• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به همه دوستان عزيز.يك سوال دارم و اينكه پدرم متولد 15 بهمن 1329 هست و يك برادر دارم كه تازه وارد 15 سالگي شده.خودمم هم ليسانس دارم و شهريور امسال به خدمت اعزام ميشم.حال سوالم اينه كه با توجه به اينكه بهمن امسال پدرم وارد سن 60 سالگي يا به عبارتي 59 سال تمام ميشه مي توانم معافيت كفالت بگيرم؟و با توجه به اينكه برام برگه سبز صادر شده راهي براي معاف شدنم هست؟اگه مثلا خدمتم را تا اسفند عقب بندازم مي تونم اسفند اقدام به گرفتن معافي بكنم؟نمي گن شما قانون رو دور زدي و اعزامت رو براي معافي عقب انداختي و بهت معافي نميديم؟اگه راهي به ذهنتون ميرسه يا تجربه اين كار رو داريد من رو راهنمايي كنيد.ميشه اصلا خدمت نرم و از كفالت استفاده كنم؟چطور؟اگه تا اسفند نرم خدمت كي مي تونم براي معافي اقدام كنم؟
در ضمن دو خواهر بزرگتر از خودم و مادر هم دارم كه همگي با هم زندگي مي كنيم و پدرم هم از نظر پزشكي سالم مي باشد و شغل ازاد دارد.
شما باید کمتر واحد میگرفتی تا درست دیرتر تموم بشه بی توجهی کردی
اگر غیبت بخوری دیگه کفالت بت نمیدن

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت عزیزان... یه سوال داشتم و اون این که امریه فقط مختص فوق لیسانس هست یا لیسانسم شامل می شه؟ حداکثر تا چه زمانی باید برگه امریه دستم باشه؟
با تشکر از همه عزیزان

milad01

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام...
من مدارکمو برای معافی کفالت فرستادم....امروز پست اورده در خونه...نامهای چیزی که توش نیست.....
فقط یه مهر زده روی پاکت و نوشته درخاست کفالت شما در راریانه ثبت گردید و به **** وظیفه مراجعه کنید...

حالا این یعنی اینکه من معافم یا نه؟!!!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
آره وقتی تایید بشه دیگه مشکلی نیست

milad01

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون...

حالا وقتی مدراکمو بردم **** وظیفه معمولا چقدز طول میکشه تا رسیدگی بشه؟
ایا پرونده تشکیل میدن و طی یه روزه خاص رسیدگی میشه؟
من معافیت پدر بالای 59 سال میخوام بگیرم و همونطور که گفتم مدارک مرحله اولم هم قبول و ثبت شده.

1 سوال هم در مورد فرم استشهاد دارم که ایا افراد که شهادت میدن حتما باید بیان تو خود **** وظیفه؟

ممنونم

hosrana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيزم من چند روز پيش در روزنامه مطلبي خواندم در مورد اينكه از 4 پسر اگر 3 نفر سربازي رفته باشند فرزند چهارم معاف ميشود . من اين شرايط را دارم حتي دو تا از برادرانم در زمان جنگ خدمت كرده اند اما سومين برادرم معافيت پزشكي بخاطر چشمانش گرفت. حال آيا اين قانون شامل من نميشود.؟
ضمنا من متولد سال 1358 هستم و فوق ديپلم دارم ضمنا پدرم هم 77 سالش است هر چهار برادر نيز متاهل هستيم . بسيار سپاسگذار ميشوم كه راهنماييم كنيد.
ارادتمند شما

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ممنون...

حالا وقتی مدراکمو بردم **** وظیفه معمولا چقدز طول میکشه تا رسیدگی بشه؟
ایا پرونده تشکیل میدن و طی یه روزه خاص رسیدگی میشه؟
من معافیت پدر بالای 59 سال میخوام بگیرم و همونطور که گفتم مدارک مرحله اولم هم قبول و ثبت شده.

1 سوال هم در مورد فرم استشهاد دارم که ایا افراد که شهادت میدن حتما باید بیان تو خود **** وظیفه؟

ممنونم

مدارک رو مگه پلیس +10 نبردی؟

اول از همه پلیس + 10 دفترچه میگیری
بعد مدارک رو میبری **** وظیف طبق اول سالن 2 همون ورودی اتاق گوشه(شمارشو یادم رفته) یه نامه میده که ببری کلانتری برای استشهاد + 2 تا نامه سربسته که ببری ثبت احول که جواب بدن پدر یا مادرت ازدواج دیگه و یا فرزند پسر دیگه ای دارن یا نه
بعدش باید 3 نفر که سند خونه به نام و یا سند اجاره تو محل داشته باشن ببری کلانتری برای استشهاد که پدرت فقط یدونه پسر داره اون هم تو هستی

بعدش اگر ماشین داشته باشی فوری مامور رو میاری محله تا از یه نفر از همسایه ها یا کسبه محل (فقط یک نفر) سوال میکنه امضا میگیره برمیگردونی کلانتری

بعدش که تموم شد استشهاد کلانتری + مدارکت رو از پلیس + 10 ارسال میکنی 10 روز بعد تاییده ثبت میاد
بعدش پدرت رو صبح برمیداری میری **** وظیفه ساعت 6:30 اونجا باش که در باز شد خیلی سریع بدویی بری تو صف جلوی اتاق تا سرباز بیاد شماره بده

بعدش که رفتی داخل اتاق پدرت رو ببینه + نامه های ثبت احوال میگه بروی اتاق آخر ته سالن
اونجا باز هم صف هست و نوبتی میرن داخل تا کارمندهای دیگه هم ببینن مدارک رو وچندتا سوال معمولی میکنن تا برگه اصلی رو مهر بزنن
بعدش برمیگردی 2 تا اتاق قبل تر که داخل یه راهرو هست مدارک +2 تا عکس میدی میای خونه منتظر کارت میشی مثل من :دی

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيزم من چند روز پيش در روزنامه مطلبي خواندم در مورد اينكه از 4 پسر اگر 3 نفر سربازي رفته باشند فرزند چهارم معاف ميشود . من اين شرايط را دارم حتي دو تا از برادرانم در زمان جنگ خدمت كرده اند اما سومين برادرم معافيت پزشكي بخاطر چشمانش گرفت. حال آيا اين قانون شامل من نميشود.؟
ضمنا من متولد سال 1358 هستم و فوق ديپلم دارم ضمنا پدرم هم 77 سالش است هر چهار برادر نيز متاهل هستيم . بسيار سپاسگذار ميشوم كه راهنماييم كنيد.
ارادتمند شما

گمان نمیکنم که این قانون تصویب شده باشه

اما برای اطمینان به **** وظیفه مراجعه کنید

5272

Registered User
لایک‌ها
1
شما باید کمتر واحد میگرفتی تا درست دیرتر تموم بشه بی توجهی کردی
اگر غیبت بخوری دیگه کفالت بت نمیدن

خب حالا چكار بكنم؟نمي خوام غيبت بخورم بلكه مي خوام اعزامم رو عقب بندازم ميشه؟ايا بعد معافي بهم مي دند؟
لطفا دوستان راهنمايي بكنند.ممنون

Last edited:

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مدارک رو مگه پلیس +10 نبردی؟

اول از همه پلیس + 10 دفترچه میگیری
بعد مدارک رو میبری **** وظیف طبق اول سالن 2 همون ورودی اتاق گوشه(شمارشو یادم رفته) یه نامه میده که ببری کلانتری برای استشهاد + 2 تا نامه سربسته که ببری ثبت احول که جواب بدن پدر یا مادرت ازدواج دیگه و یا فرزند پسر دیگه ای دارن یا نه
بعدش باید 3 نفر که سند خونه به نام و یا سند اجاره تو محل داشته باشن ببری کلانتری برای استشهاد که پدرت فقط یدونه پسر داره اون هم تو هستی

بعدش اگر ماشین داشته باشی فوری مامور رو میاری محله تا از یه نفر از همسایه ها یا کسبه محل (فقط یک نفر) سوال میکنه امضا میگیره برمیگردونی کلانتری

بعدش که تموم شد استشهاد کلانتری + مدارکت رو از پلیس + 10 ارسال میکنی 10 روز بعد تاییده ثبت میاد
بعدش پدرت رو صبح برمیداری میری **** وظیفه ساعت 6:30 اونجا باش که در باز شد خیلی سریع بدویی بری تو صف جلوی اتاق تا سرباز بیاد شماره بده

بعدش که رفتی داخل اتاق پدرت رو ببینه + نامه های ثبت احوال میگه بروی اتاق آخر ته سالن
اونجا باز هم صف هست و نوبتی میرن داخل تا کارمندهای دیگه هم ببینن مدارک رو وچندتا سوال معمولی میکنن تا برگه اصلی رو مهر بزنن
بعدش برمیگردی 2 تا اتاق قبل تر که داخل یه راهرو هست مدارک +2 تا عکس میدی میای خونه منتظر کارت میشی مثل من :دی

ببین من توی مرحله اول میتونم همراه مدارک اصلی ، مدارک پزشکی خودم رو باهاش پست کنم ؟ چون من توی جلسه مردمی که شرکت کردم پرونده تشکیل دادم و دلایلی که باعث شد درسم طولانی بشه و از نظر **** وظیفه غایب محسوب باشم رو توی در خواستم نوشتم و تشکیل پرونده دادم و گفتن هر وقت مدارکت رو فرستادی رسیدگی میکنیم. حالا توی مرحله اول میتونم همراه مدارک اصلی که توی دفترچه راهنما نوشته فتوکپی مدارک پزشکی خودم رو هم بفرستم ؟ من میخوام معافیت کفالت بگیرم ولی تا غیبتم توجیه نشه نمیتونم بگیرم . رو این حساب دارم مدارک بیماری ای که داشتم رو تکمیل میکنم .

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت عزیزان... یه سوال داشتم و اون این که امریه فقط مختص فوق لیسانس هست یا لیسانسم شامل می شه؟ حداکثر تا چه زمانی باید برگه امریه دستم باشه؟
با تشکر از همه عزیزان

فوق دیپلم هم میتونه امریه بشه:D
حداقل 2 ماه قبل از اعزام باید از جایی که میخواهید امریه بشید پذیرش بگیرید(البته از جایی که پذیرش میخواید بگیرید بهتر میتونند راهنمایتون کنند:blush:)

aryan13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.
حتما این قانون چهار برادر رو شنیدید. طبق این قانون اگر سه برادر برن سربازی، نفر چهارم معاف میشه.
من دو تا از برادرام رفتن سربازی. برادر سومم هم در حال حاضر سربازه. حالا با توجه به اینکه من غیبت دارم آیا این قانون شامل حال من هم میشه؟
یعنی می شه...؟
هی... :blush:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
جدول و لیست تمامی معافیتهای پزشکی.از ریز تا درشت!!
فقط ببینید یکی از این شرایط رو دارید یا نه؟در مورد میزان تحصیلات اطلاعی ندارم.

دانلود:
http://linktaz.persiangig.com/document/moafiat-sarbazi.zip

Last edited:

reza_mrs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من درخواست معافيت پزشكي دادم ولي معاف از رزم شدم.
الان كه برگه سبزم اومده ميبينم يه مشكل ديگه هم دارم كه ميشه باهاش معاف از رزم گرفت.
كسي ميدونه دو تا معاف از رزم رو معاف دائم ميدن يا اينكه علكي وقت نذارم دنبالشو نگيرم.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من درخواست معافيت پزشكي دادم ولي معاف از رزم شدم.
الان كه برگه سبزم اومده ميبينم يه مشكل ديگه هم دارم كه ميشه باهاش معاف از رزم گرفت.
كسي ميدونه دو تا معاف از رزم رو معاف دائم ميدن يا اينكه علكي وقت نذارم دنبالشو نگيرم.

خیر تفاوتی نمیکنه

زمان را از دست ندهید

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
نشد از ali-mojarad تشکر نکنم.
ممنون.

Last edited:

aryan13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.
حتما این قانون چهار برادر رو شنیدید. طبق این قانون اگر سه برادر برن سربازی، نفر چهارم معاف میشه.
من دو تا از برادرام رفتن سربازی. برادر سومم هم در حال حاضر سربازه. حالا با توجه به اینکه من غیبت دارم آیا این قانون شامل حال من هم میشه؟
یعنی می شه...؟
هی... :blush:

كسي نيست جواب بده؟

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه بتونید از معافیت استفاده کنید (هر نوع معافیتی) نباید غیبت داشته باشید. ضمنا، قانون 4 برادر (که بالاخره نفهمیدم قطعی شد یا نه) اینو میگه که باید 3 برادر خدمتشون تموم شده باشه. پس چون یکی از 3 برادر شما هنوز در حال انجام وظیفه است معافیت به نظر نمیرسه به شما تعلق بگیره (حتی اگه از غیبت هم صرف نظر کنیم).

aryan13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه بتونید از معافیت استفاده کنید (هر نوع معافیتی) نباید غیبت داشته باشید. ضمنا، قانون 4 برادر (که بالاخره نفهمیدم قطعی شد یا نه) اینو میگه که باید 3 برادر خدمتشون تموم شده باشه. پس چون یکی از 3 برادر شما هنوز در حال انجام وظیفه است معافیت به نظر نمیرسه به شما تعلق بگیره (حتی اگه از غیبت هم صرف نظر کنیم).

برادر سوم من چیزی به آخر سربازیش نمونده. این قانون 4 برادر هم قطعی شده(منبع)
حالا اگر اضافه غیبت خورده ها بخشیده بشه چی؟ باز هم غایبها معاف نمیشن؟

Alpha23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگي
من يك سوال دارم
ما چهار برادريم ، برادر اولم معافيت پزشكي گرفت و از خدمت معاف شد . برادر دومم هم در نيروي انتظامي استخدام شده و من هم كه سومي هستم و برادر آخر هم دانشجو است . اين در حالي است كه پدرمان بالاي شصت سال سن دارد . ميخواستم بپرسم اگه من از دانشگاه اخراج بشم يا انصراف بدم مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه
ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد

بالا