برای او ثبت شده را من برای این که بتوانم معافی بگیرم پیگیری کنم در ضمن دوران خدمتش نیز در **** بوده آیا امیدی به معاف شدن من با توجه به این شرایط است یا نه در ضمن چون من از بچگی یکی از چشمانم تنبلی داشته فکر مینم که شرایط معافی پزشکی را دارم ولی با توجه به عواقب آن می خواهم به طریق دیگری معاف شوم آیا اگر پیگیر همان سوابق پدرم در **** و جبهه شوم امیدی به گرفتن معافی است لطفا راهنمایی کنید با تشکر.....

fcbarcelon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از تاپیکتون
منم می خوام معافیت کفالت بگیرم جریان اینه که پدرم سرطان داره و 57 سالشه دو تا برادر و یه خواهر دارم که همشون ازدواج کردن و رفتن میخواستم بدونم به نظرتون من شرایط معافیت کفالت رو دارم ممنون میشم اگه زودتر بهم جواب بدین

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
با تشکر از تاپیکتون
منم می خوام معافیت کفالت بگیرم جریان اینه که پدرم سرطان داره و 57 سالشه دو تا برادر و یه خواهر دارم که همشون ازدواج کردن و رفتن میخواستم بدونم به نظرتون من شرایط معافیت کفالت رو دارم ممنون میشم اگه زودتر بهم جواب بدین

متاسفانه خیر

yasin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی در مورد انتقال یا جابه جایی محل خدمت تو **** خبر داره؟ من لیسانس و ساکن تهران هستم اما انداختنم ارومیه. راه داره بیفتم یه جایی تو تهران؟
ممنون از همه

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من میخواستم معافیت کفالت بگیرم ولی شرایطم ناجوره . من به دلایل خانوادگی و بیماری لیسانسم 9 سال طول کشید و وقتی

هم مدرکم رو دیروز گرفتم بالای کارنامه خورده معافی تحصیلی ! بنده پدرم 60 سالشه و من تک پسر هستم . حال با این وضعیت که

وقتی **** وظیفه استعلام میکنه از دانشگاه و میبینه من سنوات طولانی خوردم با توجه به 3 سال مرخصی ای که از دانشگاه گرفتم

آیا شرایط معافی رو دارم یا اینکه غایب محسوب شده و تازه باید اضافه هم خدمت کنم ؟؟؟ این سوال رو از هر کی میپرسم یه جوابی

میده بعضی ها میگن چون مرخصی داشتی و مشکلات داشتی غایب محسوب نمیشی بعضی هم میگن نه غایب هستی ! بعضی هم میگن جریمه نقدی رو برای غیبتت بدی مسئله حل میشه و میتونم از

معافیت کفالت استفاده کنم . بالاخره ما در28 سالگی باید بریم به سربازی یا نه ؟

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من تازه دفترچه گرفتم و می خوام پست کنم
چی کار کنم زودتر برم خدمت ( هر چه زودتر بهتر)
کلا یکم راهنماییم کنید چی کار کنم که تهران باشم خودمم تک پسرم

ممنون از همتون

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
حافظان قرآن معاف هستن ؟
ممنون
تو **** به ازاي يه جزء ، يك درجه ترفيع مي گيريد
فكر مي كنم حفظ كل ، معافي داره
اگرم معاف نشيد ؛ خدمتي به سادگي آب خوردن خواهيد كرد (اداري + بدون پست با كسري ...)

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
حافظان قرآن معاف هستن ؟
ممنون
تو **** به ازاي يه جزء ، يك درجه ترفيع مي گيريد
فكر مي كنم حفظ كل ، معافي داره
اگرم معاف نشيد ؛ خدمتي به سادگي آب خوردن خواهيد كرد (اداري + بدون پست با كسري ...)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اين سوال منم هست. كسي در اين مورد چيزي ميدونه؟

يه سوال ديگه: اين درسته كه ميگن هر كي سربازيش **** باشه براي خروج از كشور مشكل داره؟ يعني اون رو تروريست به حساب ميارن؟
شما به آیین نامه پزشکی مراجعه کنید ؛ شاید بشه کاری کرد چون پزشک متخصص نیاز به عمل تشخیص داده ؛ در نهایت اگر معاف نشدین معاف از رزم میشین ...
نه ربطی به **** و ارتش نداره
سلام
با تشکر از تاپیکتون
شما دوتا برادر سالم دارین پس معاف نمیشین
سلام
از دوستان کسی در مورد انتقال یا جابه جایی محل خدمت تو **** خبر داره؟ من لیسانس و ساکن تهران هستم اما انداختنم ارومیه. راه داره بیفتم یه جایی تو تهران؟
ممنون از همه
بعد از تمام شدن آموزشی باید بر اساس شرایط خاص مثل متاهل بودن و تک فرزند بودن و ... اقدام کنید
سلام
حافظان قرآن معاف هستن ؟
ممنون
بله
سلام من میخواستم معافیت کفالت بگیرم ولی شرایطم ناجوره . من به دلایل خانوادگی و بیماری لیسانسم 9 سال طول کشید و وقتی

هم مدرکم رو دیروز گرفتم بالای کارنامه خورده معافی تحصیلی ! بنده پدرم 60 سالشه و من تک پسر هستم . حال با این وضعیت که

وقتی **** وظیفه استعلام میکنه از دانشگاه و میبینه من سنوات طولانی خوردم با توجه به 3 سال مرخصی ای که از دانشگاه گرفتم

آیا شرایط معافی رو دارم یا اینکه غایب محسوب شده و تازه باید اضافه هم خدمت کنم ؟؟؟ این سوال رو از هر کی میپرسم یه جوابی

میده بعضی ها میگن چون مرخصی داشتی و مشکلات داشتی غایب محسوب نمیشی بعضی هم میگن نه غایب هستی ! بعضی هم میگن جریمه نقدی رو برای غیبتت بدی مسئله حل میشه و میتونم از

شما به خاطر مرخصی تحصیلی شاید به مشکل بر بخورید
سلام بچه ها
من تازه دفترچه گرفتم و می خوام پست کنم
چی کار کنم زودتر برم خدمت ( هر چه زودتر بهتر)
کلا یکم راهنماییم کنید چی کار کنم که تهران باشم خودمم تک پسرم

ممنون از همتون

کاری نمیشه کرد الان پست کنید اعزامتون میره برای 6-10 ماه دیگه
مگر اینکه با یه نفر که تاریخ اعزام خورده جابجا کنید ...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

در صورتی که دانشگاه معافیت تحصیلی شما را تائید کرده باشه و مدرکتون را گرفته باشین **** وظیفه هیچ کاری به سنوات و مرخصی و تعداد ترم های تحصیلی نداره فقط غیبت نخورده باشین یعنی به منزله ترک تحصیل شما نبوده باشه.

خیلی راحت معاف میشید

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در صورتی که دانشگاه معافیت تحصیلی شما را تائید کرده باشه و مدرکتون را گرفته باشین **** وظیفه هیچ کاری به سنوات و مرخصی و تعداد ترم های تحصیلی نداره فقط غیبت نخورده باشین یعنی به منزله ترک تحصیل شما نبوده باشه.

خیلی راحت معاف میشید

نه غیبت برام نزدند و بالای کارنامم خورده معافی تحصیلی . خدا کنه نپیچونن:blush:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
نه غیبت برام نزدند و بالای کارنامم خورده معافی تحصیلی . خدا کنه نپیچونن
جریانی نیست که بخواهند بپیچونند

شما مشغول به تحصیل بودی اگر قرار بود غیبت بخوری باید اخراج میشدی

sheytoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از فروردین 87 به بعد دیگه نرفتم به پادگان . چرا که پدرم و مادرم سابقه جبهه دارن و می خوام از باتوجه به سابقه جبهه پدر و مادر معافیت بگیرم . و اقدام هم کردم و گفتن مدارکی از 20،30 سال پیش وجود نداره . و متاسفانه با توجه به نبود این مدارک نمی شه ثابت کرد که پدر و مادر من سابقه جبهه دارن . حتی پدرم فیش حقوقی اون سال رو هم داره ..
کمکم کنین که چیکار کنم ؟

sheytoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از فروردین 87 به بعد دیگه نرفتم به پادگان . چرا که پدرم و مادرم سابقه جبهه دارن و می خوام از باتوجه به سابقه جبهه پدر و مادر معافیت بگیرم . و اقدام هم کردم و گفتن مدارکی از 20،30 سال پیش وجود نداره . و متاسفانه با توجه به نبود این مدارک نمی شه ثابت کرد که پدر و مادر من سابقه جبهه دارن . حتی پدرم فیش حقوقی اون سال رو هم داره ..
کمکم کنین که چیکار کنم ؟
یعنی باید چیکار بکنم؟

sheytoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری دیگه باید اقدام بکنم ؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تاریخ 30/11/87 فارغ التحصیل شدم (کاردانی)
و در کنکور کاردانی به کارشناسی قبول شدم و ثبت نام هم کردم(نیمسال دوم 87-88) ولی هیچ مدرک و ضمانتی به دانشگاه فعلی ندادم:f34r:
حالا اگه بدون تسویه حساب و انصراف از تحصیل از دانشگاهی که قبول شدم مدارک اعضام به خدمت رو با مدرک کاردانی پست کنم چه مشکلی پیش میاد؟
(یعنی معافیت تحصیلی من در **** وظیفه هست؟ممکنه مدارکم برگشت بخوره؟)

سوال بعدی:D:
اگه در معاینه اولیه پزشک یک بیماری که معاف از رزم داره تشخیص بده و در برگ معاینه اولیه بنویسه به کمیسیون پزشکی معرفی میشم؟!!(چقدر طول میکشه تا به کمیسیون پزشکی معرفی بشم؟)

بالا